Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın şekerler nasılsınız bakalım hafta sonunu iyi geçirdinizmi ben geçmişe bir bakıp geliyim anlarım o zaman nasıl bir hafta sonu geçirdiğinizi

karccegımm ben geldım haftasonu gıttım geldım cok ozledım sızı senıde hep dusundum accaba bu hafta verdımı kılo dıye cok sukur vermıssın kırmıssın o pıs karayagları bundan sonra hep boyle gıdıcek sekerım ıste ohhh:87::87:

minnosum sen zaten hafta sonu yeterinde yorulmussun bosver bu aksam fazlasıyla yaparsın sporunu ..
elmanı alıp araziye gidicen canım ama orda millet sunu bunu yiyordu bende yemek zorunda kaldım deme sakınn ..

benim fikrimde hayır canım

kızlar takım kararı 7 hayır 3 evet pamukcuk gelmedi .. zaten firkri ne olursa olsun sonucmuzu değiştirmiyor
paylasıma bildiriyorum durumu ..

meyveciğim geçen hafta rakip takımı arada ziyaret ettim kilo vermek adına ciddi tedbirler almışlar biliyorsun bu hafta yarış halindeyiz biz hem o takımı yenmeli bununlada kalmamalı birinci olmalıyız bu bize acayip moral olur biliyorsun benim bir teklifim vardı hatırlarsan burda bir sözleşme yapacağız keskin kararlar alacağız ve herkez kabul edecek takım için verdiği söze sadık kalacak bununla ilgili ne düşündünüz

canım bu konuda sadece bi kac kişi fikir belirtti .
Askıda kaldı öylece..

canım bu konuda sadece bi kac kişi fikir belirtti .
Askıda kaldı öylece..

anladım canım. ama bu konuda bişiler yapmamız gerektiğini düşünüyorum cumaya hepimiz ciddi şekilde ekside olmalıyız ki kazanalım. bu hafta sıfır kaçamaksız bir hafta olmalı. bu saatten sonra ağzımıza koyduğumuz her şeye çok dikkat etmeliyiz. bize kilo olabilecek her şeyden kaçınmalıyız. listelerimize uymaya azami özen göstermeliyiz. listelerimizin dışına asla çıkmamalıyız. birbirimizin listelerini daha bir özentili incelemeli yorumlarımızı can alıcı yapmalıyız ve lütfen herkez burda olmaya dikkat etsin ve en azından şu iki hafta mutlu olalım değilmi şekerim

ben bugünkü menümü erkenden yazacağım ve yorumlarınıza uyacağım
sabah
1 bardak şekersiz çay. 1 tane zeytin. yarım dilim çavdar ekmeği. 3 çatal peynir
ara
3 tane kayısı kurusu 1 avuç beyaz leblebi
öğle
salçalı köfte 2 taneden fazla yemeyeceğim 1 kase çorba
ara
3 tane kayısı 1 avuç leblebi
akşam
3 yemek kaşığı türlü yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 3 kaşık yoğurt

3 lt su 2 fincan yeşil çay. 1 tane soda. 1 saat yürüme ve yer hareketleri

bu konuda herkes elinden gelenin en iisini yapacaktır inanıyorum ben acıkcası takımıma da güveniyorum canım ..
Bu hafta biz 1. Yiz bunun baska bi alternatifi yok.
Zaten menülerinizi cok dikkatle inceliyorum...
Inş bu hafta birinci olucaz...

evet canım inş birinciyiz bende arkadaşlarıma kendimden daha çok güveniyorum. hafta sonu ne misafir aldım nede misafirliğe gittim sırf diyetim bozulmasın diye sabahları normal peynirli zeytinli kahvaltı yaptım öğlen yoğurtla yada 1 yumurtalı menemenle geçiştirdim akşamda etli bir yemek yapıp yedim sadece dün balık ve çorba yedim balığı biraz fazla kaçırmışım inan uyuyamadım beni o kadar rahatsız ettiki şu an bile kendimi çok şişkin hissediyorum korkumdan tartılamadım ama inş fazlalığım yoktur. hafta sonu koşu bandının olduğu yere dev ekran tv aldım önceki 37 ekrandı yürüme keyfimi kaçırıyor diyerek aldım 106 ekranı artık şimdi hiç bir mazaretim kalmadı yürümemek için canım

