Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sımdıkk bır uzun dılım tam bugday ekmegını ıkıye boldum kasarlı tost yaptım kendıme ama kucucuk nasıl doyucam bunla bılmem. eve gıdıp elma alsammıkı acabaa hoofff sızden gızlı saklım yok bu sabah 65.2 kılo cıktımmve yarın sabaha kadar hepsı gıtmelı kocam bıle dalga gectı 3 gunde 1 kılo alıyorsun 10 gune 80e vurusun demekkı sen dedı

şu minnoşun denediği dyetide denemek istiyorum aslında ...
minnoş geri almassa kilocukları bende yaparım artıkkk :)
yarın sırf patates yicemmm
zamanında hypatia ile yapmıştık bu 5 gün diyetiniii

bende bende yapıyorum bu kesde benimle yaparsn.

afiyet olsun canım

kilo aldığına değil elmaları unuttuğuna kızdımm

ev yakınsa git bi koşu minnosum elmalarını al olmaz öyleee..

ayy bende sabah 3 minik patates le 2 kasık yoğurt yedim ama doymadım o kadar karbonhidrattan sonra beden sürekli aclık hissediyor :84::84:

nys bu hafta birinci olucazzz

ama benim mezuniyet 1 sonraki haftaya kalıcak heraldee

meyvenull ----HAYIR

minnos prenses

PrensesPeri----HAYIR

kuyabiye ------HAYIR

anna_marıa---- HAYIR

hasretim34----- EVET

pamukcuk

nidah ----EVET

pembepanter1----EVET

karcicegi71

hypatia ---- HAYIR

kızlar fikrinizi belirtinde paylasıma bildireyimmm artıkkk

Son düzenleme:
günaydın kızlaaarrr :) iki günlük diyetimdeyim.

sabah: bir portakal, bir küçük elma ve bir su bardağı süt
ara: bir yemek kaşığı kan üzümü
öğle: bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir kase çorba
ara: tahinli kup
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek
ara: bir bardak süt

2 litre su
1 saat yürüyüş

meyveeeeeeeeeee

5 g 5 k'nın hiçbir işe yaramadığını bilmiyor musun???????????? bak biz onu gizemle harfiyen yaptık ve ikimizde kaç kg verdik biliyor musun?

SI-FIR!!!

en yalancı diyet o... isveç diyeti yap bari o açlıktan öldürüyor ama sonuçta ondan da sonuç alabiliyorsun... 5 g 5 k'dan kesinlikle uzak dur canım. grupça yaptık ve kimsede işe yaramadı. kimse kg veremedi... 5 günlük emeklerimize yazık oldu, sinirlerimiz bozuldu o kadar.

bence adam akıllı başka bir şey bul...

günaydın canım benimmm

hypatiam sen 2 günlük diyetini yapmıyorsun kiii tahinli kup demek ben bu günü öyle geciricem oluyorrr ..
diyetine yarın baslasaydın
...

canım ben onunla 2.5 veriyorum sporsuz ..
bu defa sporda yapatım 3 kilo vereyim diyorumm.. inş basarabilirim çünkü vücudum ödem dolu sürekli wc ye gidip duruyorum ..
hem diyete yoğurt ekledim bu kes öyle aclık hissetmicem..

ama şimdi noldu biliyonmuu arkadas hafta sonu coruma gitmiş ve gelirken taze kavrulmus leblebi getirmiş banada 1 tabak verdi önemde mis gibi kokuyorlarrr

ebnım evım ısyerının hemen arkasında ama meyvem ben 5. katta oturuyorumm ayy pzaman ben saat 10da gıdıp alayı m elmamı hemde spor olurr demı meyvem

[meyvenull ----HAYIR

minnos prenses-----HAYIRR

PrensesPeri----HAYIR

kuyabiye ------HAYIR

anna_marıa---- HAYIR

hasretim34----- EVET

pamukcuk

nidah ----EVET

pembepanter1----EVET

karcicegi71

hypatia ---- HAYIR

kızlar fikrinizi belirtinde paylasıma bildireyimmm artıkkk

SAKINN YEME meyvemm kucuk bır posete koy kımse gormedıgı zaman at cantanın ıcıne eve gotur yada baskasına verırsın ıste kurtulursun hem leblebıden hemde karayaglarından

günaydın şekerler nasılsınız bakalım hafta sonunu iyi geçirdinizmi ben geçmişe bir bakıp geliyim anlarım o zaman nasıl bir hafta sonu geçirdiğinizi

SAKINN YEME meyvemm kucuk bır posete koy kımse gormedıgı zaman at cantanın ıcıne eve gotur yada baskasına verırsın ıste kurtulursun hem leblebıden hemde karayaglarından

ayy öyle yaptım zaten minnosumm yeşil caylarımın olduğu kutuyu boşalttım ona koydumm
hersey incemek için bu hafta birincilik için bu hafta mezuniyet içinn
dün lapa yapmadığıma o kadar pişman oldum kii keske dünde lapa yapsaymısımmm .

ne fikri canım anlamadım bişi açıklarmısın

ne fikri canım anlamadım bişi açıklarmısın

yarısmaya kilo vererek dönen kişinin kilosunu ayrı kaldığı haftalara bölüyoruz ama kilo alarak geleni normal hesaplıyoruz onun oylaması kilo alarak döneninde kilosunun haftalara bölünmesini istemiş 8. takım sende bildirde fikrini paylasıma bildireyim bende..

gunaydin 4. takim ben 7. takimdan ganfed.sizi bana sabah kahvaltiya ioglen vede aksam yemege davet ediyorum buyurun gelin pastalar borekler acacam size.aaaa cok kotu dusunuyorsunuzsizi yenmek icin yapmiyorum bunu tanisalim dedim canim kilo yapmaz yapmaz siz gelin

ayy meyvem bende dungece yurumedıgme okadar pısmanımkı ama okadar yorulmustumkı haftasonuda hep erken kalktık kocısı saat 8 de uyudu bende 9 da gıttım yattım hemen ohh mıs gıbı uykumu da aldım tam gaz full enerjı ıle haftaya baslıyorum sekerlerım bırazdanda arazıye gıdıyorum haberınız olsun gıtmeden eve cıkıp elmamı alıcam meyvemm

benim fikrimde hayır canım

tamam gelelim sekercimm ama biz sadece yeşil cay içeriz ona göre darılmak kırılmak yokk
haftanın sonucunu değiştirmeye hiç niyetli değiliz 1. biziz biz kalıcazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…