Sasirttin beni makarna?
İyi diyiyim iyi olsun insallah evde olmaktan kucukler cok darlandilar. Ama yinede iyiyiz cok sukur bir aradayiz saglikliyiz daha ne olsun. Dun iki kucuge benim odamin balkonu var cam balkon orayi onlara oyun odasi yaptik birlikte hoslarina gitti. Farkli seyler bulmaya calisiyorum onlar icin. Buyuklerim daha iyi tabiki durumun farkindalar. Birde normalde de cok disari cikmazlardi o yuzden pek etkilenmediler cok sukur. Kucugum dua ediyor bitsede bu hastalik parka gitsin diye yayrum.Cok sevindim guzel haberlerini duyduguma, bayramda guzel bir donus bekliyoruz ozaman senden.
Cocuklar nasil canim?
Gercekten maasallah ona ben bir hafta yemedim diye nasil ozlemisim makarnayi anlatamam. Ama ben artik normal sekilde beslenecegim. Herseyden az az yiyerek daha iyi oluyordu. Az vereiyordum ama kalici oluyordu. Mumkun oldugunca azalttim simdi. Ramazan zaten istesende zaman kisitli olunca iyi oluyor
Bizde ayni durumdayiz gulum, ayni senin gibi cok sukur saglikli biraradayiz diye telkin ediyorum kendimi.İ
İyi diyiyim iyi olsun insallah evde olmaktan kucukler cok darlandilar. Ama yinede iyiyiz cok sukur bir aradayiz saglikliyiz daha ne olsun. Dun iki kucuge benim odamin balkonu var cam balkon orayi onlara oyun odasi yaptik birlikte hoslarina gitti. Farkli seyler bulmaya calisiyorum onlar icin. Buyuklerim daha iyi tabiki durumun farkindalar. Birde normalde de cok disari cikmazlardi o yuzden pek etkilenmediler cok sukur. Kucugum dua ediyor bitsede bu hastalik parka gitsin diye yayrum.
Ramazanda benim sIkIntim iftar sonrasi ,cay faslinda yenen tatli turevi seyler oluyor.Gercekten maasallah ona ben bir hafta yemedim diye nasil ozlemisim makarnayi anlatamam. Ama ben artik normal sekilde beslenecegim. Herseyden az az yiyerek daha iyi oluyordu. Az vereiyordum ama kalici oluyordu. Mumkun oldugunca azalttim simdi. Ramazan zaten istesende zaman kisitli olunca iyi oluyor
Amin canim benimGünaydın Kızlar ben yatıyorum :) Allah oruçlu olanların orucunu kabul etsin
Hastalarımıza şifa
Kilo vermek isteyenlere de zayıflamayı nasip etsin
Spor 20 mekik 60pTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMA VE CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe B Beklenen2 ODUL @Puuff 10 DK A 10DK D CEYDOS SPOR? @cokofesttt ODUL SPOR? erciyes111 ODUL 10DK A plasticwoman fayfeyfiy @Tarot520 ODUL 10DK A Birgaripanne ODUL SPOR? @Aomine Daiki ODUL MUAF @Milana firuze ODUL @Aycaokurcan Arrietty_ ODUL @melek ada @fyzanur 10DK D deniz diyette 10DK A 50S @AdAstraPerAspera P Periannem 10DK A @AppLesma ODUL @Meryem1306 10DK A @luges 10DK A 50S
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...3 gun ust uste menu bildirimi yapmayan arkadaslar malesef tablomuzdan silinecekler..
