Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlarrrr kızlarrrr ablanız olarak sakin olmanızı istiyorum şu an sinirlisin meyvem sakinleş öyle düşün valla ben yeniyken takımda bana bile çok yardımcı oldun monti yaparken bişey yiyceksem falan topik topik seni arıyordum sormak için yaşından büyük olgun bir insansın sakinleş seni seviyorum canım benim

bu günkü menüm

sabah cevizli ekmek süt

öğlen elma

ara elma

ara elma

aksam elma

ara elma

bol su yeşil cay

spor yok yapamıyorum dün aksam yine denedim olmuyor canım acıyor..

ayy sekerım senden ozur dılerım yanlıslıkla senın adını yazmısım tatlım kusura bakma olurmu hatta duzelttım sonradannn cok pardon tatlım ya

önemli değil şekerim geçmişi bi baştan bi sondan okudum iyi veriştirmişsin bana
prensesim amacıma ulastım sonuda yeter bu kadar mezun olmak istiyorum.
kafam hiç normal değil bu gün. bedenen ve ruhen cok yoruldum bir süre ayrı kalsam daha ii olucak..

bende sizi cok seviyorum tatlımm

kuralsız bir takım olmaz.kurallar oldugu halde bu kadar zorlanıyoruz vermekte ki baştan söylendi bu kuralları kabul etmeyecek varsa gitsin diye.sonradan söylenmenin anlamı yok.bence pinkin canı kilo vermek istemiyor

günaydın kızlar ben geldim...

66,8 geldim ama hala şiş hissediyorum ya hala regl olamadım neyse almadığıma şükür diyelim...

Anna_maria(67,7/66,8/0,9/%1,3)

**4. TAKIM 199. ETAP**

meyvenull ( 59.2/52.9/0.0/%0.0)
Kuyabiye(53.9/
PrensesPeri(76,5/75,8/0,7/%0,92)
hypatia(69,5/
Anna_maria(67,7/66,8/0,9/%1,3)
karcicegi71(68.5/
pembepanter1(63.1/
minnoş prenses(64.2/65,0/0,8/% - 1,24)
nidah(65.6/
hasretim34(67.7/
pamukcuk(76/

4. TAKIM TOPLAM KİLO (731.9

canım takımım günaydın hepinizi çok seviyorum sadece sizlerin desteği ve motivesi ile zayıflayacağıma inanıyorum kaptan ve kaptan yardımcısı arkadaşımın çok özveri ile bizlere destek olduklarını düşünüyorum ve haklarını nasıl öderiz bilmiyorum lütfen burda birbirimizi üzecek kıracak şeyler yazmayalım özellikle takım kaptanımızı üzmeyelim

sabah tartıldığımda çok üzgünüm aynı kilomdaydım inanın buraya geldiğimden beri bu hafta kadar dikkat ettiğim bir hafta olmadı hiç kaçamak yapmadım sporumu hiç bırakmadım önceden uykum gelene kadar yatakta yarım saat gibi kitap okur yatardım şimdi bu alışkanlığımıda değiştirdim hareket yaparak yatıyorum ama yinede 67 yi görmedim çok canım sıkkın ve moralim bozuk bu hafta ile ilgili çok beklentim vardı.

evet fatmacım yarın sebze günüm bol baharatlı pırasa yapıp limonla yemeyi düşünüyorum yanınada salata olablir.. bugünüm kaçamaksız btti şükür.. yarında öyle olur inşallahhh

inşallah gizemcim kolay gelsin bakalım inş verceksin

minnoşcum normal bir menü olmuş keşke sporda olsaymış neyse telafi edersin nasılsa canım üzülme afiyet olsun şekeritom

ay niye öye oldunki minnoşum kıyamam sana ben...bak toparla ama kendini sonsuza kadar sürecek bir eşy değilki bu eninde sonunda +larından kurtulcaksın ve yeniden vermeye başlıycaksın böylece teker teker verceksin kiloları iç üzülme tatlım bu hafta böyle olsun haftaya herşey süper olcakk

ah ah zevcancım çok üzüldüm canın başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah canım...

nisa konusunda bende sana katılıyorum canım boşladı biraz arkadaşımız ve çok fazla rahat sonuçta biraz disiplinli olmamız gerekiyo haklısın canım üzülme sen yanlış bir eşy yapmadın tatlım tamamı üzme kendini ben sana ve koyduğun kurallara kararlarına her zaman saygı duyuyorumm..

ama ama böyle deme zevcancım noluur...sne olmazsan kim bizi sopalıycak kim bizim menülerimizi yorumlayıp bizi yola sokcak...biz snei çoks eviyoruz bırakma bizi noluuuuuur

zevcan başın sağolsun bu arada Allah mekanını cennet etsin

sensiz kolumuz kanadımız kırık kalır

haklısın prensescim harfiyen katılıyorum sana...

