• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar bugün pek uğrayamadım. 1 ay kontrolümğz ve aşımız vardı sabah doktora gittik aşıdan sonra Hüma Bilge’m hiç uyumadı. Uyudu ama 15 dk sonra hep bir ağlamayla uyandı.. en son göğsümde uyutmakta buldum çareyi ve daha yeni yerine yatırabildim :anne: kuzum benim ya... menüme geçeyim.. bugün doktora gideceğimiz için kahvaltıyı erken yaptık

20.04.2020

Sabah(10:00)

2 yumurtayla sucuklu yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tk bal
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin

Ara (13:00)

3 yk ev yoğurdu
Yarım avuç çekşrdekli üzüm

Ara(16:00)

Maden suyu

Akşam (18:30)

2 kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt

Su 3 lt

Spor malesef yok hiç vaktim olmadı.
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
kıyamam kuşuma ben. içerlemiş demek ki. aşılarda rahatsız etmiştir. geçmiş olsun
menün güzel olmuş yerli yerinde

Merhaba kızlar bugün pek uğrayamadım. 1 ay kontrolümğz ve aşımız vardı sabah doktora gittik aşıdan sonra Hüma Bilge’m hiç uyumadı. Uyudu ama 15 dk sonra hep bir ağlamayla uyandı.. en son göğsümde uyutmakta buldum çareyi ve daha yeni yerine yatırabildim :anne: kuzum benim ya... menüme geçeyim.. bugün doktora gideceğimiz için kahvaltıyı erken yaptık

20.04.2020

1 tk bal
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin

3 yk ev yoğurdu

Maden suyu

2 kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt

Su 3 lt

Kiyamam kuzuya.
Kosusturmali bir gun olmus.emziren Anne oldugun halde menu guzel

Bugünkü menüm sabah
Yarım dilim tb ekmeği bi parça peynir 3 zeytin domates salatalik
Öğlen 1 kase kısır
Akşam 2 ince tavuk göğsü yarim kase çorba
Şu 2 lt
Spor
3 saat ev işi 540 puan
150 ip atlama 300 puan
4300 adım 215 puan
2 dk ların germe 6 puan
Toplam 1061

Bugünkü menüm sabah
Yarım dilim tb ekmeği bi parça peynir 3 zeytin domates salatalik
Öğlen 1 kase kısır
Akşam 2 ince tavuk göğsü yarim kase çorba
Şu 2 lt
Spor
3 saat ev işi 540 puan
150 ip atlama 300 puan
4300 adım 215 puan
2 dk ların germe 6 puan
Toplam 1061
sadece kısır olmamış çünkü her marul ve taze soğan aldığımda ah kısır olsa bunlar diye hayaller kuruyorum. sen nasıl yersin. :KK62:

Ramazan geldi hoşgeldi 🤩
Geldi de peki menülerimiz nasıl olmalı şimdi ben ilk defa ramazanda diyet yapıcam 🥰
Benim kendi deneyimlerime gore, sahurda tok tutacak protein agirlikli gidalar tuketip bol su icerek, iftarda da karbonhidrattan olabildigince uzak menuler tuketerek kilo rahatlikla veriliyor.
Iftarda corba- sebze yemegi, ya da corba -et yemegi, sebze yemegi-yogurt, et yemegi - salata seklindeki menuler bana yardimci olmustu canim.
Abartmadan , kendimize yuklenmeden doyacak kadar yemeliyiz.
Birde iftar sonrasi cay fasillarinda tatli yemek kilo vermeye buyuk engel.
Ben cayin yaninda sadece hurma- kuru meyve yiyordum. (1 hurma-1 kuru kayisi seklinde oldukca az miktarda)

Son düzenleme:
sen engelleyebiliyorsun ben yapamıyorum kızlar büyük olunca kendileri pişiriyorlar. okul açıkkende değişen bişey yoktu nehirde 3 paket noodle yiyor bir oturuşta. dün gece muzlu kek yaptı. bu akşam elmalıya sardı. hr sabah tepeleme pankek yapıyor.boş zamanlarını yıllardır pasta videosu izleyerek geçiriyor. geleceği benden parlak. :KK17:
Hay Allah haklisin canim, buyuduklerinde kendi baslarina daha cok hareket ediyorlar.
Akin mesela bugun cips istedi birkac adet verdim baska veremem dedim , biraz uzuldu ama it's okay dedi :))
Muhtemelen buyuyunce boyle olmayacak...

