Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öğğğğğ hepsi pis yağlı şeylerrr

alırım kuru kayısımı yeşil çayımı ooooooooh misssssss hahh:))

afgiyewt olsun canim menün güzel ama aksam yemeginden sonraki arada bence meyve yemelisin,cünkü yemekte pilav ve nohut var ,bide leblebi yersen cok olur,leblebi zaten nohut biliyosun :)

hypatia nın diyetine mi başladın canım? menün güzel ,salataya ben bigün yağ koyuyorum bigün koymuyorum.accık zetinyağı..vitaminlerin emiliminde faydası var demişti ark.lar.ender saraç da öle diyo:)

afgiyewt olsun canim menün güzel ama aksam yemeginden sonraki arada bence meyve yemelisin,cünkü yemekte pilav ve nohut var ,bide leblebi yersen cok olur,leblebi zaten nohut biliyosun :)

doğru diyosun canım akıl akıldan üstün vallaa hiç düşünemedim:) bi portakal yerim daha iyi:)

hypatia nın diyetine mi başladın canım? menün güzel ,salataya ben bigün yağ koyuyorum bigün koymuyorum.accık zetinyağı..vitaminlerin emiliminde faydası var demişti ark.lar.ender saraç da öle diyo:)
sagol canim soruyorum ama yagsiz dense bile yapamiyorumki ben,yagsiz yiyemiyom hic az koyuyom bende.lahana ve havuctan yapcam salatayi
doğru diyosun canım akıl akıldan üstün vallaa hiç düşünemedim:) bi portakal yerim daha iyi:)

afiyet olsun canim

sagol canim soruyorum ama yagsiz dense bile yapamiyorumki ben,yagsiz yiyemiyom hic az koyuyom bende.lahana ve havuctan yapcam salatayi

afiyet olsun canim

özellikkle havuç demişti saraç,yağ damlatın havuç salatasına diye..abartı olmadıktan sonra sakıncası yok faydası bile var canım sana da afiyet olsun

kızlar menüler güzel afiyet olsunn

yasom ben salatama sebzeme mutlaka yağ koyuyorum yağsız bazı viteminler emilmiyor ..

nidahcım özellikle havuca yağ denmesinin sebebi havukda cok fazla A vit var bu vitamin yağda çözülüyor sadece. o yüzden ..
bu arada turabın krelice kahvaltısını unut sen. onların beslenme sekillleri bize göre değil bütün hayatın boyunca uygulayabileceğin menülerle zayıflamak herzamn daha sağlam ..

bende öğlen patatesimi yedim geldim ama yapamıcam kızlar yaa cok ac kalıyorum yesemde acım anlıcanız baska bi yönteme gecicem yarın..

bu günkü menümü yazayım

sabah patates yoğurt
ara leblebi
öğlen patates yoğurt
ara leblebi
aksam patates yoğurt
ara greyfurt suyu 1 incir

ay ne tesadüffff bende 65.2 çıktımmmm
ama kararlıyım bu hafta süper geçecek..
afiyet olsun canım
su ve spor süper.
ben bugün başlayamadım canım evde patates kalmamış yarın başlıycam . ama bugünde çok düzenli yicem :) bende inclideniz konuyu açtğnda ilk hafta 3.5 kilo vermiştim geçen sene. ama bu sene hypatia ile yaptğmda 1 kilo fln vermiştim ancak afiyet olsun yeşilçay içiyosun ne güzell
çok güzel afyet olsun :)
sanada afiyet olsun canım çok güzel ya hepinz su ve sporu eksik etmiyorsunz

arkadaşlar öğlenki menüme çorba ve köfte yiyeceğim yazmıştım çorbayı almadım köfte ve cacık alıp yedim köftede kıyma ve bulgurla yapılan salçalı sulu köfte imiş. köfteside cevizden küçüktü sadece 3 tane yedim çeyrek ekmekle kendimi seviyorum sizleri seviyorum takımıma güveniyorum

sabah 2 dlimden ekmekten peynirli tost
ara yiyemedim okulda oldğm için
öğle 2 dlim ekmek
yarım domates salatalık
10 gr kadar peynir
1 y.k kadar omlet
1 dlim salam
akşam = henüz bilmiyorum

1lt su
45 dk yürüyüş
30 dk plates

oku oku bitiremiom geçmişi:)

minnoşum haklısın spor şart mekik yeterli olmuyo düzenli de yapamıyom zaten bebekten dolayı zor oluyo ya bi formülünü bulmam lazım kaçamak hakkımı fullemeden bitiricem inş haftayı canım ama sanki birileri fullemiş hıı:))

şimdi çıkıyorum kızlar sinemaya gtcem aşk tesadüfleri sever e :) bakalım hala vizyondamı kaçrmadan izleyeyim .. arkadaşlarla gtcez ama kaçamak yapmıycam kızlarr :) akşam görüşürz :)

suyun az olmuş canım

ve iyi seyirlerr...

aah ahh 1yıldan fala oldu sinemaya gidemedim :)(

tatlım bende sporu hiç sevmiyorum hatta her şeyi ayağıma istiyorum düşün artık ne kadar hareketsizim kızım bile isyan etti yakınlarda ben senin memurun değilim bir zahmet kalkta yap dedi baktım haklı çocuk kendime sürekli plan yaptım ama bir türlü uygulamaya geçemedim bende kendimi kasmadan yavaş yavaş alıştırmak istedim ama şimdi zor gelmiyor spor yeterki zamanım olsun inan bana yakında kendimi evdeki spor odasına kilitleyeceğim ve bayılana kadar spor yapacağım o odada.

ayyyy miss gibi taze tazee ev yapımı cevizli baklava yapmıs arkadasın eşi bi tepsi dolusu herkes yumuluyor şimdi ona benide davet etti yok rejimdeyim dedim sonra bi tabağa koymus getirmiş illa yee diyor bi dilim aldım önümde kalmasın hatrın için alıyorum dedimm tabağı verdim kendisini gönderdim ama baklavayı yemedim kagıda sardım çöpe atıcam

seni çok takdir ettim aferin sana ben çöpe atmıyorum zaten şerbetli tatlı sevmediğim için alıyorum ama yanıma başka gelen misafire ikram ediyorum kurtuluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…