Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende canim aynı senin gibiyim suya hiç dayanamıyorum mutfakta uğraşırken canim gidiyir suya ☺
Çok güzel olmus eline saglik ben hiç dikişten anlamam düğme dikebilirim sadece şimdiki çocuklar onu bile yapamıyor yine bizler ıyiyiz
spor su harika menü şaibeli tost =2 ekmek üstüne börek var olamamış fazla kaçmış AppLesma hadi cezalandır.
Off eşim olmamış cok kaçmış 50 mekik olsun o zaman

Kızlar kusura bakmayın bugün hiç giremedim spor da yapamadım kilo da veremedim gibi hissediyorum cuma gorcez bakalım inşallah iyi olur
Menüm şöyleydi
Sahur
İki küçük tam buğday unlu akıtma, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber

İFTAR
Bir hurma, Bir kase ezogelin çorba, üç kaşık nohutlu pirinç pilavı, dört kaşık taze fasulye, bir bardak ayran

Su 2 litre
Spor 2 saat ev isi= 360 puan

luges CEYDOS Yawrukush

Hemen yapayim cezamı

Bnde veremedim gibi hissediyorum ama az yemeye ve spor yapmaya devam edelim canım bırakmak yok
Takım dereceye girerse unutma bi ödülümüz var onu düşünerek hareket edelim

Senin sporlarına bayılıyorum canim bu hafta 1 . Lik gelir yine
Benim hiç zamanım olmuyor wc ye bile zor gidiyorum

Menün güzel canım ama pilav var börek olmayaydı iyiydi. Canım doğumun daha çok yeni daha basit hareketler yap bence

Sanki ben de veremedim gibi sahurda yiyip yatıyorum bekleyecek halim kalmıyor cuma günü üzülmeyiz inşallah

Tesekkur ederim canim :*

erciyes111
şehir merkezindeyim.

@Meryem1306
sana ceza geliyor 50 ip atlama
Bizim aileler de merkezde şu günler bir geçsin kim bilir belki görüşürüz ☺

İnsallah canim, cok mutlu olurum. Sekersiz kahve içer, salata yeriz diyet diyet :) :)

Senin sporlarına bayılıyorum canim bu hafta 1 . Lik gelir yine
Benim hiç zamanım olmuyor wc ye bile zor gidiyorum
cok teşekürler canim, zaman bendede sikinti canim vallaha.
ama bir sekilde araya sikistiriyorum, gerci orucluyken halim olmuyor diye cok spor yapamiyorum.

Kızlar 2 gündür giremiyorum çok halsiz kalıyorum üstüne ev işiydi derslerdi derken yığılıp kalıyorum
28.04.2020
Sahur
Çorba
Az pide
İftar
İskender (yağsız)
Az pide
Ayran

29.04.2020
Sahur
Sucuklu yumurta
Çeyrek bazlama
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilimin yarısı kadar ev yapımı pizza
1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…