Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

seni çok takdir ettim aferin sana ben çöpe atmıyorum zaten şerbetli tatlı sevmediğim için alıyorum ama yanıma başka gelen misafire ikram ediyorum kurtuluyorum.

zaten yemediğime değil cöpe attığıma üzüldüm yanıma gelene verme ihtimalim yok çünkü herkes yedi burdaki hastalarada veremiceğime göre herkes yediğimi zannediyor ama napayım baska sansım yoktu allah affetsinn ..

Yeseydin daha büyük günah olacaktı canım. çok iyi yapmışsın aferin...

prensesim neden uyku tutmadı hayırdır canım bir şeye mi canın sıkıldı yoksam...menün güzel olmuş canım afiyet olsun

ayy minnoşum elmaları unutman kötü olmuş... eve gidip al bence ya bozma diyetini...olsun canım üzülme gitcek o +lar...boşver sen kocanı gitcek cumaya kadar tüm +lar

afiyet olsun canım da tahinli kup nedir yahu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

afiyet olsun karçiçeğim güzel menün inş bu hafta daha çok vericeksin

canım kuyabiyemm senin adına çok ama çok sevindim süper bu emeklerinin karşılığını almak çok güzel olmalı

ayy bende 36 beden olabilcekmiyim acaba bi gün

selam hasretcim menü çok güzel tatlım salatayı yağsız yapma bencede zeytinyağı çok faydalı azcık koy afiyet olsunn

canım bence de akşamdan sonra yeme leblebiyi meyve ye tatlım afiyet olsun

ayy meyvecim ya neden öyle oldun. patates tutar insanı aslında ama sen de haklısın ya aç bırakıyo insanı elmalı diyeti yapsaydın bence oda verdiriyordu sana...

ayy iradene hayran kaldım yine canım...çöpe atmaktan başka çare yok bende olsam öyle yapardım canım üzülme

taksme gelmiyormsn :)

taksime bir kaç kere gelmiştim canım vaktim olsa gelirim ama ne biliyim ayağım alışmamış karşılara işte

gizemcim menü güzelde su çok az bari çay filan sıvı şeyler tükette akşama kadar 2.5-3 lt tamamlansın....akşamda hafif bir şey yersen güzel olcak afiyet olsun tatlım

şimdi çıkıyorum kızlar sinemaya gtcem aşk tesadüfleri sever e :) bakalım hala vizyondamı kaçrmadan izleyeyim .. arkadaşlarla gtcez ama kaçamak yapmıycam kızlarr :) akşam görüşürz :)

film güzel tavsiye ederim ama sonu çok kötü yaa

kız sakın patlamış mısır yeme bak

neyse iyi seyirler gizemcimmm

selam fıstıklar ben geldimm :87:

kızlar bu sabah ucundanda olsa 66 yı gördüm hemde regl olmadan

ay bide regl olsam süper olcak şişkinim hala cumaya kadar olurum umarımm

sabah sınav vardı yine çıkışta 1 saat yürüdüme ve geldim. akşamda 1 saat yürüycem...

Bu arada aşkımın gelmesine 2 gün kaldı 65 olamadım ama yaklaştım yinede...

hoşgeldin canım...

66 yı görmüşsün oleeyyyyyyy
askın geliyo die sakın kacamak yapayım deme bak vücut montiye alıstı pankreas düzene girdi sakın dalanma yasatma bedenine sonra hemen kilo alırsın ..

Kızlarrrr nabersiniz bakalım.

Bende bugün diyete başladım haber vereyim dedim size.

selam canım sen eski üyelerdensin galiba dimi hayırlısı olsun canım

hoşbuldum meyvecim...

evett yaa çok sevinçliyimm maydonoz suyu işe yaradı sanırım şişliğimi aldı biraz

yok kız bozarmıyım hiç... zaten bir arada olamıycaz fazla... sadece 2-3 gün kalcak normalde hiç glelemiyordu yoğunluktan ama ben sınava gircem diye benim için geliyo...

tamam canım montiye aynen devam zaten söyledim ona ben burdada yapan bir sürü insan var demişti...diyetimi bozdurcak bir şey yapmaz sanmıyorum ama yapmaya kalkarsa izin vermem meyvemm 65e bu kadar yaklaşmışken asla...

kız sen özgeyi bilmiyormusun eski kaptanı nasıl unuttun yokmuydun yoksa ozamn :44:

fatmacım sakın ama sakın bozma bak bir sonraki gelisine seni cıtır görsün sevgilinn

kız sen özgeyi bilmiyormusun eski kaptanı nasıl unuttun yokmuydun yoksa ozamn :44:

fatmacım sakın ama sakın bozma bak bir sonraki gelisine seni cıtır görsün sevgilinn

yok tatlım ben daha yeni gelmiştim o zaman avrdı ama kaptan olduğunu senden duyuyorum valla

ayy inş meyvecim bozmıycam canım ben zaten çok alıştım mnotiye inanki neler olduda bozmadım bundan sonra da bozmam kesinlikle merak etme canım sen irademe güveniyorum

ehe bakalım beni görünce şok olcak zaten bir dahakine kesin bayılır

telefonda diyo yanaklarını sıkmayı özledim bende içimden dedim yanak bulursan sıkarsın

hoşgeldin canımmmm
özgem nasılsın görüşmeyeli .diyete dönmene sevindim.. hadi bakalım yaza azıcık bir zamn kaldı erisin yağlarımızz

İyiyim canım çok saolasın. Bugün başladım tekrar bende işte. 70 görünce tartıda dur dedim

selam canım sen eski üyelerdensin galiba dimi hayırlısı olsun canım

Caniko unuttun mu beni kız aşkolsun.

66 görmüş ya onun şokundan olmuştur yoksa unutmaz beni.

ayy benimki hafta sonu sen nasıl zayıflamıssın kaburgaların ele geliyor iskeletin cıkmıs dedi

kız unutmadım unuturmuyum hiç ama kaptan olarak seni hiç hatırlayamadım sadece afedersin canım

ayy benimki hafta sonu sen nasıl zayıflamıssın kaburgaların ele geliyor iskeletin cıkmıs dedi

ehehe çok dengesiz bunalr ama ya bi tombul maryo diyolar bi iskelet diyolar

ne yapsak yaranamıyoruz yaw :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…