kızlaaaar ne kadar solgun görünüyorsunuz...... yapmayın böyle zaafiyet geçirceeeniz....
alın accık yiyin kendinize geliin....
sadece içim yandı halinize ondaaaan.:18:.. yanlış anlamayııın....
Eki Görüntüle 165025 Eki Görüntüle 165024 Eki Görüntüle 165021 Eki Görüntüle 165022 Eki Görüntüle 165026 Eki Görüntüle 165023
selam kızlar menümü yaziim önce
sabah: 1yum,2 yeşil soğan,az peynir,2 zeytin,2çk bal,yarım dilim börek
ara yok
öğle: sebze yemeği,yoğurtlu brokoli
ara:meyve
akşam:dünkü yemekten nohutlu tavuk,az pilav,salata,yoğurt
ara belki meyve veya leblebi
dünkü mekiği çekemedim bugün çekcem inş 100tane
2,5lt su,2fn yeşil çay
selam kizlar,herkesin morali yerinde cok güzel bu..
menüm
sabah
1 elma,1 greyfurt,1 bardak süt
ara
1 yesil elma
ögle
1 kupa sebze corbasi( hazir),salata ( yagsizmi olcak bu),bir su bardagi yogurt
ara
1 yesil elma
aksam
2 adet haslanmis yumurta,1 dilim ekmek,salata
60 dk spor ( fazlada olabilir)
afgiyewt olsun canim menün güzel ama aksam yemeginden sonraki arada bence meyve yemelisin,cünkü yemekte pilav ve nohut var ,bide leblebi yersen cok olur,leblebi zaten nohut biliyosun :)
sagol canim soruyorum ama yagsiz dense bile yapamiyorumki ben,yagsiz yiyemiyom hic az koyuyom bende.lahana ve havuctan yapcam salatayihypatia nın diyetine mi başladın canım? menün güzel ,salataya ben bigün yağ koyuyorum bigün koymuyorum.accık zetinyağı..vitaminlerin emiliminde faydası var demişti ark.lar.ender saraç da öle diyo:)
doğru diyosun canım akıl akıldan üstün vallaa hiç düşünemedim:) bi portakal yerim daha iyi:)
sagol canim soruyorum ama yagsiz dense bile yapamiyorumki ben,yagsiz yiyemiyom hic az koyuyom bende.lahana ve havuctan yapcam salatayi
afiyet olsun canim
özellikkle havuç demişti saraç,yağ damlatın havuç salatasına diye..abartı olmadıktan sonra sakıncası yok faydası bile var canım sana da afiyet olsun
ay ne tesadüffff bende 65.2 çıktımmmmsımdıkk bır uzun dılım tam bugday ekmegını ıkıye boldum kasarlı tost yaptım kendıme ama kucucuk nasıl doyucam bunla bılmem. eve gıdıp elma alsammıkı acabaa hoofffsızden gızlı saklım yok bu sabah 65.2 kılo cıktımm ve yarın sabaha kadar hepsı gıtmelı kocam bıle dalga gectı 3 gunde 1 kılo alıyorsun 10 gune 80e vurusun demekkı sen dedı
afiyet olsun canımgünaydın kızlaaarrr :) iki günlük diyetimdeyim.
sabah: bir portakal, bir küçük elma ve bir su bardağı süt
ara: bir yemek kaşığı kan üzümü
öğle: bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir kase çorba
ara: tahinli kup
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek
ara: bir bardak süt
2 litre su
1 saat yürüyüş
ben bugün başlayamadım canım evde patates kalmamış yarın başlıycam . ama bugünde çok düzenli yicem :) bende inclideniz konuyu açtğnda ilk hafta 3.5 kilo vermiştim geçen sene. ama bu sene hypatia ile yaptğmda 1 kilo fln vermiştim ancakcanım ben onunla 2.5 veriyorum sporsuz ..
bu defa sporda yapatım 3 kilo vereyim diyorumm.. inş basarabilirim çünkü vücudum ödem dolu sürekli wc ye gidip duruyorum ..
hem diyete yoğurt ekledim bu kes öyle aclık hissetmicem..
ama şimdi noldu biliyonmuu arkadas hafta sonu coruma gitmiş ve gelirken taze kavrulmus leblebi getirmiş banada 1 tabak verdi önemde mis gibi kokuyorlarrr
afiyet olsun yeşilçay içiyosun ne güzellben bugünkü menümü erkenden yazacağım ve yorumlarınıza uyacağım
sabah
1 bardak şekersiz çay. 1 tane zeytin. yarım dilim çavdar ekmeği. 3 çatal peynir
ara
3 tane kayısı kurusu 1 avuç beyaz leblebi
öğle
salçalı köfte 2 taneden fazla yemeyeceğim 1 kase çorba
ara
3 tane kayısı 1 avuç leblebi
akşam
3 yemek kaşığı türlü yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 3 kaşık yoğurt
3 lt su 2 fincan yeşil çay. 1 tane soda. 1 saat yürüme ve yer hareketleri
çok güzel afyet olsun :)selam kizlar,herkesin morali yerinde cok güzel bu..
