Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menüler güzel kızlar afiyet olsun..

annacım sevgilinle vakit gecirmene bak tatlım..

inş yarın 57 yi görürüm..

70 dk sporumu yaptım bi 70 dk daha yapıcam ve aksam yemeğimi yemicem..

bu gün yediklerim

sabah kalınca 2 incir kahvaltıda yulaf ezmesi yoğurtlu
ara yeşil elma
öğlen tavuk maydanoz yoğurt
aksam ara niyetine oldu 3-4 catal pasta zeytin yağlı 2 kurabiye
ara yeşil elma

bol bol su cay

sağol meyvecim...:78: evet sayılı günümüz var pazartesi gidiyo

afiyet olsun güzelim endişe edilcek bişi yok o kaçamaklar gitmiştir zaten sporla...bir 70 dk da da diğerleri eriyip gider oh gitsin karayağlar

akşam yemeği derken elmayı kastetmedin uamrım elmanı mutlaka ye canım temziler o vücudu abur cuburdan :93:

yarın inş 57 yi görürsün canım benimm

Son düzenleme:

hoşgeldinn canımmm

menün güzel afiyet olsun...

sevdiceğinleymişsinnn ne güzelll yapmışş süprizz öyleee

eee napıyosun bakalımm

ben şiştimm su içmekten yeşilçay içmektenn

hoşbuldum tatlışım sende hoşgelmişsin

teşekkürler sen anptın bugün 5g5k ya devam ediyomusun...vermişin dimi sevindim buna yarına inş daha çok vercen güzelim

evet sürpriz yaptı hayret çok özlemiş galiba...hoşuma gitti ama...sağol bitanem

ay aynen benimkinin yanında 2 tane şaşal bitirdim ben fransaya gitmiyim sucu olayım daha çok görüşürüz böylece diye espri yaptı yarım saat güldüm

neyse iyidir iyidir kaç bardak içtin bakim yeşilçay ben 3. yü içiyom

inşallah görürsün canım 57 leri... bende inşallah 62 leri görürümm

yok canım yaaa sabah ki menümde aksam için yoğurtlu salata vardı onu iptal ettim elma yicem sadece..
o kurabiyeleri ve pastayı yemeğe mecburdum malesefki dizim acısada 70 daha yapıcam...

4 bardak içtim canım.. 2 lt suyum btti.. 1 lt kaldı..
diyete devam ediyorum canım .. dün dikkat edemedim ama ynede 600 gr gtmiş..
bugün 3. günüm ve toplam 1.5 kilo gtti..

Son düzenleme:
yok canım yaaa sabah ki menümde aksam için yoğurtlu salata vardı onu iptal ettim elma yicem sadece..
o kurabiyeleri ve pastayı yemeğe mecburdum malesefki dizim acısada 70 daha yapıcam...

heh iyi o zaman meyvem yanındada 1 kaşık yoğurt ye istersen yoğurt da dinlendirir vücudu...

anladım canım hiç pişmanlık duyma yanlış bişi yapmadın zaten azcık yemişin onalrda gitcek sporla

ay canım çok zorlama kendini benim de karnım ağrıyo çok belim filan ama yürüycem yinede...

sen spordan sonra uzan dinlen bacağının züerine basma bir middet tamammı canım yorma kendini

4 bardak içtim canım.. 2 lt suyum btti.. 1 lt kaldı..
diyete devam ediyorum canım .. dün dikkat edemedim ama ynede 600 gr gtmiş..
bugün 3. günüm ve toplam 1.5 kilo gtti..

oh maşallah güzelime benim içelim bende 4. yü alcam

süper inş yarına daha çok verceksin canım

harikasın gitmiş 1.5 kilo pis şişlik

oh maşallah güzelime benim içelim bende 4. yü alcam

süper inş yarına daha çok verceksin canım

harikasın gitmiş 1.5 kilo pis şişlik

ayy evet canım biraz hafifledim yahu.. bende son tavuklarımı yiyeyim saat çok geç olmadan ..
sonra yne yeşilçay içerim 1-2 bardakk..

canım zaten dizim iice acıdı şimdi uzattım bacağımı oturuyom..:26:

kas gevsetici içicem canım yatcan uyucam erkenden de. cok yoruldum bu gün iş falanda yapmadım ama geriliyorum hemen herseye sinirleniyorum oda cabukcak yoruyor insanı..

sende yürüyüp yat dinlen yarına kadar hafiflersin inş..

ayy evet canım biraz hafifledim yahu.. bende son tavuklarımı yiyeyim saat çok geç olmadan ..
sonra yne yeşilçay içerim 1-2 bardakk..

çok sevindim canım inş daha çok hafifleyeceksinn

ye ye bırakma 8den sonraya afiye olsun canım

5 bardak yeterli gizemcim fazlasıda zarar çok içme canım

otur meyvecim çok zorlama canım daha kötü olur bakarsın allah korusun... :26:

iyi yapmışın canım benim insan regl olamadığı zaman öyle oluyor dün bende çok gergindim durup durup gerildim ortada bişe yokken sorna kendi kendime gülemye başaldım deli gibi dayım diyo iyice tozuttu bu

inşallah sende bir an önce olursun da rahatlarsın

tamam c anım öyle yapcam bende yürüyüm biraz yatcam dinlencem bende

Son düzenleme:

kızlarrr nasıl elbisee ama :))) almayı düşünüyorum yakışırmı acaba şişkooo gizeme ((

Son düzenleme:

dehşet ötesi

süper gizemcim bence çok yakışır sana tatlım kırmıızıya bayılırımmm

ne şişkosu yaw azcık verince fıstık gibi olursun bu elbiseyle hayali bile süperr

ayyy bende bayıldımm buna yaaa.... normlde giyilmez ama kuzenimin düğünü varr orda giyerim çok hoşş yaa inş yakışırr :)

ayyy bende bayıldımm buna yaaa.... normlde giyilmez ama kuzenimin düğünü varr orda giyerim çok hoşş yaa inş yakışırr :)

çok güzelmiş gizemcim zevkin hoşuma gitti

evet cesur bir elbise gerçekten ama çok hoş ya...

bence çok yakışır sana bacakların ince ya afet gibi olursun canım cidden çok yakışır tabi enden olmasın

giyince resmini çekde gözümüz gönlümüz açılsınn

off daha ne elbiseler var hepsinde gözüm kaldı.. bi görsen hepsi birbirinden hoşş..
tamam canım alırsam çekip koyucam :)

canım güzel elbise bence al güle güle giy tatlım diyet nasıl gidiyor canım sıkıntı varmı bugün alışveriş yaptım meyve ve sebze aldım yarın başlıyorum bende canım patetesleri koydum bile kaynamaya yarın işede götüreceğim bol bol yiyeceğim bakalım ben ne kadar vereceğim tatlım kendini zayıflamış gibi hissediyormusun yada gözde görülür bir incelme varmı canım

tabiki oluyor canım hafif hssediyorum özellkle sabah kalktığımda.. gün boyu su içtiğim için midem dolu oluyor ama sabah kalktğmda anlıyorum hafflediğimi.. dyet iyi gidiyor canım son tavuğumu yedim braz önce.. inşallah sendede işe yarar canım.. şimdiden başarılar dliyorum sana.. ama patatesler soğuk pek güzel olmuyor haberin olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…