afiyet olsun cnaım süpersinnn
kuyabıyemm mezun olduguna sevındım desem yalan olur senı hep gormek ıstıyorum buralarda ama tabıkıde okadar kılo verdın mezun olmak senınde hakkın tatlım bızı bırakma olurmu
annacımm sevgılın gelıyormuss allahhh sok sokk sok olacak o sımdıı
gızemmm aferımm sanaa bozmaa sakın tatlımmm bakalımm yarın kac kılo olucaksıon sekerım
kızlar ancak gelebildim
sabah:cornfleks
öğle:tavuk pilav 2 kaşık
akşam:ıspanak yoğurt
ara:türk kahvesi
ayy bı rapor yazdım sekerıtommm ıkı kısı yazıyorduk oyuzden acamadımm kkyı oglenn arabayla gıttım meyvem oyle g7uzeldıkı bızım kızlarıda attımarabaya tamm bı yer var ordan donemezsın demıstı kocıs ordan donemedım gıttım yukardan genıs yerden donup geldımm ohh ıste oyle guzeldıkıı hemen cooperımı almam lazım benım
ben hiç toplanması görmedim canım yeme kısmıyla ilgileniyorumyaşasın yarın hodan günü o zamannOnu toplamasıda çok zevkli biz dağlardan toplarız şileyi biliyormusun bizim köyde çok oluyo zamanı olunca ben geze geze topluyorum maceralı oluyo
Ay cnaım geçer inşallah ya bende limi ekstima z önce bıçakla hemde geçen ay kestiğim yerdi hep aynı yere denk geliyo yaw...
Ayyy evett canım öyle yapcaz...her zaman gittiğimiz balıkçıya gideceğiz muhtemelen balığı çok seviyo benimki şansıma kurtarırım böylece yarını
kızlar ancak gelebildim
sabah:cornfleks
öğle:tavuk pilav 2 kaşık
akşam:ıspanak yoğurt
ara:türk kahvesi
ayy bı rapor yazdım sekerıtommm ıkı kısı yazıyorduk oyuzden acamadımm kkyı oglenn arabayla gıttım meyvem oyle g7uzeldıkı bızım kızlarıda attımArabaya tamm bı yer var ordan donemezsın demıstı kocıs ordan donemedım gıttım yukardan genıs yerden donup geldımm ohh ıste oyle guzeldıkıı hemen cooperımı almam lazım benım
ayy anna bugun acayıp motıvasyon lazım bana aksama bır suru spor yapmam lazım kocıs arazıde o gelene kadar veı temızleyıp spor yapayım dıyorum ay bılemıyorumm yarın sabaha kadar 64 lu bısı lazım bana yoksamm yıne gemılerım batacak bılıyorum kendımı
teşekkürler kaptan :94:
minnoşcummm canım evet tatlım böceğim geliyo yarın...hemde nasıl tepkisini çok merak ediyorumm
sen nasıl oldun bakim kendini topladınmı biraz...motivasyonunu yüksek görelim biraz minnoşcum beni az motive etmemiştin sen...
ayy gızemm 64 lu bıse gorursen soylede yarın bende yapayım su dıyetı yaaminnoş yaaa 65 leri gördüm ya ...
yarın 64.5 olsam çok sevinirimmm .
hoşgeldin canım...hm yediklerin az gibi canım akşamdan sonra bir meyve ye barim acıkcan sonra bak çok aç kalma afiyet olsun tatlımm
onun arabası vaaaaaaar güzel mi güzeeeeeeeeeeeel
minnoş araba gezmelerinde
inşallah yaza girmeden cooperlı çıtır olcan minnoşumm
kızlar irademle savaşıyorum resmen .. çikolata severim ama allahtan delisi değilim .. Yoksa btmiştim ben .. Ev çikolata doluuu hemde çok güzel hepsiiii :76:
Kahve dünyasını blirisinz belki.. çoğu yerde var zatennn
annem orada çalşıyor.. çikolata satşta .. Ev çikolatadan geçilmiyoo off offf
iyiki aşırı sevmiyorum yoksa hiç dyet yapamazdımmm
sadece çikolata olsa neyseesıcak çikolatalar fondülerrr hoffffffffff
minnoşum dün 65.2 çıkmıştım
bu sabah 64.8 çıktım
dyetede bugün başladım yarın 64.5 falan görürsem söylerim canıminşş görürürüm yaa
minnoşum dün 65.2 çıkmıştım
bu sabah 64.8 çıktım
dyetede bugün başladım yarın 64.5 falan görürsem söylerim canıminşş görürürüm yaa
bozmazsan eğer yarın sabaha en az 700 gider görürsün bak..
