Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sen bilirsin gizemcim eger istersen mezun ederiz seni zaten yeterince zayıfladın yine bizle olursun birden uzaklasmak yok kilon sabitlenene kadar bizlesin ama listede olmazsın..
6 öğünle kilonu sabitlemiş olursun hem.. bir süre öyle devam edersin daha sağlıklı sonucda öyle beslenmek..

selam fıstıklar ben geldim:80:

dersanede kimseler kalmamış artık sınav arefesi malum...bende testimi çözüp geldim eve hem yarın sevdiceğim geliyo hazırlık yapmam lazım kıyafet filann :78:

bi geçmişe bakınınp geleyim barim...

ay ben daha lise 2 deyim
daha snav stresi yok bende..
sınavın güzel geçer inşallah canım çok az kaldı allah zihin açıklığı versin

sevdiceğin geliyo demekkkk
ne güzel yahuuu
oh seni zayf zayf görcekkk şok olcakkk söylemedysen tabii

afiyet olsun canım güzel olmuş

meyvecim bende haal olamadım regl ya çok şişkinim bende

meün güzel olmuş canım afiyet olsun

minnoşumm kıyamam sana benn güzelim ama bozma moralini bak sen bizi hep motive eden kişisin kendini de motive et bakayım...:87:

bak bende haftasonu tartıda 68i görmüştüm ama hiç moralimi bozmadım ve gitti o +larşimdi 66yı ucundan gördümm.... sende kendini inandır nasılsa 64ü tekrardan hemencik görebilirsin....gitcek o +lar hiç üzülme canım bugün sporunu yap bol bol hepsi gitcek...sakın salma kendini çok daha kötü sonuçlar alırsın çok daha üzülürsün...buraya kadar emek vererek geldik dimi bundan sornasınıda halledersek zafer bizimolcak inat et asla ama asla pes eme canım güveniyorum sana toplıycak benim minnoşum kendini dimi..

istediğin spor olsun kaptanımmm bugün 2 saat yapcam

kızlar ben kendime bi hedef belirledimm
burdan mezun olmam ona bağlı bakalım o hedef bu haftada olabilir sonraki haftalardada ama onu tutturmam lazımm
tabi bu süpriz sormayın ne diee

yaa neymiş o acayip merak ettimmm

yaa ama sende söylüyosun sonrada sormayın diyosun kaptan yaa

kız biz burda hodan diyoruz o mu acaba çok severim ben onun yemeğini

afiyet olsun nidahcım güzel olmuş

gizemcim canım bugün 5g 5k ya mı başladın canım 2 patatesle iyi duruyon valla bravo afiyet olsun canım allah sabır ve irade versin güzelim

fatmacım avatarıma söyledklerin için teşekkür ederim
ama 60 kilo yeterli değil..
bende göbek çok ve boyum 1.60
en az 55-57 olmalıyım

boyun daha uzun gözüküyo kız eminmisin o kadar olduğuna :44:

ayy gizemcimm doktora git tekrar mutlaka bak bu işler çok önemli aksatmaya gelmiyor yaa...bak bide regl olmamadığın içindir o kilon senin yoksa sen çoktan 60a inmiştin söyliyim..bende diyorum neden gizem veremedi bak bundanmış canım doktora tekrar git anlat belki farklı bir eşy der ihmal etme senin sağlığın daha önemli güzelim

canım kaptanımız doğru diyo listede olmasanda paylaşımda bulunursun menülerine yorum yaparız ve seni mezun ederizzz

canım....ben mezunum ama bendede yok stres valla

evet şekeritom yarın geliyo öğlenleyinn

söyledimde ne kadar verdiğimi bilmiyo en son 75 kiloyken görmüştü şoka gircek

fatmacım hoşgeldin canım..

