günaydin kizlar,sabah sabah karismis ortalik ama ben yalnis anlasilmanin oldugunu düsünüyorum,nisa arkadasim oldugu icin fazla yorum yapamiycam,taraf tuttugumu düsünmenizi istemem ama yalnis anlasilmalar var,egerki gelirde okursa kendini ifade edicegini düsünüyorum..ama isine gelemedigi icin kurallari ihmal ettigi diye birsey söz konusu olamaz..
buarada kilom 67.8
yasom zaten ben nisayı takımdan ayırmıyorum iletebilirsen ilet kendisine ..
zayıflamak isteyen kimseyi gözgöre göre takımdan ayıramam.
yanlıs değerlendirdiğini düşünüyorum konuyu.
ben cuma günü son görevimi yapıcam mezun olucam yeni kaptanı secersiniz sonrasında öyle devam edilir..
canim sen ayiriyon demedim bende zaten ama kendisi ayrilmak istemis,yogunlugu gecince gelir belki yine bilemiyorum,bizde görüsemiyoruzki,oda senin onu ayirmak istedigini düsündügünü sanmiyorum,takima gelemiyo diye ayrilmak istemistir,fazlada yorum yapmak istemiyorum,yalnis anlasilmak istemem,gelir okur elbet..
basınız sağ olsun gizemcim. allah mekanını cennet eylesin..
ne güzel 800 vermişsinninş daha cok vericeksin tatlım bu günü sabit gecirsen bile yarın mutlaka verirsinn..
amin canım teşkkür ederim . seninde başın sağ olsun canım ..
evet canım bugün sabit geçsemde yeter almıyımda..
beni bu hafta listeye alacakmsıın canım ..
listeye alman için 63.3 olmam şart :) size + olmamam için :)
gizem seninde başın sağolsunAllah mekanını cennet etsin
vee karar verdim meyve giderse ben de gidiyorum
canım yarın cok güzel verip 63.3 olursan listeye alınırsın. ama + olursan bekleriz 1 hafta..
gizem seninde başın sağolsunAllah mekanını cennet etsin
vee karar verdim meyve giderse ben de gidiyorum
o zaman benim takıma girmemin anlamı nee
hoffff meyvee yaa
o zaman benim takıma girmemin anlamı nee
hoffff meyvee yaa
kızlar ben mezun olucam farklı durumlarımız..
böyle yapmayın lütfenn..
pişt pişt ness26aşağıda duracagına gel bakim yamacıma
bugun verdiğim 1,1 kiloyu kutlayalım
benimi çağırdın kuzucuğumpc açık ama başında değildim burayada arasıra bakıyorum kilolar nasıl diye ama bugün pek eğlenceli dğil konular okumadım kendime sonda takasım var böyle olmayacak özelden mesaj yazamıyormuşum bu arada mesaj sayım tutmuyormuş tutturmayı becerirsem yazarım arada
sende haklısın canım mezun olmak istiyorsun .. ne diyelim o zamn .. ama bzi yalnız bırakma yinede gel hep.. bizde geliriz senin topiğe.. sen süper motivasyon veriyorsun .. o yzden bu takıma gelmeyi çok istedimm
evet şu lavabo işini çözsen başka sıkıntın yok bakıyorum da ohhh keyifli kilo kayıplarıkaç lt su içiyorsun günde?
ha kızlar bu arada ness benim ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?