Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende hastanenin karşı caddesindeyim işte canım . tam çapdayım istanbulun göbeğindee :) gelirsen haberim olsun :) sen karşıda hangi ilçedesin :)

kızlar ben geldim, geçmişi oku oku bitiremedim valla

bugünkü menüm:

sabah-öğle: 3 dilim kepek ekmeği, peynir, zeytin, domates, salatalık, azıcık bal-kaymak
(antalyadan bi arkadaşımız geldi, bruncha gittik, azıcık kaçırdım gibi)
akşam: beyaz peynirli tost, 1 bardak ayran

bugün çok düzensiz oldu, midem aşırı kötüydü :2:

akşam 1 saat yürüyüş yaptım, bugünü kapattım ama dün resmen hafiflediğimi hissediyodum
yarın tartılıcam bakalım çok merak ediyorum :44:

bence çok güzel afiyet olsun canım

çok abartılı kaçırmamşsın canım .. yürüyüşte yapmşsın zatennn :)
sen benim kaçamağımı duysann hamburger ve kolaa
ama bugün sondu artık yarın tam gaz başlıyorum 4. takımnda desteği ilee :)

haklısın tatlım aslında aşırı da kaçırmadım ama midem o kadar kötü olunca öyle geldi bana
biraz internetten araştırdım da reflü gibi bi problem olabilir gibi geldi bana midemde
önümüzdeki hafta bi doktora gidicem çünkü artık çok rahatsız etmeye başladı

gizemcim hamburger neyse de kolayı hayatımızdan tamamen çıkartmak lazım canım
o kadar zararlı bişeyi vücuda sokmak sadece kilo açısından değil sağlık açısından da çok zararlı

hiç ihmal etme mide rahatsızlığını canım hemen doktora git aslında hiç kaçamak sayılmaz bile yediklerin zaten çok az yiyorsun sen kola konusunda haklısın onun yerine ayran içilmeli daha sağlıklı
bende çok dikkat ettim bu hafta sonu özellikle misafir kabul etmedim ve misafirliğe gitmedim diyetim bozulmasın diye bakalım bu hafta ne olacak

canım hoşglmişsin..menün fena değil taltım üzülme sporda var hem afiyet olsun canım bir de geçmiş olsun midene dikkat et

hadi bakalım yarın inşallah güzel bir rakam görürsün tatlım

süperdi canım

evet güzeldir kadıköye yakınız zaten...

bende karşıya pek gelemiyorum ya ancak eminönü beşiktaş filan işte içerilere gitsem kaybolurum kesinn

bu hafta bizim haftamız olacak hepimiz süper kilolar vereceğiz içime öyle doğuyor 7. takıma arada uğruyorum ciddi kurallar almışlar rakiplerimiz bu denli uğraşırken bizim daha bir cabalamamız lazım herkez en az yarım kilo vermeli

kolayı çok sevmem zaten .. tamamen çıkarablirim yanii ve artık içmeyi dşünmüyorum :)
benm yengemde reflü olmş biçok şey yemesi yasakkk bi süre

uyku tutmadı

dünkü menüm:

sabah maydonoz kürü
saat 10,30 da kahvaltı 1 haşlanmıs yumurta az peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek
öğleden sonra 15,30 gibi yarım sokak simidi (dışarda olunca en masumu o geldi)
ara yok
akşam fırında tavuk bol salata
ara yok

gunaydınn kızlar bugun ıtıbarıyle elma dıyetne baslamıs bulunmakta olup yanında hıc elma getırmeryenn şaş benım:95::95::95::95:

oglende kadar bır ara ogunum var zaten ondada beyaz leblebı yıycem cok cok dıkkat etmem lazım cunkum bayagı bır artılardayımm suan kaptan benı vurur:83::83::83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…