Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah yardımcın olsun özgecim , eşin yardımcı olmuyor mu ? üzüldüm bu kadar yoğun olmana . şu virüs olayı bitsede biraz rahatlasa herkes.

Ahh canim ah ilgi bekleyen esten bende muzdaribim
Ben bu bas agrisindan delirecegim.
Surekli uyumak istiyorum
Doktoru aradim dønmesini bekliyorum

Bugun spor planim coktu.
Ayrica crossfit aciliyor diye guzel bir haber aldim
Ama bu agri ile ne kadar spor yaparim bilmiyorum
Yazma ile basini bagla daha gecmezse de masaj yapmayi dene

GÜNAYDIN arkadaşım
O 57 buraya gelecek baska yolu yok

Yüzde yüz katılıyorum.
Sen sahane kilo vermissin canim, neler neler atlattin sen güçlüsün bnu da yaparsin. Benden sana bu kalpler

Eveeet kizlar dünkü yumurtali günüm de başarılı gecti hamd olsun.
Bugün taylan kümeli kürümde son günüm.
Yesilcay ve süt 2 saat aralikla icilecek.
Bugünü De atlatinca normal yemek yiyeceğim abartmadan tabiki.
Kac kilo verdiğimi yarin paylasirim.
3 kilo verilir diyor bakalim kissssmmmmmeeetttttt

Senin de bayramin kutlu olsun canim. Gecmis olsun.
Menün cok cok güzel. Ekmek hic yememissin, basit kh yok.
Sadece su miktari az, demistin galiba icemiyorum diye. İnsallah artar.
Spor ben de yapamıyorum kür yapicam diye cabalanirken spora dermanim kalmadi.

Hadi bakalim guzel haberler bekliyoruz

Maalesef bugun asiri yemek yedim sabah kahvaltimi yaptim oglen yemek yemeye firsat bulamadim daha dogrusu ne yiyecegimi bilemedim aksam da pilavi fazla kacirdim arti ekmekte cezam kesilsin
ceza yok canım
korkuttun beni ama çok kötü değil ancak daha iyi olabilirdi

Slm kızlar dün girip menüyü yazamadım.. hem geceden uykusuzluğum hemde 4 günlük sokağa çıkma yasağı ve ramazandan dolayı alışveriş telaşı dün pertim çıktı.. şükür gece Hüma Bilge iyiydi ve annesi biraz uyudu gece 3 saat kesintisiz uyuyabiliyorsam harika benim için ne hallere geldik neyse menüme geçeyim

22.04.2020

Sabah (13:00)

2 yumurtayla sebzeli yumurta
2 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tk bal

Ara (15:30)

3 yk ev yoğurdu
1 elma

Akşam (19:30)

2 kase tarhana çorbası
1 yt Sebzeli et haşlama
2 yk pilav

Su 3,5 lt

Spor yok hiç vaktim olmadı malesef

Yawrukush CEYDOS

Kiz o da bisey mi benim 8 dilim ekmek hakkim vardi.
vay be gerçekten diyetisyen abartmış. 8 dilim ye sonra koş mu dedi ki
ama ben küstüm yetişemem bu spor puanlarına. hepsi harika canım bu hafta muhteşem bir eksi bekliyorum senden
çok güzel canım harikasın eleştirecek bişey bulamadım.
spor harika. fayfeyfiy koş kalan sende

çok güzel olmuş canım hepsi harika
Bugünkü menüm sabah
1 dilim ekmek sucuklu yumurta
Ara 1 tane yulafli bisküvi
Öğle 1 köfte
Akşam 4 5 lahana sarması
Şu 1.5 lt
Spor
2000 adım 100 puan
1 saat ev isi 180 puan
30 dk leslie 210 puan
Toplam 490
su oranın çok az arttırmalısın.
Spordan sayılıyor mu bilmiyorum ama 3 saatte mantı yaptık kaynanamla oruç için CEYDOS Yawrukush
yemek yapmakta ev işi cnım o yüzden puana dahil
çok üzücü canım. yinede eşin kendini evde karantinaya almalı. sana çocuklara yaklaşmasın.
yarın kilo bildirimi yaptıktan sonra izne ayrılabiliryorsun ben şimdi kaptanımıza hatırlatma mesajıda yazacağım ama sen kesin kararlı mısın? ona göre haber verelim. bir günlük tatlıdan bişey olmaz.
izne ayrılacak dahi olsan sistem aynı işliyor o yüzden eşine yönlendiriyorum seni Birgaripanne ceza vkti tatlı çooook yenmiş

