7.takımın juliasından 4.takıma selam olsun kızlar
size sıcak çikolata getirdimhemide kremşantili
ve kendime de yeşilçay
sıcak çikolata süper görünüyooo :) evdede var haniiii:18: ama içmek yokkk
hoşgeldin julia cım.. bende yeşilçayı tercihh ediyorummm
bende çıkıyorum artık hepinize iyi geceler kızlarrr
yarın görüşürzzz
h.b cnmmm teftişe geldim bakim dedim bizim kardeş takım ne alemde :92::92::92:
şuand kmseciklerrr yok :)
siz ne alemdesinz
bizde de kırmızım var sadce ama recim tam gaz devam edioooo elimde bi tane biskolata bisküvisi var tam 25 dk dır düşünüom yesem mi yemesem mi dieama sanırsam yemicem
anammm att onu att attt
gece gece
offff dizim hala gecmemiş 1 milde acımaya basladı bıraktım mecburenn.. biraz bacak dairesi yapayım bariii ..
kızlar benim internetim çok yavaş , dolayısıyla bazı komutları hızlı yapamıyorum, kilo çizelgemi de bir türlü yapamadım bu konuda bana yardımcı olacak var ise çok sevinirim. yasom sen halledersin bu işi
menümü yazıyım, rakibem de gelirse okusun
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar, yeşil çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: ızgara tavuk, salata
2.5 lt su
ve gün boyu sadece 1 kahvehatta yarım bile denebilir, kahveyi bıraktım daa
kızlar benim internetim çok yavaş , dolayısıyla bazı komutları hızlı yapamıyorum, kilo çizelgemi de bir türlü yapamadım bu konuda bana yardımcı olacak var ise çok sevinirim. yasom sen halledersin bu işi
eh işte güzel sayılır ama aksiyon türü sevenlere.. baya gerçekçiydi .
süper menü afyet olsun canım
su çay ve spor süper ötesii :)
evet canım napalımmm yedik bkree telafi etmeliyiz :)
slm kızlar...
bu gün son mesajımdan sonra wc ye gitmiştim döndüğümde bi baktım yerimde baska biri var ve yazdıklarımı okuyor sizinle olan konusmalarımı koyordu
nasıl sinirlendim nasıl kızdım bişide diyemedim.. :95::95::95::95:
acıklama yapmaya calıstı ama bişi de diyemedi doğru düzgün :95::95::95::95:
zaten o pozisyonda yakalndıktan sonra ne denirki
nys cıktım işte öyle.. eve geldim yemek falan yedim şimdi ara öğünümü yaptım yarına tavuk pişiriyorum yağsız azbişi kendi yağı cıktı.. tabi bol baharatlı.. mantar hasladım ama onu yarın yemem buzluğa koycam mantar yemek istemiyorum yarın elmalı diyeti yapıcam zaten. lahana siparisi verdim gelirse ender saracın detoksunuda yapayım bu hafta diyorum cumaya yetişmez ama yetiştiği kadar artık ..
size gelince
nisacım
3 kacamak hakkından birini yaptın... kişisel imzanı değiştirmeni rica etmiştim değiştirmedin.
annacım menün güzel afiyetolsun..
meyvenullcum sen nasıl bryerde çalışıyorsun ya allah sabır versinnn
bugün babnnemn doğumgnü bzmkiler gelirken çok güzel bi pasta almışlarrr :18::18:
evett pastaya dokundum :26: ama sadece mumları dikmek içinn
yemiycemmmm
offff dizim hala gecmemiş 1 milde acımaya basladı bıraktım mecburenn.. biraz bacak dairesi yapayım bariii ..
meyvenulunda dedigi gibi platesten once yuruyus belki plates performansini etkiler. sonrasinda yapinca bana hem yurumek zor gelmiyor hemde sanki o yorucu platesten sonra dinlenmeye gecis gibi adeleleri rahatlatiyor.emzirmek kilo vermede büyük avantaj ama olsun
benim de çelik gibi azmim var
ben de tam tersi, pilatesten önce 20-30 dk yürüyüp vücudumu ısıtıyorum, ondan sonra pilates yapıyorum
bak kafam karıştı şimdi :44::44::44: hangisi daha iyi acaba?
ben aslinda plates yaparken uyutmyorum benim bızdığı. o uyanikken yapamayacagim seyleri o uyurken yapiyorum mesela ders calismak gibi. platesi beraber yapiyoruz oda toplar ve lastiklerle oynuyor aradabende emziriyorum canım gerçekten avantaj. bu arada kralice kahvaltını merak ettim biraz açarmısın:)
platesi kaç dk yapıyosun bebek uyurken bende mi başlasam acaba,gerçi 1 saat anca uyuyo o arada yemek yap ev işi bilmemne..hooff..
kızlaaaar ne kadar solgun görünüyorsunuz...... yapmayın böyle zaafiyet geçirceeeniz....
alın accık yiyin kendinize geliin....
sadece içim yandı halinize ondaaaan.:18:.. yanlış anlamayııın....
Kızlarrrr nabersiniz bakalım.
Bende bugün diyete başladım haber vereyim dedim size.
prensesim neden uyku tutmadı hayırdır canım bir şeye mi canın sıkıldı yoksam...menün güzel olmuş canım afiyet olsun
gunaydın kızlar ben geldımmm nasılsınız bakalımm
günaydın kızlar...
yeşil cayımı aldım size yazmaya basladımm..
güzel pozitif sıcacık sevgi dolu bir gün diliyorum hepimizee
bu gün elmalı diyeti yapıyorum.. hala regl olmadım cıldırmak üzereyim göğüslerim acayip sekilde acıyor tüm vücudum şiş ama gelin görün bişi yok ..
nys sekerlerim menülerinize bakıyorum da bir coğu içtiği su miktarını cay miktarını yazmıyor kızlar yemek yemek kadar su da önemli onlarıda yazalım..
prensesim menün bence güzel olmus canım ama bisküvi yerine kuru meyve secmelisin işyerine kuru kan üzümlerden götürsen bir iki azına atıverirsin cayının yanında yada incir kayısı gibi..
bende bu günkü menümü yazayım..
sabah yulaflı yoğurt 1 haslanmıs yumurta
ara yeşil elma
öğlen tavuk salata yoğurt
ara yeşil elma
aksam sebze yoğurt
ara yeşil elma(belki yemem)
bir saat spor 3 litre su (yetmemeye basladı)..
dün aksam cekirdekli ekmek yapmak için cekirdek ayıkladm 200 gr belki fazlasıyla ama 1 tane bile yemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?