Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadi ben yemeğe kacarr ..

annem izmitten siz ne diiyorsunuz bilmiyorum biz çiçekli mancar diyoruz (KALDIRIK, İSPİT, HILIŞKA, ZIRBIT, HODA) göndermiş canım nasıl nasıl ondan istiyor ama artık yarın yapıcam onuu bu gün diyeti bozmak yok

selam kızlar

turab platesi bebeğinle yapman ne güzel bizimki henüz müsade etmiyor:)kaç yaşında seninki?
kraliçe deyince bende özel bi diyet fln sanmıştım.kahvaltımda bende abartmasam da çok kısmıyorum inş sağlıkla veririz kiloları.

meyvecim dizine nolmuştu kaçırmışım geçmiş olsun...

minnoşşş yarı kaptan sayılırsın öle salmak yok toparlan canım 1kilo nedirki yakarsın günde inş sporla. cumaya 1.yizzz okaaa:))

menüler de çok güzel kızlar tebrik ederimmm

menüm

sabah 1brd gryf suyu
1yum,peynir,zeytin,yeşil soğan,1-2 çk bal,2dl ekmek

ara:1elma

öğle:yoğurtlu pazı,sebze çorbası,1dl ekmek

ara:meyve,az leblebi

akşamırasa yemeği,yoğurt,salata

ara:meyve

2,5lt su,100mekik,2fn yeşilçay

Son düzenleme:
birde kızlar maydonozlu limonlu kürden bahsetmişsiniz faydası nedir nasıl kaç gün yapılıyo biraz açarmısınzzz

kızlar acıktıysanız allasen söyleyin bakın ben ne istiyosanız yapar getiririm... yeter ki siz bi iyice çatlayana kadar yiyiiin.....

kızlar acıktıysanız allasen söyleyin bakın ben ne istiyosanız yapar getiririm... yeter ki siz bi iyice çatlayana kadar yiyiiin.....

olurmu kıyamayız sana yormayalım seni sen bizim takıma misafir gelmişin hemen açalım sana çörekler börekler çayın yanında ohhhh yersin afiyetle

afiyet olsun canımmm
maydanoz kürünü bende tam bilmiyom reyhanın ablası uygulamıs kimdi hatırlamıom ama ünlü adamlardan biri önermiş nettede var ..
dizimde gecti tatlım saol zorladığımda acıyor sadece..

ahaha canımm bana güzell bi meyve salatası hazırlayıverr olarmı:))
ayy evde hiç meyve kalmamışşşş....
olurmu kıyamayız sana yormayalım seni sen bizim takıma misafir gelmişin hemen açalım sana çörekler börekler çayın yanında ohhhh yersin afiyetle
ah canım keşke aç gelseydim şimdi yemek yedim...yorulmamı çok dert etmişsin hazır söyledim sizin için.................

afiyet olsuuuun.....

selam kızlarrr

meyvecim liste süper olmuşş su içmeye özen göstereceğimmm :)

menüleriniz güzel kızlar hepinize afiyet olsun

minnoşum bak bende 65 leri gördüm ama motivasyonu düşürmemelyzz
bu hafta 64 leri görmemiz snrada 63 leri görmemiz şartt

şuana kadar 2 patates yedim kızlar
fırında yaptım baharatlı.. haşlama ya dayanamıyorum artıkkk

2 lt su.
30 dk yürüyüş
30 dk plates
2 fincan yeşilçay

fatmacım avatarıma söyledklerin için teşekkür ederim
ama 60 kilo yeterli değil..
bende göbek çok ve boyum 1.60
en az 55-57 olmalıyım

afiyet olsun gizemcim cok az yemişsin yaa saat kac oldu 2 patates nasıl dayanıyorsun ben dün öldüm aclıktan leblebi yedim vs vs yedim.
yapamıyorum ben artık öyle diyetler özellikle patates haslamasından nefret ediyorum acı acı geliyor azıma..
umarım 2 küsür verirsin bu sekilde canım..

kızlar birşey paylaşmak istiyorum sizinle..
ben normlde regl olamıyorum çok düzensiz..
6 aydır d.kontrol hapı kullanarak oluyrdum
doktor 6 ay kullan sonra gel dedi. ama bi sorundan dolayı henüz gidemedim ..
şuan normlde regl olmam lazım gnü geldi ama olamıyorumm onun şişkinliğide var sanırım 65 leri görmemde ..
morelim çok bozuk yaa ne zamn düzene giricem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…