seni çok takdir ettim aferin sana ben çöpe atmıyorum zaten şerbetli tatlı sevmediğim için alıyorum ama yanıma başka gelen misafire ikram ediyorum kurtuluyorum.
zaten yemediğime değil cöpe attığıma üzüldüm yanıma gelene verme ihtimalim yok çünkü herkes yedi burdaki hastalarada veremiceğime göre herkes yediğimi zannediyor ama napayım baska sansım yoktu allah affetsinn ..
uyku tutmadı
dünkü menüm:
sabah maydonoz kürü
saat 10,30 da kahvaltı 1 haşlanmıs yumurta az peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek
öğleden sonra 15,30 gibi yarım sokak simidi (dışarda olunca en masumu o geldi)
ara yok
akşam fırında tavuk bol salata
ara yok
sımdıkk bır uzun dılım tam bugday ekmegını ıkıye boldum kasarlı tost yaptım kendıme ama kucucuk nasıl doyucam bunla bılmem. eve gıdıp elma alsammıkı acabaa hoofffsızden gızlı saklım yok bu sabah 65.2 kılo cıktımm ve yarın sabaha kadar hepsı gıtmelı kocam bıle dalga gectı 3 gunde 1 kılo alıyorsun 10 gune 80e vurusun demekkı sen dedı
günaydın kızlaaarrr :) iki günlük diyetimdeyim.
sabah: bir portakal, bir küçük elma ve bir su bardağı süt
ara: bir yemek kaşığı kan üzümü
öğle: bir su bardağı yoğurt, bol salata ve bir kase çorba
ara: tahinli kup
akşam: iki adet haşlanmış yumurta, salata, bir ince dilim ekmek
ara: bir bardak süt
2 litre su
1 saat yürüyüş
ben bugünkü menümü erkenden yazacağım ve yorumlarınıza uyacağım
sabah
1 bardak şekersiz çay. 1 tane zeytin. yarım dilim çavdar ekmeği. 3 çatal peynir
ara
3 tane kayısı kurusu 1 avuç beyaz leblebi
öğle
salçalı köfte 2 taneden fazla yemeyeceğim 1 kase çorba
ara
3 tane kayısı 1 avuç leblebi
akşam
3 yemek kaşığı türlü yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 3 kaşık yoğurt
3 lt su 2 fincan yeşil çay. 1 tane soda. 1 saat yürüme ve yer hareketleri
aa kızlar ben size söylemeyi unuttum. dun alışveriş merkezine gittik, biraz bakalım diye
ve ben 36 beden olmuşuuummnası sevindim nası sevindim size anlatamam, gözlerime inanamayıp başka şeyler denedim, belki ilk denediğimin kalıbı büyüktür fln diye
en son kabinin içinde sevinçten zıp zıp zıplıyodum kiii nişanlım durdurdu
selam kizlar,herkesin morali yerinde cok güzel bu..
menüm
sabah
1 elma,1 greyfurt,1 bardak süt
ara
1 yesil elma
ögle
1 kupa sebze corbasi( hazir),salata ( yagsizmi olcak bu),bir su bardagi yogurt
ara
1 yesil elma
aksam
2 adet haslanmis yumurta,1 dilim ekmek,salata
60 dk spor ( fazlada olabilir)
selam kızlar menümü yaziim önce
sabah: 1yum,2 yeşil soğan,az peynir,2 zeytin,2çk bal,yarım dilim börek
ara yok
öğle: sebze yemeği,yoğurtlu brokoli
ara:meyve
akşam:dünkü yemekten nohutlu tavuk,az pilav,salata,yoğurt
ara belki meyve veya leblebi
dünkü mekiği çekemedim bugün çekcem inş 100tane
2,5lt su,2fn yeşil çay
kızlar menüler güzel afiyet olsunn
yasom ben salatama sebzeme mutlaka yağ koyuyorum yağsız bazı viteminler emilmiyor ..
nidahcım özellikle havuca yağ denmesinin sebebi havukda cok fazla A vit var bu vitamin yağda çözülüyor sadece. o yüzden ..
bu arada turabın krelice kahvaltısını unut sen. onların beslenme sekillleri bize göre değil bütün hayatın boyunca uygulayabileceğin menülerle zayıflamak herzamn daha sağlam ..
bende öğlen patatesimi yedim geldim ama yapamıcam kızlar yaa cok ac kalıyorum yesemde acım anlıcanız baska bi yönteme gecicem yarın..
