• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazartesine guzel bir eksi icin arinmam lazim
deniz diyette deniz diyette senin kür ü yapacagim ama yumurta ile baslayip yumurta ile sonlandiracagim
Hadi insallah canim, sonuclarini merakla bekliyorum.
Merhaba ben de 32 yasındayım. 6 yasında bir oğlum 9 aylık bir kızım var. Bu hafta telafi haftam. İnşallah birbirimizi iyi motive edicez
Canim masallah yavrularina.
Ne guzel yasitmisiz.
Corbama bolca aci pul biber, isot atinca kabizlik kalmiyor, ama cikarken kivraniyorum 😂😂😂😂
Benim de cok motive olduğum bir hafta. İnsallah başaracağız canim menulerini dikkatle inceleyeceğim 😘😘😘😘😘,

İyi geceler cuma günü menüm
Sahur sadece cay
İftar ; iki kase mercimek çorbası. Bir tabak yeşil fasulye, iki kaşık pilav. Bir bardak şalgam
Ara yarım kase puding 3 kivi bir armut
7bardak su spor yok
deniz diyette deniz diyette
İftar menusunde pilavi az güzel canim, kivi olayi 1 tane olsa süper olurdu. Yinede güzel menü.
Ben kac gündür salgam sayikliyorum cok severim kendisini. Afiyet olsun canim eşim.

sadece eş,çocuklar ve ev için değil kendin için yaşadığını unutma 10 dakikanı almaz bunu kendin için yap canım.
Inan uzanmak daha iyi geliyor alisma surecindeyim 2 yildir oruc tutamiyordum bu sene insAllah hem oruclarim tam hem de zayiflamam tam olur
İftar menusunde pilavi az güzel canim, kivi olayi 1 tane olsa süper olurdu. Yinede güzel menü.
Ben kac gündür salgam sayikliyorum cok severim kendisini. Afiyet olsun canim eşim.
Annem evde yapmisti cok guzel oldu gondereyim sana
Bu arada kur un tarifini verir misin

Bugün iftar menümüzde
Mercimek corbasi
Pirinc pilavi
Alinazik
Etimek tatlisi var hepsini ben yaptim, ellerime sağlık :)
Ben tabiki pilav ve tatli yemiycem :KK66:
türk kahvesi dün iyi geldi bana istahimi kesti. Bugün de mutlaka içerim.
Tarcin li sutte iyi geliyor gecen hafta sonu icmemistim kilo kaybi yasamadim ama simdi iciyorum eriyorum

ayni canim 2 dogumumdada 90 kilo ydum.
bende bende hatta ama teknik olarak 11 kilo aldım ama fazla değil. başlangıcım kötüydü.
Menüm
İftar
1kepce mercimek corbasi
Bol bol karnabahar haslama, üstüne sarimsakli yogurt ve salca sos
Bol marul, salatalik , havuc limon sıkılmış.
Türk kahvesi sade

Sahur canim cekmisti
1 kase patlamis mısır

Su 3 lt
Spor yok
bu dünün menüsü sanırım yorumsuz geçeceğim.
plasticwoman plasticwoman iftarda ne var
Ben Alinazik yapiyorum, sende gorunce heves ettim :)
Kavanozda da köz patlicanim vardi kolaya kactim :)
dün benimde çok canım istemişti ama konserve patlıcanım yoktu. ben hep onu tercih ediyorum.pratik oluyor. artık haftaya yaparım.
Inan uzanmak daha iyi geliyor alisma surecindeyim 2 yildir oruc tutamiyordum bu sene insAllah hem oruclarim tam hem de zayiflamam tam olur

Allah kabul etsin canım.

Teşekkür ederim canım, annecinin ellerine sağlık.

bende bende hatta ama teknik olarak 11 kilo aldım ama fazla değil. başlangıcım kötüydü.
dün benimde çok canım istemişti ama konserve patlıcanım yoktu. ben hep onu tercih ediyorum.pratik oluyor. artık haftaya yaparım.
Allah kabul etsin canım.
ben son 2 ayda aldim.

Allah kabul etsin canım.

Canim peki yoghurt soğuk, konserve patlican soguk, kiymali sos sicak onu nasil ayarlıyoruz. Soğuk olsun istemem yemek gibi olsun sicak ya da ilik.
Onlari simdi dolaptan cikarttim oda isina gelecekler. :) ekstradan isitmam lazim mi. İnternette herkes degisik yazmis. Kafam karisti

Sahur
Kahvaltılık
2 omlet
Kaşar peyniri
1 çatal tahin helva
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı dondurma
Küçük tabak Mantar sote
İftar
200 gr kuşbaşı
1 küçük tabak pilav
1 kase Yoğurt
yakaladım seni kaçamazsın benden bu hafta eşim sensin. hem helva hem dondurma çok olmuş. daha fazla dikkat etmelisin. iftarda da pilav yerine salata olsa daha güzel olacakmış. o yüzden 50 adet jumping jack cezası alıyorsun benden ilk gün hediyesi.yarında fazlalıklar olursa 100 olacak :KK36:

Canim peki yoghurt soğuk, konserve patlican soguk, kiymali sos sicak onu nasil ayarlıyoruz. Soğuk olsun istemem yemek gibi olsun sicak ya da ilik.
Onlari simdi dolaptan cikarttim oda isina gelecekler. :) ekstradan isitmam lazim mi. İnternette herkes degisik yazmis. Kafam karisti
hazırladıktan sonra oda ısısında bekletiyorum. erken hazırlarsan aroması yayılıyor içine daha lezzetli oluyor.patlıcanı mutlaka süz yoğurtla karıştırmadan önce. 15 dk açıkta bırakırsan konserve kokusuda kalmıyor.

Herkese merhaba,
Dün iftarda; 2 kepçe yoğurt çorbası+ 1 tahta kaşık pirinç pilavı+ 1 tatlı kaşığı et + yarım kase cacık
fyzanur fyzanur CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Sahur ; 2 dilim ekmek + 2 tatlı kaşığı sürülebilir peynir+ gün içerisinde 2 lt su içtim
fyzanur fyzanur CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
canım kızım hadi herşey 1 kaşıkta ette neden sınırlama getirdin o kadar az yedin. eti 100 gr kadar tüketebiliriz. protein alımı kilo vermeyi hızlandırır. spor yapmamışsın

Back
X