menüler güzel kızlar afiyet olsun..
annacım sevgilinle vakit gecirmene bak tatlım..
inş yarın 57 yi görürüm..
70 dk sporumu yaptım bi 70 dk daha yapıcam ve aksam yemeğimi yemicem..
bu gün yediklerim
sabah kalınca 2 incir kahvaltıda yulaf ezmesi yoğurtlu
ara yeşil elma
öğlen tavuk maydanoz yoğurt
aksam ara niyetine oldu 3-4 catal pasta zeytin yağlı 2 kurabiye
ara yeşil elma
bol bol su cay
Gizemcimmm!!!!
hoşgeldinn canımmm
menün güzel afiyet olsun...
sevdiceğinleymişsinnn ne güzelll yapmışş süprizz öyleee
eee napıyosun bakalımm
ben şiştimm su içmekten yeşilçay içmektenn
menüler güzel kızlar afiyet olsun..
annacım sevgilinle vakit gecirmene bak tatlım..
inş yarın 57 yi görürüm..
70 dk sporumu yaptım bi 70 dk daha yapıcam ve aksam yemeğimi yemicem..
bu gün yediklerim
sabah kalınca 2 incir kahvaltıda yulaf ezmesi yoğurtlu
ara yeşil elma
öğlen tavuk maydanoz yoğurt
aksam ara niyetine oldu 3-4 catal pasta zeytin yağlı 2 kurabiye
ara yeşil elma
bol bol su cay
sağol meyvecim...:78: evet sayılı günümüz var pazartesi gidiyo
afiyet olsun güzelim endişe edilcek bişi yok o kaçamaklar gitmiştir zaten sporla...bir 70 dk da da diğerleri eriyip gider oh gitsin karayağlar
akşam yemeği derken elmayı kastetmedin uamrım elmanı mutlaka ye canım temziler o vücudu abur cuburdan :93:
yarın inş 57 yi görürsün canım benimm
hoşbuldum tatlışım sende hoşgelmişsin
teşekkürler sen anptın bugün 5g5k ya devam ediyomusun...vermişin dimi sevindim buna yarına inş daha çok vercen güzelim
evet sürpriz yaptı hayret çok özlemiş galiba...hoşuma gitti ama...sağol bitanem
ay aynen benimkinin yanında 2 tane şaşal bitirdim ben fransaya gitmiyim sucu olayım daha çok görüşürüz böylece diye espri yaptı yarım saat güldüm
neyse iyidir iyidir kaç bardak içtin bakim yeşilçay ben 3. yü içiyom
yok canım yaaa sabah ki menümde aksam için yoğurtlu salata vardı onu iptal ettim elma yicem sadece..
o kurabiyeleri ve pastayı yemeğe mecburdum malesefki dizim acısada 70 daha yapıcam...
4 bardak içtim canım.. 2 lt suyum btti.. 1 lt kaldı..
diyete devam ediyorum canım .. dün dikkat edemedim ama ynede 600 gr gtmiş..
bugün 3. günüm ve toplam 1.5 kilo gtti..
oh maşallah güzelime benim içelim bende 4. yü alcam
süper inş yarına daha çok verceksin canım
harikasın gitmiş 1.5 kilo pis şişlik
heh iyi o zaman meyvem yanındada 1 kaşık yoğurt ye istersen yoğurt da dinlendirir vücudu...
anladım canım hiç pişmanlık duyma yanlış bişi yapmadın zaten azcık yemişin onalrda gitcek sporla
ay canım çok zorlama kendini benim de karnım ağrıyo çok belim filan ama yürüycem yinede...
sen spordan sonra uzan dinlen bacağının züerine basma bir middet tamammı canım yorma kendini
ayy evet canım biraz hafifledim yahu.. bende son tavuklarımı yiyeyim saat çok geç olmadan ..
sonra yne yeşilçay içerim 1-2 bardakk..
canım zaten dizim iice acıdı şimdi uzattım bacağımı oturuyom..:26:
kas gevsetici içicem canım yatcan uyucam erkenden de. cok yoruldum bu gün iş falanda yapmadım ama geriliyorum hemen herseye sinirleniyorum oda cabukcak yoruyor insanı..
sende yürüyüp yat dinlen yarına kadar hafiflersin inş..
kızlarrr nasıl elbisee ama :))) almayı düşünüyorum yakışırmı acaba şişkooo gizeme((
dehşet ötesi
süper gizemcim bence çok yakışır sana tatlım kırmıızıya bayılırımmm
ne şişkosu yaw azcık verince fıstık gibi olursun bu elbiseyle hayali bile süperr
ayyy bende bayıldımm buna yaaa.... normlde giyilmez ama kuzenimin düğünü varr orda giyerim çok hoşş yaa inş yakışırr :)
çok güzelmiş gizemcim zevkin hoşuma gitti
evet cesur bir elbise gerçekten ama çok hoş ya...
bence çok yakışır sana bacakların ince ya afet gibi olursun canım cidden çok yakışır tabi enden olmasın
giyince resmini çekde gözümüz gönlümüz açılsınn
ayyy bende bayıldımm buna yaaa.... normlde giyilmez ama kuzenimin düğünü varr orda giyerim çok hoşş yaa inş yakışırr :)
canım güzel elbise bence al güle güle giy tatlım diyet nasıl gidiyor canım sıkıntı varmı bugün alışveriş yaptım meyve ve sebze aldım yarın başlıyorum bende canım patetesleri koydum bile kaynamaya yarın işede götüreceğim bol bol yiyeceğim bakalım ben ne kadar vereceğim tatlım kendini zayıflamış gibi hissediyormusun yada gözde görülür bir incelme varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?