ozaman bende bırakıyorum bu konuyla ılgılı ustelık haksız bır mesele ugruna bu takımdan cıkmanı kabul edemem. kk yıda bırakıyorumm kaptan yardımcılıgınıda hatta dıyetıde bırakıyorum ben bu gıbı haksızlıkların oldugu takımdan ayrılıpta geldım buraya yenı bır haksızlıgı goz gore gore kabullenıpp bu ıse burdan sonra devam edemem
ayy sekerım senden ozur dılerım yanlıslıkla senın adını yazmısım tatlım kusura bakma olurmu hatta duzelttım sonradannn cok pardon tatlım ya
prensesim amacıma ulastım sonuda yeter bu kadar mezun olmak istiyorum.
kafam hiç normal değil bu gün. bedenen ve ruhen cok yoruldum bir süre ayrı kalsam daha ii olucak..
bende sizi cok seviyorum tatlımm
evet fatmacım yarın sebze günüm bol baharatlı pırasa yapıp limonla yemeyi düşünüyorum yanınada salata olablir.. bugünüm kaçamaksız btti şükür.. yarında öyle olur inşallahhh
gunaydınn kızlar dun gece gelemedımm kusura bakmayınn
dunku menumm .
sabah 1 dılım tam bugday ekmegıne kasarlı tosst
ara 1 tane kuru ıncır 7-8 leblebı
ögle tavuk sıs 1.5 dılım beyaz ekmek ,2 yemek kasıgı kadar rus salatası
ara 1 tane yesıl elma
aksam 3 yemek kasıgı ıspanak ,1 dılım tam bugday ekmegı ,bır kıbrıt kutusu beyaz peynır
ara 8-10 tane cubuk kreker
2 lıtreye yakın su ,1 bardak yesılcay spor yokk
gecmısı cevaplarr
hypatıam ızınlıymısssın ohh ne guzel uykunu alıp dınc bır gune baslamıssın afferım sana menu bıraz kaymıs ama cok hafıf bır menu olmus yınede aferım sekercımm
gızemcım ne oldu 1. gunde kac kılo verdınn
meyvemmm osmanı ızleyemedım mısafır geldıı
prensesımm ortamı gerıcek bır sekılde bır uyarı yapmadıkı meyvemm hepımızee daha cabuk kılo vermemız ıcın yardım edıyor ve bukadar emek harcadıgı ıcın kendı adıma helallık ıstıyorum meyvemmden . ayrıca takım kuralları meyvenın kendı kendıne koydugu kurallar degılkı oylama ıle kabul edılmıs kurallar cok yanlıs bır sekılde algıladın dıye dusunuyorum
neysem kızlar dungece cok kotuydum allahım okadar acımkı ınananamazsınız resmen masada acım dıye aglıycaktım gozlerım doldu tuttum kendımı yememem lazım dedımm . ama psıkolojım bozuldu yanı ıyıcene sporda yapamadım ustune bugunku kılomda tam 65 vee evdede patates yokmuss . ayy gercekten psıkopata bagladım galıba ınsan acım dıye aglarmı yaa .ne olucak benım halım bıran evvel su 55 e ınıp artık kurtulmak ıstıyorum bu dıyet modundan yaa:95::95::95::95:
günaydın kızlar ..
canım sıkın moralim cok bozuk cok sevdiğim hayat ısığı bi insanı kaybettik.gercekden cok değerliydi.allah rahmet eylesin.
hayat cok tuaf gercekden. bizde ilk kaybımızı verdik.
nisanın yazdıklarına bas diyecek sözüm yok çünkü menüm ne kadar kazandırıcı adaletli davrandığım ortada.kimseye farklı davranmıyorum şu sitede konusmadığım tek bir kişi var onunlada konumuz cok farklı.en ufak seyde bile hepinize soruyorum ki olması gerekende bu . haksız yere suclamıs beni yıldırdın vs demiş kendi düşüncesi saygı duyuyorum.
minnosum rus salatası olmamıs... cumaya kadar o 800 gr mı da erit
osmanı izledim minnosum ama ne oldu inan hatırlamıyorum aylin annesine ev aldı bi aklımda o var kafamın içi çingene kazanı gibi bu gün..
tamam kızlar kuralalr yok bundan sonra kim ne istiyorsa yapsın bu gün kiloda bildirmiyoruz iptal.
istediğiz sekilde zayıflayın tabi yapabilirseniz ister paylasım yapın ister yapmayın.siz bilirsiniz..
ben bu hafta mezun oluyorum daha sonrasıda beni bağlamaz..
zevcan başın sağolsun bu aradaAllah mekanını cennet etsin
sensiz kolumuz kanadımız kırık kalır
sabah tartıldığımda çok üzgünüm aynı kilomdaydım inanın buraya geldiğimden beri bu hafta kadar dikkat ettiğim bir hafta olmadı hiç kaçamak yapmadım sporumu hiç bırakmadım önceden uykum gelene kadar yatakta yarım saat gibi kitap okur yatardım şimdi bu alışkanlığımıda değiştirdim hareket yaparak yatıyorum ama yinede 67 yi görmedim çok canım sıkkın ve moralim bozuk bu hafta ile ilgili çok beklentim vardı.
sacmalıyorsun minnosum olmaz öyle sey ben amacıma ulasıp mezun oluyorum senin daha cok yolun var.
sadece süreci hızlandırdım ben bu tür ithamları hakettiğimi düşünmediğim için amacımada ulastığım için mezun olucam.
asla kimseyi yıldırmadım yapmamda herkesin iiliğini istiyorum sonucda. ama olmuyor görüyorsun birileri bi şekilde anlamak istediği bigi anlıyor.
sen yarısmada kalıyorsun hedefine ulasınca mezun oluyorsun bu konuda baska bişi söyleme.yaz geliyor şişman m geziceksin yaz boyu.. cooper sensiz sen copper sızmı yasıcaksınız olmaz öyle sey..
kızlar zayıflamak isyeten birini takımdan ayıracak değilim.
Ben hedefime ulastım o yüzden mezun oluyorum hedefinize en kısa zamanda ulasmanızı diliyorum.
Kurallar die bişi yok benim acımdan yeni kaptanınız gerekli düzenlemeyi yapar die düşünüyorum.
Abartıcak bişi yok zayıfladım ve mezun oluyorum.
güle güle minnosum aksam görüşürüzzz :112:
Bu arada dünyamı actım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?