Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar geç geldim biraz ama durumları biliyonuz çok güzel bir akşam geçirdim allah tüm sevenlere nasip etsin valla...

yemek tam planladığım gbi oldu kurtardım neyseki benimki tatlı diye tutturdu eyvah dedim ama inadım inat yemedim kızlar merak etmeyin...

eve gidene kadar söylendi ama sustu sonunda neyse zaten ne desem dikkat kesiliyo tamam diyo eskiden böyle değildi bu...

demek biraz güzelleşince filan erkek milleti yumuşuyor yahu az değil bunlar...

ahahahy bende bugüne bugün koskoca üniversite adayıyım tamam mı

ayy kolay gelsin minnoşum benim kıyamam sana...ay evet sınav bi bitsin online üye olcam msnde 24 saat açık olcak başşınızı şişirip durcam burda...hele birde kazanırsam off yandınız sizz

iyi geceler şekerim yatarken ağzına kalorili birşey atma sakın bak mutfağa giriyon tehlikeli sulara yani:89::90:
[/COLOR]

Son düzenleme:
minnosum minnosum minnosummm ...
sen pasta yemek için bahane mi arıyorsun bakalımmm :)
tam bir yere gittiğim yok yanlızca mezun olucam cuma günü karnemi isticem püsküütten..

şişkoooo domatessss şişkooo domatesssss...... 55lik hedefini 57 yaptın ve şimdi 57 olmadan aramızdan ayrılacak mısın? sen gidersen ben de giderim ciddiyim!!! ( bizi bırakamazsın.

günaydın kızlar.dün akşam gelemedim.yogun şekilde ders çalıştım.ve yarın yokum.kardeşimin yemin töreni var.bu akşam yola çıkıyorum.cuma günü akşam geleceğim ama nete gelemeyebilirim.
bu sabah tartıldım aynı 700 gr vermiş durumdayım.yarın onu geçersin meyvem

şişkoooo domatessss şişkooo domatesssss...... 55lik hedefini 57 yaptın ve şimdi 57 olmadan aramızdan ayrılacak mısın? sen gidersen ben de giderim ciddiyim!!! ( bizi bırakamazsın.

meyveeee bende ciddiyim yarın karne istersen benide takımdan ayır..

günaydın...

bu sabah tartıdaki rakam beni cok mutlu etti.yarına inş 57.9 u görücem.

minnosum 2.takım seni merak etmiş küsüyorlarmıs gelmiyorsun diee.

günaydın...

bu sabah tartıdaki rakam beni cok mutlu etti.yarına inş 57.9 u görücem.

minnosum 2.takım seni merak etmiş küsüyorlarmıs gelmiyorsun diee.

ayy gunaydınn sekerıtomm ben bugun tartıda 100 gr daha artı gordumm ama onemlı degıl zaten bu cuma takımdan ayrılıyorumm kendı kendıme yavas yavas verırım ıste tesekkur ederım haber verdıgın ıcın sekerımm

wcden dir minnosum o artı yarına gider sen sıkma canını ayy minnosum ben hafta sonu lahana alıp ender saracın su detoksunu kesin yapıcam pazar günü baslıcam.cumartesi mezuniyetim şerefine sevgilimle kutlama yapcam pazarda detos 3 günlük
annemlere gitmeden bütün kara yağlardan arınmam lazımm ...
sende kendine geliyorsun..bak yaz geliyor..
hemm kaptan benim seni ayırıp ayırmamak bana kalmıs.

bende patateslı ayran dıyetı yapıcam benı o kurtarır hem uzun suredır kılo verıyorum ya belkıde durmustur onu tetıklerımm belkıde tekrardan kılo vermeye baslarım yıhuhuhu bugun 65.1 kıloyum yarına gıdıcegını hıc ama hıc sanmıyorumm takımım ozur dılerım bır hafta ye bır wc ıle bıtır ısı olsa keskee yok yok cumartesı pazar kesın bısıler yapmam lazımmmmmmmmmmm

minnosum patates ayran diyeti nasıl canımmm bi anlatsana belki bende lahana bulmazsam onu yaparımm..

ayyy meyve ne kadar inatçıymıssın.bir kişinin mesajına takıldın.hiçbirmizi dinlemiyorsun.pinkk 1 mesaj yazmış. dünden beri tüm takım 50 mesaj yazdık nerdeyse dikkate almadın hala mezuniyet diyorsun pinkin yılası varmıs yılmıs.takıldın kaldın biz yılmadık bizi niye gözardı ediyorsun

prensesim zaten mezun olmaya niyetim vardı biliyorsun istiyordum sadece süreci hizlandırdım detoks vs cabucak indim ..
yoksa sizi göz ardı ettiğim falan yok canım öyle düşünme lütfen..

prensesim zaten mezun olmaya niyetim vardı biliyorsun istiyordum sadece süreci hizlandırdım detoks vs cabucak indim ..
yoksa sizi göz ardı ettiğim falan yok canım öyle düşünme lütfen..

herkese günaydın arkadaşlar inş iyisinizdir demeyeceğim bugün çünkü hala dünün kötü rüzgarları esiyor üzerimize doğru. canım ben ne yaparsam yapıyım 68 im bu hafta hiç kaçamağım yok ve canım çıkana kadar spor yaptım suyumu ve yeşil çayımı hiç ihmal etmedim ama sonuç değişmedi bende hızlı kilo verdiren bir diyet detoks denemek istiyorum 5 günde 5 kilo diyetini düşündüm ama şu an grip olmuşum hergün aynı gıda zayıf düşürürmü birde ağır bir işim var biliyorsun yapabilirmiyim diye tereddütlerim var birde işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum senin başka önerilerin varmı bana tatlım ben bir an önce 65 olup psikolojimi düzeltmek istiyorum 1 ay sonra 10 yıldır görüşmediğim mezun olan arkadaşlarımla buluşacağız o yüzden hızlı kilo vermek ve geri almamak istiyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…