Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

rondonun içine yarım limon sıkıyorsun 1 bardak su ve 15-16 dal maydonoz koyuyor çekiyorsun hepsini birlikte bu kadar.maydonozlar üstte kalıyor.ben pipetle içiyorum ardından maydonozu kaşıkla yiyorum
evet yasom bildiriyoruz..

tamamdır kaptan

**4. TAKIM 198. ETAP**

PrensesPeri spor isteniyor

hasretim34 spor isteniyor

leslie yapacagım canım çok az kaldı şu sıkışıklıgımın bitmesine

bence eşin senin zayıfladıgına ve cooperın geleceğine kanaat getirdi iyice alış istiyor: 16:

bu 5 günde 5 kilo diyeti anlamadım güne neyle başlanıyorsa onla devam edilecek ne demek mesala meyve olarak elma yediysek gün boyu elmamı yenecek

bu 5 gün süren tek besinli diyet canım 1. gün sınırsız patates 2.gün sebze 3.gün et günü 4.gün meyve ve 5gün sırf yumurta yiyorsun...güne hangi besinle başladıysan akşama kadar aynı şeyi yiyorsune vet canım..boşver pek uygun değil kızlarda öylesine yapacakalr +larından kurtulmak için sağlıklı değil yani o kadar...gerek yok şimdi düzeni bozmaya boşver biz böyle aynen devam edelim

Son düzenleme:
canlarım hepinizi çok seviyorum. bugün geç bildiriyorum menümü.

sabah-öğle: lor peynirli yumurta, bal ve 2 dilim ekmek
akşam: 2 bardak süt ve bir portakal
ara: yeşil çay

30 dk. yüzme

30 dk. yüzme

sorun değil tatlım bildirdin yaa..
biz snei merak ettik sadece bişi oldu zannettikk

sorun değil tatlım bildirdin yaa..
biz snei merak ettik sadece bişi oldu zannettikk

yamulup kaldım:) dün akşam 6-7 gibi erkenden yattım ve sabah(!) 12'de uyandım yamulmuş bir şekilde.

aklım hep burdaydı ama işten izin almışken diğer işlerimi hallettim..

meyvecim sen nasılsın? 5 g 5 k işe yarıyor mu?

canım bemim ne güzel dinlenmişsin..

o diyet işe yarıyor ama sonrasında cok dikkat etmek gerekli..

ben bastan sonra her yapısımda 2.5 cıvarı verdim o diyetle.. ama artık yapamıyorum cok ağır geliyor..

birde kızlar maydonozlu limonlu kürden bahsetmişsiniz faydası nedir nasıl kaç gün yapılıyo biraz açarmısınzzz

faydası metabolizmayı hızlandırıyor cildi güzelleştiriyor yapılışını yukarda yazdım.kullanısı her sabah aç karınla içiyorsun 15 gün 5 gün ara veriyorsun.işte bu kadar basit
tam 1 kilo gitti minnosumm

bence yarın biz kilo bildirimi yapmayalım kardeş ve rakip takımımız sonuçlarımızdan solayı çatlayabilir benden söylemesi

30 dk. yüzme

kıs sen nerelerdesinn bakimm özlettin kendini taltım...

menü çok tuhaf olmuş ama geç kalkmışsın ondan olmuş galiba neyse afiyet olsun canım

yarın kilo bildiriyoruz kızlar..
bu durum artık 4. takımın kuralları arasında yer alıyor sormanıza gerek yok tüm kurallar uygulanacak bilginizee.....

Son düzenleme:
NİSA cım takımı cok ihmal ediyorsun.. kişisel rütbe olayını 2 kes belirttim değiştirmedin canım.kuralları tekrar hatırlatıcam lütfen daha fazla vakit ayır takım için..

,

afiyet olsun canm

off bugün de spor yapamadım kızlar

lazer kontrolüm vardı bugün, iş çıkışı koştur koştur oraya gittim sonra da arkadaşlarımla buluştum
eve gelmem geç oldu tabi

ama yarın kesin pestilim çıkana kadar yapıcam

kızlar bu arada ben bu hafta mezun olmıyım, hedefime ulaşan kadar listede olmaya da bu diyete de devam ediyim, ne dersiniz?
çünkü eğer mezun olursam diyeti gevşetip, 52 olmadan salmaktan korkuyorum

4. TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN EN AZ 3 KİŞİ OLMAK KOŞULUYLA KIRICI OLMAMAK ÜZERE BİRBİRİNİN YEDİKLERİNİ VE YAPTIĞI SPORU YORUMLAMASI GEREKMEKTEDİR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER ÇARSAMBA VE CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
7)PERŞEMBE AKSAMINDAN LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
8)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
9)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
10)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 7.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
11)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
12)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
13)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.MAZERETSİZ 3 GÜN PAYLASIMDA BULUNMAYAN 3 GÜN MENÜLERE YORUM YAPMAYAN MAZERETSİZ 3 CUMA G KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.
14)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR

Son düzenleme:
ii geceler kızlar ben cıkıyorum..

nisacım seni asağıda gördüm ama uyumam gerek yarın konusuruz :80:

kuyabiyem senlede aynı sekilde yarın konusruz bu gece sen düşün bu durumu :80:

hepinize ii geceler öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…