prensesimm bende deniyeyim bakalım bu gün nasıl yapıyorsun 5-6 dal maydanoz yarım limon suyu blender dan gecirim sulandırıp içiliyor dimi..
doğacım alınır hemde nasıl alınır 1 kilodan bile fazla alınır yeterki gözün kapalı herseyi yee ama kacamak yapmadıysan tuzdur o dert etme..
evet yasom bildiriyoruz..
**4. TAKIM 198. ETAP**
PrensesPeri spor isteniyor
hasretim34 spor isteniyor
ayy meyvemmm ne guzel lıste yapmıssın sen oyle yaa yıhuhuhu mınnostan motıvassyon ıstenıyor az once enerjım yerıne geldı bırazcıkkkkocısım arazıye gıttı sen oglen ıstersen arabayla gıdebılırsın dedı bana yıhuhuhuuu:87::87::87: ayy arabayı suruyorum ama tek basıma henuz tam bılemedıgım ıcın pek vermıyordu acıkcası bende pek kendıme guvenıp ısteyemıyordumm ama sımdı tamam hadı gıt bakalım dedıı ayy sper superr :87::87: cok mutlu oldumm . ınsallah kazasız belasız sessız sedasız yemege gıder gelırımm allahım yardım et kocamın yuzunu kara cıkarmıyım dua edın kızlar zaten yakın yere gıdıyorum ama heyecan yaptım sımdık:86::87::86::87:
bu 5 günde 5 kilo diyeti anlamadım güne neyle başlanıyorsa onla devam edilecek ne demek mesala meyve olarak elma yediysek gün boyu elmamı yenecek
canlarım hepinizi çok seviyorum. bugün geç bildiriyorum menümü.
sabah-öğle: lor peynirli yumurta, bal ve 2 dilim ekmek
akşam: 2 bardak süt ve bir portakal
ara: yeşil çay
30 dk. yüzme
sorun değil tatlım bildirdin yaa..
biz snei merak ettik sadece bişi oldu zannettikk
yamulup kaldım:) dün akşam 6-7 gibi erkenden yattım ve sabah(!) 12'de uyandımyamulmuş bir şekilde.
aklım hep burdaydı ama işten izin almışken diğer işlerimi hallettim..
meyvecim sen nasılsın? 5 g 5 k işe yarıyor mu?
birde kızlar maydonozlu limonlu kürden bahsetmişsiniz faydası nedir nasıl kaç gün yapılıyo biraz açarmısınzzz
tam 1 kilo gitti minnosumm
canlarım hepinizi çok seviyorum. bugün geç bildiriyorum menümü.
sabah-öğle: lor peynirli yumurta, bal ve 2 dilim ekmek
akşam: 2 bardak süt ve bir portakal
ara: yeşil çay
30 dk. yüzme
yarın kilo bildiriyoruz kızlar bilginizee.....
Bugünkü menüm kızlar...
Sabah:1 bardak greyfurt suyu, 1 kuru incir
Kahvaltı:1 kk peynirle yagsız tost...3 zeytin..yarım domates..bol maydonoz..
Ara:1 elma
Öğle:2 yumurtayla menemen(domates biberli..) patlıcan közleme..2 ks yogurt..1 kk peynir..(menemeni bitiremedim fazla geldi..)
Akşam:büyük kase tonlu salata..ayran
Ara: 1 portakal veya elma muhtemelen
3 lt su, 1 bardak maydonoz ve sebze karışımından(annem yapmış deotks içeceğimi ne)
1.5 saat yürüyüş 30 dk ip atlama... ve tabiiki yeşilçay :87:
yarın kilo bildiriyoruz kızlar..
bu durum artık 4. takımın kuralları arasında yer alıyor sormanıza gerek yok tüm kurallar uygulanacak bilginizee.....
ii geceler kızlar ben cıkıyorum..
nisacım seni asağıda gördüm ama uyumam gerek yarın konusuruz :80:
kuyabiyem senlede aynı sekilde yarın konusruz bu gece sen düşün bu durumu :80:
hepinize ii geceler öpüldünüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?