yok bozmıycam canım.. ufak bi kaçamk bile yok.. ben patatesi peynirsiz yiyemem ama peynir bile yemediim kararlıyım şu 5 gün hiç kaçamak yapmıycam..
sabahtan beri 3 patates yedim 5 e tamamlarım bugün ..
minnosum ilk gün patates yağ tuz yok 2. Gün sebze 3. Gn et 4. Gün meyve 5. Gün yumurta(yoğurt türevi de olabilir) sabah ne ile güne baslarsan aksamakadar onlar yenicek bol su içilecek yemede sınır yok istediğin zaman istediğin kadar yiyebilirsin..ay bu 5 gunde 5 kılo nasıl bısıkı bende yapsam yaa
meyvem bı yazsan bana yada sen yazz gızemcımm
buarada hypatıam nerde bugun
yok bozmıycam canım.. Ufak bi kaçamk bile yok.. Ben patatesi peynirsiz yiyemem ama peynir bile yemediim kararlıyım şu 5 gün hiç kaçamak yapmıycam..
Sabahtan beri 3 patates yedim 5 e tamamlarım bugün ..
içtim suyumuu ohhhkız ben seni döverimm sus bakimm burda sakinlesmeye uğrasıyoz hadi git bi bardak su iç kendine gel bu hafta 1. Olucaz hayali bile yasak onlarınnn
ay bu 5 gunde 5 kılo nasıl bısıkı bende yapsam yaa
meyvem bı yazsan bana yada sen yazz gızemcımm
buarada hypatıam nerde bugun
gızem sen evdemısın bugun yanı bu dıyetı yaparken evdemısın cok halden candan dusermıyımm ben ıse gelıcem yaa bende yapsammı dıye dusundumde yarın
minnosum ilk gün patates yağ tuz yok 2. Gün sebze 3. Gn et 4. Gün meyve 5. Gün yumurta(yoğurt türevi de olabilir) sabah ne ile güne baslarsan aksamakadar onlar yenicek bol su içilecek yemede sınır yok istediğin zaman istediğin kadar yiyebilirsin..
Hypatiamı bende merak ettim noldu ki neden gelmediyse..
inş canım kacamaksız bitirirsin su 5 günü..
içtim suyumuu ohhh
tamam sustummm yok çikolata flnnn
canım
1 gün haşlanmış patates (fırındada yapsan olur)
2. gün sebze
3. gün et . tavuk . balık. hangisini istersen
4. gün meyve
5. gün yoğurt yumurta yada süt hangisini istersen
not: yağ tuz kesinlikle yasak. (ayrıca sınır yok istediğin kdr yiyeblrsn )
gızem sen evdemısın bugun yanı bu dıyetı yaparken evdemısın cok halden candan dusermıyımm ben ıse gelıcem yaa bende yapsammı dıye dusundumde yarın
minnosum yiyeceklerde sınır olmadığından ac kalmıyorsun istediğin kadar yiyebilirsin hatta meton sürekli calıstığından ii de oluyor ben patates gününde resmen arınıyorum wc den cıkamıyorum sebze günüde öyle zaten bi nevi detoks tarzı bişi.
eee pekıı sebzede çiğ mi olucak yoksa pısıcekmı ayrıcada ben sebze sevmem yaa zorla salata yerımm oyuzdenn sıskoyum zatenn
bıde ıstedıgın kadar yenıyorsa gızem sen nıye bukadar az yıyorsun seker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?