günaydın fıstıklar

sabah bi heves tartıldım ama aynıyım
ama olsun ben o kadar sporun boşa gitmiyceğini biliyorum, hafta içi gösterir etkisini

benim bu diyeti yaptığım son hafta bu, o yüzden bu hafta ne yapıp edip 53 olmalıyım
ondan sonra da 6 öğün sağlıklı beslenmeye geçicem çünkü özellikle midem için doğru düzgün beslenmem lazım, yoksa çok rahatsız oluyorum

zaten siz de okumuşsunuzdur turab571 ile hafiften yarışıyoruz bu hafta
hadi takımım hep destek tam destek
bu haftanın 1.si de, yarışların galibi de biz olalım

aa kızlar ben size söylemeyi unuttum. dun alışveriş merkezine gittik, biraz bakalım diye

ve ben 36 beden olmuşuuumm nası sevindim nası sevindim size anlatamam, gözlerime inanamayıp başka şeyler denedim, belki ilk denediğimin kalıbı büyüktür fln diye

en son kabinin içinde sevinçten zıp zıp zıplıyodum kiii nişanlım durdurdu

canım kuyabiyemmm
Baksenle mezun olamamam için herhangi bi engel kalmadı
Hızlan canım hızlan sporu 4 güne cıkart turabı bilmiyorsun sen o deli gibi spor yapıyor su bi kac haftaya kadar hep 1 kilonun üzerinde veriyordu bu hafta atak yapacaktır gardını alam zamanı canım benimm ..

Kızlar hiç bi yarısı kaybetme lüksümüz yok yaz geliyo nisan 1 dedimi yaz demektir ..

Birinci biziz

Motivasyonunuzu düşürmeyin baskasının kinide yükseltmek için uğrasın

Hep destek tam destek

çok güzel bi menü olmuş darısı başıma:))))

çok sevindim canım bende görürüm inşallah o günleri ama ben 40 bedene bile razıyım....

bugünkü menüye gelince
sabah:kornfleks
ara:yarım elma
öğle:köfte salata
akşam:kurufasulye yoğurt
aşkama bisiklet çeviricem sabah kalkamadım
2,5 lt su

AYYYyyyyyy NEGÜZEL Bİ HABER BUUU

:87::87::87::87::87::87:

YASASINN YASASINNNNNN

bugünkü menüye gelince
sabah:kornfleks
ara:yarım elma
öğle:köfte salata
akşam:kurufasulye yoğurt
aşkama bisiklet çeviricem sabah kalkamadım
2,5 lt su

goncacım günaydın cnaım nasılsın..
Hafta sonu menülerinide bildiriyoruz artık..
Bu günkü menün güzel canım afiyet olsun..
Aksam bisikleti biraz arttır.. Bu hafta bol bol enerji harcamamız lazımm

gunaydinlar 4 takim.
kuyabiye neler yptin bakalim. bu hafta ilk hedefim su aradaki farki kapatmak. aman gozunu sevem arayi acma daha fazla. gelsin plates ve hemen arkasindan yuruyus...

aa zevcanım ben bilmiyodum turabın o kadar çok kilo verdiğini
haftada 1 kilodan fazla vermeye benim metabolizmam müsade etmez ki ama
ben bütün hafta bişey yemesem yine veremem 1 kilo

aa zevcanım ben bilmiyodum turabın o kadar çok kilo verdiğini
Haftada 1 kilodan fazla vermeye benim metabolizmam müsade etmez ki ama
Ben bütün hafta bişey yemesem yine veremem 1 kilo

sporu arttır canım ..

Onunda verecek kilosu az kaldığı için azaldı vermesi sen spora yüklen sekercim..
Kazanman lazım bu yarısı .
Bütün yarıslardan galip cıkmamız gerek

1. Biziz

gunaydinlar 4 takim.
kuyabiye neler yptin bakalim. bu hafta ilk hedefim su aradaki farki kapatmak. aman gozunu sevem arayi acma daha fazla. gelsin plates ve hemen arkasindan yuruyus...

günaydın rakibem hoşgeldin

sen aradaki farkı kapatamadan ben mezun bile olurum canım
haftasonu sporumu hiç aksatmadım
bu hafta da spora yükleniyorum

hiçbişey yapamasam da her gün 40 dk pilatesimi yapayım en azından yoksa nası geçicem seni
zevcan söyledi sen hep 1 kg nin üstünde veriyomuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…