herkese günaydın arkadaşlar inş iyisinizdir demeyeceğim bugün çünkü hala dünün kötü rüzgarları esiyor üzerimize doğru. canım ben ne yaparsam yapıyım 68 im bu hafta hiç kaçamağım yok ve canım çıkana kadar spor yaptım suyumu ve yeşil çayımı hiç ihmal etmedim ama sonuç değişmedi bende hızlı kilo verdiren bir diyet detoks denemek istiyorum 5 günde 5 kilo diyetini düşündüm ama şu an grip olmuşum hergün aynı gıda zayıf düşürürmü birde ağır bir işim var biliyorsun yapabilirmiyim diye tereddütlerim var birde işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum senin başka önerilerin varmı bana tatlım ben bir an önce 65 olup psikolojimi düzeltmek istiyorum 1 ay sonra 10 yıldır görüşmediğim mezun olan arkadaşlarımla buluşacağız o yüzden hızlı kilo vermek ve geri almamak istiyorum tatlım
karciceğim kilo vermede benim bildiğim en etkili 5g5k elma falanda var ama onlar cok zor 1 hafat elma yenmiyor..
denemek istiyorsan bunu dene ama su var dikkat etmezsen hemen geri alıyorsun verdiğin kiloyu ...
ve uzun süre asla yapılmıyor ayda en fazla 2 kes yapabilirsin..
ben her yapısımda 2.5 veriyorum ama artık yapamıyorum tabi. cok zor geliyor bu diyet bana montiye iice alıstığım için ..
sade patates diyetide var onu hiç denemedim ama oda baya kilo verdiriyormus.. istersen bi arastır.
günaydınn..
karçiçeği inş biran önce 65i görürsün vücudun direniyo anlaşılan..
yarın cumaa..7.grubu sollıcaz inş!!:)
meyvem yarın burda olmayacagımı yazmıstım okudun dimi şekerim
diyetim 1800 kalorilik bi diyet 10.gün bitip 11.güne her geçişimizde bonus günü var bu bonus gününün amacı da vücuda kıtlık bilincine sokmamak.yani siz ben bonus yapmassam daha çabuk kilo veririm diye düşünmeyin çünkü öle olmuyor ben denedim
siz denemeyin..
diyete gelince her yemekten önce 2bardak su
yemekler 1kaşık zeytin yağı ile pişiyor
porsiyonlar ya bir su bardağı yada 1kase olarak ölçüyoruz
1su bardağı=1porsiyon
GÜNDE 3LİTRE SU(ÇOK ÖNEMLİ)
sebze yemeklerinin içine 3.4parça et veya tavuk koyuyoruz.
eğer köfte,et,balık,tavuk yersek sebze yemeği çıkıyor ve bütün etlerin ölçüsü 2köfte kadardır 60gr.ızgara veya fırında
uyarı:ben 60gr kaileye almayarak bir tane çipura yemiştim ama diyetisyen onu kaçamak olarak saydı malesef ki yasak ölçü dikkate alıncak ama bonus da istersen 1kilo ye dedi
sabah:1domates,1salatalık
2dilim uno light kepekli ekmek
1dilim peynir veya 1b.süt
(haftada 2defa yumurta)
1kase çorba
yeşillik
ara:meyve
öğlen ve akşam aynıdır
1por.sebze yemeği yada 3kaşık makarna veya pilav yada 5tane sarma yada 2dolma
1kase yoğurt
1kase çorba 2dilim kepekli ekmek
sınırsız yağsız salata
ara:meyve
gece yatarken :yarım dilim k.ekmeği
1domates ve salatalık
2brdak ayran veya 1bardak süt
BONUS GÜNÜNDE İSTEDİĞİNİZİ YİYEBİLİRSİNİZ AMA SAKIN DİYET GÜNÜN DE BİR ZEYTİN YADA 1TANE FISTIK BİLE YEMEK YOK...
SIFIR KAÇAMAK OLURSA EĞER VERİYORSUNUZ CANLARIM
diyetcenter da okudum 88den 61e düşmüş bunu yapan kişi.günde 1 saat yürüyüşü ihmal etmemiş.ve kilo düştükçe ekmek fln azalmış kalori düşürülmüş ama bonus gününden vazgeçmemiş.böyle kilo vermem hiç duraksamadı diyo.karçiçeği acaba senin vücut da öyle kıtlık alarmı falanmı veriyo diye düşündüm biden.her bünye farklı tabi de..
canım inan bilmiyorum diyetisyene gittiğimde bana 1700 kalorilik bir liste vermişti ama orda yazılanlar bana çok gelmişti bana göre 100 veye 1200 kalorilik bir diyet daha uygun diye düşünürek bu yönde beslendim doyduktan sonra niye yeyimki dedim listemem bakarsanız kilo aldırıc hiç bir şey yok hele bu hafta yarıştayız diye daha b,r dikkat ettim takım benim yüzümden sıkıntı çekmesin diye sonuç berbat ama tatlım ya dediğin olabilir arkadaşlarımda çok az yediğimi hasta olacağımı söyleyip duruyorlar bu seferde yemekten korkuyorum verdiklerimi alacağım tekrar diye inan ne yapacağımı şaşırdım birtanem
merhaba kızlar
dün diyetime çok dikakt edemesemde 600 gr gitmiş.
bugün et günüm. devam ediyorum.
1 gün=64.8
2.gün=64
3.gün=63.4 bu şekilde..
30 dk yürüyüş
30 dk plates
3 lt. su
5 fincan yeşilçay..
tüm gün haşlanmış tavukk...
gizemcim yarın listeye alınıcaksın bu gidisle..
yarına kilo verebilmek için bol su iç bu gün mümkünde 3 litreye yaklassın. yeşil cayları tabiki aksatmıyorsun..
evet canım bugün 5 fincan iççem ve 3 lt su içcem kesin.
haftaya listeye alıncam tamam ama kmse kalmıyoki burda
yarın listeye alıcam seni ..
ne demek kimse kalmıyor kaptan hala benim ve kimseyi ayırdığım yok
burdamısın yaniiii hepp
ayy yok ben mezun olucam da kızları ayırmıcamm ne o öyle dedikleri sey kabul etmiyorum
bir yere gitmek yok...
burdamısın yaniiii hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?