off bugün de spor yapamadım kızlar
lazer kontrolüm vardı bugün, iş çıkışı koştur koştur oraya gittim sonra da arkadaşlarımla buluştum
eve gelmem geç oldu tabi
ama yarın kesin pestilim çıkana kadar yapıcam
kızlar bu arada ben bu hafta mezun olmıyım, hedefime ulaşan kadar listede olmaya da bu diyete de devam ediyim, ne dersiniz?
çünkü eğer mezun olursam diyeti gevşetip, 52 olmadan salmaktan korkuyorum
,
afiyet olsun canm
turab şimdiden 600 gr vermiiişşş
spor yapmadığım için çok kızıyorum kendime şuan
neyse ben de gittim hemen bi form çay aldım çünkü bugün çok şiştim
bütün gün bol bol su ve 2 tane de yeşil çay içtim yarına şişliğim gitsin diye
bu arada menümü de yazıp uyumaya gidiyim
uyanınca: 1 bardak yeşil çay(eskiden kalkar kalmaz 1 kahve içerdim)
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: biftekli yağsız salata, 2 lokma kepek ekmeği (dışarda olunca etli dolma yerine et, sebze ve pirinç yerine de 2 lokma ekmek yedim)
anna'cım;: çizelgemle ilgileneceğini söylemişsin teşekkür ederim canım , yasemin halledicek çizelge işini
meyvem: itiraz hakkımı kullanmak istiyorum ben kaçamak yapmadım kitamamen planlanmış bişeydi o
yasom: canım bu ara o kadar yogunum ki, biliyosun işte , bitürlü çıkamadım canım ablana. bu hafta gitmeye çalışacağım , canım
bugunku menum: sabah: 1dilim kepek ekmeği, şekersiz yeşil çay, 1dilim kaşar peyniri, bir parça beyaz peynir, 3 zeytin , çok az lıght krem peynir
ara: 1 porsiyon meyve:elma portakal
öğlen: 2 adet yagsız kepek ekmeğine tost, şekersiz yeşil çay
ara: 1 avuç leblebi
akşam: 1 tabak sebze yemeği, yogurt, 2 dilim kepek ekmeği,
ara: şekersiz yeşil çay
teşekkürler güzel rakibemm
afiyet olsun canım menün güzel olmuş...bu rada bir şey değil her zaman...
ayyy gizem de mi bizim takıma katıldıen epey şey kaçırmışımm
NİSA cım takımı cok ihmal ediyorsun.. kişisel rütbe olayını 2 kes belirttim değiştirmedin canım.kuralları tekrar hatırlatıcam lütfen daha fazla vakit ayır takım için..
Sevgili zevcan, beni sonunda yıldırdın .
Hepimiz takıma tek bir amaç doğrultusunda ve bir takım bilinciyle geliyoruz. Ve en önemlisi de bunu kendimiz için yapıyoruz. Bu kadar stresli gergin bir ortama gerek olmadığını düşünüyorum. Şahsen ben takıma motive olmak , başkalarını motive etmek,kilo kaybetmek ve bunun artısının takıma da yansıması için geliyorum, fakat senin yaklaşımın benim bütün bu beklentilerimi yıkıyor. Bir süre diyetime kendi başıma devam edeceğim, geri dönmek üzere ayrılma talebimin yerine getirilmesini rica ediyorum.
Kadınlarklubu diyet gruplarının, diğer arkadaşlardan daha az paylaşım yapabilecek olan yoğun çalışan iş kadınlarına da kurallar dahilinde imkanlar sunmaları konusunda talepte bulunacağım. Kim bilir belki de benim durumumda olan ve bana destek olabilecekler de vardır.
Sevgili zevcan, takım arkadaşlarım , çok değerli rakibelerim hepinizi çok seviyorum ve hepinizin incecik fıstık gibi hatunlar olmanızı diliyorum
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Ara sıra okumaya geleceğim . Sevgiler . pembepanter1
turab şimdiden 600 gr vermiiişşş
spor yapmadığım için çok kızıyorum kendime şuan
neyse ben de gittim hemen bi form çay aldım çünkü bugün çok şiştim
bütün gün bol bol su ve 2 tane de yeşil çay içtim yarına şişliğim gitsin diye
bu arada menümü de yazıp uyumaya gidiyim
uyanınca: 1 bardak yeşil çay(eskiden kalkar kalmaz 1 kahve içerdim)
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: biftekli yağsız salata, 2 lokma kepek ekmeği (dışarda olunca etli dolma yerine et, sebze ve pirinç yerine de 2 lokma ekmek yedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?