Benim kendi deneyimlerime gore, sahurda tok tutacak protein agirlikli gidalar tuketip bol su icerek, iftarda da karbonhidrattan olabildigince uzak menuler tuketerek kilo rahatlikla veriliyor.
Iftarda corba- sebze yemegi, ya da corba -et yemegi, sebze yemegi-yogurt, et yemegi - salata seklindeki menuler bana yardimci olmustu canim.
Abartmadan , kendimize yuklenmeden doyacak kadar yemeliyiz.
Birde istar sonrasi cay fasillarinda tatli yemek kilo vermeye buyuk engel.
Ben cayin yaninda sadece hurma- kuru meyve yiyordum. (1 hurma-1 kuru kayisi seklinde oldukca az miktarda)
Anladım canım teşekkür ederim 🥰

Aynen sayelerinde gun nasil bitiyor anlamiyorum
Is yogun. Birde 3oda Bos diye calisandan kisiyorlar. 6 kisi olacaksak 5 kisiyiz mesela. Sinir bozucu bir durum.
13 30 da cikacaktim bugun ama 14de ciktim. Benim isim bitti ama gonlum el vermedi yogunlukda birakip gitmeye.
Eve geldim hemen Mira disari cikmak istedim 1 saat onunla yurudum kostum birazda desem yeridir.
Yarin de yapalim aynisini istiyor :)15 de cikip isten artik Eve 17 de girerim. Aksam yemegi de kendi kendine pissin

Evet baya gec. Ama aclik olmuyor. Benim engelim genelde kansizlik yuzunden bas donmelerim. Insallah bu sene cogunu tutarim

Sen nasilsin? Cocuklar memnunmu hallerinden
Canim calisan hemde evlatlariyla layikiyla ilgilenen bir annesin , cok sansli kuzularin.
Masallah sana...
Bizimkiler memnunlar buyuk cogunlukla hallerinden, ufaklik cok bunaliyor cunku Akina odev yptiriyorum cogunlukla, oda ilgi istiyor ama zamanimin cogu Akina gidiyor.
Bende onlar saglikli oldukca hicbirseyi dert etmeden gunu geciriyorum canim.
Dikkat et ramazanda kendine..

Guzel arkadaslarim yemek hazirligina geciyorum, gecmisi okudum ama alintilarimi yazamayacagim simdi, aksama insallah.
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
Aomine Daiki Aomine Daiki canim kuzuna gecmis olsun, asilar minikleri cok etkiliyor.
Atesi de cikabilir, endise etme..
Insallah guzelce uyur canim gece..

Canim calisan hemde evlatlariyla layikiyla ilgilenen bir annesin , cok sansli kuzularin.
Masallah sana...
Bizimkiler memnunlar buyuk cogunlukla hallerinden, ufaklik cok bunaliyor cunku Akina odev yptiriyorum cogunlukla, oda ilgi istiyor ama zamanimin cogu Akina gidiyor.
Bende onlar saglikli oldukca hicbirseyi dert etmeden gunu geciriyorum canim.
Dikkat et ramazanda kendine..

Bizde de ders durumu stresli. Mira da, sizin Aras gibi abisine odev yaptirinca ilgi istiyor. Ikisi ile ayni anda ilgilenmek zor.
Burda kreslerde acildi ama kucuk hanim memnun evde olmakdan :)

Size hos sohbetler benim uyku saatim cokdan gecmis bile. 5de kalkmam gerek

sadece kısır olmamış çünkü her marul ve taze soğan aldığımda ah kısır olsa bunlar diye hayaller kuruyorum. sen nasıl yersin. :KK62:
Ama napayım kardeşim hamile canı istemiş yapıp da yememek olmazdı 😊 sonuçta bulgur yiyoruz onda sıkıntı olmuyo ya mısırda da olmaz sanmistim😍

Guzel arkadaslarim yemek hazirligina geciyorum, gecmisi okudum ama alintilarimi yazamayacagim simdi, aksama insallah.
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
Aomine Daiki Aomine Daiki canim kuzuna gecmis olsun, asilar minikleri cok etkiliyor.
Atesi de cikabilir, endise etme..
Insallah guzelce uyur canim gece..
Sağolasın kaptişim 😘 Şükür şuan ateşi yok uyumakta sorun yaşadık.. şuan iyi inşallah geceside iyi geçer

Ama napayım kardeşim hamile canı istemiş yapıp da yememek olmazdı 😊 sonuçta bulgur yiyoruz onda sıkıntı olmuyo ya mısırda da olmaz sanmistim😍
yok canım öğünde kullanabilirsin. ben sadece dozumu ayarlayamadığım için kısırda, hiç yaklaşmıyorum yapmaya. iş öğünde sadece kısır yemiş olmalısın. karma yaparsan sorun olur.

