günaydın kızlar
kilo veren herkesi tebrik ederim
dün menümü yazamadan çıktım
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim yağsız b. peynir, kırmızı biber, şekersiz çay
öğle: 1 kase naneli, sumaklı yoğurt, 2 salatalık, 1 dilim t.t. ekmek
akşam: 3 tane kabak dolması, 2 kaşık yoğurt
bugünkü menüm de
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim kaşar, şekersiz çay
öğle: sade kumpir
akşam: ızgara balık, salata
400 gr vermişim bu hafta
benim için süper bişey ama turab'la olan yarışta geride kalıcam çok büyük ihtimal
ayy ye canım ye afiyet olsun...
öylemi tatlım o zaman menün bu halde güzel ama akşamki aşureyi abartma aşureyi sen mi yapcan eğer mümkünse küçük bir kaseye koy ve yavaş yavaş ye tadını alarak inanki 2. kaseyi istemezsin bolca da su içersen harika bir kurtarış olcak
günaydın kızlar
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim yağsız b. peynir, kırmızı biber, şekersiz çay
bugünkü menüm de
400 gr vermişim bu hafta
benim için süper bişey ama turab'la olan yarışta geride kalıcam çok büyük ihtimal
gunaydin sekerlerr...nasilsiniz bakali...aci varmi aci..sonuclara az kaldiii
ayyy biz toparlanalım diie yarıs yapıtık siz toparlandınızz
evet bizim kizlar iyi toparlanmissben bile 45km yurumusum meyvem
3.7 vermişsinnn
ay diyorum sana 8 lere az kaldı die süpersin gülüm süperr
evet 3.7 verdim meyvem...ama ayaklarimda derman kalmadiii...ayakta duracak halim yok..birkac gun yurumemeyi dusunuyorum
sevdim seni kuyabiyegünaydın kızlar
bugünkü menüm de
400 gr vermişim bu hafta
olurmu yürü bu kadar olmasada mutlaka her gün yürü canım bırakma yürümeyi aldığın kaloriyi yak o bile yeter sakın salma bak hemen kilo alıveriyorsun haftaya seni gr almıs görmek istemiyorumm ben gülümü incelmiş görmek istiyorum
uyyy yerim ben seni meyveminsallah canim veririm...sizinle olan yaristanda cok haz aldim yoksa 1.5 kilo verirdim anca...ama hic bukadar yurumemistim bir haftada iinsallah hep beraber kurtuluruz fazlaliklarimizdan...haftaya sabahciyim meyvem...sabah babam ise birakacak ogllen 3te cikiyorum eve yuruyerek gelicem...isten eve tam 15km var...artik aksama varirim eve...ama kilo vermemide hizlandirir bu demi??
asureyi arkadas getirdi sabah dün bana özel yapmıs ben fasulyesiz nohutsuz yiyorum die dün dostluk yemeğinden sonraoda cıkartma yaptı anlıcan simdi yemezsem olmaz. zaten bi aksilik olmazsa burdaki son 2 haftam sevinmek istemiyorum bu defa çünkü hep bişi cıkıyor imzayı atana kadar olağan davranıcam ama sonra tutmayın beni olucak
kızlar ve meyvem cok ozur dılıyorum hanı dun bahsetmıstımya sıze benım yaptırdıgım duvarda catlamalar var yıkılmak uzere dıye onun raporuyla ılgılı mudur sureklı sunu yap bunu degıs adamın işini fes edelım falan bayagı bır korktu oyuzden sabah berı onunla bogusuyorum yınee .
Gelemedım hemde cuma gunu en onemlı gunde
benım kılom malesef berbat ve malesef kendımı durduramıyorum neoldu bana bılemıyorummAslında en buyuk sebebı su pembe panterın meyveye soyledıklerınden sonra ıyıcene koyverdım kendımı . Cunku bu kadar ugrasılıp bu kadar caba sarfedılen konularda haksız gorunmekk cok zoruma gıttı yanı daha dogrusu meyvenın haksız gorunmesı hele hele yenı bır dunya acması benı ıyıcene koyverdı ne yalan soylıyım ben bu takıma gelırken meyve ve hypatıa ıle yakından gorusuyordum ve meyvenın takım kurallarını takıp etmesı herkesi uyarması herkesın kılosuna kendı kılosu gıbı sahıp cıkması benı etkılemıstı ve bu sebeplerle bu takıma gecmek bıran evvel kılolarımdan kurtulmak ıstemıstım . Ama dedıgım gıbı boyle bır haksızlıgın yapılmasını acıkcası ben kendıme yedıremedım bana yapılmamıs olmasına ragmen acıkcası ben bu durumu kaldıramadım . Kaldıkı kendımı zevcanın yerıne koyunca onunda bunu kaldıramayacagını anladımm. Sakın haa kılo aldın mıne bahane arama demeyın bu konu benım ıcın gercekten cok hassas bır konuydu kılo verme surecımde 4. Takımın ve zevcanın kendı ırademden daha cok etkısı oldugu ıcın belkıde bukadar fazla etkılendım . Nasıl toparlanıcagımı nezaman kendıme gelecegımı bılmıyorum ama Ben pembe panterın soyledıgı bır msj yuzunden bu hafta tam 900 gr artıdayımm. Belkı bu olay olmasaydı zevcanım bu hafta mezun olabıllıcektı Neyse kızlar bırkac gundur bu konuda cok doluydum paylasmak ıstedımm Bu sekılde devam edersem takımdan ayrılmayı bıle dusunuyorum takımı sonuncu yapmaya hakkım yok cunku
evet 3.7 verdim meyvem...ama ayaklarimda derman kalmadiii...ayakta duracak halim yok..birkac gun yurumemeyi dusunuyorum
69,3 üm
200 verdim. kaçıyorum toplantısdayım kızlar. öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?