evet evet hodanda deniyor o bende cok seviyorum soğanlı kavurup az kırmızı biber katıp yumurta kırıoz bizde ayy nasıl güzel oluyor..
bak kuyabiyeyi mezun edioz darısı basımızaaa
hızlanma vakti geldide geciyooo

tamam canım öyle yapalım o zaman

düğüne kadar buralardayım zaten tatlım merak etme ama zaten çok koşuşturmalı bi döneme giriyorum şimdi
vakit buldukça uğrar, hem menülerimi yazarım hem sizlere bi bakarım hem de kilomdan haberdar ederim

hoşbuldum meyvecim...

evet annemde öyle yapıyo ayy yarın yapcak yaşasın yiyebilirim nasılsa montide serbest

evet yaa çok seviniyorum onu gördükçe daha çok motive oluyorum canım..amin darısı başımıza sana az kaldı zati kızz...

hızlanalım valla yarın aşkım böceğimde geliyo oh motivasyonum tavan yaptı şimdiden...

bu arada dizin nasıl canım daha iyicemisinn...

fatmacımm çok sevindim .. allah ayırmasınnn canım benimm

boyum 1.60 evett yanlş değil

3. patatesimi yiyorumm bu aradaaa :):)

Bugünkü menüm kızlar...

Sabah:1 bardak greyfurt suyu, 1 kuru incir
Kahvaltı:1 kk peynirle yagsız tost...3 zeytin..yarım domates..bol maydonoz..
Ara:1 elma
Öğle:2 yumurtayla menemen(domates biberli..) patlıcan közleme..2 ks yogurt..1 kk peynir..(menemeni bitiremedim fazla geldi..)
Akşam:büyük kase tonlu salata..ayran
Ara: 1 portakal veya elma muhtemelen

3 lt su, 1 bardak maydonoz ve sebze karışımından(annem yapmış deotks içeceğimi ne)
1.5 saat yürüyüş 30 dk ip atlama... ve tabiiki yeşilçay :87:

ahh ahh bende yarın yicemm

Dizim zorlayınca acıyor canım yavas yavas gecicek artık..

Sevgilinde geliyor artık bol bol hasret giderirsinizz

fatmacımm çok sevindim .. allah ayırmasınnn canım benimm

boyum 1.60 evett yanlş değil

3. patatesimi yiyorumm bu aradaaa :):)

oy çok teşekkürler gizemcimm sağol canım

kız üzülme daha kısa olanalr var boşver ben 1.67yim de ne değişiyo sanki aynı göbek aynı kalça

ama sen 57-56 olursan süper olursun göbek filan kalmaz haklısın...

ye kız acıkmışındır afiyet olsun şekerimm:78:

afiyet olsun cnaım süpersinnn

kuyabıyemm mezun olduguna sevındım desem yalan olur senı hep gormek ıstıyorum buralarda ama tabıkıde okadar kılo verdın mezun olmak senınde hakkın tatlım bızı bırakma olurmu

annacımm sevgılın gelıyormuss allahhh sok sokk sok olacak o sımdıı

ahh ahh bende yarın yicemm

Dizim zorlayınca acıyor canım yavas yavas gecicek artık..

Sevgilinde geliyor artık bol bol hasret giderirsinizz

yaşasın yarın hodan günü o zamann onu toplamasıda çok zevkli biz dağlardan toplarız şileyi biliyormusun bizim köyde çok oluyo zamanı olunca ben geze geze topluyorum maceralı oluyo

ay cnaım geçer inşallah ya bende limi ekstima z önce bıçakla hemde geçen ay kestiğim yerdi hep aynı yere denk geliyo yaw...

ayyy evett canım öyle yapcaz...her zaman gittiğimiz balıkçıya gideceğiz muhtemelen balığı çok seviyo benimki şansıma kurtarırım böylece yarını

nerelerdesin bakimm sennnn

ayy bı rapor yazdım sekerıtommm ıkı kısı yazıyorduk oyuzden acamadımm kkyı oglenn arabayla gıttım meyvem oyle g7uzeldıkı bızım kızlarıda attım arabaya tamm bı yer var ordan donemezsın demıstı kocıs ordan donemedımgıttım yukardan genıs yerden donup geldımm ohh ıste oyle guzeldıkıı hemen cooperımı almam lazım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…