ben zevcanın yorumalrı olmadan diyetime konsantre olamıyorum menülerime yorum yapınca çok rahatlıyorum çok dikkatli ve de çok disiplinli bir o kadar da yumuşak kalpli mükemmel bir insan o...

canım üzülme karçiçeğim nasılsa görceksin 67yi bak geçen haftada üzülüyordun ama ansıl verdin dimi güzel düşün canım cumaya kadar olursun belkim...sakın bozma moralini verceksin nasılsa hem herkesin bünyesi bir dğeil her hafta 1 kilo vercez diye bir şeyde yok sen sporunu biraz arttır bak bir kaç güne kalmaz olcaksın 67 canım

kızlar ben çıkmak zorundayım bugün benim için önemli bir gün biliyorsunuz...

zevcancım
canım senin için zor başlamış bir gün tekrardan başın sağolsun canım...lütfen üzüleceğin tek şey bu olsun burda olan şeylere üzülme çünkü sen haklısın...şu anda duygusal olarak yıprandığını anlıyorum kendini toparlayacağınıda biliyorum geldiğimde seni toparlanmış görmek istiyorum inş daha iyi olursun canım...elma diyetini yapıyorsun galiba dikkat et halsiz düşme bitanecim çok seviyorum seni ve öpüyorum görüşürüz öğleden sonra...

kızlar hepinizi çok seviyorum...kaptanımızda bizi çok seviyor lütfen onu üzecek herşeyden sakınalım hepinizin duyarlı olduğunu biliyorum bu konuda canlarım...öpüldünüz fıstıklar

günaydın kızlar bende takıma cok giremiyorum işler yoğun akşamda ders çalışıyorum kurallara uyamadığımın farkındayım özür diliyorum hepinizden ama bence ortada büyütecek bişey yok iki tarafta anlayışla karşılayıp çözebileceginiz bi durum

kızlar zayıflamak isyeten birini takımdan ayıracak değilim.
Ben hedefime ulastım o yüzden mezun oluyorum hedefinize en kısa zamanda ulasmanızı diliyorum.
Kurallar die bişi yok benim acımdan yeni kaptanınız gerekli düzenlemeyi yapar die düşünüyorum.
Abartıcak bişi yok zayıfladım ve mezun oluyorum.

ayyyy ama yeter artıkk benı yıldırdınnnnnnnnnn:95::95::95: bu takımdan gıdılmeyecekk mezun olsanda burda kaptansınn yoksa gercekten bende takımdan ayrılıcamm haberın olsunnn yawrukusumm:95::95::95::95: bıtanemm bu takımı ayakta tutan sensınn bunu anlaa bu konuda bırdaha cevap vermıycem sana kararım cok kesın ve katıdırıı eger sen bırakıyorsan bende bırakıcamm hadı sıze ıyı gunlerr mınnos arazıye gıdıyorr hep senın yuzundende cooperım olmıycakk

GÜnaydın kızlar sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım hepsini,bebeği uyutim okucam inş:)

kilom 65.3 olmuş 300 gr gitmiş sadece sinir oldum

ama benim hatam dün akşam saat 9 gibi patlamış mısır yedim 1su bard kadar çok az yağda patlattım ama yedim yaa hep eşimin yüzünden hofff.. tabi iradesizliğim de sağolsun.bozmıcam moralimi inş durmak yokkk:)öpüyorum hepinizi gelirim yine

günaydın fıstıklar

1 saattir size cavp yazıcam bi türlü yazamadım, ne telefon sustu ne kapı

bugün moralim çok bozuk, diyet yapa yapa tartıda + görmekten bıktım
beni idare ediverin bugünlük

menümü yazıp yarın görüşmek üzere kaçıcam

sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim yağsız b. peynir, şekersiz çay
öğle: 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
akşam: 5 ızgara köfte, yağsız salata

bugün deli gibi spor yapıcam

zevcanım başın sağolsun, allah mekanını cennet etsin ve geride kalanları çook sabır versin

takımı bırakmak konusunda da sinirlerin yatışınca düşün derim bitanem
4. takım sana çok şey borçlu
pire için yorgan yakılmaz derler, aklından çıkarma lütfen bu lafı

meyvecim başın sağolsun canım ya neler olmuş grupta hızlıca baktım da ayrılmak falan olmasın lütfenn sen çok motive edici bi kaptansın bırakma takımını

günaydin kizlar,sabah sabah karismis ortalik ama ben yalnis anlasilmanin oldugunu düsünüyorum,nisa arkadasim oldugu icin fazla yorum yapamiycam,taraf tuttugumu düsünmenizi istemem ama yalnis anlasilmalar var,egerki gelirde okursa kendini ifade edicegini düsünüyorum..ama isine gelemedigi icin kurallari ihmal ettigi diye birsey söz konusu olamaz..

buarada kilom 67.8

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…