Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende yazayım menümü yorumlarınızdan sonra değiştiririm bir uyumsuzluk olursa
sabah
1 bardak çay.1 dilim ekmek. 5 tane zeytin. biraz peynir
ara
3 tane kayısı. daha sonra 10 tane beyaz leblebi
öğle
biber dolması yarısını yiyeceğim. ve 1 kase yoğurt.
ara
3 tane kayısı. 10 tane leblebi
akşam
kabak yemeği ve yoğurt

3 lt su. yeşil çay. soda. 1 saat spor (artık havalar ısındığı için öğlede yürüyüş yapıyorum)

minnosum ben iimm canım sen nasılsın..
neler yaptın dün bakalım menünü de yazmamıssın aksam

dun arazıde okadar cok yoruldum okadar cok usudumkı anlataamam meyvem menumu yazmadım cunku cok dandırık bır menu oldu aksamda anneme gıttım ayy babam 3 gun gelmeyınce hemen kusuyor ne yapıcagımı sasırdım daha persembe gunu gıtmıstım dun aksam gıtmesem yıne kuserdı kesın . annemdede makarna yedım ben 65 ı gordukten sonra acayıp bır sekılde psıkolojım bozuldu dıyet yapamıyorum dıyetı gec su bıle ıcmek ıstemıyorum cok kotu oldum meyve yaa . boyle bı kendımı salasım var . aylarca ugras ugras 3 gunde sadece 3 gunde koskoca 1 kılo alınırmı yaa resmen mal gıbı yemısım bızım burda okuzlere mal derler kendımı cok basarısız hıssedıyorum bosyere dıyet yapıyorum baksana dıyetı 10 gun bırakınca 80 e vurucam hemen tartıyıı ee daha ben nıye ugrasıyorum yaa

günaydın canlar
menün güzel olmuş tatlım afiyet olsun banada artık yetmiyor 3 lt su ama fazlasınıda içmek istemiyorum

aynen karciceğim fazlasını içipde böbreklerimi zorlamamk için yudum yudum içmeye basladım..

kızlar bizim kurum bu gün ağac dikmeye gidicekmiş kimler gidecek belli değil birden cıkarsam haberiniz olsun belki beni de secerler.. gerci zannetmiyorum ama bakalım nolcak

ayy sen neden böyle dağıldın bakimm hiç benim minnosuma yakısıyormu cabuk cabuk silkelenip kendine geliyorsun..
bak minnosum sana bi sır vereyim ben pazar uyandiğimda tartıda öylebi rakam gördüm ki ağladım hüngür hüngür ama suan hersey güzel.. cumaya muhtesem olucak sen şimdi toparlan lahanan varsa ender saracın 3 günlük detoksunu yap 2-3 kilo verdiriyormus benim lahana hala gelmedi gelse yapıcam gayet sağlıklı bişi 2 saatte bir bişile yiyorsun..
ayy ben seni 63 olsun die beklerken sen hala oyalanıyorsun..
ne olursa olsun ne yersek yiyelim menü bildiriyoruz minnosum unutma..

güzel olmus karciceğim afiyet olsunnn

prensesim sakın böyle düşünme senin kadar azimli ve başarılı olanı görmedim senin için 1 kilo ne ki hemen verirsin yeterki sıkma canını şu an yaşadığın ve düşündüğün inan hepimize o kadar sık oluyorki sadece bizim sabır ve kararlı olmaya ihtiyarcımız var ben cumadan beri hiç kaçamak yapmadım listeme harfiyen uydum pazar akşamı balığı biraz fazla kaçırdım galiba her zaman sayarak 10 tane hamsi yerdim bu sefer biraz fazla oldu hemen tartıda kendini belli etti ama ben dün hemen toparladım sende öyle yap tatlım bak birde 7. takım sürekli bizi gözekliyor bu yazdıklarımızı okuduklarında emin ol çok sevinecekler.