muğlak rakamlar var iki üç dört dilim. hemen ceza erciyes111
suyunu arttırsan ne kadar güzel olacak.
sen bize lazımsın sakın atma. biz bekelriz 57 olmasını acelemiz yok.
7 dilim gerçekten yüreğime iner. genelde karbonhidrat sınırını kontrol edemeyecek kişilere veriyor diyetisyenler o seviyeyi ve çok yüksek kilolulara. üstelik şu ücretsiz diyetisyenlerden ise gittikleriniz çokta etki etmiyor verdikleri söylemeliyim. çünkü herkese aynı listeyi veriyorlar. çevremde gidenler oldu sonuç aynı. ve atlanan bir detayda hep yediklerinizdeki karbonhidrat ile ekmekte ki karbonhidrat, zaten diğer besinlerden de alıyorsunuz bunu ama onlar hiç hesaba katılmıyor.yanlış mı düşünüyorum.
neden ekmeği kapattın kilomu yapıyor yoksa
çok güzel kilo vermişsin azda bişye kaldı biraz asılsan sonuçlanacak.
gel kaç kilo olursan gel demene öldüm kız
gülmek bize yakışıyor ne diyeyim .
Ben bu bas agrisindan delirecegim.
Surekli uyumak istiyorum
Doktoru aradim dønmesini bekliyorum

Bugun spor planim coktu.
Ayrica crossfit aciliyor diye guzel bir haber aldim
Ama bu agri ile ne kadar spor yaparim bilmiyorum
bunun 5g etkileri olduğunu düşünüyorum ben değişim içerisindeyiz. özellikle evin dışına çıktığım zaman başıma bir ağırlık biniyor gibi hissediyorum.
canım merakla sonuçları bekliyorum.

seninde canım. menü olmuş spor zaten yapma. yapmak istersende kol hareketlerine odaklanabilirsin 1 hafta. menün olmuş ama suyun çok az
harika olmuş. zaten alışveriş koşturması spor yerine geçmiştir.

3 saatlik mantı puanını bugüne ekleyeyim o zaman

22 nisan 2020 dün ne yedim ?

hayatımın en yorucu dgünlerinden biriydi. sabah 9: 30 başlayıp 22:30 biten bir ev işi döngüsüne kapıldım. wc tadilatı olmadı ikinciye geldiler toplamda 6 kere banyo temzilemiş oldum. tabi bunlara evin diper işleri mutfak işleri eklenince gün boyu çalış ceydoş oldu. tam oturdum dinleneceğim dediğimde nehir 1,5 aylık ev hapsinin krizini yaşamak istedi. hadi rahatlasın diye tamam tak maskeni çıkıyoruz dedim yarım saat yürüdük birlikte. bahçeden cama arkadaşıyla konuştu azıcık. bende o arada bir kedi buldum pek sevdik birbirimizi. eve alayım dedim.yıkadık pakladık. sabaha kadar kalır mı düşüncesiyle bekledik ama sokağa çok alışmış.gitmek istedi bizde izin verdik. günüm sabah 6 da bitti. neyse özetim bu.

sabah : mantarlı biberli maydonozlu 1,5 adet yumurtalı omlet + 4 zeytin + 2 kiraz domates + 10 gr peynir
öğle : activia
akşam : 1 dilim mercimekli ekmek 3 cm x3 cm kesilmiş
su : 2200 ml
spor : 12 saat ev işi + yemek : 2160
30 dk yürüyüş : 120
toplam:2280
asena87

seninde canım. menü olmuş spor zaten yapma. yapmak istersende kol hareketlerine odaklanabilirsin 1 hafta. menün olmuş ama suyun çok az

harika olmuş. zaten alışveriş koşturması spor yerine geçmiştir.
ay valla geçti bide akşam vakti çıktık eşimle heryerde bir sıra.. bebişede teyzesi bakıyodu. açıkmadan yetişeyim diye reyonlar arası koşturdum ben koşuyorum eşim market arabasıyla peşime koşuyo.. millet bize bakıyodu kendimi zuhal topalla yemekteyizde alışveriş yapan kadınlar gibi hissettim

ayy o tuvalet meselesinde evini hayal bile edemiyorum.. o zaten başlı başına bir iş... Bari bittimi tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…