Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler hanimlar nasılsınız ben hiç iyi değilim eşimin iş yerinde birimin birinde korona çıktı ne olacağı kimlere.bulastirdigi bilinmiyor herşey pazartesi belli olacak
Bu moral bozukluğuyla keyfim kaçık aileden kimselere bişey demedik çocuklarında haberi yok

Bugün diyet felan kalmadı canim cok tatlı çekti ne bulduysam yedim özür dilerim eğer gruba zarar vereceksem kaptanlarım bir hafta izne ayrılmak istiyorum oruçla kendimi toparlarım biraz . Sonra yine devam etmek isterim Yawrukush CEYDOS
Bi kaç gün önce içimden hiç bırakmayın devam edeyim hatta 60 a kadar iniyim diyordum herşey altüst oldu

Salı menü
Sabah
1 has yum 1.5 dilim tb ekmeği domates yeşil soğan 3 zeytin
Ara
1 şekersiz t. Kahvesi
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorba
Cayın yanına 3 büsküvi
Bugün
Sabah
2 yum tereyağında omlet
Yeşil soğan domates 2 zeytin
Akşam
2 domates dolması bulgurlu pirinçli
Tatlı (2 kase)sütlü çilekli

Su
2 litre
Spor hiç yapamadım elim kolum kalkmıyor
Yawrukush CEYDOS Birgaripanne

Yoğun geçiyor biraz moralim bozuluyor kaptanım soru çözüyorum 2 gündür
Yarısı yanlış.. neye çalıştım ben kime çalıştım anlamıyorum

Ahahahah tam olarak bu hisse kapılıyorudm

Haklısın ceydoş yapıcaz inşallah
O kilolar da kimmiş
Heyttt

Canım eşim

Bugün çok keyifsizdim
Kahvaltı yaptım geri uyudum falan böyle çok saçma sapandı
Uykumu da alamadığımdandır belki bilmiyorum
Çok keyifsiz bir gündü

200 zıp ceza
Ama yine de aşırı kötü değil canım

Benim menüm
Gece
1 kayısı + kiraz sapı + yeşil çay + zencefil çayı

Sabah
2 kayısı suda beklemiş halde
Ekmek kızartması bir kaç ki üç dört dilim
1tk yağ bal kaymak

Türk kahvesi
Kabak küçük bir dilim

Akşam
Balık ve salata

Sonra bir canga Çok mutsuzum diye yedim daha da mutsuz oldum ay hiç özlememişim çok ilginç

Spor
45 dk Leslie

Cezamı bekliyorum

Aaaa ben diğer cezamı yapmadım 200 zıp hemen yapıyorum

Bir önceki günüm çok kötüydü direkt ona da ceza alım ben

Kusura bakmayın

Yawrukush
CEYDOS

[ P Periannem , sizler nasilsiniz kizlar?
Ah benim iyi gidiyor, derslere ağırlık verdim 2 gündür burayı boşladım biraz. Yemeklerim iyi ama gece ders çalıştığım için yemek düzenim biraz bozuldu. Burada menümü yazdıktan sonra gece 1 gibi sütlü kahve içiyorum 250 ml lik. Şu an saat 4.55 yakıyorumdur umarım
Saat 12.30 : 2 göz yumurta
Saat 14.00 : sütlü kahve (150 ml ) + 7 çiğ fındık
Saat 18.30 : 1 tahta kaşık kuru fasulye+ yeşillikli salata + 1 kase ev yapımı yoğurt
Saat 21.00 : 1 avuç çekirdek
Gece 1.00 : sütlü kahve 150 ml + 7-8 çiğ fındık
1.5 lt su

hep siyliycem diyorum ama diyemiyorum senin ne yedigni ben hic anlamiyorum menude hic bir sey yok!
masallah bu kadar az yemek le doyuyorsu.
bu arada sporun menun suyun cok guzel.

Niye kiz turkce yaziyorum

Galiba Makrolarimi doldurmuyorum. Fazla yakip az yiyorum. Buda kilo vermeme engel

Bugun takip edip bakayım kac kalori yiyip yakiyorum

Günaydın
Bugun izin gunum haftasonu calisacagim icin.
Temizlik, kucuk kizim ile vakit gecirecegim bol bol.
2aydir annemi gormuyorum. Gitsem mi kalsam mi cok kararsizim

1. insallah kimseye bulaşmamıştır Allah yardımcınız olsun

Kuzum kafana takma taktikca morelin bozulur 1 yemek kasigi bala 1 c kasigi zencefil 1 c kasigi zerdecal koyup macun yap sabah ac karnina esine cokcuklarina kendin ic 1 tatli kasigi buyukler cocuklarada da 1 cay kasigi yedir

ayyy inşaallah yüzümüz güler , bugün bende leslie felan yapacağım , yarın 57 yi görmezsen kendimi pencereden atacağım artık.
Cok guzel saglikli olmus canim. Sporunu arttirip suyu da ekledikmiiiii
Tarti korksun bizden
ayy inşaallah korkar bizden
tamam canım çok sağ ol :)
tamam özgecim :)

Kiz o da bisey mi benim 8 dilim ekmek hakkim vardi.
ayyy benim aslında 7 dilimdide CEYDOS un kalbine iner diye demedim diyetisyen listemi atmıştım buraya bir ara özge bilir Yawrukush ama 7 dilimle çok yavaş verince 4 e indirmiştim en son . 4 dilimle yine hızlanmıştı . 4 dilimi geçince yavaşlıyor, 4 e kadar sorun yok . bu günlerde çok poaça ,tulumba yedim onların etkisiyle 57 elimden kaçtı . bakalım yarın kaç çıkacağım .

günaydın güzel takımım sabah 1 dilim ekmek yedim . ekmek olayını tartı gününden dolayı kapattım bugün . yarın 57 yi ucundan görürmüyüm acaba , sabah 59.1 çıktım aç karnına şaka gibi ,oyy nerelere gidem . bugün yeşillik ve proteine yükleneceğim. lesli ve pilates yapacağım . 57bana uzaktan ceeeee dedi ve avuçlarımdan kaydı

düşe kalka ilerleyeceğiz canım , ben 70 kiloyla başladım hatta 71 , şuan 59 um . iki hafta önce 57 yi gördüm . bazen bozdum bazen çok sıkı yaptım ama hiç bırakmadım bazen bozsam da hep kaldığım yerden yine devam ettim . kısa duraklamalar illaki oluyor , pes etmemek önemli. insanız sonuçta psikolojimizin bozulduğu dönemler, çok mutlu olduğumuz dönemler kaçamaklar illaki oluyor .

gel kaç kilo olursan gel demene öldüm kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…