bu günkü menümü yazayım
sabah patates yoğurt
ara leblebi
öğlen patates yoğurt
ara leblebi
aksam patates yoğurt
ara greyfurt suyu 1 incir
ayyyy miss gibi taze tazee ev yapımı cevizli baklava yapmıs arkadasın eşi bi tepsi dolusu herkes yumuluyor şimdi ona benide davet etti yok rejimdeyim dedim sonra bi tabağa koymus getirmiş illa yee diyor bi dilim aldım önümde kalmasın hatrın için alıyorum dedimm tabağı verdim kendisini gönderdim ama baklavayı yemedim kagıda sardım çöpe atıcam
taksme gelmiyormsn :)
sabah 2 dlimden ekmekten peynirli tost
ara yiyemedim okulda oldğm için
öğle 2 dlim ekmek
yarım domates salatalık
10 gr kadar peynir
1 y.k kadar omlet
1 dlim salam
akşam = henüz bilmiyorum
1lt su
45 dk yürüyüş
30 dk plates
şimdi çıkıyorum kızlar sinemaya gtcem aşk tesadüfleri sever e :) bakalım hala vizyondamı kaçrmadan izleyeyim .. arkadaşlarla gtcez ama kaçamak yapmıycam kızlarr :) akşam görüşürz :)
Kızlarrrr nabersiniz bakalım.
Bende bugün diyete başladım haber vereyim dedim size.
selam fıstıklar ben geldimm :87:
kızlar bu sabah ucundanda olsa 66 yı gördüm hemde regl olmadan
ay bide regl olsam süper olcak şişkinim hala cumaya kadar olurum umarımm
sabah sınav vardı yine çıkışta 1 saat yürüdüme ve geldim. akşamda 1 saat yürüycem...
Bu arada aşkımın gelmesine 2 gün kaldı 65 olamadım ama yaklaştım yinede...
Kızlarrrr nabersiniz bakalım.
Bende bugün diyete başladım haber vereyim dedim size.
hoşgeldin canım...
66 yı görmüşsün oleeyyyyyyy
askın geliyo die sakın kacamak yapayım deme bak vücut montiye alıstı pankreas düzene girdi sakın dalanma yasatma bedenine sonra hemen kilo alırsın ..
selam canım sen eski üyelerdensin galiba dimi hayırlısı olsun canım
hoşbuldum meyvecim...
evett yaa çok sevinçliyimm maydonoz suyu işe yaradı sanırım şişliğimi aldı biraz
yok kız bozarmıyım hiç... zaten bir arada olamıycaz fazla... sadece 2-3 gün kalcak normalde hiç glelemiyordu yoğunluktan ama ben sınava gircem diye benim için geliyo...
tamam canım montiye aynen devam zaten söyledim ona ben burdada yapan bir sürü insan var demişti...diyetimi bozdurcak bir şey yapmaz sanmıyorum ama yapmaya kalkarsa izin vermem meyvemm 65e bu kadar yaklaşmışken asla...
turabturab turab
kız sen özgeyi bilmiyormusun eski kaptanı nasıl unuttun yokmuydun yoksa ozamn :44:
fatmacım sakın ama sakın bozma bak bir sonraki gelisine seni cıtır görsün sevgilinn
uykusuzluktan ölüyorummm
hoşgeldin canımmmm
özgem nasılsın görüşmeyeli .diyete dönmene sevindim.. hadi bakalım yaza azıcık bir zamn kaldı erisin yağlarımızz
selam canım sen eski üyelerdensin galiba dimi hayırlısı olsun canım
kız sen özgeyi bilmiyormusun eski kaptanı nasıl unuttun yokmuydun yoksa ozamn :44:
fatmacım sakın ama sakın bozma bak bir sonraki gelisine seni cıtır görsün sevgilinn
yok tatlım ben daha yeni gelmiştim o zaman avrdı ama kaptan olduğunu senden duyuyorum valla
ayy inş meyvecim bozmıycam canım ben zaten çok alıştım mnotiye inanki neler olduda bozmadım bundan sonra da bozmam kesinlikle merak etme canım sen irademe güveniyorum
ehe bakalım beni görünce şok olcak zaten bir dahakine kesin bayılır
telefonda diyo yanaklarını sıkmayı özledim bende içimden dedim yanak bulursan sıkarsın
İyiyim canım çok saolasın. Bugün başladım tekrar bende işte. 70 görünce tartıda dur dedim
Caniko unuttun mu beni kız aşkolsun.
66 görmüş ya onun şokundan olmuştur yoksa unutmaz beni.
ayy benimki hafta sonu sen nasıl zayıflamıssın kaburgaların ele geliyor iskeletin cıkmıs dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?