Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun cnaım süpersinnn

teşekkürler kaptan :94:

minnoşcummm canım evet tatlım böceğim geliyo yarın...hemde nasıl tepkisini çok merak ediyorumm

sen nasıl oldun bakim kendini topladınmı biraz...motivasyonunu yüksek görelim biraz minnoşcum beni az motive etmemiştin sen...

kızlar ancak gelebildim
sabah:cornfleks
öğle:tavuk pilav 2 kaşık
akşam:ıspanak yoğurt
ara:türk kahvesi

hoşgeldin canım...hm yediklerin az gibi canım akşamdan sonra bir meyve ye barim acıkcan sonra bak çok aç kalma afiyet olsun tatlımm

onun arabası vaaaaaaar güzel mi güzeeeeeeeeeeeel

minnoş araba gezmelerinde

inşallah yaza girmeden cooperlı çıtır olcan minnoşumm

ben hiç toplanması görmedim canım yeme kısmıyla ilgileniyorum
ANNACIM BİZ NE KADAR SAKARIZ YAA HEP BİYERLERİMİZE BİŞİLER OLUYOR :))))
kızlar ancak gelebildim
sabah:cornfleks
öğle:tavuk pilav 2 kaşık
akşam:ıspanak yoğurt
ara:türk kahvesi

afiyet olsun goncam biliyorum vaktin yok ama daha cok paylasım yapman gerekiyor tatlımm
minnosum aferin sana cooper ı almak artık farz oldu kızz durmak yok hadi hızlan sen şimdi bu aksam 1 saat yürürsün

Son düzenleme:
ayy anna bugun acayıp motıvasyon lazım bana aksama bır suru spor yapmam lazım kocıs arazıde o gelene kadar veı temızleyıp spor yapayım dıyorum ay bılemıyorumm yarın sabaha kadar 64 lu bısı lazım bana yoksamm yıne gemılerım batacak bılıyorum kendımı
minnoş yaaa 65 leri gördüm ya ...
yarın 64.5 olsam çok sevinirimmm .
ayy gızemm 64 lu bıse gorursen soylede yarın bende yapayım su dıyetı yaa

ayyyy arabamla superdım super annacımmm

buarada meyvem bugece 1 saat spor farz oldu artıkımm

kızlar irademle savaşıyorum resmen .. çikolata severim ama allahtan delisi değilim .. yoksa btmiştim ben .. ev çikolata doluuu hemde çok güzel hepsiiii :76:

kahve dünyasını blirisinz belki.. çoğu yerde var zatennn

annem orada çalşıyor.. çikolata satşta .. ev çikolatadan geçilmiyoo off offf

iyiki aşırı sevmiyorum yoksa hiç dyet yapamazdımmm

sadece çikolata olsa neysee sıcak çikolatalar fondülerrr hoffffffffff

minnoşum dün 65.2 çıkmıştım
bu sabah 64.8 çıktım
dyetede bugün başladım yarın 64.5 falan görürsem söylerim canım inşş görürürüm yaa

kız ben seni döverimm sus bakimm burda sakinlesmeye uğrasıyoz hadi git bi bardak su iç kendine gel bu hafta 1. Olucaz hayali bile yasak onlarınnn

bozmazsan eğer yarın sabaha en az 700 gider görürsün bak..

yok bozmıycam canım.. ufak bi kaçamk bile yok.. ben patatesi peynirsiz yiyemem ama peynir bile yemediim kararlıyım şu 5 gün hiç kaçamak yapmıycam..
sabahtan beri 3 patates yedim 5 e tamamlarım bugün ..

yok bozmıycam canım.. ufak bi kaçamk bile yok.. ben patatesi peynirsiz yiyemem ama peynir bile yemediim kararlıyım şu 5 gün hiç kaçamak yapmıycam..
sabahtan beri 3 patates yedim 5 e tamamlarım bugün ..

gızem sen evdemısın bugun yanı bu dıyetı yaparken evdemısın cok halden candan dusermıyımm ben ıse gelıcem yaa bende yapsammı dıye dusundumde yarın

ay bu 5 gunde 5 kılo nasıl bısıkı bende yapsam yaa
meyvem bı yazsan bana yada sen yazz gızemcımm

buarada hypatıam nerde bugun
minnosum ilk gün patates yağ tuz yok 2. Gün sebze 3. Gn et 4. Gün meyve 5. Gün yumurta(yoğurt türevi de olabilir) sabah ne ile güne baslarsan aksamakadar onlar yenicek bol su içilecek yemede sınır yok istediğin zaman istediğin kadar yiyebilirsin..

Hypatiamı bende merak ettim noldu ki neden gelmediyse..
yok bozmıycam canım.. Ufak bi kaçamk bile yok.. Ben patatesi peynirsiz yiyemem ama peynir bile yemediim kararlıyım şu 5 gün hiç kaçamak yapmıycam..
Sabahtan beri 3 patates yedim 5 e tamamlarım bugün ..

inş canım kacamaksız bitirirsin su 5 günü..

kız ben seni döverimm sus bakimm burda sakinlesmeye uğrasıyoz hadi git bi bardak su iç kendine gel bu hafta 1. Olucaz hayali bile yasak onlarınnn
içtim suyumuu ohhh
tamam sustummm yok çikolata flnnn
ay bu 5 gunde 5 kılo nasıl bısıkı bende yapsam yaa
meyvem bı yazsan bana yada sen yazz gızemcımm

buarada hypatıam nerde bugun

canım
1 gün haşlanmış patates (fırındada yapsan olur)
2. gün sebze
3. gün et . tavuk . balık. hangisini istersen
4. gün meyve
5. gün yoğurt yumurta yada süt hangisini istersen

not: yağ tuz kesinlikle yasak. (ayrıca sınır yok istediğin kdr yiyeblrsn )

gızem sen evdemısın bugun yanı bu dıyetı yaparken evdemısın cok halden candan dusermıyımm ben ıse gelıcem yaa bende yapsammı dıye dusundumde yarın

minnosum yiyeceklerde sınır olmadığından ac kalmıyorsun istediğin kadar yiyebilirsin hatta meton sürekli calıstığından ii de oluyor ben patates gününde resmen arınıyorum wc den cıkamıyorum sebze günüde öyle zaten bi nevi detoks tarzı bişi.

eee pekıı sebzede çiğ mi olucak yoksa pısıcekmı ayrıcada ben sebze sevmem yaa zorla salata yerımm oyuzdenn sıskoyum zatenn

bıde ıstedıgın kadar yenıyorsa gızem sen nıye bukadar az yıyorsun seker

evdeyim canım .. ama okulum var sabah 7 de çıkıyorum ancak 1 gbi evde oluyorum ..
o sıra bişey yiyemiyorum ama halden düşmüyorum ben dayanıklıyım o konuda .
biz gecen sene bu diyeti biçok kişi ile yaptık.. çalışanlar çoktu hepsi yaptı. ama bünyen dayanıksızsa yapma canım yada yanına ek yap yoğurt fln bilmiyorumkii canım sen blirsin

sekerıtomm ben aradakı sebzeyı atlasam
1.gun patates
2.gun meyve
3.gun sut yumurta yapsam olurmu zaten 3 gunden fazla yapmamkı ben onu

patatesi çok sevmiyorum canım ondannn bide tuzsuz dahada sevmiyorum peynirimde yok yanındaa
o yüzden az oldu bugün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…