Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yasom zaten ben nisayı takımdan ayırmıyorum iletebilirsen ilet kendisine ..
zayıflamak isteyen kimseyi gözgöre göre takımdan ayıramam.
yanlıs değerlendirdiğini düşünüyorum konuyu.

ben cuma günü son görevimi yapıcam mezun olucam yeni kaptanı secersiniz sonrasında öyle devam edilir..

canim sen ayiriyon demedim bende zaten ama kendisi ayrilmak istemis,yogunlugu gecince gelir belki yine bilemiyorum,bizde görüsemiyoruzki,oda senin onu ayirmak istedigini düsündügünü sanmiyorum,takima gelemiyo diye ayrilmak istemistir,fazlada yorum yapmak istemiyorum,yalnis anlasilmak istemem,gelir okur elbet..

tatlım zaten sen öyle dedin die yazmadım nisa kendisi beni yıldırdır sonunda demiş benim onu istemediğimi düşünerek katı kuralalr koyduğumu kendisinin yoğun olduğunu falan belirtmiş ben zaten onun paylasımına menüsüne bişi demedim en bastan beri paylasımı azdı tölere ediyordum kişisel rütbe olayında uyardım konuyu iice dallandırıp budaklandırdı nys canım daha fazla konusmamakda fayda var.gelir okur illaki..

**4. TAKIM 199. ETAP**

meyvenull ( 59.2/59.2/0.0/%0.0)
Kuyabiye(53.9/
PrensesPeri(76,5/75,8/0,7/%0,92)
hypatia(69,5/
Anna_maria(67,7/66,8/0,9/%1,3)
karcicegi71(68.5/68.50.0/0.0/%
pembepanter1(63.1/
minnoş prenses(64.2/65,0/0,8/% - 1,24)
nidah(65.6/65.3/0.3/ )
hasretim34(67.7/67.8/-0.1/ )
pamukcuk(76/

4. TAKIM TOPLAM KİLO (731.9

bugün çok işim var arkadaşlar hemen menümü yazıp bir kaç saat olmayacağım toplantıya gidiyorum
sabah
1 bardak çay. 1 dilim ekmek. 5 tane zeytin ve biraz peynir
ara
5 tane badem
öğle
1 bardak çay ve kaşarlı tost
ara
3 tane kayısı
akşam
1 kase yoğurt çorbası ve salata

3 lt su yeşil çay ve sporrrrrrrr

merhaba kızlar.. geç kaldım kusura bakamayın .. okula bile gidemedim cenazemiz vardıı ..
diyetimde istediğim gbi gitmedi ..
sabah domates salatalık yedim
öğlen cenaze oldğu için evde değildim
1 ayran
1 lahmacun (baya küçüktü)
1 lokma helva .
ama akşam da sebze yiyerek dengeliycem inşallah kızlar. bugün kilo veremesemde almam heralde.
yarın et günümden devam edicem kızlar..

meyvemmm sensiz bu topik olurmu hiç yahuuu gitmeee bırakma bzi

minnoşum 64 kilo olmuşum . dün 64.8 dim. (800 gr gitmişşş)

basınız sağ olsun gizemcim. allah mekanını cennet eylesin..

ne güzel 800 vermişsinn inş daha cok vericeksin tatlım bu günü sabit gecirsen bile yarın mutlaka verirsinn..

basınız sağ olsun gizemcim. allah mekanını cennet eylesin..

ne güzel 800 vermişsinn inş daha cok vericeksin tatlım bu günü sabit gecirsen bile yarın mutlaka verirsinn..

amin canım teşkkür ederim . seninde başın sağ olsun canım ..

evet canım bugün sabit geçsemde yeter almıyımda..
beni bu hafta listeye alacakmsıın canım ..
listeye alman için 63.3 olmam şart :) size + olmamam için :)

canım yarın cok güzel verip 63.3 olursan listeye alınırsın. ama + olursan bekleriz 1 hafta..

kızlar ben mezun olucam farklı durumlarımız..
böyle yapmayın lütfenn..

sende haklısın canım mezun olmak istiyorsun .. ne diyelim o zamn .. ama bzi yalnız bırakma yinede gel hep.. bizde geliriz senin topiğe.. sen süper motivasyon veriyorsun .. o yzden bu takıma gelmeyi çok istedimm

benimi çağırdın kuzucuğum pc açık ama başında değildim burayada arasıra bakıyorum kilolar nasıl diye ama bugün pek eğlenceli dğil konular okumadım kendime sonda takasım var böyle olmayacak özelden mesaj yazamıyormuşum bu arada mesaj sayım tutmuyormuş tutturmayı becerirsem yazarım arada
pişt pişt ness26 aşağıda duracagına gel bakim yamacıma

bugun verdiğim 1,1 kiloyu kutlayalım

evet şu lavabo işini çözsen başka sıkıntın yok bakıyorum da ohhh keyifli kilo kayıpları kaç lt su içiyorsun günde?
ha kızlar bu arada ness benim ablam

sende haklısın canım mezun olmak istiyorsun .. ne diyelim o zamn .. ama bzi yalnız bırakma yinede gel hep.. bizde geliriz senin topiğe.. sen süper motivasyon veriyorsun .. o yzden bu takıma gelmeyi çok istedimm

daha önce hedefimi geriye çektim yoruldum dedi.evet haklısın dedim ama bizi 2 gün içinde bırakıp gidemezsin meyvem hele bu şekilde hiçç o zaman anca beraber kanca beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…