Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

offf o 800 gr nasıl gıdıcek ıste bende onu dusunuyorum takımımdan cok cok ozur dılıyorum boyle kocaman bır eksıyle lısteye katıldıgım ıcın . aylınn annesıne evmı aldı ay cok merak ettım yaa bu gece netten ızlıımm

tamam kızlar kuralalr yok bundan sonra kim ne istiyorsa yapsın bu gün kiloda bildirmiyoruz iptal.
istediğiz sekilde zayıflayın tabi yapabilirseniz ister paylasım yapın ister yapmayın.siz bilirsiniz..
ben bu hafta mezun oluyorum daha sonrasıda beni bağlamaz..

günaydın bile dememişim

GÜNAYDINN :79::79:

cok sınırlendim yaa gercekten ...

canım benım nıye sınırlenıyorsun hersey ortada bız senın bızım ıcın neler yaptıgını bılıyoruz valla benden yana hakkını helal et zevcanımm cunku ben senın sayende hala daha buralarda bır umut kılo vermeye calısıyorum canım. bu arada allah sabırlar versınn. mekanını cennet etsın ınsallah yakınınızın tatlım

günaydın canlarım....
mezun olursan gitmezsin demiiii özlerim seni valla

yaa zevcan olmadı ama bak sımdı boylee sen sımdı bıze haksızlık edıyorsunn herseyın ortada oldugunu bılıyoruzz bız . takım kuralı hatırlatıldıgı halde ustune bır ben menekse olmusum dıye sevınen prensesın haksız oldugu apacık ortada kaldıkı madem menekse oldun ozaman dekı kaptan ben menekse yazmasını ıstıyorum haberınız olsun dıye hıc kımseyı sallamadan etmeden bır grup olunmaz. sonucta burda bıreysel bır yarıs degıl grupca bır yarıs paylasım yapıyoruz . kaldıkı ben bu kurallar bu kaptan var dıye bu takıma geldımm kesınlıkle ve kesınlıkle kabul etmıyorum su yazdıgın yazıyı meyvem. kaptan yardımcısı olarakk benımde bukadar fıkır belırtme hakkım var

amin minnosum cok ii biriydi mekanı cennet olur inş.
minnosum kararmı verdim yaa mezun olucam bırakıcam takımı bu ne böyle sonunda yıldırdın beni demek.
sonucda hepimiz zayıflamaya calısıyoruz hak falan olmuyor minnosum bi hakkın varsa tabiki helal olsun tatlım ama sonucda hepimiz aynıyız..

günaydın canlarım....
mezun olursan gitmezsin demiiii özlerim seni valla

doğacım kendime bi topik acıcam oraya gelirsin takıma uğramam pek..

canım benim bu sinrle güldürdün benii kız sen doğru okudunmu yazılanarı daha uykun acılmamıs kim ne demiş iice bi bak prenses diyip duruyon..

minnosum bu konudaki kararım kesin.. boşver kapatalım konuyu..

günaydın kızlar ..

canım sıkın moralim cok bozuk cok sevdiğim hayat ısığı bi insanı kaybettik.gercekden cok değerliydi.allah rahmet eylesin.
hayat cok tuaf gercekden. bizde ilk kaybımızı verdik.
..

başın sağolsun geride kalanlara sabır versin allah

geliriiiimmmmm ne olduğunu söyle aratma ama taaammı

canım benim bu sinrle güldürdün benii kız sen doğru okudunmu yazılanarı daha uykun acılmamıs kim ne demiş iice bi bak prenses diyip duruyon..

minnosum bu konudaki kararım kesin.. boşver kapatalım konuyu..