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz, sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
Not ettim canim, bugunku menu ve sporunu yazarken ekleyecegim sporlarini.Spor 20 mekik 60p
1 saat ev isi 180p
30 bisiklet surme hareketi 7p
Yuruyus 283p
Toplam 530 p
Toplam
Teşekkür ederim canım eşimafiyet olsun canim eşimharikasin ne guzel sporda yapmışsın benim gibi tembel değilsin
Amin canım benim ☺Günaydın Kızlar ben yatıyorum :) Allah oruçlu olanların orucunu kabul etsin
Hastalarımıza şifa
bildirim ayarların kapalıdır canım ondan olabilir.
gayet makul bir oruç günü olmuş.harikasınBugünkü menüm sahur
1 kase çorba 1 kucuk kase salata
Iftar
1 kase çorba 1 2 yk dünkü mantar kavurma
Ara çay ve 1 dilim etimek tatlısı yanlız etimek çok şekeriydi sadece muhallebisini yedim. Tatlı için dün iznimi almistim
Şu 2 lt daha fazla içersem yarına eklerim
Spor
45 leslie 315
60 dk ev işi 120
200 ip atlama 400
Toplam 835
CEYDOS Yawrukush @AppLesma
çok güzel canım daha ne isterim ki.
spora bak çok güzel . böyle devam et canım çok iyi gidiyorsun.Herkese merhaba kızlar nasılsıniz bakiiim ☺
Hemen menümu yazayım
Sahur bir yumurta, bir dilim peynir, yedi badem, domates, salatalık, dereotu, biber, bir buçuk dilim ekmek
İftar bir hurma, bir kase domates çorbası, bir dilim ekmek, iki kaşık salata, üç kaşık karamelize mantar
Su 2 litre
Spor 100 flutter kicks =300
100 bacak hareketi =300
100 bisiklet hareketi =300
100 donkey kicks=300
2 saat ev işi=360
Toplam=1560
@lugesCEYDOS Yawrukush
aaaa şımardık mı? seni gidi seni saman altından su yürütüyorsun. ay bide gözüme sokar gibi ayıptır söylemesi dememiş mi? şaka bir yana kendim 59 muş gibi mutlu oldum canım. darısı hayallerinin peşinden koşan tüm kadınların başına.Ben iyiyim Ceydoşcuğum şükür her şey yolunda.
En az iki hafta degil mi izin suresi.
Daha 1 hafta olmadi mi...
Cuma tarti gunu donmekten bahsediyorsan ben de ozmn donebilirim.
59 lu sayilardayim da ayiptir soylemesi
heeee o zaman iş değişti kellenin erken vurulması iyi olmuş.odul mu dunen yaptim.
harika olmuş canım.nasıl oldu bileğin daha iyi misin?Dün giremedim fazla anca girebiliyorum
Menüm
Sahur:
1 yumurta
Çeyrek domates
6-7 dilim salatalık
5-6 zeytin
Az peynir
Çeyrek dilim pide
Şekersiz çay
İftar
1 kase çorba
1 tabak pırasa yemeği
Çeyrek dilim pide
Ara öğün
21.30 1 fincan türk kahvesi
01.00 1 kase müsli
Spor 50 mekik
2 lt su
Yawrukush CEYDOS @cokofesttt
kaptanım emeklerine sağlık. cuma spor demişsin ama inan o gün ne yedim ne içtim silinmiş beynimden ilk defa böyle oluyor. ahaha yaşlanıyorum galibaTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CUMA VE CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe B Beklenen2 ODUL @Puuff 10 DK A 10DK D CEYDOS SPOR? @cokofesttt ODUL SPOR? erciyes111 ODUL 10DK A plasticwoman fayfeyfiy @Tarot520 ODUL 10DK A Birgaripanne ODUL SPOR? @Aomine Daiki ODUL MUAF @Milana firuze ODUL @Aycaokurcan Arrietty_ ODUL @melek ada @fyzanur 10DK D deniz diyette 10DK A 50S @AdAstraPerAspera P Periannem 10DK A @AppLesma ODUL @Meryem1306 10DK A @luges 10DK A 50S
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...3 gun ust uste menu bildirimi yapmayan arkadaslar malesef tablomuzdan silinecekler..
