Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

7.takımın juliasından 4.takıma selam olsun kızlar

size sıcak çikolata getirdim hemide kremşantili

ve kendime de yeşilçay

sıcak çikolata süper görünüyooo :) evdede var haniiii:18: ama içmek yokkk

hoşgeldin julia cım.. bende yeşilçayı tercihh ediyorummm

sıcak çikolata süper görünüyooo :) evdede var haniiii:18: ama içmek yokkk

hoşgeldin julia cım.. bende yeşilçayı tercihh ediyorummm

h.b cnmmm teftişe geldim bakim dedim bizim kardeş takım ne alemde :92::92::92:

şuand kmseciklerrr yok :)
siz ne alemdesinz

bizde de kırmızım var sadce ama recim tam gaz devam edioooo elimde bi tane biskolata bisküvisi var tam 25 dk dır düşünüom yesem mi yemesem mi die ama sanırsam yemicem

iyi aksamlar kizlar

canim hallederim faceden bilgilerini atarsin bana

kiz sen hala ablamdan cdleri almadinmi,döverim seni he ben okadar ugrastim burda getirdim sen hala spora baslamadinmi,

süpersin canım afiyet olsun

canım ben yardım edeyim ama nasıl olcak ben hazırlayıp sana mı göndereyim :44:

eh işte güzel sayılır ama aksiyon türü sevenlere.. baya gerçekçiydi .

süper menü afyet olsun canım
su çay ve spor süper ötesii :)

evet canım napalımmm yedik bkree telafi etmeliyiz :)

hmm öylemi merak ettim cdsi çıkınca alıp izlerim artık film delisiyim de

teşekkür ederim tatlım benim

allah allah bu ne cüret yaw ayıp denen bişi var çok kzıdım meyvecim o kişiye hiç hoşlanmadığım şeylerden biri yani bu

neyse canım allah kurtarcak seni oradan inşallah dualarım seninle...

yarın 5g5k ya devam etmemene sevindim yaw aç kalırdın valla tüm gün sebzeyle

ender saraçın toksin atıcı diyeti dimi ilk günü yap zaten diğer günler normal gibi tatlım süper bişi o bende yaaprdım montide olmasam neyse ben halimden memnunum inş işe yarar canım

aferim gizemim işte bu iradene kuvvet tatlım...

bu arada resmin süper ya bence sen hiç de öyle kilolu filan değilsin azcık versen süepr olursun 60 filan olsan yeter yaw..

offff dizim hala gecmemiş 1 milde acımaya basladı bıraktım mecburenn.. biraz bacak dairesi yapayım bariii ..

kız noldu dizine kıyamamm (

Son düzenleme:
selamm kızlarr cokkkk ama cokkk yorgunum sırf yarın sabah okumaya hep en son yazdıgım msjdan baslıyorumm bu msjdan baslıyım dıye zorla yazıyorum ınanınn .yarın konusuruz olurm canlarım ne yaptınız bugun dıye merak edıp okumaya gelmıstım bıde msj yazayım dedımm. ıyı geceler sekerlerımm

meyvenulunda dedigi gibi platesten once yuruyus belki plates performansini etkiler. sonrasinda yapinca bana hem yurumek zor gelmiyor hemde sanki o yorucu platesten sonra dinlenmeye gecis gibi adeleleri rahatlatiyor.
sen en iyisi bu hafta dinlen canim ya hem bu arada karar verirsin once plates mi yuruyus mu hatta bir kac hafta dinlen

ben aslinda plates yaparken uyutmyorum benim bızdığı. o uyanikken yapamayacagim seyleri o uyurken yapiyorum mesela ders calismak gibi. platesi beraber yapiyoruz oda toplar ve lastiklerle oynuyor arada
kralice kahvaltisina gelincede nidahcigim, kahvaltida freni devre disi birakmayi kastediyorum, doyuncaya kadar kahvalti icin ne hazirlamissam yiyorum. simdiye kadar hic kahvaltimdan kismadim. cunku sabah saatlerinde yenilenler zaten guzel yakiliyor.

günaydın kzılar nasılsınız?
dün bir ara okudum sizi yazamadım.akşamda iş çıkışı halamlara gittim yemeğe kal dediler.size haber de veremedim gelemedimde dün akşam kızarmış balık pilav salata vardı.yagda kızarmıs balıktan yemektense 1 kaşık pilav aldım.ve bol salata.

meyvenull sende zayıfladan yanıt geldi canım.indirmeye gerek kalmadana video kısmı varmıs ordan izleyebiliyormussun leslie yi göndermene gerek kalmadı.yardımın için teşekkürler göndermiş kadar oldun çok sağol ilgine
sende zayıflada da başarı hikayeleri var fotolar var.vaktiniz olursa bakın derim
kuyabiye 36 beden olmussun harika bir haber bu çok çok sevindim hadi mezuniyete az kaldı

kızlaaaar ne kadar solgun görünüyorsunuz...... yapmayın böyle zaafiyet geçirceeeniz....

alın accık yiyin kendinize geliin....

sadece içim yandı halinize ondaaaan.:18:.. yanlış anlamayııın....

Kızlarrrr nabersiniz bakalım.

Bende bugün diyete başladım haber vereyim dedim size.

canım hoşgeldin başarılar dilerim aramıza ne zaman dönüyorsun peki :29:

prensesim neden uyku tutmadı hayırdır canım bir şeye mi canın sıkıldı yoksam...menün güzel olmuş canım afiyet olsun

bu eşim beni delirtecek az kaldı psikolojime oynuyor resmen annem vardı pazar günü bir sürü surat astı üzdü beni dünde sanki hiç birşey olmamıs gibi davranıyor.ya kendimi ya onu aşağıya atasım var

dünkü menüm

sabah domates salatalık yogurtlu salata 2 dilim kepek ekmeği
ara 2 tane yulaflı bisküvi
öğlen domates çorbası taze fasulye yemeği 1 dilim ekmek
ara yok
akşam 1 kaşık pirinç pilavı ve salata (kötünün iyisiydi bu halam bu kadarla doyacakmısın tüh tüh diye diye bir kaldı )
ara yarımşar portakal elma

günaydın kızlar...

yeşil cayımı aldım size yazmaya basladımm..

güzel pozitif sıcacık sevgi dolu bir gün diliyorum hepimizee

bu gün elmalı diyeti yapıyorum.. hala regl olmadım cıldırmak üzereyim göğüslerim acayip sekilde acıyor tüm vücudum şiş ama gelin görün bişi yok ..

nys sekerlerim menülerinize bakıyorum da bir coğu içtiği su miktarını cay miktarını yazmıyor kızlar yemek yemek kadar su da önemli onlarıda yazalım..

prensesim menün bence güzel olmus canım ama bisküvi yerine kuru meyve secmelisin işyerine kuru kan üzümlerden götürsen bir iki azına atıverirsin cayının yanında yada incir kayısı gibi..

bende bu günkü menümü yazayım..

sabah yulaflı yoğurt 1 haslanmıs yumurta

ara yeşil elma

öğlen tavuk salata yoğurt

ara yeşil elma

aksam sebze yoğurt

ara yeşil elma(belki yemem)

bir saat spor 3 litre su (yetmemeye basladı)..

dün aksam cekirdekli ekmek yapmak için cekirdek ayıkladm 200 gr belki fazlasıyla ama 1 tane bile yemedimm

günaydın canlar
menün güzel olmuş tatlım afiyet olsun banada artık yetmiyor 3 lt su ama fazlasınıda içmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…