ayy sabah sabah gözlerım kamastı bunları okurken cok cok sınırlendım oyuzden yanlıs yazmısım prensesım senden ozur dılerım tatlımm. yaa benım yanlıs yazdıgım ortadada pembe panterın dogru yazdıgını hemen nerden cıkarıpta ahanda ben gıdıyorumm kendıme topık acıcam yok bılmem ne dıyonn .. valla sen sopa ıstıyorsunn meyvee hanım benı burda yarı yolda bırakırsann karayagların ıcıne gömülürümmm benn yaa. ne gıcık kaptansınn sen yaa ınsann takım arkadaslarını dusunmezmı kardesım takım kaptan yardımcısı olarak sana donumu sutyenı sallıyorumm ozaman:92::92: ben 55 olmadan burdan gıdemezsınn dedım okadar (buda takrıben 5-6 ay surer desekk ) oyy kurban olurum benn meyvemmeee

minnosum ^^benim dünyama^^ gelirsin bi yere gittim yok yine kk dayımm
ama bu hafta mezun olucam .. hem msn de var canım ordanda görüşüyoruz nasılsa..
seni bırakırmıyım benn tatlım benimm canım minnosumm nasıl seviyorum seni biliyorsun
ama bu sözlerden sonra takımda kalmak istemiyorum herkes keyfine baksın kalırsam kendimi cok rahatsız hissedicem anla lütfennn..

bu sabah cevizli ekmek ve süt vardı kahvaltımda gece yatana kadar yeşil elma yicem yarında lapa yapıcam inş cuma 57 yi görüp mezun olucam .
aslında bi amacım vardı ama vaz gectim herseydden acayip sekilde soğudum..

Son düzenleme:
takım kaptan yardımcısı ve mudur karısı olma unvanımı kullanarakk takım kaptanının vetosunu oylamaya sunuyorumm vetoyu kabul edenler etmeyenlerr

kabul edılmemıstırrr

vee ayrıca konu kapanmıstırr. bak dıkkat edıyorsan ben hala sen gul dıye ugrasıyorumm eger bu kadar emegıme ragmenn amann bu kızda ne bos bos konustu dersenn doverım bak senııı ona goree

oyyy havanı sevsinler müdür karısı kaptan yardımcısı minnosumm
du bakalım cuma oldun da
ben de sana şebeklik yaparım ödeşirizz :87::87::87::87:

ozaman bende bırakıyorum bu konuyla ılgılı ustelık haksız bır mesele ugruna bu takımdan cıkmanı kabul edemem. kk yıda bırakıyorumm kaptan yardımcılıgınıda hatta dıyetıde bırakıyorum ben bu gıbı haksızlıkların oldugu takımdan ayrılıpta geldım buraya yenı bır haksızlıgı goz gore gore kabullenıpp bu ıse burdan sonra devam edemem

ben onları pink panterin yazdıklarına binayen yazdım canım benim takımla veya kurallarla ilgili bir sıkıntım yok

sacmalıyorsun minnosum olmaz öyle sey ben amacıma ulasıp mezun oluyorum senin daha cok yolun var.
sadece süreci hızlandırdım ben bu tür ithamları hakettiğimi düşünmediğim için amacımada ulastığım için mezun olucam.
asla kimseyi yıldırmadım yapmamda herkesin iiliğini istiyorum sonucda.
ama olmuyor görüyorsun birileri bi şekilde anlamak istediği bigi anlıyor.
sen yarısmada kalıyorsun hedefine ulasınca mezun oluyorsun bu konuda baska bişi söyleme.yaz geliyor şişman m geziceksin yaz boyu.. cooper sensiz sen copper sızmı yasıcaksınız olmaz öyle sey..

zevcan bizi bırakıp gidemezsin seni çok seviyoruz ayrıca sensiz bir 4. takım düşünemiyorum bile kurallarını söylediklerini işine gelmeyen yanlış anladı diye bizi bırakma canım yyyooolluuuurr

zevcan bizi bırakıp gidemezsin seni çok seviyoruz ayrıca sensiz bir 4. takım düşünemiyorum bile kurallarını söylediklerini işine gelmeyen yanlış anladı diye bizi bırakma canım yyyooolluuuurr

prensesim amacıma ulastım sonuda yeter bu kadar mezun olmak istiyorum.
kafam hiç normal değil bu gün. bedenen ve ruhen cok yoruldum bir süre ayrı kalsam daha ii olucak..

bende sizi cok seviyorum tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…