Bende canim aynı senin gibiyim suya hiç dayanamıyorum mutfakta uğraşırken canim gidiyir suya ☺Susuzluğa hiç dayanamıyorum açlık sıkıntı değil hem halim olmuyo hemde susucam diye ödüm patlıyor valla doğru farklı egzersiz yapmalıyım zaten sabah tartıldım galiba ben spor yapmayınca azda yesem kilo veremiyorum
Çok güzel olmus eline saglik ben hiç dikişten anlamam düğme dikebilirim sadece şimdiki çocuklar onu bile yapamıyor yine bizler ıyiyizKizlar ben diktim nasil olmus renkleri biraz daha koyu emzirme icin kuzenlerime dikiyorum ortadaki yer yukari dogru aciliyor lastikli ic kisim da kendime iki tane dikmistim simdi kuzenlerde
CEYDOS Yawrukush AppLesma Milana firuze deniz diyette
Off eşim olmamış cok kaçmış 50 mekik olsun o zamanspor su harika menü şaibeli tost =2 ekmek üstüne börek var olamamış fazla kaçmışAppLesma hadi cezalandır.
Eşim cok zor olmasın ceza3 dilim börek çok olmuş canım sana ceza vermem gerekiyor ne istersin
Hemen yapayim cezamıBende canim aynı senin gibiyim suya hiç dayanamıyorum mutfakta uğraşırken canim gidiyir suya ☺
Çok güzel olmus eline saglik ben hiç dikişten anlamam düğme dikebilirim sadece şimdiki çocuklar onu bile yapamıyor yine bizler ıyiyiz
Off eşim olmamış cok kaçmış 50 mekik olsun o zaman
Bnde veremedim gibi hissediyorum ama az yemeye ve spor yapmaya devam edelim canım bırakmak yokKızlar kusura bakmayın bugün hiç giremedim spor da yapamadım kilo da veremedim gibi hissediyorum cuma gorcez bakalım inşallah iyi olur
Menüm şöyleydi
Sahur
İki küçük tam buğday unlu akıtma, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber
İFTAR
Bir hurma, Bir kase ezogelin çorba, üç kaşık nohutlu pirinç pilavı, dört kaşık taze fasulye, bir bardak ayran
Su 2 litre
Spor 2 saat ev isi= 360 puan
luges CEYDOS Yawrukush
Senin sporlarına bayılıyorum canim bu hafta 1 . Lik gelir yinesabah: 2 dilim tb ekmegi 1 kasik kaymak, 1 bardak cay.
iftar: 1 tabakta 2 kofte 1 tavuk but ve pismis sebze. yaninda salatalik.
su: 1,5 ltre.
spor: 500 ip- 1000 puan.
100 suguat- 300 puan.
4 saat ev isi- 740 puan.
4000 adim- 200 puan.
toplam- 2240 puan
@TanssssCEYDOS Yawrukush
birazdan kahve ice bilirim.
100 ip atlama gelsin sana daEşim cok zor olmasın ceza
Kiz ben zıplarken yer gok inler gece gece tobe100 ip atlama gelsin sana da
hayirli aksamlar canlar ❤
sahur
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
iftar
1 kase domatesi çorbası
4 kaşık et sote
2 kaşık pilav
1 dilim su böreği
30 dk leslie 210p
10 dl dans
Su sahura kadar 3 litre içilecek
50 tane ip atlama ( aslinda daha fazla atliyacaktim ama zıpladıkca idrar kaçırdım dogumumun ustunden 1,5 ay gecti normal dogum yapmıştım saniriim daha erken ip atlamak icin eskiden hic boyle olmazdi
erciyes111
Susuzluğa hiç dayanamıyorum açlık sıkıntı değil hem halim olmuyo hemde susucam diye ödüm patlıyor valla doğru farklı egzersiz yapmalıyım zaten sabah tartıldım galiba ben spor yapmayınca azda yesem kilo veremiyorum
Bizim aileler de merkezde şu günler bir geçsin kim bilir belki görüşürüz ☺
cok guzeler canim, masallah ne marifetler varmis sende.Kizlar ben diktim nasil olmus renkleri biraz daha koyu emzirme icin kuzenlerime dikiyorum ortadaki yer yukari dogru aciliyor lastikli ic kisim da kendime iki tane dikmistim simdi kuzenlerde
CEYDOS Yawrukush AppLesma Milana firuze deniz diyette
Haklısın canım hadi bakalım son günü iyi kapatalımBnde veremedim gibi hissediyorum ama az yemeye ve spor yapmaya devam edelim canım bırakmak yok
Takım dereceye girerse unutma bi ödülümüz var onu düşünerek hareket edelim
İnsallah canim, cok mutlu olurum. Sekersiz kahve içer, salata yeriz diyet diyet :) :)Menün güzel canım ama pilav var börek olmayaydı iyiydi. Canım doğumun daha çok yeni daha basit hareketler yap bence
Sanki ben de veremedim gibi sahurda yiyip yatıyorum bekleyecek halim kalmıyor cuma günü üzülmeyiz inşallah
Bizim aileler de merkezde şu günler bir geçsin kim bilir belki görüşürüz ☺
Sanada 50 mekik olsun o zamanKiz ben zıplarken yer gok inler gece gece tobe
Hemen yapıp yaticam gözlerim kapanıyor
1 hafta izinliyim oruc tutmicam inşallah bol bol spor yaparimHaklısın canım hadi bakalım son günü iyi kapatalım
cok teşekürler canim, zaman bendede sikinti canim vallaha.Senin sporlarına bayılıyorum canim bu hafta 1 . Lik gelir yine
Benim hiç zamanım olmuyor wc ye bile zor gidiyorum
Maşallah canim allah ömrünü uzun bahtını guzel yazsınŞükür kaptişim gayet iyiyim.. 40 ımız çıktı .. kızımla banyolarımızı yaptık mis oldukyarın oruç tutacağım için bol bol su içmeye çalışıyoum sütüm olsun diye.. sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?