Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

minnosum sebzeyi hasla ızgara yap çiğ yee sana kalmıs önemli olan sabah tabağında ne varsa nasıl sa aksama kadar öyle olucak..

Gizem cok az yiyor gercekden ben dün tamam küçüktü patateslerim ama 8-9 patates yedim..

ayy benım sebze nıyetıne tek yedıgım sey ıspanak bırde kara lahana onlarda pısmemıs yenmez ben orayı atlasam meyvem olmamı bee

sekerıtomm ben aradakı sebzeyı atlasam
1.gun patates
2.gun meyve
3.gun sut yumurta yapsam olurmu zaten 3 gunden fazla yapmamkı ben onu

yok minnosum olmuyor işte günleri bile değiştirince istediğin sonucu alamıyorsun..
Hepsinin bi önemi var.. Patates barsakları temizliyor sebze detoks sağğlıyor et protein meyve detoks yumurta protein..
Bu sekilde olunca ancak etkili oluyor..

bugün tartıldn mı canım ? sonuç ne 1 günün

ehe o da güzelmiş yeme kısmı

hakkaten meyvecim benim gerçi kendimi bildim bileli sakarım ben yahu

kız ne gemisi ne batması duymiyim öyle şey hemen toparlanıyorsun sporunu yapıyorsun ve +larından kurtuluyorsun cumayakadar 64 ü görcen zaten merak etme tatlımm

ay kıyamamm gizemcim sana ben...annende ne tatlı meslek seçmiş öyle yaw

ama iç yiyemeyenler var öyle avut kendini mesela ben tadını bile unuttum artık kaç yıldır yemiyorum

neyse iradene ve kendine güven canım çikolata seana yağ oalrak döner hiç bir faydası yok unut sen onu görmedin hiç

ben mantar yemem artı maydanozda yemem oyuzden sıskoyumm

kızz hiç bi sebzeyi yemiyonmu sennn

bak yemedıklerımı sayayımm pırasa ,pazı ,mantar,ısırgan yada bılmedıgım otlar hıcbırını yemem
kırmızı lahana bıle yemem , artı yesıl bıber kırmızı bıber yemem , patllıcanı yenı yemeye basladım maydanoz yemem eee dıyorumm ben oyuzden sıskoyum dıyee

hadi ben cıkıyorum ii aksamlar hepinizee..

Eve gidicem direk elmamı yicem unuttum yemeyi :78:
Sonra biraz ütüm var onu yaparım aksam yemeğimi yerim bulasık yıkayı sporuma baslarım dusumu alırım osmanı izlemeye otururum nasıl yetiştiriceksemm

öpüldünüzzz

Yorumsuzummm .........
ay yarın sabahı iple çekiyorummm

Sporu mutlaka yap
ozaman yarın kesın baslıyorum patates gunum yarınn yıhuhuhu Hadı ben cıkıyorum kızlar gorusuruzz

görüşürüz minnosum bu arada ben patateslerimi yoğurtlu yedim artık sade patates yiyemiyorum

hadi lahana biberi anladımda mantar sevilmezmi kız hiçç

ay yarın sabahı iple çekiyorummm

gizemcim yarın sebze günün dimi :78:

ozaman yarın kesın baslıyorum patates gunum yarınn yıhuhuhu hadı ben cıkıyorum kızlar gorusuruzz

görüşürüz canım sendemi başlıycan inş iyi verirsin

görüşürüz meyvecim kolay gelsin canım

bu 5 günde 5 kilo diyeti anlamadım güne neyle başlanıyorsa onla devam edilecek ne demek mesala meyve olarak elma yediysek gün boyu elmamı yenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…