Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

olsun canım hareket etmişin sonuçta o da birşeydir yarın telafi edersin...

sen bilirsin canım kendin için en doğru kararı sen verirsin sonuçta bana sorarsan 52 olana kadar bırakma derim ben...

turab şimdiden 600 gr vermiiişşş

spor yapmadığım için çok kızıyorum kendime şuan

neyse ben de gittim hemen bi form çay aldım çünkü bugün çok şiştim
bütün gün bol bol su ve 2 tane de yeşil çay içtim yarına şişliğim gitsin diye

bu arada menümü de yazıp uyumaya gidiyim

uyanınca: 1 bardak yeşil çay (eskiden kalkar kalmaz 1 kahve içerdim)
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 ince dilim kaşar, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: biftekli yağsız salata, 2 lokma kepek ekmeği (dışarda olunca etli dolma yerine et, sebze ve pirinç yerine de 2 lokma ekmek yedim)

anna'cım;: çizelgemle ilgileneceğini söylemişsin teşekkür ederim canım , yasemin halledicek çizelge işini

meyvem: itiraz hakkımı kullanmak istiyorum ben kaçamak yapmadım ki tamamen planlanmış bişeydi o

yasom: canım bu ara o kadar yogunum ki, biliyosun işte , bitürlü çıkamadım canım ablana. bu hafta gitmeye çalışacağım , canım

bugunku menum: sabah: 1dilim kepek ekmeği, şekersiz yeşil çay, 1dilim kaşar peyniri, bir parça beyaz peynir, 3 zeytin , çok az lıght krem peynir

ara: 1 porsiyon meyve:elma portakal

öğlen: 2 adet yagsız kepek ekmeğine tost, şekersiz yeşil çay

ara: 1 avuç leblebi

akşam: 1 tabak sebze yemeği, yogurt, 2 dilim kepek ekmeği,

ara: şekersiz yeşil çay

,

afiyet olsun canm

teşekkürler güzel rakibemm

afiyet olsun canım sen daha çok vericen üzülme emi canım iyi geceler

afiyet olsun canım menün güzel olmuş...bu rada bir şey değil her zaman...

evet fatmacım yarın sebze günüm bol baharatlı pırasa yapıp limonla yemeyi düşünüyorum yanınada salata olablir.. bugünüm kaçamaksız btti şükür.. yarında öyle olur inşallahhh

Sevgili zevcan, beni sonunda yıldırdın .

Hepimiz takıma tek bir amaç doğrultusunda ve bir takım bilinciyle geliyoruz. Ve en önemlisi de bunu kendimiz için yapıyoruz. Bu kadar stresli gergin bir ortama gerek olmadığını düşünüyorum. Şahsen ben takıma motive olmak , başkalarını motive etmek,kilo kaybetmek ve bunun artısının takıma da yansıması için geliyorum, fakat senin yaklaşımın benim bütün bu beklentilerimi yıkıyor. Bir süre diyetime kendi başıma devam edeceğim, geri dönmek üzere ayrılma talebimin yerine getirilmesini rica ediyorum.

Kadınlarklubu diyet gruplarının, diğer arkadaşlardan daha az paylaşım yapabilecek olan yoğun çalışan iş kadınlarına da kurallar dahilinde imkanlar sunmaları konusunda talepte bulunacağım. Kim bilir belki de benim durumumda olan ve bana destek olabilecekler de vardır.

Sevgili zevcan, takım arkadaşlarım , çok değerli rakibelerim hepinizi çok seviyorum ve hepinizin incecik fıstık gibi hatunlar olmanızı diliyorum

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Ara sıra okumaya geleceğim . Sevgiler . pembepanter1

zevcan seni kişisel rütbe konusunda uyarmıs ki takımın oyuna sundu istemeyen varsa sunsun diye.yine sert takım kuralları koyuyorum eğer kabul edemeyecek olursa şimdiden söylesin ona göre ayrılsın dedi.başta kabul ettiğimiz şeylere sonradan uymamak olmaz.

NİSA cım takımı cok ihmal ediyorsun.. kişisel rütbe olayını 2 kes belirttim değiştirmedin canım.kuralları tekrar hatırlatıcam lütfen daha fazla vakit ayır takım için..

bence bu sert bir uyarı değil.sadece takıma zaman ayır demiş.senin iyiliğin için ne kadar çok gelirsen o kadar çok adapte olursun.son zamanlarda bende gündüz işyerinden giremiyorum.ders çalışmaktan çok ugrayamıyorum.bunu bildirdiğimde tamam dedi.sende bildirebilirsin mazaretlerini.zevcanı savunur gibi oldu bu yazdıklarım ama savunma değil.haksız oldugunu düşünüyorum.gergin bir ortam yoktu ama yazdıklarından sonra gerilebilir :44: neyse hakkında hayırlısı olsun.yolun açık olsun

Son düzenleme:
**4. TAKIM 199. ETAP**

meyvenull ( 59.2/
Kuyabiye(53.9/
PrensesPeri(76,5/75,8/0,7/%0,92)
hypatia(69,5/
Anna_maria(67,7/
karcicegi71(68.5/
pembepanter1(63.1/
minnoş prenses(64.2/
nidah(65.6/
hasretim34(67.7/
pamukcuk(76/

