afiyet olsun gizemcim cok az yemişsin yaa saat kac oldu 2 patates nasıl dayanıyorsun ben dün öldüm aclıktan leblebi yedim vs vs yedim.
yapamıyorum ben artık öyle diyetler özellikle patates haslamasından nefret ediyorum acı acı geliyor azıma..
umarım 2 küsür verirsin bu sekilde canım..
kızlar birşey paylaşmak istiyorum sizinle..
ben normlde regl olamıyorum çok düzensiz..
6 aydır d.kontrol hapı kullanarak oluyrdum
doktor 6 ay kullan sonra gel dedi. ama bi sorundan dolayı henüz gidemedim ..
şuan normlde regl olmam lazım gnü geldi ama olamıyorumm onun şişkinliğide var sanırım 65 leri görmemde ..
morelim çok bozuk yaa ne zamn düzene giricem ben
canım sen regli olamıyorum diyorsun ve d.k. hapına rağmen bu böyle diyorsun..
ve hala bu kadar ağır bi diyet yapıyorsun gizemcim kendine gel metobolizmana ne kadar zarar verdiğinin farkındamısın daha yasın cok küçük ve dengen cok bozulmus...
doktora hemen gitmen lazım hapı kullanırken her ay düzenli regl olan gerekiyor ilac bitince direk oluyorsun..
neden sende böyle oldu onu anlamadım ben ama mutlaka farklı bir sebebi vardır git bi görün tahlil ultroson vs yaptır ihmal etme..önemli bu konular..
ilaçla oluyordum canım . bu ay ilacı bıraktım ve olamadım . gidicem dotora sanırım yne ilaç verir olamadğm için. ama bu dyetle alakalı değil ben diyet yapmadan öncede bu şekildeydi
nedennnnn
südyenimin askısı koptuuuu
pıskırdım yaaa allah seni naapmasın benimde bi keresinde pantalonum yırtılmıştı kıştı allahtan uzun ceketim vardı yanımda ondan kurtardıydım
ayy gecirme yeri plastıkdendi seffaf askı kullanıyordum sıcak oldu içerisi die hırkamı cıkartayım dedim o anda pıt etti bi cıktı zannettim kopmuss
arasından gecirdim bantladım aklımı seviyorum mesai bitimine kadar idare eder beniii
ama bant olmasaydı düşünsene rezilliği
alahtan bant varmışş
ay benm göğüslerim küçülmüyo ama sırttan gidiyo sanırım . çnkü sütyenlerin arkası bol geliyo önceden kat kat gözükürdüüü :2: artık bol geliyo ama ön tarafı hala tam geliyo yani göğüslerde kçülme yok hofff hoffff
seninkide büyük zerillkmiş
sabırlı ol onlarda küçülürler ama vücudunun üst bölgesini calıstıracak hareketler yap..
bu arada gizemcim sen d.k. hapına baslamadan prolaktin testine baktırdınmı..
isim olarak hatırlamıyorum ama btün testleri yaptrdım sanırım hormon da dahil ama hiçbirşey çıkmadı.
sonra ultrson a girdim oradada hiçbişy çıkmadı. kiss falanda yok . genetikte değil..
sanırım artık hep hap kullanıcam . öyle gözüküyo.
canım testlerin duruyorsa bi bak bakalım hormon testlerinin arasında prolaktin paremetresi varmı die..
hep hap kullanamazsın o hapları doğumkotrol yöntemi die bile 10 sene öneriyorlar en fazla.. sonrası olmuyor..
kızlarr herkes neredeee
yalnız bıraktnzz beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?