• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cezalara doyamayan patates rulomsun ,
kırılan hayallerimin baş rolü oldun.
Sana ceza verecek yollar bulmaktan yoruldum
Seni ben gibi kim takip eder sanıyorsun? bak sana şarkı yazdım. nasıl olmuş. @erciyes111 doymuyor yemin ederim doymuyor.sen anladın ne yapacağını
Ahahahhahahahahha ay Ceydoşum🤣
Annem olsan terlikle kovalayacakmışsın gibi hissediyorum🙈😂

Bugün menüm
Sabah : 1 yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek

Öğlen : 8 köfte
Peynir
1 dilim ekmek
Domates

Akşam : 4 kaşık pilav
Yoğurt
Salata

Su: 1 litre
Spor : yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
akşam çok karbo yüklü olmuş canım . eşine yönelndiriyorum bir de o değerlendirsin. deniz diyette deniz diyette sende bir bakar mısın canım.

İyi akşamlar kızlaaar 🤩
Bugün geç kalktığım için öğle yemeği yemedim.
Menüm
Kahvaltıdan önce parazito
Sabah:
2 haşlama yumurta
5 zeytin
Yarım domates
Az peynir
1 bardak yeşil çay
Ara öğün:
Kiraz sapı çayı
Akşam:
2 kase çorba
4 yağsız köfte
Salata
Ara öğün:
Yeşil çay

Su: 2 lt içmeye devam

Spor:
30 dk Leslie ➡ 210 p
100 mekik ➡ 300 p
300 ip atlama ➡ 900 p
2 saat ev işi ➡ 360 p
500 adım ➡ 25 p
Toplam ➡ 1795 p
ben beğendim menünü sadece akşam iki kase çorba fazla olmuş 1 de olabilirdi.

Son düzenleme:
Esim Arasi uyuturken Akinada odev molasi verdim, kaptim bilgisayarimi.
Yetisemiyorum hayatin hizina..
Ve daha yemek hazirlayamadim, neyseki dunden kalanlar var.
Ramazan geldi kizlar, heyecanli misiniz:)

Selam 😊

Cidden 24 saat yetmiyor bazen. Cocuk da olunca cok kosusturmali geciyor.
Ben heycanliyim ama cok gec aciliyor burda :) yaz ve Ilk bahara denk gelmesini sevmiyorum. Gecen sene 22 gibi aciyorduk iftari.

Kilo bildirimini unutmuşum😀
Cuma kilom 72,40 kg
Pazartesi kilom 72,50 kg

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS bu 100 gr nedir bilemedim 🙈
haftasonu menülerini dönüp inceleyelim mi kesin o 100 gr oralarda bir yerde. :işsiz:
İyi akşamlar😀
13:00 1 tabak tavuk sote yarım kase bulgur pilavı ve salata
15:00 1 adet ufak boy elma
18:30 1 kase sebzeli tavuk suyu çorbası 2 adet fırınlanmış baget ve 3 parça fırınlanmış patates
2,5 litre su içildi
25 dk tabata egzersizi = 250 puan
5100 adım ama adım puanını bulamadım
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
( 5100/100)x 5 = 255 puan öğlen ki bulgur pilavını çok buldum yarım kase. lahmacun daha masumdu.:hamarat:

Selam 😊

Cidden 24 saat yetmiyor bazen. Cocuk da olunca cok kosusturmali geciyor.
Ben heycanliyim ama cok gec aciliyor burda :) yaz ve Ilk bahara denk gelmesini sevmiyorum. Gecen sene 22 gibi aciyorduk iftari.
Merhaba canim nasilsin :)
Evet cocuklar iyi ki var sayelerinde hayat su gibi geciyor..
Cok gec aciyormussunuz evet, burada 19.51 iftar ilk gun.
Isler gucler nasil canim?

senin bir tür değişiğin makarna canavarı bende var vallahi her gün yerin dibine geçiriyorum. az önce gelmiş elmalı kek yapayım mı diyor.
Makarnayi Akinda acayip seviyor, malesef karantinada da cok yemeye basladi , oyuzden sagliksiz seyleri vermemeye calisiyorum.
Dondurma hastasi benim oglanlar, 60 kalorilik dondurma buldum onlar icin, okullar, isler varken daha saglikli besleniyorduk evde olmak ve instagramda herkesin paylasim yapiyor olmasi dengeleri bozuyor..

