olsun şekerim sen geldin ben gittim gibi olmuştu takımdan zaten bikaç hafta beraberdik.
herkes içtimi yeşil çayını? ya ara öğününüzü yaptınızmı? akşama yüklenmeyin tamammı güzeller
herkes içtimi yeşil çayını? ya ara öğününüzü yaptınızmı? akşama yüklenmeyin tamammı güzeller
ayyy ara öğün çok önemli hakkaten .. çok aç olmuyo insan yemeğe otrrken :):)):)
menümü baştan yazayım.
sabah
peynirli küçük tost
öğle
yarım domates ve salatalık
1 dlim salam
2 dlim ekmek
10 gr kadar peynir
1 yk kadar omlet
ara (sinemadayken)
vişne suyu
1 avuç kadar mısırısrar ettilerr
biraz çubuk krakerr
akşam
1 kase k-flex
45 dk yürüyüş
30 dk plates
tatlım bende sporu hiç sevmiyorum hatta her şeyi ayağıma istiyorum düşün artık ne kadar hareketsizim kızım bile isyan etti yakınlarda ben senin memurun değilim bir zahmet kalkta yap dedi baktım haklı çocuk kendime sürekli plan yaptım ama bir türlü uygulamaya geçemedim bende kendimi kasmadan yavaş yavaş alıştırmak istedim ama şimdi zor gelmiyor spor yeterki zamanım olsun inan bana yakında kendimi evdeki spor odasına kilitleyeceğim ve bayılana kadar spor yapacağım o odada.
fatmacım filmi sorma yaaa..
vizyondan kalkmışşonun için gtmiştim ben çok merak etmiştim...
eee bu zamna bırakırsan kalkar tabi vizyondann
başka bi filme gttim canım Dünya İstilası diye birşey los angeles deki bi savaşı anlatıyor.
ne umdum ne buldum
ayyyy miss gibi taze tazee ev yapımı cevizli baklava yapmıs arkadasın eşi bi tepsi dolusu herkes yumuluyor şimdi ona benide davet etti yok rejimdeyim dedim sonra bi tabağa koymus getirmiş illa yee diyor bi dilim aldım önümde kalmasın hatrın için alıyorum dedimm tabağı verdim kendisini gönderdim ama baklavayı yemedim kagıda sardım çöpe atıcam
menümü baştan yazayım.
sabah
peynirli küçük tost
öğle
yarım domates ve salatalık
1 dlim salam
2 dlim ekmek
10 gr kadar peynir
1 yk kadar omlet
ara (sinemadayken)
vişne suyu
1 avuç kadar mısırısrar ettilerr
biraz çubuk krakerr
akşam
1 kase k-flex
45 dk yürüyüş
30 dk plates
tebrik ederim kaptannnnn harikasın!!
kralice kah. merak ettim yaa yoksa ben sıkı bi diyette değilim sağlıklı beslenmeyi uygulamak istiyorm canım dediğin gibi hayatımız boyunca devam etmeli yksa kiloları geri almak istemiorumm..
bu arada Anna reglden sonra patlama yaşıcann 65i bile görürsün belkii:)sevgilin nerden geliyo nekadardır görmemişti seni :)
Bu arada Menüm kızlar...
Sabah:1 çay bardağı elma suyu, yarım greyfurt
Kahvaltı:1 dilim tb ekmeği, peynir, salatalık domates
Ara:1 elma
Öğle:Haşlanmış mantar ve kabak, yoğurt ve salata,8 fındık
Akşam:Sebze çorbası, yoğutlu semizotu salatası
Ara:1 meyve
2 saat yürüyüş, 3 lt su, yeşilçay ve papatya
eheh ay inşallah tatlım benim sağol
Fransa'dan geliyo canım...Paris Üniversitesi, İşletme okudu 4 yıl burda şu anda orda yüksek lisans yapıyor son senesi...
25 Kasımdan beri görmüyo beni o zaman 75 tim10 kilo farkla görmesini istiyorumm
İ
selam tatlımmm nasılsınnn
işte budur
ooo şu an bile 10kilo sayılırr yine canım süperrr şok olcak:)) sağsalim kavuşun inş :) menü de süper bu arada.
iyiyim tatlım sen nasılsın menulerin çok iyi. sevgili rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?