Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin ness
diyete yeni baslamıssın inş en kısa sürede bitirirsin. kilo vermek cok sinir bozucu bi iş ama karsılığı gercekten güzel..

ama yapma böyle meyvecim yaa :2::95:

sen gidersen bende giderim işte o kadar söylüyorum....

üzülme nidahcım cuma gününe kadar atarsın +larını inş canım...

canım üzülme spor yapınca gitcek o+lar afiyet olsun menün güzel olmuş canım

gizemcim başın sağolsun canım benim...menünde artık olan olmuş bugünlük böyle olsun bişi olmaz canım üzülme inş etkilemez kilo durumunu afiyet olsun canım

kurban olsun ablan sana herkese selamlar :92: dışardan bir bakış açısı yazmak bana düşmez ama güzel bir takımsınız 1 negatif mesajla bozmayın bu güzelliği derim nacizane
canımcım sabah 1 öğleden sonra 1 akşam 1 litre içiyorum ama bunun yanında sabah maydonoz suyu süt öğlen akşam yeşil çay 500 gr maden suyuda eklenince wc ye yatak döşek taşınasım var :95:
evet şu lavabo işini çözsen başka sıkıntın yok bakıyorum da ohhh keyifli kilo kayıpları kaç lt su içiyorsun günde?
ha kızlar bu arada ness benim ablam

selam ness nasılsın prensesperini ablasıymışsın dimi memnun oldum hoşgeldin bu arada

hoşbuldummm gizemciğim bende memnun oldum ben çok eski üyelerdeyim ama sık girmiyorum reyhan anlata anlata bitiremediği bir dönemde üye olmuştum bu ara yine çok bahsettiğinden girip gezmeye başladım işte
meyvenull çok tşk ederim 10 gün oldu wc dışında hiç sıkıntım yok ama iş yerinde çok sık wc kullanmakta bi garip oluyor akşamları içeyim dedim ama oda olmadı.10 günde 3 kilo olduki yememden pek yag tuz vs kesmedim motive oldum sanırım bunda dolaylı yoldan sizinde katkınız var siz reyhana reyhan bana :79: reyhanın patronu geldi kk keyfim bitti diye mesaj yazmış
memnum oldum ness. ben takımın yenilerindenimm

hoşgeldin ness
diyete yeni baslamıssın inş en kısa sürede bitirirsin. kilo vermek cok sinir bozucu bi iş ama karsılığı gercekten güzel..

meyvecim hiç bir mesajımı cevaplamamışsın bana kızgın mısın seni kıracak bir şey mi yaptım ben canım..:26:

kız olurmu öyle seyy ..
konuyu uzatmak istemedim kimseye bişi yazmadım genel konustum hep..

naptın bakalım anlat günün nasıltı fatmacımm hep aklımdaydın sevgilin beğendimi..

patronlar geldi toplantıya geçtiler kaçak baglandım yine

memnum oldum ness. ben takımın yenilerindenimm

sen hep bizden biriydin

vavvvv ben sana günde kaç lt sıvı alıyorsun diye daha önce sormamışım.süpermiş harika gidiyorsun bu defa başaracagız

ness hoşgeldin,abla-kardeş hedefinize ulaşırsınız inş:)

Anna nasıl geçti günün,erken gelmişsin eve:)tepkisi nasıl olduu?:)

kız olurmu öyle seyy ..
konuyu uzatmak istemedim kimseye bişi yazmadım genel konustum hep..

naptın bakalım anlat günün nasıltı fatmacımm hep aklımdaydın sevgilin beğendimi..

heh iyi barim ay nasıl korktum

anlatcaktım da ne biliyim sizin omraliniz kötüyken birşey söylemek istemedim canım...koyun can derdinde kasap et derdinde durumu olmasın diye...:78:

anlatiyimmm hemennnn

havaalanından direk eve geçti bizde kuzenimle gittik dayım bıraktı evlerine hoşgeldin partisi gibi bir şey yaptık onların evinde ben en sevdiği şey olan elmalı kekimden yaptım götürdüm...annesi (yani gelecekteki kaynanam) oğlum şoka girerse sorarım sana diye espri yaptı

Bu geldi karşılama filan bakınıyo bakınıyo beni arııyo görünce şok! gözleri yuvalarından fırlayacak gibiydi...dedi ki "sen benim fatmam mısın? ne yaptın sevgilime?" herkes güldü

sonra bi sarıldık ayy nasıl özlemişim yaa :93: ne yaptın dedi böyle kendine bu kadarını beklemiyordum filan dedi. dayımda diyo "senin aşkından bu hale geldi bir sene daha gelemsen iğne ipliğe döncek " dedi ay komediydi yani çok eğlendim...

