selam kızlar bugün normalde meyve günümdü ama baya zamndır görmedğim bi arkadaşıma gideceğim. bugün diyet iptal malesef.. normal besleneceğim. geriye kalan meyve ve yoğurt gününüde sonra yapmayı plnlıyorum bakalım.. verdiğimi, geri almamak için fazla yemiyeceğim kızlar.. belki akşam hiç yemem öptüm hepinizi :)
tamam gizemcim bugünlük böyle olsun bişicik olmaz devam edersin yine nasılsa vermeye başladınn
az az ye canının istediğinden akşamda sece meyve yersin canım hiç yememk daha kötü biliyosunn sende öpüldün canım keyifli sohbetler sana
hasretcim canım yanlış anlamışsın ben onun hakkında konuşmadım sadece takım içinde olan şwylerden bahsettim kimse nisanın kişiliği hakkında bir şey söylemedi zaten bende nisayı seviyorum arkadaş olarak burda tanıdığım kadarıyla iyi bir arkadaş...
lütfen sende yanlış anlama canım ben kimseyi eleştirmek istemedim eğer yanlış analşıldıysam özür dilerim...
Selam şekerlerim.
Gerginlik seziyorum takımda. Umarım önemli bir durum yoktur.
Bu hafta gayet iyi bir liste görüyorum maşallah.
Bende pazartesi 70,3 ve bugün 68,8 çıktım şekerler. Devam ediyorum ufak ufak bakalım.
Öpüyorum hepiciklerinizi.
tebrike derim kırmızıgülcümm...maşallah sana
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlarr..
7.takımı kesin geçmişizdir dimi:)))
selam kızlar,
akşam 1 saat pilates, ardından 40 dk yüzme ve saunaya gideceğim. tam gaz devam edelim siz de edin... 7. takımı haftaya yenelim de görsünler... son gülen iyi gülermiş..
son birkaç gündür yazamıyorum, bugün de toplantıdayken yazdım, kusura bakmayın ne olursunuz... geçmişi de okuyamıyorum ne oldu ne bitti bilmiyorum ama inş. güzel şeyler oluyordur.
9. olarak haftayı kapattık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?