Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağlığa Zararlı olan gıdalar

Kola

Kola içince 1 saat içinde vücudumuzda olanlar...

ılk 10 dakika: 10 çay kaşığı şeker almış vücudunuza girer (Günlük almanız gereken şeker miktarının tamamı kadar). Fosforik asit tat alma duyunuzu keser ve aşırı şeker yüklemesinden dolayı kusmanızı engeller.

20 dakika: Kan şekerinizde ani bir yükselme olur, yüksek miktarda insülin patlamasına neden olur. Karaciğeriniz vucudunuzdaki şekeri yağa çevirerek buna bir yanıt verir. Bu sadece bir kaç dakika içinde olur

40 dakika:
Kafein absorbsiyonu tamamlanır. Göz bebeklerniz büyür. kan basıncınız yükselir, karaciğeriniz kana daha fazla şeker pompalamaya başlar. Beyninizdeki adenozin reseptörleri rehaveti önlemek için bloke olur.

45 dakika: Beyninizde dopamin salgısı artar. Bu tıpkı eroinin vücuttta yaptığı tepkimelere benzer.

60 dakika: Kafeinin diüretik özellikleri baş gösterir (tuvalet ihtiyacı).Buda vücutta depolanmış kalsiyum, magnezyum ve çinkonun da beraberde dışarı atılması demek.

Bir süre sonra şeker ihtiyacını tekrar duymaya başlayacaksınız, kendinizi halsiz ve bitkin hissedeceksiniz. Vucüdunuzda kola ile alığınız bütün su tekrar dışarı atıldığı için sussuzluğunuz tekrar hissedeceksiniz. Şekeri ihtiyacını takiben, kafein isteğide başlayacak (sigara da ki gibi)

Ama ne de olsa başka bir kola içersiniz ve geçer dimi?

dehşet valla kızlar sadece diyet için değil normaldede hiç tüketmemek lazım sağlık için...

görünce etkilendim sizinlede paylaşmak istedim :93:

menümü yazıyım, rakibem de gelirse okusun

sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar, yeşil çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: ızgara tavuk, salata

2.5 lt su
ve gün boyu sadece 1 kahve hatta yarım bile denebilir, kahveyi bıraktım daa

kızlar benim internetim çok yavaş , dolayısıyla bazı komutları hızlı yapamıyorum, kilo çizelgemi de bir türlü yapamadım bu konuda bana yardımcı olacak var ise çok sevinirim. yasom sen halledersin bu işi

ay nediyosun gizemcim tüh ya kıyamamm

internetten filn izlersin tatlım sende üzülme düştü nete

hmm onu duymuştum nasıldı bari heycanlımıydı gittiğine değseydi bari
eh işte güzel sayılır ama aksiyon türü sevenlere.. baya gerçekçiydi .
süper menü afyet olsun canım
su çay ve spor süper ötesii :)

mısır
akşam dengelemişsin ama
evet canım napalımmm yedik bkree telafi etmeliyiz :)

kızlarrr menekşe olmuşum şimdi farkettim:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

galiba öyle şekerim:26::26:

ben onu yaptğmda 5 günde ancak 1 kilo falan vermiştim ve çok zorlanmıştım ara öğün olmadğı içinn meyve çok severimmdeee

ama yorumlara bakılırsa baya güzel kilo verenler var biz çok verdiğimz için artık şokta yapsak çok veremiyoruzz :)

kuyabiyecim inş güzel verirsin :) sonuçlardan haberdar edersen sevinirimmm

hayırlı olsunn

hiçbirşey yememişsin dostum

sanırım kuyabiye kuşhan diyeti yapıyor :):)

gizemin dediği gibi kuşhanın diyetini yapıyorum ben
hem de uzun zamandır
ben alıştığımdan mıdır nedir, hem hiç zorlanmıyorum hem de güzel kilo veriyorum bu diyetle yani bana şok diyetmiş gibi gelmiyo hiç
ben kilolarımın tamamını nerdeyse bu diyetle verdim
sadece bir ara 6 öğün yaptım o kadar

slm kızlar...

bu gün son mesajımdan sonra wc ye gitmiştim döndüğümde bi baktım yerimde baska biri var ve yazdıklarımı okuyor sizinle olan konusmalarımı koyordu

nasıl sinirlendim nasıl kızdım bişide diyemedim.. :95::95::95::95:

acıklama yapmaya calıstı ama bişi de diyemedi doğru düzgün :95::95::95::95:
zaten o pozisyonda yakalndıktan sonra ne denirki

nys cıktım işte öyle.. eve geldim yemek falan yedim şimdi ara öğünümü yaptım yarına tavuk pişiriyorum yağsız azbişi kendi yağı cıktı.. tabi bol baharatlı.. mantar hasladım ama onu yarın yemem buzluğa koycam mantar yemek istemiyorum yarın elmalı diyeti yapıcam zaten. lahana siparisi verdim gelirse ender saracın detoksunuda yapayım bu hafta diyorum cumaya yetişmez ama yetiştiği kadar artık ..

size gelince

nisacım
3 kacamak hakkından birini yaptın... kişisel imzanı değiştirmeni rica etmiştim değiştirmedin.

annacım menün güzel afiyetolsun..

meyvenullcum sen nasıl bryerde çalışıyorsun ya allah sabır versinnn

bugün babnnemn doğumgnü bzmkiler gelirken çok güzel bi pasta almışlarrr :18::18:

evett pastaya dokundum :26: ama sadece mumları dikmek içinn

yemiycemmmm

gizemcım allah beni burdan kurtarsınn..

kız foton ne güzel cıkmıs bence sen şişman falan değilsin .. 5 kilo versen yeter onuda 1 ay içinde verirsin..

pasta yok unut pastayı.. muhetmelen listeye seni alıcam bak tut kendini..
güzel kilo ver güzel verirsen bu hafta bile alabilirim seni listeye.

şimdi spor zamanı ben leslie yapmaya gidiyorum .

teşekkür ederim foto hakkındaki yorumların içinn :)

tutuyorum kendimi meerak etmeee kaçamak yok artıkk olsa bile kuraldaki gbi 3ü geçmemk şartı ile :)

ben diğer takımdan 63.3 ile ayrıldım.. şimdi ise 65 falanım cumaya kadar eski kiloma yaklaşsam barii sizin listeye de + olarak gelmeyim hem o kadar brinci olmak istiyorsunz :)

7.takımın juliasından 4.takıma selam olsun kızlar

size sıcak çikolata getirdim hemide kremşantili

ve kendime de yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…