zorla bişiler yedirmeye çalıştı ama ona anlattım monti yaptığımı fransada okuduğu için biliyo çok yaygınmış orda zaten.bende salata ve tavuklardan yediim bir sürü şeyler yapmış kayınvalide hanım görsen ağzım açık kaldı yani..

akşam da birlikte yemeğe gitcez balık yicez canım öyle işte güzel bir gündü yeni geldim eve şimdi ailesiyle hasret gideriyo

selam çok tşk ederim çok iyiyim sizleride iyi görüyorum paylaşımlarınızdan.
hemen hemen tanıyor gibiyim sizleri zaten reyhan sayesinde

iyiyiz bizde tatlım sağol sen de diyet yapıyormusun

kızz dikkat et toplantı aniden biter filan yakalanma bilgisayarda

ness hoşgeldin,abla-kardeş hedefinize ulaşırsınız inş:)

Anna nasıl geçti günün,erken gelmişsin eve:)tepkisi nasıl olduu?:)

erken değil 11 den beri ordaydım canım uçağı 11:30 da geldi çok kalamdık dayımın işleri vardı hem akşam yine birlikteyiz kiii:78:...şok oldu tabiiki yukarda analttım canım bi zahmet ordan okuyuver

tatlım benimm cok sevindim harika bir gün gecirmişsinn..
ee 10 kilo az mı yeniden asık oldu damat adayımız desene
bir sonra ki gelişine askından ölür biter

yemeklerden yememişsin ama erkek milleti işte illa azına sokusturucak zorla
hadi bakalım canım bol bol özlem giderinn

oy evet tatlım çok sağol...

ay sorma kedi gibi yamacımda bi ayrılamadı zaten gitme sen dedi akşama kal burdan gideriz filan ama annemin kesin emri vardı maalesef :26:

neyse akşama yine birlikteyizz

evet ama yedim masadaki uygun yemekelrden menümü yazcam şimdik canım

çok teşekkürler meyvecim sizide allah kavuştursun tekrardan

menüm kızlar....

Sabah:1 bardak portakal suyu 1 kuru kayısı
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin,azcık acılı sos
Ara:2 kuru kayısı
Öğle:(Sevdiceğimin evindeydim masa öyle bi donatılmıştıki aklım hayalim durdu ama ben ne yedim sadece yoğurtlu dereotlu soslu tavuk, zeytinyağlı taze fasulyeden çok az, ve salata
Ara:yok
Akşam: Sevdiceğimle balık restoranına gidicez. yani ızgara balık, yanınada peynirli salata söylicemm...
Ara:belki eve gelince süt içerim yada bir meyve yerim...

3 lt su 1.5 saat yürüyüş, yeşilçay ve adaçayı

afiyet olsun fatmacım..

ayyy çok sevindimm ya sevgilinin gelmesine..

şok olur tabii azmı verdin kilo:)

menümü tam yazayım.

sabah
1 domates 1 salatalık

öğle
1 lahmacun (küçük)
1 ayran
kibrt kutusu kadar helva. (okadar ile değildi)

akşam
1 domates 1 salatalık

ara
1 domates 1 salatalık

4 fincan yeşilçay
1 lt su (bugün olaylardan dolayı dkkat edemedimm çok içmeye)

fatmacım ne güzel bi gün geçirmişsin akşam da berabermişsiniz hadi bakalım iyi eğlenceler diyelim:)
menün o ikramlara rağmen çok güzel.

gizemcim akşam domates salatalık yetecekmi 5gün diyeti diyemi böyle.afiyet olsun.

benim menü

sabah 1yum,2dl ekmek,peynir,zeytin,yeşil soğan(süt olsun diye yiyom:)

ara:2 ceviz,yarım portakal

öğle:yoğurtlu haşlanımş karnıbahar,çorba,1dl ekmek

ara:1elma,az leblebi

akşamırasa yemeği,yoğurt,salata

ara:meyve veya leblebi

kızlar ben geldimmmm.

kg haber veremedim. sabah tartıldım ama eminönü'ne gitmiştim ve cep telefonum çalındı(((((

hem size haber veremedim hem de telim çalındı. ablam için bir sürü sipariş vermiştim ve hepsi de tel.imde kayıtlıydı... şimdi takibini nasıl yapıcam bilmiyorum.( çıldırmak üzereyim.

telimmmmmm yavrum benim gittiiiii(

geççmişi okuyamadım. meyvecim kusura bakma ne olur... haber veremedim( sabah erkenden tartıldım ama ayıp olmasın sabahın köründe atmıyım diye bekledim tam 10 gibi sana msj atacakken cebimin olmadığınıf ark ettim:'(((

bugünkü menüm:
kahvaltı: süt iki dilim ekmek bal ve lor peyniri
ara: armut
öğle: bir simit ayran
ara: leblebi
akşam: kırmızı lahanalı yoğurtlu tavuklu salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…