menüm
sabah
1 elma,1 greyfurt,1 bardak süt
ara
1 yesil elma
ögle
1 kupa sebze corbasi( hazir),salata ( yagsizmi olcak bu),bir su bardagi yogurt
ara
1 yesil elma
aksam
2 adet haslanmis yumurta,1 dilim ekmek,salata
60 dk spor ( fazlada olabilir)
selam kızlar menümü yaziim önce
sabah: 1yum,2 yeşil soğan,az peynir,2 zeytin,2çk bal,yarım dilim börek
ara yok
öğle: sebze yemeği,yoğurtlu brokoli
ara:meyve
akşam:dünkü yemekten nohutlu tavuk,az pilav,salata,yoğurt
ara belki meyve veya leblebi
dünkü mekiği çekemedim bugün çekcem inş 100tane
2,5lt su,2fn yeşil çay
selammm kızlarr mınnosunuzz geldıııı:79::79::79::79:
ayy geldım hıc usenmedım tam tamına 40 sayfanın hepsını okudum en son yazıdıgm mesajdan bu ana kadar herseyı bılıyorumm hemencecık cok unutmadan yazıyım bıseler
kuyabıyeemmm conunda 53 u gordugunee ınanılmazz sevındımmmvalla gordugum ann yıhuhuhuuu ıste budur dedımm nazar degmesın sekercımm
karcıcegım sana dememısmıydım sabret sabırla sporuna duzenıne devam et sonunda cok guzel seyler goruceksınn dıye canım beım cok sevındımm 68.5 yazmıstın galıba cok cok sevındım naar degemesın ınsallah bu haftada veresınn emıı
meyvemm ve anna sız hala daha regl olamadınızmı yahuu oyuzden artıdasınız kendınızı sıkmayın lutfenn lutfen bellı sebebı o artıların ınsallah bu cumaya kadr regl olur sıskınlıgınızı atarsınız canlarım
buarada meyvem hedefını 57 ye cekmene uzuldum ama hedefını buraya cekmenın tek nedenı hıc kacamaksız aylardır dıyet yapmaya calıstıgın ıcın vucudun bıle ısyan ettı ne yalan soylıyım ben mesela canım dondurma cektımı magnum yerım ordan asagısı kurtarmaz yanıama onu yedım dıyede dunyaya kusup dıyetı bırakmam once onu erıtıcekk sporumu yaparımm sonra uzun bır sure bırdaha canım dondurma cekmez mesela . bence sende arada mesela ayda bır kere yada 15 gunde bır kere ıstedıgın seylerı yıyebıldıgın gun yapmalısın ozaman vucudunda sana ısyan etmez tatlımm
gızemcım deneme suuren baslamıs hadı hayırlı olsunn tatlımm
hasretımm tam gaz baslıyoruz bu hafta hadı bakalım ha gayrett
nıdahcımm mutlaka ama mutlaka bır spor yapmaya basla senın bebısı emzırmen en buyuk avantajın cok kolay kılo verıceksın ama vucudunda sekle gırsın tatlım benım
hypatıamm soyle bır cumlenı okudum yedılerım ıcın pısman degılım ama aldıgım kılolar ıcın cok pısmanımm pekıı senınle sebep sonuc ılıskısı kuralım ıstersen bakalım yedıklerın ıcınde pısmanmısınsekerım bu kadar zamanlık emegını coe atma lutfen bıran evvel o elbısenın ıcıne gırmek ıcın calısmalara baslıyorsun hemde hemen
nıdahcımm yanlıs hatırlamıyorsam cokktan ıkı kacamak hakkını doldurmus olan sendınn takıbe alıyorum hemen senı sekercım:82::82:
prensesım hıc kacamaksız tam gaz devam edıyormussunn tatlımm afferım sana mucuckkk
sabah 2 dlimden ekmekten peynirli tost
ara yiyemedim okulda oldğm için
öğle 2 dlim ekmek
yarım domates salatalık
10 gr kadar peynir
1 y.k kadar omlet
1 dlim salam
akşam = henüz bilmiyorum
1lt su
45 dk yürüyüş
30 dk plates
arkadaşlar öğlenki menüme çorba ve köfte yiyeceğim yazmıştım çorbayı almadım köfte ve cacık alıp yedim köftede kıyma ve bulgurla yapılan salçalı sulu köfte imiş. köfteside cevizden küçüktü sadece 3 tane yedim çeyrek ekmekle kendimi seviyorum sizleri seviyorum takımıma güveniyorum
sabah 2 dlimden ekmekten peynirli tost
ara yiyemedim okulda oldğm için
öğle 2 dlim ekmek
yarım domates salatalık
10 gr kadar peynir
1 y.k kadar omlet
1 dlim salam
akşam = henüz bilmiyorum
1lt su
45 dk yürüyüş
30 dk plates
ay bugün affedin :) sabah okulada götürmeyi uınutmşm şimdide dışarı çıkıyorum içemycem akşam 2 lt brden içemem heraldee :):)
o su ne öyle cok azz en az 2 litre en azz
suyun az olmuş canım
ve iyi seyirlerr...
aah ahh 1yıldan fala oldu sinemaya gidemedim :)(
oku oku bitiremiom geçmişi:)
minnoşum haklısın spor şart mekik yeterli olmuyo düzenli de yapamıyom zaten bebekten dolayı zor oluyo ya bi formülünü bulmam lazımkaçamak hakkımı fullemeden bitiricem inş haftayı canım ama sanki birileri fullemiş hıı:))
ayyyy miss gibi taze tazee ev yapımı cevizli baklava yapmıs arkadasın eşi bi tepsi dolusu herkes yumuluyor şimdi ona benide davet etti yok rejimdeyim dedim sonra bi tabağa koymus getirmiş illa yee diyor bi dilim aldım önümde kalmasın hatrın için alıyorum dedimm tabağı verdim kendisini gönderdim ama baklavayı yemedim kagıda sardım çöpe atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?