annacımmm ben busaatte senlen nasıll sohbet edebılıremmm evlı barklıı bır mudur karısıyımmm
mutfak bulasık doluuuustelık makınenın ıcındekıler temıs onlar cıkacakkı yenısı yerlessınn hooff yarın gorursuruzz annacım ınsallah bıdee su sınavın bıtsede msnde surda burda zırt bırt gorussek artıkımmm hadı ıyı gecelerrr annalarınn annasıı mucuckkk
minnosum minnosum minnosummm ...
sen pasta yemek için bahane mi arıyorsun bakalımmm :)
tam bir yere gittiğim yok yanlızca mezun olucam cuma günü karnemi isticem püsküütten..
meyvem meyvemmm meyvemmm ve bıdaha meyvemm benım yazdıklarıma cevap vermemıssın sımdı takımı kesın olarak bırakıyorsan bende cuma ıtıbaıyle ayrılıyorum takımdan ve bu konuda gercekten cok cıddıyım boyle bır haksızlıkk ,boyle bır kısının lafı yuzune 10 kısılık takımın kaptanından olmasını kesınlıkle ve kesınlıkle ıstemıyorummmmmmmmmmm:95::95::95::95::95:
bu konu burdaada benım ıcın kapanmıstırrbu msjımada acıl bır cevap beklıyorum ona gore buzdolabındakı pastadan belkım bır dılım yerım
şişkoooo domatessss şişkooo domatesssss...... 55lik hedefini 57 yaptın ve şimdi 57 olmadan aramızdan ayrılacak mısın? sen gidersen ben de giderim ciddiyim!!!( bizi bırakamazsın.
günaydın...
bu sabah tartıdaki rakam beni cok mutlu etti.yarına inş 57.9 u görücem.
minnosum 2.takım seni merak etmiş küsüyorlarmıs gelmiyorsun diee.
ayy gunaydınn sekerıtomm ben bugun tartıda 100 gr daha artı gordumm ama onemlı degıl zaten bu cuma takımdan ayrılıyorumm kendı kendıme yavas yavas verırım ıste tesekkur ederım haber verdıgın ıcın sekerımm
nasıl gidio kötü kara yağları eritmek
süperr senin kii
bnm de iyi cnm dün tartılmıştım 600 gr gitmiş
wcden dir minnosum o artı yarına gider sen sıkma canını ayy minnosum ben hafta sonu lahana alıp ender saracın su detoksunu kesin yapıcam pazar günü baslıcam.cumartesi mezuniyetim şerefine sevgilimle kutlama yapcam pazarda detos 3 günlük
annemlere gitmeden bütün kara yağlardan arınmam lazımm ...
sende kendine geliyorsun..bak yaz geliyor..
hemm kaptan benim seni ayırıp ayırmamak bana kalmıs.
bende patateslı ayran dıyetı yapıcam benı o kurtarır hem uzun suredır kılo verıyorum ya belkıde durmustur onu tetıklerımm belkıde tekrardan kılo vermeye baslarım yıhuhuhubugun 65.1 kıloyum yarına gıdıcegını hıc ama hıc sanmıyorumm takımım ozur dılerım bır hafta ye bır wc ıle bıtır ısı olsa keskee yok yok cumartesı pazar kesın bısıler yapmam lazımmmmmmmmmmm
ohh massaallahh
yarın daha fazla gidicek inşş
ayyy meyve ne kadar inatçıymıssın.bir kişinin mesajına takıldın.hiçbirmizi dinlemiyorsun.pinkk 1 mesaj yazmış. dünden beri tüm takım 50 mesaj yazdık nerdeyse dikkate almadınhala mezuniyet diyorsun pinkin yılası varmıs yılmıs.takıldın kaldın biz yılmadık bizi niye gözardı ediyorsun
prensesim zaten mezun olmaya niyetim vardı biliyorsun istiyordum sadece süreci hizlandırdım detoks vs cabucak indim ..
yoksa sizi göz ardı ettiğim falan yok canım öyle düşünme lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?