Bugün çok uykum var. Yemek hazirlayasim hiç yok. Şuan gözlerim kapanıyor. Ama benim canavar 24.den önce uyuyacak gibi değil 😭
ama hiç hazırlamıyorsun hep böyle yaşamak için yermiş tarzı menülerin. ilk zamanlar sadece iyiydi sonra su koyverdin. derhal düzeltmen lazım kendini çok saldın çok.

60 olmak istiyorum inşallah ya sen
Ben de 58 canım ☺

Iyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Dun oglenden beri acayip bir yogunluk icindeyim, ugrayamadim dun aksam..
Bugunde burada somestir tatili bitti oglumun okulu basladi yine, felaket bir yogunluk, 2 video toplantisi var, online odevler, bir suru ypilacak seyler..
Laptopim genelde Akinda oluyor, derslerini yapsin diye..
Elimden geldigince ugramaya calisacagim, gecmiside okuyamadim, hepiniz iyisinizdir insallah..
Opuyorum simdilik.. :KK200:
Dip not: bu mesaji Akinin tuvalete kactigi kisacik zaman diliminde yazdim, bakalim bir sonraki mesajimi ne sekilde yazacagim :))

Allah yardımcın olsun kaptanım

Sağol canım eşim
Bugün oruçtum ve iftara 10 dakika kala orucum bozuldu regl oldum o kadar üzüldüm ki
Ve ben reglken belim bacaklarım ağrır Spor çok yapamayacağım ara ara denerim ama
Tartılmayı da unuttum... son dakka golü yiyince..
Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS

inşallah canım artık Allah bilir 😊 ama tekrar kaza edeceğiz .. neyse ki sayıyı azalttım😅
Üzülme canım inşallah kabul olmuştur çok imrendim sana ne güzel oruç tuttun maşallah canım ben de regl olmadım daha doğum sonrası ramazanı eksiksiz tamamlarım ınşallah ☺

🙈 emzirdigim için cok acıkıyorum bide daha yeni 40 im çıktı ip atlayamam sanirim başkanım 😔 yarim saat lesli yapiyim

Yaa Allah bağışlasın canım daha çok küçük 😍

Pazartesi
Sahur
Biberli omlet çok azıcık kaşarlı
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1 tk bal
1 tk kaymak

İftar
Tarhana çorbası
Dünkü kıymalı rulo patatesten bir dilim (bir dilim kaldı son inşallah yarın bizimkiler yer)
1 dilim ekmek
1 tk tereyağ(annem ekmek yaptı da..)

Sanırım şimdilik bu kadar

Spor 300 zıp 600 puan

200 zıp da ceza

erciyes111 erciyes111
CEYDOS CEYDOS
Yawrukush Yawrukush

Kuzum ağrın varken iyi yapmışsın sporu ama madem patates yedin ekmek olmayaydı 😬

cezalara doyamayan patates rulomsun ,
kırılan hayallerimin baş rolü oldun.
Sana ceza verecek yollar bulmaktan yoruldum
Seni ben gibi kim takip eder sanıyorsun? bak sana şarkı yazdım. nasıl olmuş. erciyes111 erciyes111 doymuyor yemin ederim doymuyor.sen anladın ne yapacağını
Vayy şair olmuşsun kaptanım ☺️ şimdi eşim yaa kıyamıyorum da yarın iyi hissederse kendini 200 zıp yapsın olmaz mı 😉

İyi akşamlar😀
13:00 1 tabak tavuk sote yarım kase bulgur pilavı ve salata
15:00 1 adet ufak boy elma
18:30 1 kase sebzeli tavuk suyu çorbası 2 adet fırınlanmış baget ve 3 parça fırınlanmış patates
2,5 litre su içildi
25 dk tabata egzersizi = 250 puan
5100 adım ama adım puanını bulamadım
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Bol tavuklu bir gün olmuş ☺️ afiyet olsun 😁

Bir de Türk kahvesi ile kabak yedim 😓
Abooovvvv 🤐 senin ağzına bundan yapicam 😂😂

Esim Arasi uyuturken Akinada odev molasi verdim, kaptim bilgisayarimi.
Yetisemiyorum hayatin hizina..
Ve daha yemek hazirlayamadim, neyseki dunden kalanlar var.
Ramazan geldi kizlar, heyecanli misiniz:)

Ben heyecanlıyım 🙂 çok seviyorum ramazanı tabii insan sevdikleriyle olmak istiyor böyle zamanlarda ama sağlık olsun diyelim

20.04.2020

1 tk bal
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin

3 yk ev yoğurdu

Maden suyu

2 kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt

Su 3 lt

Ayy geçmiş olsun canım bizim de bugün 6. Ay asimiz vardı 36 gün sonra ilk defa dışarı çıktım bir garip oldum 😁

Back
X