tabiki oluyor canım hafif hssediyorum özellkle sabah kalktığımda.. gün boyu su içtiğim için midem dolu oluyor ama sabah kalktğmda anlıyorum hafflediğimi.. dyet iyi gidiyor canım son tavuğumu yedim braz önce.. inşallah sendede işe yarar canım.. şimdiden başarılar dliyorum sana.. ama patatesler soğuk pek güzel olmuyor haberin olsunn
karciceğim ben patates yerine lapa yicem .. o daha yenilebilir geldi bana..
başka carem yok canım ya patatesi soğuk yiyecektim yada tavugu ben eti soğuk yiyemem o yüzden eti pazar gününe dek getirmeye çalıştım onu bali sıcak yeyim patetesi kaloferin üzerine korum hiç olmazsa ılık olur sanıyorum
off daha ne elbiseler var hepsinde gözüm kaldı.. bi görsen hepsi birbirinden hoşş..
tamam canım alırsam çekip koyucam :)
iyi aksamalr kizlar,havalr isindigi iicn evde durmuyorum artik
bugünki menüm
sabah
bir tost,zeytin,taze SIKILMIS greyfurt suyu
ara
1 havuc,2 dilim elma
ögle
1 kase tarhana corbasi,3 adet izgara kanat,beyaz lahana salatasi
aksam
1 kase kelogs
selam kızlar:)
bugün iki günlük diyetimin birinci gününü yaptım:) yarın devam eder miyim bilmiyorum. bol bol da yürüdüm.
iyi aksamalr kizlar,havalr isindigi iicn evde durmuyorum artik
bugünki menüm
sabah
bir tost,zeytin,taze SIKILMIS greyfurt suyu
ara
1 havuc,2 dilim elma
ögle
1 kase tarhana corbasi,3 adet izgara kanat,beyaz lahana salatasi
aksam
1 kase kelogs
gelelim bana dün sabah 58.4 olmama ragmen bu sabah 59 oldumm :95::95:
cıldırmak üzereyim dün aksam elma bile yemedim 1.5 saat spor yaptım neden böylee oldu nedennn nedeennnn :84::84::84::84:
ben bu gün mezun olmak istiyordum allahım sinir krizlerindeyim ağladım sabah resmen bacağım sızlayarak spor yaptım yaaa keske yapmaz olsaydımm
gelelim bana dün sabah 58.4 olmama ragmen bu sabah 59 oldumm :95::95:
cıldırmak üzereyim dün aksam elma bile yemedim 1.5 saat spor yaptım neden böylee oldu nedennn nedeennnn :84::84::84::84:
ben bu gün mezun olmak istiyordum allahım sinir krizlerindeyim ağladım sabah resmen bacağım sızlayarak spor yaptım yaaa keske yapmaz olsaydımm
tatlım sporun kardiyo ise muhtemelen kasların şişmiştir...
ben tartı gününden 1 gün önce spor yapmıyorum 300-400 gr farkediyo gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?