arada tam temizlik güzel oluyor. ellerinize sağlık. akşam yemeği çok güzel şimdiden yiyebileceklere afiyet olsun. kahve her daim kurtarıcı sabah kalkınca ilk işim nescafe hazırlamak oluyor benim gün boyu yanımda acıkırsam ondan içiyorum. türk kahveside seçenek olabilir tabi .Selam kızlar.Güneşli sicak bir bahar günü. Sağlam temizlik yaptik bugün.
Halim kalmadi pilates zor gibi.
Bugün bizim iftar menümüzde kayseri yağlaması var.
Ama ben dünden kalan alinazik in kiyma sosuna devam edeceğim. Marulla dürüm yaparim.
Kendime 2 salatalik, 2 havucu verev dograyip limonluyorum. Maksat agzim bos durmasin
Dün kacamak yapmadım, yemekten sonra güzel sade bir türk kahvesi cok ise yaradi.
Tesekkur ederim bunu bana kim önerdiydi unuttum yaaaw
Gül Kilıç diye bir fenomen var. Basenlerden kurtuldum videosu cekmis. İzledinizmi. İlgilenen var mi. Deneyip memnun kalan oldumu.
Benim de basen sorunum var. Kilo ile bileşince daha kötü oluyor.
Bnde bugün fazla yedim canım galiba biz bu hafta çöküşte olacağızbugün menüm rezillik
sahur : 2 haşlanmış yumurta
1/2 dilim tb ekmek
salata
peynir
2 zeytin
iftar : fırında 1 tabak (dolu dolu ) çok yağlı salçalı patatesli tavuk
cacık
1.5 kaşık pilav
2 kaşık patlıcan yemeği
serçe parmağın yarısı kadar poaça
su : henüz 1 bardak
spor : yok
Yawrukush CEYDOS P Periannem
Sakin ol canım biraz noldu da bu kadar bunaldın hem ölmek istiyorum ne demekEsim inadima gidiyor biktim usandim gercekten ölmek istiyorum .
Esim inadima gidiyor biktim usandim gercekten ölmek istiyorum .
Ceydoş tum kalbimle tum kadinlara insallah darisi.aaaa şımardık mı? seni gidi seni saman altından su yürütüyorsun. ay bide gözüme sokar gibi ayıptır söylemesi dememiş mi? şaka bir yana kendim 59 muş gibi mutlu oldum canım. darısı hayallerinin peşinden koşan tüm kadınların başına.
harika canım alttaki menüleri görünce senin yediklerin moralimi düzeltti. spor puanı hesaplamamışsın.Bugün menümü yazayım:
Öğle uyandım yine hafta sonu olunca.
Öğle: 1 dilim tam buğday ekmek, tavuk (1 dilim ekmeği tost ekmeği ebadında ikiye bölüp sandaviç yaptım)
Akşam: 1 kase kabak çorbası, 2 kepçe (1 yk yağ, kabak, soğan, 1 bardak süt ile unsuz pişti)
Sivri biber
Yeşil soğan
1 çatal süzme peynir
Sıvı:
3 lt su
Yeşil çay
7 karışım çay
Türk kahvesi
Soda
Spor:
1 saat hızlı tempo yürüyüş.
Yawrukush CEYDOS
gerçekten çok rezil menü bu ne sahur iyi iftarda işin tadı kaçmış. sporda yok yarın tartıda göricim seni ben ehem kühüm yapınca. P Periannem kes cezasını acımasız ol.bugün menüm rezillik
sahur : 2 haşlanmış yumurta
1/2 dilim tb ekmek
salata
peynir
2 zeytin
iftar : fırında 1 tabak (dolu dolu ) çok yağlı salçalı patatesli tavuk
cacık
1.5 kaşık pilav
2 kaşık patlıcan yemeği
serçe parmağın yarısı kadar poaça
su : henüz 1 bardak
spor : yok
Yawrukush CEYDOS P Periannem
derhal toplanmanız lazım sadece öğünlerin yeri değişecek neden bu kadar büyüttünüz orucu. normalde de az yiyoruz ve çılgınlar gibi ortada dolanıp bişeyler yenmiyoruz ne oldu böyle.Bnde bugün fazla yedim canım galiba biz bu hafta çöküşte olacağız
hadi benim yaşım var unutmam normal kız sen nasıl unutuyorsun. küçücüksün daha karbonhidrat aşmışsın ceza gelecek.Bugun ne yedim
Sahur
Unuttum cok stresli bir gun
Aksam
2 kase mercimek corbasi
4 5 k pilav
Firinda sis kebap yaptim
2 sis tavuk
2 sis kuzu eti
1 kase salata
2 dilimcik ekmek
Su 6 bardak
Spor
8000 adim 400 puan
CEYDOS Yawrukush Milana firuze
oooo ölmek istiyorum falan yok. dur bakalım ne oldu bir anlat senin ölmene gerek kalmadan çözüm bulalım.Esim inadima gidiyor biktim usandim gercekten ölmek istiyorum .
Aynen kaptanım şuan çay içiyorum tabi sekersizMerhabalar guzel arkadaslarim,iftarinizi yapmis guzel bir keyif cayi iciyorsunuzdur umarim.
Nasil gecti gununuz?
valla haklsıın ceydos anlayamadım ki noldu bana böyle , durduramadım kendimi rezillik ya. benim de canım sıkıldı daha beteri hala yiyesim var, benim midem değil gözüm aç , gözümü doyuramadım ben bugün. az önce bi kahve yaptım o biraz duraklattı beni .harika canım alttaki menüleri görünce senin yediklerin moralimi düzeltti. spor puanı hesaplamamışsın.
gerçekten çok rezil menü bu ne sahur iyi iftarda işin tadı kaçmış. sporda yok yarın tartıda göricim seni ben ehem kühüm yapınca. P Periannem kes cezasını acımasız ol.
derhal toplanmanız lazım sadece öğünlerin yeri değişecek neden bu kadar büyüttünüz orucu. normalde de az yiyoruz ve çılgınlar gibi ortada dolanıp bişeyler yenmiyoruz ne oldu böyle.
hadi benim yaşım var unutmam normal kız sen nasıl unutuyorsun. küçücüksün daha karbonhidrat aşmışsın ceza gelecek.Milana firuze
oooo ölmek istiyorum falan yok. dur bakalım ne oldu bir anlat senin ölmene gerek kalmadan çözüm bulalım.
ben iftarda batırana kadar güzeldi . 57.1 kg görmüştüm sabah . iftarı batırınca yine 58 ler gelecek yarın . sen nasılsın canım ne var ne yok ?Merhabalar guzel arkadaslarim,iftarinizi yapmis guzel bir keyif cayi iciyorsunuzdur umarim.
Nasil gecti gununuz?
dur kız daha haftanın başında bile değiliz daha , toplarız cumaya kadar . arada oluyor bana böyle hızlı bir u dönüşü yapınca toparlıyorum hemen :)Bnde bugün fazla yedim canım galiba biz bu hafta çöküşte olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?