şu minnoşun denediği dyetide denemek istiyorum aslında ...
minnoş geri almassa kilocukları bende yaparım artıkkk :)
yarın sırf patates yicemmm
zamanında hypatia ile yapmıştık bu 5 gün diyetiniii
uyku tutmadı
dünkü menüm:
sabah maydonoz kürü
saat 10,30 da kahvaltı 1 haşlanmıs yumurta az peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek
öğleden sonra 15,30 gibi yarım sokak simidi (dışarda olunca en masumu o geldi)
ara yok
akşam fırında tavuk bol salata
ara yok
gunaydınn kızlar bugun ıtıbarıyle elma dıyetne baslamıs bulunmakta olup yanında hıc elma getırmeryenn şaş benım:95::95::95::95:
oglende kadar bır ara ogunum var zaten ondada beyaz leblebı yıycem cok cok dıkkat etmem lazım cunkum bayagı bır artılardayımm suan kaptan benı vurur:83::83::83:
sımdıkk bır uzun dılım tam bugday ekmegını ıkıye boldum kasarlı tost yaptım kendıme ama kucucuk nasıl doyucam bunla bılmem. eve gıdıp elma alsammıkı acabaa hoofffsızden gızlı saklım yok bu sabah 65.2 kılo cıktımm ve yarın sabaha kadar hepsı gıtmelı kocam bıle dalga gectı 3 gunde 1 kılo alıyorsun 10 gune 80e vurusun demekkı sen dedı
günaydın kızlaaarrr :) iki günlük diyetimdeyim.
sabah: bir portakal, bir küçük elma ve bir su bardağı süt
ara: bir yemek kaşığı kan üzümü
öğle: bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir kase çorba
ara: tahinli kup
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek
ara: bir bardak süt
2 litre su
1 saat yürüyüş
meyveeeeeeeeeee
5 g 5 k'nın hiçbir işe yaramadığını bilmiyor musun????????????bak biz onu gizemle harfiyen yaptık ve ikimizde kaç kg verdik biliyor musun?
SI-FIR!!!
en yalancı diyet o... isveç diyeti yap bari o açlıktan öldürüyor ama sonuçta ondan da sonuç alabiliyorsun... 5 g 5 k'dan kesinlikle uzak dur canım. grupça yaptık ve kimsede işe yaramadı. kimse kg veremedi... 5 günlük emeklerimize yazık oldu, sinirlerimiz bozuldu o kadar.
bence adam akıllı başka bir şey bul...
ev yakınsa git bi koşu minnosum elmalarını al olmaz öyleee..
ayy bende sabah 3 minik patates le 2 kasık yoğurt yedim ama doymadım o kadar karbonhidrattan sonra beden sürekli aclık hissediyor :84::84:
nys bu hafta birinci olucazzz
ama benim mezuniyet 1 sonraki haftaya kalıcak heraldee
canım ben onunla 2.5 veriyorum sporsuz ..
bu defa sporda yapatım 3 kilo vereyim diyorumm.. inş basarabilirim çünkü vücudum ödem dolu sürekli wc ye gidip duruyorum ..
hem diyete yoğurt ekledim bu kes öyle aclık hissetmicem..
ama şimdi noldu biliyonmuu arkadas hafta sonu coruma gitmiş ve gelirken taze kavrulmus leblebi getirmiş banada 1 tabak verdi önemde mis gibi kokuyorlarrr
ebnım evım ısyerının hemen arkasında ama meyvem ben 5. katta oturuyorummayy pzaman ben saat 10da gıdıp alayı m elmamı hemde spor olurr demı meyvem
SAKINN YEME meyvemm kucuk bır posete koy kımse gormedıgı zaman at cantanın ıcıne eve gotur yada baskasına verırsın ıste kurtulursun hem leblebıden hemde karayaglarından
meyvenull ----HAYIR
minnos prenses
PrensesPeri----HAYIR
kuyabiye ------HAYIR
anna_marıa---- HAYIR
hasretim34----- EVET
pamukcuk
nidah ----EVET
pembepanter1----EVET
karcicegi71
hypatia ---- HAYIR
kızlar fikrinizi belirtinde paylasıma bildireyimmm artıkkk
ne fikri canım anlamadım bişi açıklarmısın
ayy öyle yaptım zaten minnosumm yeşil caylarımın olduğu kutuyu boşalttım ona koydumm
hersey incemek için bu hafta birincilik için bu hafta mezuniyet içinn
dün lapa yapmadığıma o kadar pişman oldum kii keske dünde lapa yapsaymısımmm .
yarısmaya kilo vererek dönen kişinin kilosunu ayrı kaldığı haftalara bölüyoruz ama kilo alarak geleni normal hesaplıyoruz onun oylaması kilo alarak döneninde kilosunun haftalara bölünmesini istemiş 8. takım sende bildirde fikrini paylasıma bildireyim bende..
gunaydin 4. takim ben 7. takimdan ganfed.sizi bana sabah kahvaltiya ioglen vede aksam yemege davet ediyorum buyurun gelin pastalar borekler acacam size.aaaa cok kotu dusunuyorsunuzsizi yenmek icin yapmiyorum bunu tanisalim dedim canim kilo yapmaz yapmaz siz gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?