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz, sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
çalış kuzum sakın aksatma.hayatın herşeyden önemli.Canım ben ders çalışıyorum o yüzden gelemedim buraya
İyiyim elhamdulillah:)
anam patates bitti yumurtalı ekmek mi başladı yoksa. annemin karışımını vermiştim onu denesene bağırsakların için. hatunum çatır çatır hallediyor onu içince.bende içtim bir kere tadından dolayı devam edemedim.Ctsi
Sahur
1 dilim yumurtalı ekmek
Biraz domates salatalık
Az peynir
Galiba zeytin de yedim
15.30
1 şekersiz neskafe (2in1)
5 fındık
İftar
Tarhana çorbası
1 tabak bakla üstüne sarımsaklı yoğurt
1 hurma
Türk kahvesi
2 kayısı 2 dilim kuru elma
Zencefil
Kiraz sapı
Yeşil çay
Karışımı bir çay yaptım bağırsaklarım çok yavaş olduğu için kuru kayısılar çok küçüktü
Hurmam da acve hurması idi kısa boylu bilirsiniz belki
Spor
26 dk hafif tempo evde yürüyüş (yogadayogada Zeynep hanım paylaşmış babam Leslie yerine Türkçe yapalım dedi o yüzden yaptık )
Şu az içtim oruçken en az 2-3 L içiyorum oruç değilken fos
Arrietty_
Yawrukush
CEYDOS
aman sen ne tatlısın böyle. o kadar mutlu olurum ki senin verdiğin kiloyla biliyorsun. bu yaz bu iş bitecek.Sagol canim iyiyim simdilik iyi gidiyorum en azindan kilo almadan surdurebilmek guzel. Benim donmek icin niyetim bayrama insallah. Sana bayram hediyesi olsun diye kilo vermis olmak istiyorum dondugumde iyi bir netice ile baslamak insallah
iftar menünü biraz fazla buldum.bu şekilde beslenirsen spor şartİyi sahurlar herkese
Bende menumu yazayim bugun
Dun sahur da
1 haslama yumurta azda yagda domates salatalik zeytin peynir az pide yesil cay su
İftar
1 tabak dolusu salata 1 kase yayla corbasi 5 kasik taze fasulye kucuk bir parca firinda tavuk kucuk bir dilim de patates su
Aksam cay
Karisik cerez 2 dolu kasik kadar
Yawrukush CEYDOS
kız bir çatalım gözüne mi battı. tövbe tövbe sanki tabakla yemişim gibi. şundan oldu o da hemen anlatayım. şu tantuni tavaları varya ondan aldım.makarnanın iç harcını onda pişirdim sonra haşladığım makarnayı onun içine döktüm. şefler karıştırır ya hani böyle spagettiyi uzatarak göze soka soka hah işte bende aynen o havaya girdim. sonra dedim bu kadar havalı karıştırdım bir çatal tatmak lazım.Sasirttin beni makarna?
içimdeki savaşı bir ben bilirim.ama onları yersem biliyorum 3 aylık savaşımı 1 haftada geri döndürme kapasitem var.
herşeyden az az ama karbonhidrattan en az al olur mu?Gercekten maasallah ona ben bir hafta yemedim diye nasil ozlemisim makarnayi anlatamam. Ama ben artik normal sekilde beslenecegim. Herseyden az az yiyerek daha iyi oluyordu. Az vereiyordum ama kalici oluyordu. Mumkun oldugunca azalttim simdi. Ramazan zaten istesende zaman kisitli olunca iyi oluyor
sanada mutlu pazarlar kaptanım. güneşli ve huzurlu geçsin gününGunaydin citir arkadaslarim, hepinize mutlu bir pazar gunu diliyorum.
cümlemize amin. Allah seni bildiği gibi yapsın.az kaldı ruhuma Fatiha okuyacaktım. nasıl dua yazmışsın öyle. kendi kendime güldürdün beniGünaydın Kızlar ben yatıyorum :) Allah oruçlu olanların orucunu kabul etsin
Hastalarımıza şifa
ben o kadar alıştım ki herşeyi netten alıyorum. sadece indirim günleri marketlere gidiyorum.
Tahta kaşığı yazacaktım tatlı kaşığı yazmışımcanım kızım hadi herşey 1 kaşıkta ette neden sınırlama getirdin o kadar az yedin. eti 100 gr kadar tüketebiliriz. protein alımı kilo vermeyi hızlandırır. spor yapmamışsın
oh iyi bari korkmuştum.Tahta kaşığı yazacaktım tatlı kaşığı yazmışım
Spor bugün gelecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?