Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim menü guzel ancak fazla kh olmus.
Corba ile ekmek kh kabul ediliyor.
Corbanin yanina pide degil, peynir yoghurt protein yiyebilirsen daha guzel olur.
Yine de güzel canim Allah kabul etsin afiyet olsun.

2 paket yesilcay, 1 lt süt var canim. İstersen karistirip ic, istersen ayri ayri. 2 saatte bir iciliyor.
2 lt de normal su da iciyoruz.
2 saat aralikla içiliyor.
Dur bakalim,izin cikacak mi
Seni de heveslendirmeyim
Tadı nasıl oluyor ki çok kötüyse zaten icmem

Tempolu yürüyüşse kabul ettim :)
Senin icin baktim, 1 dilim baklava 125 kaloriymis burdan 250 kalori geldi
30 dk tempolu yuruyus 200 kalori yaktırıyormus. :)
Valla tempolu yürüyüş niyetiyle çıkmıştım ama oğlan da gelecem diye tutturunca gezmeli yürüyüş oldu bol keşifli çiçek falan ot VS inceledik ama 45 dk falan dolandık. 200 kalori olmuştur ya olsun ne olur. Bu seferlik olsun zaten ben düzeldim gercekten bak :)

Ne guzel senden haber almak, pek rastlayamayinca ders calisiyor olman aklima gelmisti ama anne babanda saglikci ve calisiyorlar diye de biraz merak ettim dogrusu canim.
Allah zihin acikligi versin..Kolayliklar diliyorum.

Sporda olsa cok guzel olacakmis :)

Sporlarini ben begendim , bu korona zamanida spor boyle oluyor kuzum :))
Menu cok kalabalik olmus canim umarim su icmissindir bolca..

özgecim markasını verebilirmsiin ben de bakayım :) merak ettim . Yawrukush
Canim ben cosori air fryer alacagim kismet olursa burada oldukca begenilen bir model.
Turkiyede var mi bilmiyorum.

28.04.2020

Sahur

1 haşlama yumurta
2 dilim peynir
Bol yeşillik
Salatalık domates

İftar

1 kase mercimek çorbası
5 yk pirinç pilavı
1 kase etli nohut

Su 2,6 lt

A Aycaokurcan CEYDOS Yawrukush

Spor yapabildin mi gulum, menun guzel olmus Allah kabul etsin..

Canim aksam borek yerine guzel ,saglikli bir yemek yeseydin keske, sen menulerini biraz bozmaya basladin canim, aman dikkat..

Borek olmasa 4 -4luk bir gun olacakmis, Allah kabul etsin canim..

Bugun herkes borek yemis :)
Canim erken olabilir, vucudunu dinle o seni dogru yonlendirir, adimlama cezasi geliyor borege malesef, Allah kabul etsin..

Canim yukarida da yazdigim gibi diyetini biraz saldin, cok uzuluyorum boyle olmasina, lutfen kendini toparla...

Allah razi olsun , ellerine saglik, iyilik yap denize at...

Sali gunu 3 dilim borek hic olmamis kuzum..
Ceza geliyor malesef..

Canim baklava bugunde var menunde , olmasaydi daha iyiymis..
Allah kabul etsin.

Canim menun guzel olmus, guzel dusun gitsin kilolar :)

Yawrukush ben yarin icin sadece 1 gunluk süt ve yesilcay kürü yapmak istiyorum. Sorun olmaz değil mi.
Cuma eksi gelmek istiyorum. En az eksi 1kg olmali o kadar kardio yaptim korkuyorum :)
Canim bu tarz kurler fazla kilo verdiriyor fakat tum gun bu sividan baska bir sey yemeyecek misin?
Eger oyleyse saglikli degil be Denizcim..

Canim 2 gunde pek diyetlik olmamis menun, yogunmussun Allah kolaylik versin kuzum..

Evet canim oyle oluyor, persembe gunu bizi habersiz birakma olur mu?

Yok kuzum cuma gunleri tartilacagiz..

Deneyimleyip , tecrubelerimi paylasirim canim.
canim dayanamadim tabiri caizse icim icimi yedi. Dun gittim :) ve haberler iyi bebek varmis :) diger doktor durduk yere beni biraz telaslandirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…