Canim ben bu mesajina cevap yazamadim dun siteye giremedim.
Ama bugun guzel mesajlarini gordum diyete devam ediyorsun cok sevindim :)
Kolay gelsin caniim, nasil geciyor ders calismalari?
Bence gayet iyi gidiyorsun canim, nasilsin bugun?
Diyetin nasildi?
Canim is yerinde stres insani cok zorluyor, diyetine don bir tanem, guzelce 57lere don yeniden..
Canim bu otu ben burada her markette goruyorum ,Turkiyede hic karsilasmamistim.
Nasil kullaniyorsun?
Emeklerine saglik kaptanim, takimi sen goturuyorsun..
Canim doktora yarin mi gidiyorsun, bizi haberder et lutfen, aklim sende..
Icini ferah tut, stres yapmamaya calis, guzel haberlerini bekliyoruz Deryacim.
Canim sen esas listedesin, bu mesaji okuyunca cok uzuldum..
Diyeti salman tum takimi etkiliyor, cuma gunu arti bildirim yaparsan tum takim etkilenecek.
Lutfen menulerini duzenli yazmaya calis canim.
Ve kendin icin kilo verme hedefinden vazgecme...
Selam Denizcim nasilsin canim, yeni kure baslamissin :)
Sok diyetler yasak fakat, kur yapabilirsin kisa sureli canim.
Nasilsin her sey yolunda mi?
Ahahahah tam olarak bu hisse kapılıyorudm@mifihafa , @asena87 , @plasticwoman izinli arkadaslarim nasilsiniz?
@angelnesss , @Aomine Daiki ,AppLesma , Arrietty_ , @erciyes111 , Milana firuze , @cokofesttt , @Beklenen2 , Birgaripanne , @Aycaokurcan , @melek ada nasil gidiyor diyetler-sporlar kizlar, guzel eksiler geliyor mu bu hafta?
@Puuff , P Periannem , @AdAstraPerAspera sizler nasilsiniz kizlar?
@Meryem1306 ,fyzanur , @deniz diyette , fayfeyfiy kizlar sizlerede guvenim tam diyetlerinizi birakmak yok ,tam gaz devam :)
gel kaç kilo olursan ol yine gel yeme artık karbolu cumadan itibaren değil bugünden itibaren vazgeç.
olur mu canım hepimizin derdi aynı. ben daha evdekilere oruç tutacaklar mı sormadım bile. tutarlarsa benim için hiç iyi olmaz daha düzenli ve saatli yemek yapmak zorunda kalacağım.
kaptanım harika bir lezzeti var. mutlaka denemelisin. pırasanın yapıldığı her şekilde yapılıyor.
diren benim eşimde hiç istememişti. köpekçiyim ben deyip dururdu. sonra işler değişti tabi köpüşümüzüde çok seviyoruz ama kedilerimiz başka.
çok güzel olmuş canım. azıcıkyatarak bisiklette yapsan harika olacak.
Yaaaa
Yaa Allah bağışlasın
Yok öyle kuzum buraya bekliyoruz tabii derslerinden sonraamacımız kilo vermek tabii ama en önemlisi sağlıklı beslenmek o yüzden burdayız
Bana da normal gelmişti ki o yüzden gönül rahatlığıyla yemiştim
kendini topla ve gel. Be olursan ol yine gel
Selam kaptanım herkeste bir yoğunluk hepimiz aynıyız inan. Temizlik bile yapamadım artık yarın ramazan öncesi halletmeliyim
Herkese merhaba, kimsecikler yok burda. Bugun 40 gün sonra ilk defa yan komşuya gittim bir haftadır çocuklar görüşsün bari demiştik kafayı yemek üzereydik çocukluğumda oynamadığım kadar oyun oynadım ama yetmiyor arkadaş istiyor biz de görüştük sonunda. Gidince de birseyler yedim ordacezama razıyım
Sabah bir yumurta, bir dilim peynir, beş zeytin, domates, salatalık, dereotu, biber, iki dilim ekmek
Öğle bir dilim bisküvili pasta, bir mini kurabiye, iki bardak çay
Akşam yarım kase şehriye çorba, üç kaşık yoğurt
Su 2 litre
Spor 100 zıp= ceza
100 bacak hareketi =300
100 flutter kicks=300
100 donkey kicks=300
200 bisiklet hareketi=600
1. 5 saat ev işi=270
Toplam=1770
fayfeyfiy CEYDOS Yawrukush
Ah benim iyi gidiyor, derslere ağırlık verdim 2 gündür burayı boşladım biraz. Yemeklerim iyi ama gece ders çalıştığım için yemek düzenim biraz bozuldu. Burada menümü yazdıktan sonra gece 1 gibi sütlü kahve içiyorum 250 ml lik. Şu an saat 4.55 yakıyorumdur umarım
hep siyliycem diyorum ama diyemiyorum senin ne yedigni ben hic anlamiyorum menude hic bir sey yok!
