Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar menüler güzel afiyet olsunnn...

annacımm balığın arkasından helva yemezsin inş..

hypatiam gecmiş olsun canım ahh nasıl calıyorlar yaa farkettirmeden.. kiloda sorun değil canım unut gitsin.

gizemcim bu aksam tüm aksam su iç ba benimde aksama kaldı suyum gündüz içemedim yanımda sürekli birileri vardı olmadı.. ayrıca sporunu aksatmaa.. yarın sabaha zayıflamıs uyanırsın inş..

tamam canım içemeye devam ediyorum..
yarın kilo vermiş uaynırsam havalara uçaırım ama bugünkü yememden dolayı sabit kalkarsam bile bana yeterrr ( yarın et günüm umarım kaçamaksız bitiririm. yarın bol suya dikkat edeceğim ve tabiki yeşilçayy veee veee tabiki spor :) yarın süper geçecek inşşş

eve geldim, sporumu yaptım kendime geldim biraz

40 dk pilates sonra da 40 dk yürüyüş, üstüne de yeşil çay

işallah yarın toparlanmış bi şekilde güne başlayabilirim

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar menüm.

7.30 bir kase kelogs
10:00 yarim dilim ekmek.peynir,zeytin
11.30 bir elma
14.00 bir elma
15.30 bir kase corba,4 adet sarma,beyaz lahana salatasi,yogurt,bir parca pide,bir tabak kabak yemegi( arkadasdaydim)
18:00 bir elma

1.5 litre su
bir kupa yesil cay
60 dk spor

selam kızlarrr ben geldımm
annacım gunun cok guzel gecmıs yaa cok sevındım tatlım benımmm

hypatıam telefonun ıcın cok uzuldum tatlımm uzulme napalım gıtmıs yaa

meyvem meyvemmm meyvemmm ve bıdaha meyvemm benım yazdıklarıma cevap vermemıssın sımdı takımı kesın olarak bırakıyorsan bende cuma ıtıbaıyle ayrılıyorum takımdan ve bu konuda gercekten cok cıddıyım boyle bır haksızlıkk ,boyle bır kısının lafı yuzune 10 kısılık takımın kaptanından olmasını kesınlıkle ve kesınlıkle ıstemıyorummmmmmmmmmm:95::95::95::95::95:
bu konu burdaada benım ıcın kapanmıstırr bu msjımada acıl bır cevap beklıyorum ona gore buzdolabındakı pastadan belkım bır dılım yerım

‎1. Yürümek, sağlık için iyi olsaydı, Postacılar ölümsüz olurdu.
2. Balina; tüm g...ün yüzer, sadece deniz ürünleri yer, bol su içer ve şişmanlar.
3. Bir tavşan bütün gün hoplasa da, zıplasa da sadece 15 yıl yaşar.
4. Bir kaplumbağa ise; hiç çalışmadan, hiçbir şey yapmadan 450 yıl yaşar.
SONUÇ: SPOR'un canı cehenneme!

minnosum minnosum minnosummm ...
sen pasta yemek için bahane mi arıyorsun bakalımmm :)
tam bir yere gittiğim yok yanlızca mezun olucam cuma günü karnemi isticem püsküütten..

afiyet olsun fatmacım..

ayyy çok sevindimm ya sevgilinin gelmesine..

şok olur tabii azmı verdin kilo:)

teşekkürler gizemcim canımsın sağol bitanem

afyet olsun gizemcim bence iyi menün üzülme tatlım

çok teşekkürler nidahcım seninde menün süper olmuş leblebiyi akşam arasına katma bence sabah gün içinde yemeye çalış canım akşam meyve yersen daha iyi olur afiyet olsun tatlım

ayy canım çok üzüldüm telin için yaa...nasıl bir insanlıktır bu ya nasıl çalıyolar öyle hiç anlamıyorum

menün güzel tatlım afiyet olsun

helvamı oda ne hurma yedim eve gelince canım çok tatlı istedi de o tuzlu balığı yedikten sonra normaldir tabi

eve geldim, sporumu yaptım kendime geldim biraz

40 dk pilates sonra da 40 dk yürüyüş, üstüne de yeşil çay

işallah yarın toparlanmış bi şekilde güne başlayabilirim

iyi yapmışsın canım süpersin inş gitcek o +lar kuyabiyemm

güzel dengeli olmuş hasretcim afiyet olsun canım

çok teşekkürler minnoşum senin nasıl geçti günün bitanecim

annacımmm ben busaatte senlen nasıll sohbet edebılıremmm evlı barklıı bır mudur karısıyımmm

mutfak bulasık doluuu ustelık makınenın ıcındekıler temıs onlar cıkacakkı yenısı yerlessınn hooff yarın gorursuruzz annacım ınsallah bıdee su sınavın bıtsede msnde surda burda zırt bırt gorussek artıkımmm hadı ıyı gecelerrr annalarınn annasıı mucuckkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…