4. TAKIM TOPLAM KİLO (731.9

Son düzenleme:
gunaydınn kızlar dun gece gelemedımm kusura bakmayınn

dunku menumm .
sabah 1 dılım tam bugday ekmegıne kasarlı tosst

ara 1 tane kuru ıncır 7-8 leblebı

ögle tavuk sıs 1.5 dılım beyaz ekmek ,2 yemek kasıgı kadar rus salatası

ara 1 tane yesıl elma

aksam 3 yemek kasıgı ıspanak ,1 dılım tam bugday ekmegı ,bır kıbrıt kutusu beyaz peynır

ara 8-10 tane cubuk kreker

2 lıtreye yakın su ,1 bardak yesılcay spor yokk

gecmısı cevaplarr

hypatıam ızınlıymısssın ohh ne guzel uykunu alıp dınc bır gune baslamıssın afferım sana menu bıraz kaymıs ama cok hafıf bır menu olmus yınede aferım sekercımm

gızemcım ne oldu 1. gunde kac kılo verdınn

meyvemmm osmanı ızleyemedım mısafır geldıı

prensesımm ortamı gerıcek bır sekılde bır uyarı yapmadıkı meyvemm hepımızee daha cabuk kılo vermemız ıcın yardım edıyor ve bukadar emek harcadıgı ıcın kendı adıma helallık ıstıyorum meyvemmden . ayrıca takım kuralları meyvenın kendı kendıne koydugu kurallar degılkı oylama ıle kabul edılmıs kurallar cok yanlıs bır sekılde algıladın dıye dusunuyorum

neysem kızlar dungece cok kotuydum allahım okadar acımkı ınananamazsınız resmen masada acım dıye aglıycaktım gozlerım doldu tuttum kendımı yememem lazım dedımm . ama psıkolojım bozuldu yanı ıyıcene sporda yapamadım ustune bugunku kılomda tam 65 vee evdede patates yokmuss . ayy gercekten psıkopata bagladım galıba ınsan acım dıye aglarmı yaa .ne olucak benım halım bıran evvel su 55 e ınıp artık kurtulmak ıstıyorum bu dıyet modundan yaa:95::95::95::95:

**4. TAKIM 199. ETAP**

meyvenull ( 59.2/
Kuyabiye(53.9/
hypatia(69,5/
Anna_maria(67,7/
karcicegi71(68.5/
pembepanter1(63.1/
minnoş prenses(64.2/65,0/0,8/% - 1,24)
nidah(65.6/
hasretim34(67.7/
pamukcuk(76/

öncelikle kacamak yaptın die bi belirtmem olmadı... spor yapmanı belirttim .
ayrıca paylasım konusunda tek sana söylenmiş bişi değil pamukcuğa hatta minnosa bile dedim ben bunu dolaylı yoldan.kurallar tek basıma aldığım seyler değil her konuda en ufak seyde bile takımın oyuna sunuyorum.basta senin ve diğer üyelerin daha cok motive olması için payşasım sart ama sen yoğun olduğunu söylediğin için zaten göz ardı ediyordum.
benim tek takıldığım konu kişisel rütbe konusu sana bunu belirttim 2 kez değiştirmedin üstüne birde menekse olmusun ifadesini kullandın. takımdan ayrılmak beni yıldırdın düşüncelerini doğru bulmuyorum bu konuda beni yargılaman da cok yanlıs kişisel davrandığım yok çünkü ona buna nasıl davranıyorsam sanada aynı sekilde davranıyorum.
stresli gergin bi ortam yok tu taaa ki bu yazdıklarına kadar durumu yanlıs değerlendirip stres yarattın.
hakkında hayırlısı olsun umarım en kısa sürede amacına ulasırsın burda yada ayrı..

her zaman bekleriz hersey gönlünce olsun.

günaydın kızlar ..

canım sıkın moralim cok bozuk cok sevdiğim hayat ısığı bi insanı kaybettik.gercekden cok değerliydi.allah rahmet eylesin.
hayat cok tuaf gercekden. bizde ilk kaybımızı verdik.

nisanın yazdıklarına bas diyecek sözüm yok çünkü menüm ne kadar kazandırıcı adaletli davrandığım ortada.kimseye farklı davranmıyorum şu sitede konusmadığım tek bir kişi var onunlada konumuz cok farklı.en ufak seyde bile hepinize soruyorum ki olması gerekende bu . haksız yere suclamıs beni yıldırdın vs demiş kendi düşüncesi saygı duyuyorum.

minnosum rus salatası olmamıs... cumaya kadar o 800 gr mı da erit
osmanı izledim minnosum ama ne oldu inan hatırlamıyorum aylin annesine ev aldı bi aklımda o var kafamın içi çingene kazanı gibi bu gün..

**4. TAKIM 199. ETAP**

meyvenull ( 59.2/52.9/0.0/%0.0)
Kuyabiye(53.9/
hypatia(69,5/
Anna_maria(67,7/
karcicegi71(68.5/
pembepanter1(63.1/
minnoş prenses(64.2/65,0/0,8/% - 1,24)
nidah(65.6/
hasretim34(67.7/
pamukcuk(76/

canım kahveyi gercekden cok içiyordun bırakmıs olman cok güzel.. kafein pankreas dengesini bozuyor .
menünde herzamnki gibi listeye uygunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…