kızlar cok özur dılıyorum sızlerı eksıye dusurdugum ıcın cok acıl bır ısım var yarım saate kalmaz gelırım yanınıza grs
kuyabiyem nidahım cok güzel vermişsiniz canlarımm
günaydın 4. takımın güzelleri
ben diğer arkadaşlarım gibi kilo veremedim canım çok üzgünüm inan o kadar dikkat ettimki ilk defa kaçamaksız bir hafta geçirdim ama olmadı kilom geçen haftayla aynı 5 defa tartıldım ama sonuç değişmedi 68.500 bu hafta böyle oldu
arkadaşlar sabah tartı sonucunu görünce ertelediğim 5 günde 5 kilo diyetine başladım bugün ilk gün inş haftaya güzel bir sonuç olur beni ve sizleri mutlu eden
bugünkü menüm
sabah öğle akşam ve aralar patates patetes patetes bir gün boyunca haşlanmış patetes yiyeceğim bugün anlarım
3 lt su yeşil çay ve sporrrrrr sporrrrrr sporrrrr
karciceğim yarın sabah kilonu bildirsene cok merak ediyorum ilk gün ne kadar vericeksin..
olsun canım üzülme benimde moralim cok bozuk yarın patlama yasatıcam kendime yarının planını bile yaptım şimdiden.
sabah süper bir kahvaltı muhtemelen patates kızartıcam.
ara olarak 2 kocaman ekler
öğlen börek ızgara et kola
ara mısır
aksam aşure
yarın bunların hepsini yicem belki cips de yerim cok kötü hissediyorum kendimi cok
olsun canım üzülme benimde moralim cok bozuk yarın patlama yasatıcam kendime yarının planını bile yaptım şimdiden.
ara mısır
aksam aşure
yarın bunların hepsini yicem belki cips de yerim cok kötü hissediyorum kendimi cok
tamam canım aslınca 5 gün tartılmayacaktım ama duramamki tartılmadan sabah ilk işim sana bildirmek olacak inş güzel bir kilo veririmde yüz güldürür tatlım
hem pes etmek yok yarınki menünü hiç beğenmedim ben tartıda kilo vermediğimi görünce hemen careler aramaya başladım ne yapabirimde kilo veririm diye canım sende böyle yapmalısın yakında düğün var biliyorsun şişko bir gelinmi olmak istiyorsun sen yoksa
Meyvem naptin sen,niye yiycen bu kadar seyi?Kilo aldin diyemi?Üzülme yaa.Herkeste oluyor öyle.Ama metabolizmani sasirtabilirsin belki öyle.Ama o kadar saydiklarinda fazla yani.Hem miden almazki kiz.Aylar sonra mide kücülüyor.Rahatsiz olur miden sonra
ığğğğğğğğğğ ne iğrenç bir menü okudukca midem bulandı inan hemen mis gibi bir haşlanmış patetes yiyimde gittin kara yağlar senin düğününde çok fit ve şık olmak istiyorum
günaydın kızlar...
maalesef regl olduğum için ağır geldim tartıda halbuki geçen gün 66.8 dim ama ne yapalım haftaya 65 yada 64 olcam nasılsa...
veremeyenler üzülmesin kızlar bu hafta olmazsa daha mart bitmedi haftaya 1 nisan şakası gibi sonuç çıkarırız tam da günü yani
bozmayın moralinizi canlarım haftaya biz birinci oluruz nasılsa kendinize güvenin yeterki siz
günaydın kızlarr..
bugün meyve günüm kaçamaksz bter inşallahhh :)
meyvemmm ben 1. takımdan ayrılrken kilom 63.3 tü..
bugün 63..
böyle geçersin canım..
erkenden haber vereyim dedim .. okula gidiyorum öptüm hepinizi .. 1. olmak dileğiyleee :))))
evet fatmacım katolog sayılır.. facede bi sayfadan beğendim .. süper hepsiii :)
gelelim bana dün sabah 58.4 olmama ragmen bu sabah 59 oldumm :95::95:
cıldırmak üzereyim dün aksam elma bile yemedim 1.5 saat spor yaptım neden böylee oldu nedennn nedeennnn :84::84::84::84:
ben bu gün mezun olmak istiyordum allahım sinir krizlerindeyim ağladım sabah resmen bacağım sızlayarak spor yaptım yaaa keske yapmaz olsaydımm
günaydın kızlar 500gr vermişim kilo vermem yavaşladı galba:)
meyvecim düzenini bozma sağlıklı eski düzeninde devam et bence canım yavaş yavaş verirsin almamak üzere..
kızlar cok özur dılıyorum sızlerı eksıye dusurdugum ıcın cok acıl bır ısım var yarım saate kalmaz gelırım yanınıza grs
günaydın 4. takımın güzelleri
ben diğer arkadaşlarım gibi kilo veremedim canım çok üzgünüm inan o kadar dikkat ettimki ilk defa kaçamaksız bir hafta geçirdim ama olmadı kilom geçen haftayla aynı 5 defa tartıldım ama sonuç değişmedi 68.500 bu hafta böyle oldu
arkadaşlar sabah tartı sonucunu görünce ertelediğim 5 günde 5 kilo diyetine başladım bugün ilk gün inş haftaya güzel bir sonuç olur beni ve sizleri mutlu eden
bugünkü menüm
sabah öğle akşam ve aralar patates patetes patetes bir gün boyunca haşlanmış patetes yiyeceğim bugün anlarım
3 lt su yeşil çay ve sporrrrrr sporrrrrr sporrrrr
ara mısır
aksam aşure
annacım süper vermişsin cnaım benim tebrik ederim seniii
bu günkü menüm
sabah 3 tatlı kasığı yoğurtlu yulaf ezmesi ceviz
ara elma
öğlen yumurtalı ot kavurma yoğurt soslu ..
ara leblebi
aksam tavuk salata yoğurt.
bol su yeşil cay ve 70 dk spor.
hah şöyle işte benim meyvem
ot kavurma hodan dimi bende yicem bugün afiyet olsun bitanemm
ayy evet canım o sabah cıkarttım buzlukdan öylen bolca yiyeyim diyorum
yaa fatmacım yarın misafirlerim gelcek ozamn ben şöyle yapayım sabah meyve ile kahvaltı yapıp onlarla az bişiler yiyipp aksam da asuremi yiyeyim.
bak sabah meyve süt
ara muhtemelen dısarda dolasıyor olucaz ve ekler yicezz :)
öğlen ızgara ayran salata
ara yok
aksam asure ..
bu nasıl kendimi böyle kurtarsam olurmu ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?