ayy bılmıyorum zevcan yaa tartıya cıkarken almıs olabılıcegımı dusundum ama herhalde mal degılsın 65 e cıkıcak halın yok dedım kendıme ayy nasıl yıkıldım nasıl psıkolojım bozuldu. 63 u nasıl gorucemm nezaman gorucem bılmıyorum cok eskıden yaptıgımm bır yogurt dıyetı vardı gunde 5 bardak yogurt onu bıle yapasım var nerdeyse hergun 1 kılo verdırıyor ama tabı 3.gunden sonra cok cok dıkkat etmessen hepsını gerı alıyorsun dusunuyorum psıkolojım duzelsın dıye yapsammı dıye hooffffffffffffff bılmıyorumm cok kotu negatıf elektrıkk yayıyorumm kendıme bılee yayıyorum ınsallah sızı etkılemem

minnosum dur demen lazım eğer kendini güclü yapabilecek gibi hissediyorsan yoğurt diyetini yap bak kırmızıgül kac gündür yoğurt diyeti yapıyor..
ama gücsüzsen hiç ilişme bak ben 5g 5k yapcam dedim noldu yapamadım gerci dün cok güzel bi rakam vermişim sabah cok mutlu oldum..
eğer bi sekilde aldığın fazlalığı vermezsen üstüne katlanıcak unutma.. hem birilerinin yadıklarını okumadın mı sen hala nasıl böyle moralin bozuk duruyorsun...
bu hafta yoğurt yapabilirsen yap derim ben... hadi bakalım ben mineye güveniyorum o cooper ı için herseyi yapar..

ah canlarıım..içiniz kıyılmıştır size kahvaltı hazırladıımmmmmm....

buyruuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn.............................

hepiciği yarasın anacığım dibine kadar sıyırıııın... afiyet olsuuun....
:76::76:

günaydın kızlar ankara'da resmen kar yağıyo off bıktım artık, ısınsın şu havalar ya

dün akşam 8'de bi uyumuşum, sabah 6:45'te açtım gözümü

bi de pilates yapıcaktım güya

ama günlerin yorgunluğunu atmış gibi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:

ayyyy aşkolsun amacımız aynı kilo vermek

burada öyle kuyabiyemm...
sabah işe gelene kadar kulaklarımı hissetmez oldumm ...

bence yatmakla ii yapmıssın. vücudun dinlenmeyede ihtiyacı var bu aksam fazlasıyla yaparsın sporunu .

sabah kepek ekmeğime tostumu yedimde geldim ohhh mis mis bunları canım bile çekmedi

kızlar maydonoz kürü işe yarıyor ilk defa bana da yarayan birşey çıktı çok mutluyum

hergün 2 lt su ve kocaman 2 su bardağı büyüklüğündeki bardakta yeşil çay içiyorum zevcanım

meyvem kuru üzüm ve leblebi getiriyorum.o geliyor alıyor bir avuç bu geliyor alıyor derken bitiveriyor.ama diyet kepekli bisküvi getirdinmi kimse alamıyor yesinler yemelerinde gözüm yokta hazırlıksız yakalanıyorum bitiverince ara ögünsüz ortada kalıyorum

sürekli yoğurt yiyorsun canım sabahdan gece yatana kadar bir nevi detoks tarzı bişi ben böyle biliyorum..

insan 1 günde 1 kilodan fazla alabilirmi ya alırmış ben aldım dün sabah 93.9 dum bu gün 95.1 :26: ilaçlardanmı oldu nedir adetime 1 hafta var daha

prensesimm bende deniyeyim bakalım bu gün nasıl yapıyorsun 5-6 dal maydanoz yarım limon suyu blender dan gecirim sulandırıp içiliyor dimi..

doğacım alınır hemde nasıl alınır 1 kilodan bile fazla alınır yeterki gözün kapalı herseyi yee ama kacamak yapmadıysan tuzdur o dert etme..

evet karcıcegım azbucuk kacırdımmı hemen hersey koyverıyor yaa bu nasıl ıs anlayamadım gıttı vallaa sabıra ıhtıyacım var ama encokta azıme ıhtıyacım var bugun nasıl olucak bılmıyorum ama bı sekılde bunları defetmem lazım vucudumdan

yaa ben cooper ıcın herseyı yaparım tabıkıde meyvemm hemde herseyıı yaparımm ayy yogurt dıyetım yapasım var ama dur bakalım bugun elma yıycem elmalı hafııf bır gun gecırıcem ınsallah yarın sabaha yıne 64 ume kavuusurum . yogurt dıyetı benı cok yoruyor hırpalıyor resmen ama dusunuyorum ıste yanı okadar vahım durumum

ayy minnosum keske sadece elmaya vermeseydin kendini bak benim yaptığım sekilde yapsan daha sağlıklı daha güvenilir.
yoğurt diyeti bünyeni alt üst ediyorsa hiç ilişme ozamn sekercim bosver cumaya kadar fazlalıklardan kurtulursun spor yap bu aksam bolcaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…