Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sahura 200 jj geliyor feyzos , nasilsin canim?

Canim eksik olma , ahh bebekli annelik ne zor hatirlamaz miyim..
Allah kolaylik versin, kilolarinda guzelce gidiyor . iyi ki sende geldin aramiza.

Sevgili eşim leslie yap hergun gerçekten bn faydasını gördüm 1 mil ile başla yavaş yavaş arttirirsin

Ben lesie yaptim canim ilk zamanlar ama o zaman hayatım düzeniydi çocuklar belli saatte yatıp bi saatte kalkıyorlardı. Salgın çıktı çıkalı geç yatıyorlar geç kalkıyorlar düzenim tamamiyle bozuldu benimde motivasyonum.dustu cok yoruldum evde bunaldım böyle olsun istemezdim
Off çukura.dustum

Iyidir kaptan bahce ile ugrasiyoruz
Çok şanslısınız biz evde resmen hapisiz. Yarın bende balkonumdan dışarıyı çekip atıyım bana hak verirsiniz yan binanın duvarı gözüküyor
Evet yaptirdim
12-24 saat arasi sonuc belli olacakmis

Ayni, bas agrisi, Kuru oksuruk, halsizlik devam.
Insallah temiz.cikar sonuçların

Menum
Sahur 10 tane taze badem peynir domates
İftar biraz çok oldu
1 kase tarhana çorba bol salata çok az tavuk gogsu yağda yaptığım için az yedim ama patates fırında dunden kalma bir tabak patates yedim. Tabak nasıl bitti anlamadım
Ve çok tatlı çekti canım tahin helva yedım kibrit kutusu kadar.

Sahur yapmıyacagım anca sındırırım belkı oyle telafi olur

Spor yatmadan bana verilen sporları yapacagım. Dogru anladım dımı tabloda yazılı olanları yapmam lazım

CEYDOS Yawrukush Aomine Daiki
Eşlere devam mı bu arada sanırım ıkı hafta da bir eş değişiyor.

Sevgili eşim Aomine Daiki 3.olmuşuz super..

Canim bu menu olmamis, iftarda ipin ucu kacmis malesef..
250 ziplama cezasi daha geliyor.
Ve evet tablodaki cezalari yapmaniz gerekiyor.

YENI ES LISTEMIZ

1. GRUP===> Milana firuze & deniz diyette
2. GRUP===> Birgaripanne & M Meryem1306
3. GRUP===> AppLesma & Melek Ada
4. GRUP ===> Aomine Daiki & B Beklenen2
5. GRUP ===> luges & cokofesttt
6. GRUP ===> fyzanur & erciyes111

7. GRUP ===> A Aycaokurcan & CEYDOS

***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler.

***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.

*** fayfeyfiy , plasticwoman , P Periannem , AdAstraPerAspera , Puuff , N Nefes1411 kizlar takima aktif ugramadiginiz icin sizleri es listesine eklemedim.Ama derseniz ki bu hafta aktif olacagim benide eslestirin, mesaj yazmaniz yeterli.

Arrietty_ canim senide rahatsizligindan oturu eslestirmedim sende eslesmek istersen haber ver.

Gerçekten bu süreç çok kötü oldu

Bu kadar az yemege nasil dayandin canim, ben bu kadar az yesem dusup bayilirim..
Sporlarin harika..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…