canım kimse bir yere gitmiyor merak etme kilolarımızı verene kadar burdayız yada hep birlikte 4. takımı kapatıp gideriz olur biter.
tatlım bende senin yaptığın diyeti yapıp vucüdumun direncini kırmak istiyorum lütfen bana tam olarak ne yaptığını yada doğru yapılması gerekeni yazarmısın
canım çok basit..
ilk gün sadece haşlanmış patates yiyorsun
ikinci gün sebze yiyorsun mesela pırasa yaptın yanında domates salatalıkta olablir.başka sebzelerde olablir ama sabah domates öğle pırasa olmaz . aynı anda yiyeceksin .
üçüncü gün et ürünleri. yani ızgara balık tavuk olablir haşlanmış tavuk olablir ekmeksiz köfte olablir
dördüncü gün meyve günü muz hariç hepsi oalblir. ama sabah hepsi tabağnda olacak dediğim gbi sabah elma öğle portakal değil. sabah 2 sindende .
beşinci gün süt ürünleri. yoğurt yumurta süt. hangisiniistersen gün boyu yiyeceksin .
sınır yok istediğin kadar yiyeblirsin . özellikle tuz ve yağ asla yok. yemeklerini baharatlı yap ve limon kullanablirsin canım. bol su ve spor..
geri almamak içinde dikkat edeceksin . dyet modundan ayrılmayacaksın
başarılar canım..
tşk ederim canım çok güzel sen ne kadar verdin nasıl gidiyor zorlandınmı
yok canım pek zorlanmadım..
64.8 ile başladım pazartesi günü
bugün 63.4 kiloyum canım yaklaşık 1.5 kilo hemde 2 günde..
hemde ben dün bazı olaylardan dolayı tam yapamadım ama bugün devam ediyorum
çok iyi ya sevindim senin adına kesin bu dyeti yapacağım sebze ve meyve alıyım başlayım hemen canım sen ne kadar yedin yani kaç tane patetes kaç tane domates salatalık miktar olarakta bana bilgi verirmisin tatlım
7-8 patates
domates salatalık istediğin kadar ye canım zaten onların kalorisi bile yok.. ama sebze yemeğide yapablrsin yağsz tuzsuz
canım ben yağsız tuzsuz ıspanak kavuracağım domates salatalık marul maydonozla yemeyi düşünüyorum pateteside haşlayıp karabiberli limonlu yiyeceğim olur değilmi tavuk göğsu haşlaması yiyeceğim sonra karabiberde serperim biraz meyvelerdende elma portakal ve kivi yiyeceğim son günde yoğurt ve ayran çok iyi olur diye düşünüyorum sen ne dersin canım
ayy yok ben mezun olucam da kızları ayırmıcamm ne o öyle dedikleri sey kabul etmiyorum
inşallah gitmezler.. zaten takımdan ne kadr ayrı kalırsan okadar motivasyon düşüyo.
kızlar yarınki tartı durumuna göre mezun olucam yada olmıcam ama mezun olamasam bile kaptanlık yapamıcam artık çünkü nisanın 11 inde hastaneye alınıyorum nisanın ilk haftasıda hazırlıkları olucak burada sürekli bulunamıcam yani.
yarın ola hayrola bakalım tartı sonucu herseyi belirlicek..
bu aksam 10 mil leslie yapıcam çünkü iş yerindekilerle iice uzaklasmıstım konusmadığım kişiden dolayı o da artık ayrı biyere cekilince diğerlerinin ynına gittim ve bir nevi dostluk tekrar olussun die kurabiye vs aldım 2 tane zeytinyağlı kurabiye yedim ardında dr nin d.günüymüş mümessiller bir sürü pasta getirmiş ve herkese nerdeyse ceyrek pasta düştü onunda kenarından yedim azıcık anlıcanız bu gün dostluk günü yaptım gidiyorum die..
ondan bu aksam 10 mil leslie bitirmem sart değil mecburi oldu..
ben kosmaya baslıyorum leslie hatunuyla. gelişmeleri yarın konusruz artık ..
kilolarınızı erkenden bildirin ki liste hazırlama sırası bizde bütün takımları kontrol etmem lazım..
minnosum sen yarın buralardasın dimi canım ..
:79::79::79::79::79:
Bugünkü menüm kıslar...
Sabah:yarım greyfurt 1 kuru kayısı
Kahvaltı:1 dilim tb ekmek, az peynir, salatalık domates
Ara:(Sınavdan çıkınca 3 saat sonra) 2 kuru kayısı
Öğle: Ton balıklı salata, ayran, 2 tane ceviz, bir kaç badem (sevgilim ağzıma zorla tıktı)
Ara:1 tabak çilek
Akşam: Hodan yemeği, yoğurtlu semizotu salatası
Ara:1 meyve ya da süt
3 lt su, 1 saat yürüyüş (belki 1 saat daha yürüyebilirim) yeşilçay...
menüm
sabah 1brd gryf suyu
peynir,zeytin,az yağda omlet,2çk tahin-pekmez
ara 1elma
öğle pırasa,çorba,yoğurt,1dl ekmek
ara:yarm muz,2ceviz
akşam:ıspanak(yağsız),yoğurt,çorba,yarım dl ekmek
17.30 gibi bi kare bisküvili çikolata yemiştim.
yatmadan önce de 1meyve
3lt su,2fn yeşil çay,100mekik
menün yine çok güzel canım.Allah tamamına erdirsin sevdiceğinle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?