Esim Arasi uyuturken Akinada odev molasi verdim, kaptim bilgisayarimi.
Yetisemiyorum hayatin hizina..
Ve daha yemek hazirlayamadim, neyseki dunden kalanlar var.
Ramazan geldi kizlar, heyecanli misiniz:)
Ramazan geldi hoşgeldi 🤩
Geldi de peki menülerimiz nasıl olmalı şimdi ben ilk defa ramazanda diyet yapıcam 🥰

Makarnayi Akinda acayip seviyor, malesef karantinada da cok yemeye basladi , oyuzden sagliksiz seyleri vermemeye calisiyorum.
Dondurma hastasi benim oglanlar, 60 kalorilik dondurma buldum onlar icin, okullar, isler varken daha saglikli besleniyorduk evde olmak ve instagramda herkesin paylasim yapiyor olmasi dengeleri bozuyor..
sen engelleyebiliyorsun ben yapamıyorum kızlar büyük olunca kendileri pişiriyorlar. okul açıkkende değişen bişey yoktu nehirde 3 paket noodle yiyor bir oturuşta. dün gece muzlu kek yaptı. bu akşam elmalıya sardı. hr sabah tepeleme pankek yapıyor.boş zamanlarını yıllardır pasta videosu izleyerek geçiriyor. geleceği benden parlak. :KK17:

Merhaba kızlar bugün pek uğrayamadım. 1 ay kontrolümğz ve aşımız vardı sabah doktora gittik aşıdan sonra Hüma Bilge’m hiç uyumadı. Uyudu ama 15 dk sonra hep bir ağlamayla uyandı.. en son göğsümde uyutmakta buldum çareyi ve daha yeni yerine yatırabildim :anne: kuzum benim ya... menüme geçeyim.. bugün doktora gideceğimiz için kahvaltıyı erken yaptık

20.04.2020

Sabah(10:00)

2 yumurtayla sucuklu yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tk bal
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin

Ara (13:00)

3 yk ev yoğurdu
Yarım avuç çekşrdekli üzüm

Ara(16:00)

Maden suyu

Akşam (18:30)

2 kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt

Su 3 lt

Spor malesef yok hiç vaktim olmadı.
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Merhaba canim nasilsin :)
Evet cocuklar iyi ki var sayelerinde hayat su gibi geciyor..
Cok gec aciyormussunuz evet, burada 19.51 iftar ilk gun.
Isler gucler nasil canim?

Aynen sayelerinde gun nasil bitiyor anlamiyorum
Is yogun. Birde 3oda Bos diye calisandan kisiyorlar. 6 kisi olacaksak 5 kisiyiz mesela. Sinir bozucu bir durum.
13 30 da cikacaktim bugun ama 14de ciktim. Benim isim bitti ama gonlum el vermedi yogunlukda birakip gitmeye.
Eve geldim hemen Mira disari cikmak istedim 1 saat onunla yurudum kostum birazda desem yeridir.
Yarin de yapalim aynisini istiyor :)15 de cikip isten artik Eve 17 de girerim. Aksam yemegi de kendi kendine pissin

Evet baya gec. Ama aclik olmuyor. Benim engelim genelde kansizlik yuzunden bas donmelerim. Insallah bu sene cogunu tutarim

Sen nasilsin? Cocuklar memnunmu hallerinden

20 nisan 2020 bugün ne yedim?

sabah : activia mix& go
öğle : 2 adet haşlanmış yumurta + 20 gr peynir + 1 dilim pastırma
akşam : ciriş otu yumurtalı sezonu bitene kadar bolca görebilirsiniz menümde
su :2000 üstü oldu bugün kaçırdım hesabımı
spor : 1 dk plank :10
30 dk yemek hazırlığı : 90
150 jumping ceydoş : 450
toplam :550

Back
X