masallah bu kadar az yemek le doyuyorsu.
bu arada sporun menun suyun cok guzel.
insallah kimseye bulaşmamıştırIyi geceler hanimlar nasılsınız ben hiç iyi değilim eşimin iş yerinde birimin birinde korona çıktı ne olacağı kimlere.bulastirdigi bilinmiyor herşey pazartesi belli olacak
Bu moral bozukluğuyla keyfim kaçık aileden kimselere bişey demedik çocuklarında haberi yok
Kuzum kafana takma taktikca morelin bozulur 1 yemek kasigi bala 1 c kasigi zencefil 1 c kasigi zerdecal koyup macun yap sabah ac karnina esine cokcuklarina kendin ic 1 tatli kasigi buyukler cocuklarada da 1 cay kasigi yedirBugün diyet felan kalmadı canim cok tatlı çekti ne bulduysam yedim özür dilerim eğer gruba zarar vereceksem kaptanlarım bir hafta izne ayrılmak istiyorum oruçla kendimi toparlarım biraz . Sonra yine devam etmek isterimYawrukush CEYDOS
Bi kaç gün önce içimden hiç bırakmayın devam edeyim hatta 60 a kadar iniyim diyordum herşey altüst oldu
ayyy inşaallah yüzümüz güler , bugün bende leslie felan yapacağım , yarın 57 yi görmezsen kendimi pencereden atacağım artık.Tebrikler canim, toparlanmana sevindim
.
1. Gun basarili gecti canim. Sadece sütlu yesil cay ictim. Tarcin zencefil ekledim iyiydi.
Bugün haslanmis yumurta var 5 tane, 12 de ceviz.
Gune yayarak yeniyor. Buna devam edeceğim.
Yarin 1.gun ile ayni sadece yesilcay.
Cuma insallah yüzüm guler.
ayy inşaallah korkar bizdenCok guzel saglikli olmus canim. Sporunu arttirip suyu da ekledikmiiiii
Tarti korksun bizden
tamam canım çok sağ ol :)
tamam özgecim :)@mifihafa , @asena87 , @plasticwoman izinli arkadaslarim nasilsiniz?
@angelnesss , @Aomine Daiki ,AppLesma , Arrietty_ , @erciyes111 , Milana firuze , @cokofesttt , @Beklenen2 , Birgaripanne , @Aycaokurcan , @melek ada nasil gidiyor diyetler-sporlar kizlar, guzel eksiler geliyor mu bu hafta?
@Puuff , P Periannem , @AdAstraPerAspera sizler nasilsiniz kizlar?
@Meryem1306 ,fyzanur , @deniz diyette , fayfeyfiy kizlar sizlerede guvenim tam diyetlerinizi birakmak yok ,tam gaz devam :)
ayyy benim aslında 7 dilimdide
Kiz o da bisey mi benim 8 dilim ekmek hakkim vardi.
nasılsın canım ? neden keyifsiz bir gündüCanım eşim
Bugün çok keyifsizdim
Kahvaltı yaptım geri uyudum falan böyle çok saçma sapandı
Uykumu da alamadığımdandır belki bilmiyorum
Çok keyifsiz bir gündü
düşe kalka ilerleyeceğiz canım , ben 70 kiloyla başladım hatta 71 , şuan 59 um . iki hafta önce 57 yi gördüm . bazen bozdum bazen çok sıkı yaptım ama hiç bırakmadım bazen bozsam da hep kaldığım yerden yine devam ettim . kısa duraklamalar illaki oluyor , pes etmemek önemli. insanız sonuçta psikolojimizin bozulduğu dönemler, çok mutlu olduğumuz dönemler kaçamaklar illaki oluyor .Selammmm canimm
Herşey yolunda cok şükür.
Bir ara geldilerdi bana geri gittiler
"Savaş yenil.... tekrar savas... ama her savasa başladığında daha güçlü basla. " Aklimda bu kadari kaldi güzel bir söz, beni anlatan
Bu kilolar bizim savasimiz, insallah daha güçlüyüm a
gel kaç kilo olursan gel demene öldüm kızgel kaç kilo olursan ol yine gel yeme artık karbolu cumadan itibaren değil bugünden itibaren vazgeç.
olur mu canım hepimizin derdi aynı. ben daha evdekilere oruç tutacaklar mı sormadım bile. tutarlarsa benim için hiç iyi olmaz daha düzenli ve saatli yemek yapmak zorunda kalacağım.
kaptanım harika bir lezzeti var. mutlaka denemelisin. pırasanın yapıldığı her şekilde yapılıyor.
diren benim eşimde hiç istememişti. köpekçiyim ben deyip dururdu. sonra işler değişti tabi köpüşümüzüde çok seviyoruz ama kedilerimiz başka.
çok güzel olmuş canım. azıcıkyatarak bisiklette yapsan harika olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?