günaydın şekerler nasılsınız bakalım hafta sonunu iyi geçirdinizmi ben geçmişe bir bakıp geliyim anlarım o zaman nasıl bir hafta sonu geçirdiğinizi
ayy meyvem bende dungece yurumedıgme okadar pısmanımkı ama okadar yorulmustumkı haftasonuda hep erken kalktık kocısı saat 8 de uyudu bende 9 da gıttım yattım hemen ohh mıs gıbı uykumu da aldım tam gaz full enerjı ıle haftaya baslıyorum sekerlerım bırazdanda arazıye gıdıyorum haberınız olsun gıtmeden eve cıkıp elmamı alıcam meyvemm
benim fikrimde hayır canım
meyveciğim geçen hafta rakip takımı arada ziyaret ettim kilo vermek adına ciddi tedbirler almışlar biliyorsun bu hafta yarış halindeyiz biz hem o takımı yenmeli bununlada kalmamalı birinci olmalıyız bu bize acayip moral olur biliyorsun benim bir teklifim vardı hatırlarsan burda bir sözleşme yapacağız keskin kararlar alacağız ve herkez kabul edecek takım için verdiği söze sadık kalacak bununla ilgili ne düşündünüz
canım bu konuda sadece bi kac kişi fikir belirtti .
Askıda kaldı öylece..
anladım canım. Ama bu konuda bişiler yapmamız gerektiğini düşünüyorum cumaya hepimiz ciddi şekilde ekside olmalıyız ki kazanalım. Bu hafta sıfır kaçamaksız bir hafta olmalı. Bu saatten sonra ağzımıza koyduğumuz her şeye çok dikkat etmeliyiz. Bize kilo olabilecek her şeyden kaçınmalıyız. Listelerimize uymaya azami özen göstermeliyiz. Listelerimizin dışına asla çıkmamalıyız. Birbirimizin listelerini daha bir özentili incelemeli yorumlarımızı can alıcı yapmalıyız ve lütfen herkez burda olmaya dikkat etsin ve en azından şu iki hafta mutlu olalım değilmi şekerim
bu konuda herkes elinden gelenin en iisini yapacaktır inanıyorum ben acıkcası takımıma da güveniyorum canım ..
Bu hafta biz 1. Yiz bunun baska bi alternatifi yok.
Zaten menülerinizi cok dikkatle inceliyorum...
Inş bu hafta birinci olucaz...
günaydın fıstıklar
Sabah bi heves tartıldım ama aynıyım
Ama olsun ben o kadar sporun boşa gitmiyceğini biliyorum, hafta içi gösterir etkisini
benim bu diyeti yaptığım son hafta bu, o yüzden bu hafta ne yapıp edip 53 olmalıyım
ondan sonra da 6 öğün sağlıklı beslenmeye geçicem çünkü özellikle midem için doğru düzgün beslenmem lazım, yoksa çok rahatsız oluyorum
zaten siz de okumuşsunuzdur turab571 ile hafiften yarışıyoruz bu hafta
hadi takımım hep destek tam destek
bu haftanın 1.si de, yarışların galibi de biz olalım
ben bugünkü menümü erkenden yazacağım ve yorumlarınıza uyacağım
sabah
1 bardak şekersiz çay. 1 tane zeytin. yarım dilim çavdar ekmeği. 3 çatal peynir
ara
3 tane kayısı kurusu 1 avuç beyaz leblebi
öğle
salçalı köfte 2 taneden fazla yemeyeceğim 1 kase çorba
ara
3 tane kayısı 1 avuç leblebi
akşam
3 yemek kaşığı türlü yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 3 kaşık yoğurt
3 lt su 2 fincan yeşil çay. 1 tane soda. 1 saat yürüme ve yer hareketleri
aa kızlar ben size söylemeyi unuttum. dun alışveriş merkezine gittik, biraz bakalım diye
ve ben 36 beden olmuşuuummnası sevindim nası sevindim size anlatamam, gözlerime inanamayıp başka şeyler denedim, belki ilk denediğimin kalıbı büyüktür fln diye
en son kabinin içinde sevinçten zıp zıp zıplıyodum kiii nişanlım durdurdu
aa kızlar ben size söylemeyi unuttum. dun alışveriş merkezine gittik, biraz bakalım diye
ve ben 36 beden olmuşuuummnası sevindim nası sevindim size anlatamam, gözlerime inanamayıp başka şeyler denedim, belki ilk denediğimin kalıbı büyüktür fln diye
en son kabinin içinde sevinçten zıp zıp zıplıyodum kiii nişanlım durdurdu
bugünkü menüye gelince
sabah:kornfleks
ara:yarım elma
öğle:köfte salata
akşam:kurufasulye yoğurt
aşkama bisiklet çeviricem sabah kalkamadım
2,5 lt su
gunaydinlar 4 takim.
Kuyabiye neler yptin bakalim. Bu hafta ilk hedefim su aradaki farki kapatmak. Aman gozunu sevem arayi acma daha fazla. Gelsin plates ve hemen arkasindan yuruyus...
canım kuyabiyemmm
Baksenle mezun olamamam için herhangi bi engel kalmadı
Hızlan canım hızlan sporu 4 güne cıkart turabı bilmiyorsun sen o deli gibi spor yapıyor su bi kac haftaya kadar hep 1 kilonun üzerinde veriyordu bu hafta atak yapacaktır gardını alam zamanı canım benimm ..
Kızlar hiç bi yarısı kaybetme lüksümüz yok yaz geliyo nisan 1 dedimi yaz demektir ..
Birinci biziz
Motivasyonunuzu düşürmeyin baskasının kinide yükseltmek için uğrasın
Hep destek tam destek
aa zevcanım ben bilmiyodum turabın o kadar çok kilo verdiğini
Haftada 1 kilodan fazla vermeye benim metabolizmam müsade etmez ki ama
Ben bütün hafta bişey yemesem yine veremem 1 kilo
gunaydinlar 4 takim.
kuyabiye neler yptin bakalim. bu hafta ilk hedefim su aradaki farki kapatmak. aman gozunu sevem arayi acma daha fazla. gelsin plates ve hemen arkasindan yuruyus...
goncacım günaydın cnaım nasılsın..
Hafta sonu menülerinide bildiriyoruz artık..
Bu günkü menün güzel canım afiyet olsun..
Aksam bisikleti biraz arttır.. Bu hafta bol bol enerji harcamamız lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?