eee pekıı sebzede çiğ mi olucak yoksa pısıcekmı ayrıcada ben sebze sevmem yaa zorla salata yerımm oyuzdenn sıskoyum zatenn
bıde ıstedıgın kadar yenıyorsa gızem sen nıye bukadar az yıyorsun seker
sekerıtomm ben aradakı sebzeyı atlasam
1.gun patates
2.gun meyve
3.gun sut yumurta yapsam olurmu zaten 3 gunden fazla yapmamkı ben onu
minnosum sebzeyi hasla ızgara yap çiğ yee sana kalmıs önemli olan sabah tabağında ne varsa nasıl sa aksama kadar öyle olucak..
Gizem cok az yiyor gercekden ben dün tamam küçüktü patateslerim ama 8-9 patates yedim..
sekerıtomm ben aradakı sebzeyı atlasam
1.gun patates
2.gun meyve
3.gun sut yumurta yapsam olurmu zaten 3 gunden fazla yapmamkı ben onu
minnosum sebzeyi hasla ızgara yap çiğ yee sana kalmıs önemli olan sabah tabağında ne varsa nasıl sa aksama kadar öyle olucak..
Gizem cok az yiyor gercekden ben dün tamam küçüktü patateslerim ama 8-9 patates yedim..
ben hiç toplanması görmedim canım yeme kısmıyla ilgileniyorum
ANNACIM BİZ NE KADAR SAKARIZ YAA HEP BİYERLERİMİZE BİŞİLER OLUYOR :))))
afiyet olsun goncam biliyorum vaktin yok ama daha cok paylasım yapman gerekiyor tatlımm
minnosum aferin sana cooper ı almak artık farz oldu kızz durmak yok hadi hızlan sen şimdi bu aksam 1 saat yürürsün
ayy anna bugun acayıp motıvasyon lazım bana aksama bır suru spor yapmam lazım kocıs arazıde o gelene kadar veı temızleyıp spor yapayım dıyorum ay bılemıyorumm yarın sabaha kadar 64 lu bısı lazım bana yoksamm yıne gemılerım batacak bılıyorum kendımı
ayy gızemm 64 lu bıse gorursen soylede yarın bende yapayım su dıyetı yaa
ayyyy arabamla superdım super annacımmm
buarada meyvem bugece 1 saat spor farz oldu artıkımm
kızlar irademle savaşıyorum resmen .. çikolata severim ama allahtan delisi değilim .. yoksa btmiştim ben .. ev çikolata doluuu hemde çok güzel hepsiiii :76:
kahve dünyasını blirisinz belki.. çoğu yerde var zatennn
annem orada çalşıyor.. çikolata satşta .. ev çikolatadan geçilmiyoo off offf
iyiki aşırı sevmiyorum yoksa hiç dyet yapamazdımmm
sadece çikolata olsa neyseesıcak çikolatalar fondülerrr hoffffffffff
yok minnosum olmuyor işte günleri bile değiştirince istediğin sonucu alamıyorsun..
Hepsinin bi önemi var.. Patates barsakları temizliyor sebze detoks sağğlıyor et protein meyve detoks yumurta protein..
Bu sekilde olunca ancak etkili oluyor..
bugün tartıldn mı canım ? Sonuç ne 1 günün
ayy sonucu söyleyemem ama mükemmeldi :78::78:
Ayrıca ben gün boyu leblebi yedim aksam az tavık yedim incir de yedim yani sadece patates değil
püüüüüüü buun hayallerımm suya dustuuu
gel sen benim yaptığım elmalı diyeti yap minnosum..
Bak sana salata sevdirecek bi tarif de buldum mantarı suyu bitene kadar haslıyorum soğutup içine kırmızı biber maydanoz doğruyorum yoğurtla karıstırıp yiyorum tan diyetin aksam menüsüne uygun
ayy meyvemmm ne olur soyle gune 1 kılo gıdıyorsa kesın yapıcamm heeCok kotu durumdayım bılıyorsun benı
ben mantar yemem artı maydanozda yememOyuzden sıskoyumm
kızz hiç bi sebzeyi yemiyonmu sennn
ayy sonucu söyleyemem ama mükemmeldi :78::78:
Ayrıca ben gün boyu leblebi yedim aksam az tavık yedim incir de yedim yani sadece patates değil
kızz hiç bi sebzeyi yemiyonmu sennn
bak yemedıklerımı sayayımm pırasa ,pazı ,mantar,ısırgan yada bılmedıgım otlar hıcbırını yemem
kırmızı lahana bıle yemem , artı yesıl bıber kırmızı bıber yemem , patllıcanı yenı yemeye basladım maydanoz yemem eee dıyorumm ben oyuzden sıskoyum dıyee
ay yarın sabahı iple çekiyorummm
ozaman yarın kesın baslıyorum patates gunum yarınn yıhuhuhuHadı ben cıkıyorum kızlar gorusuruzz
bak yemedıklerımı sayayımm pırasa ,pazı ,mantar,ısırgan yada bılmedıgım otlar hıcbırını yemem
kırmızı lahana bıle yemem , artı yesıl bıber kırmızı bıber yemem , patllıcanı yenı yemeye basladım maydanoz yemem eee dıyorumm ben oyuzden sıskoyum dıyee
ay yarın sabahı iple çekiyorummm
ozaman yarın kesın baslıyorum patates gunum yarınn yıhuhuhuhadı ben cıkıyorum kızlar gorusuruzz
hadi ben cıkıyorum ii aksamlar hepinizee..
Eve gidicem direk elmamı yicem unuttum yemeyi :78:
Sonra biraz ütüm var onu yaparım aksam yemeğimi yerim bulasık yıkayı sporuma baslarım dusumu alırım osmanı izlemeye otururum nasıl yetiştiriceksemm
öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?