Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah veririm canım ya ama ben 1 kiloda versem razıyım ..
2 tane yememin sebebi sabah okula erken gidiyorum ve sabah yiyemedim yetiştiremedim
öğlen okldan gelince yedim o yüzden az oldu ..
ama istesemde fazla yiyemiyorum sevmiyorum çnküü
hele haşlamadan bende nefret ediyorum
o yzden fırında yaptım cnm baharatlı

canım sen regli olamıyorum diyorsun ve d.k. hapına rağmen bu böyle diyorsun..
ve hala bu kadar ağır bi diyet yapıyorsun gizemcim kendine gel metobolizmana ne kadar zarar verdiğinin farkındamısın daha yasın cok küçük ve dengen cok bozulmus...
doktora hemen gitmen lazım hapı kullanırken her ay düzenli regl olan gerekiyor ilac bitince direk oluyorsun..
neden sende böyle oldu onu anlamadım ben ama mutlaka farklı bir sebebi vardır git bi görün tahlil ultroson vs yaptır ihmal etme..önemli bu konular..

ilaçla oluyordum canım . bu ay ilacı bıraktım ve olamadım . gidicem dotora sanırım yne ilaç verir olamadğm için. ama bu dyetle alakalı değil ben diyet yapmadan öncede bu şekildeydi

ilaçla oluyordum canım . bu ay ilacı bıraktım ve olamadım . gidicem dotora sanırım yne ilaç verir olamadğm için. ama bu dyetle alakalı değil ben diyet yapmadan öncede bu şekildeydi

ozaman kilodan dı ama şimdi dyetten ..
82 kilo iken düzensizlik yasaman kilodan kilo ne kadar zararlı bişi düşün..
bide mevsim gecişindeyiz bu ara herkesde aynı sorun var..

ayy gecirme yeri plastıkdendi seffaf askı kullanıyordum sıcak oldu içerisi die hırkamı cıkartayım dedim o anda pıt etti bi cıktı zannettim kopmuss
arasından gecirdim bantladım aklımı seviyorum mesai bitimine kadar idare eder beniii

ama bant olmasaydı düşünsene rezilliği

alahtan bant varmışş

ay benm göğüslerim küçülmüyo ama sırttan gidiyo sanırım . çnkü sütyenlerin arkası bol geliyo önceden kat kat gözükürdüüü :2: artık bol geliyo ama ön tarafı hala tam geliyo yani göğüslerde kçülme yok hofff hoffff

sabırlı ol onlarda küçülürler ama vücudunun üst bölgesini calıstıracak hareketler yap..
bu arada gizemcim sen d.k. hapına baslamadan prolaktin testine baktırdınmı..

sabırlı ol onlarda küçülürler ama vücudunun üst bölgesini calıstıracak hareketler yap..
bu arada gizemcim sen d.k. hapına baslamadan prolaktin testine baktırdınmı..

isim olarak hatırlamıyorum ama btün testleri yaptrdım sanırım hormon da dahil ama hiçbirşey çıkmadı.
sonra ultrson a girdim oradada hiçbişy çıkmadı. kiss falanda yok . genetikte değil..
sanırım artık hep hap kullanıcam . öyle gözüküyo.

canım testlerin duruyorsa bi bak bakalım hormon testlerinin arasında prolaktin paremetresi varmı die..
hep hap kullanamazsın o hapları doğumkotrol yöntemi die bile 10 sene öneriyorlar en fazla.. sonrası olmuyor..

canım testlerin duruyorsa bi bak bakalım hormon testlerinin arasında prolaktin paremetresi varmı die..
hep hap kullanamazsın o hapları doğumkotrol yöntemi die bile 10 sene öneriyorlar en fazla.. sonrası olmuyor..

sonçlar bnde değil malesef . babannem ile gtimiştim . o yzden onda sonuçlar.
ama doktor sonçlara bakıp verdiğine görwe mtlaka oda vardır hrlde

kızlar ben bu cuma günü kilom kaç olursa olsun mezun olsam mı acaba diye düşünüyorum

çünkü bu haftadan sonra 6 öğün sağlıklı beslenmeye geçicem ve sizin de bildiğiniz üzere onunla çok yavaş kilo veriyorum
52 olmam 1 ayımı bile alabilir

o yüzden hem takımda yer işgal etmiyim, hem de 100-200 gr vererek verdiğiniz kiloyu aşağıda bırakmıyım diye düşünüyorum

zevcan, sen ne dersin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…