Geç uyandım zaten kaptanım kahvaltı öyle oldu akşama da doyurdu köfte çorbası eğer yatma vakti çok acıkırsam belki 1 bardakta süt içerim veya 1 meyve yerimBu kadar az yemege nasil dayandin canim, ben bu kadar az yesem dusup bayilirim..
Sporlarin harika..
Domates biber patlican kabak bamya salatalik annemgilin on bahcede de karpuz var canimBebek istiyor musunuz canim?
Hamilelik olma ihtimali varsa nasil kilo vereceksin?
Harikasin canim, kefir en guzeli, meyvelerde yeterince sekerli :)
Sut olsun kuzuna..
Cok guzel bir menu ,yuruyuste super canim :)
Canim rahatsizsin spordan muafsin, kendini zorlama..
Dinlen bol bol..
Kolay gelsin canim, neler var bahcenizde?
Emeklerine saglik kaptanim, hemen ilk sayfayi guncelliyorum.
Magnolya, patates ve sarma hepsi birarada oldugu icin ceza geliyor kuzum..
Ders calismalarin nasil gidiyor ,gecen gunduzune karismis,, kolayliklar canim..
Cok guzel bir gun olmus canim, insallah sende kisa zamanda iyi olursun, aklim sende....
Cok guzel birgun olmus canim, nasilsin?
Menun oldukca guzel su ve sporunuda guncellersen not edecegim canim.
Diyetisyen menuleriyle guzel gidiyorsun :)
2 gunde guzel olmus kaptanim.
Cok guzel birgun olmus canim.
arada görülüyor canım bitter yiyorum. sen benim menülerimi arada okuyorsun demekki yakaladım senibu gözler senin menünde bitterde mi görecekti
HAFTALIK ES YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. CEYDOS & Puuff ===> % 1.91
2. fyzanur & @Periannem ===> % 1.25
3. A Aycaokurcan & @Aomine Daiki ===> % 1.24
4.erciyes111 & luges ===> % 0.67
5. @Milana firuze &Birgaripanne ===> % 0.57
6. @Tarot520 &cokofesttt ===> %0.46
7.AppLesma & B Beklenen2 ===> %0.23
8. M Meryem1306 &deniz diyette ===> %0.13
9. @AdAstraPerAspera &Melek Ada ===> % - 0.68
10.Arrietty_ & @fmad ===> % - 0.79
Dereceye giren ve kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
eşlemeler harika olmuş kaptanım süpersinYENI ES LISTEMIZ
1. GRUP===> @Milana firuze &deniz diyette
2. GRUP===>Birgaripanne & M Meryem1306
3. GRUP===>AppLesma & Melek Ada
4. GRUP ===> @Aomine Daiki & B Beklenen2
5. GRUP ===>luges & cokofesttt
6. GRUP ===>fyzanur & erciyes111
7. GRUP ===> A Aycaokurcan &CEYDOS
***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler.
***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.
*** @fmad , @plasticwoman , @Periannem , @AdAstraPerAspera ,Puuff , @Tarot520 kizlar takima aktif ugramadiginiz icin sizleri es listesine eklemedim.Ama derseniz ki bu hafta aktif olacagim benide eslestirin, mesaj yazmaniz yeterli.
Arrietty_ canim senide rahatsizligindan oturu eslestirmedim sende eslesmek istersen haber ver.
gazan mübarek olsun canım. ev işlerine dönülen her dakika savaş gibi geliyor bana.Kizlar bana musade biraz evimin islerine bakayim, hepinize simdiden iyi istirahatler.
Sabredicez ne yapalim. Bayramda.izin olursa memlekete gidelim diye düşünmüştük ama 9 gün sokağa çıkma yasağı gelecek diyorlar ne yapalim hayirlisiGerçekten bu süreç çok kötü oldu
Tamam şimdi başlıyorum yapmamayaCanim bu menu olmamis, iftarda ipin ucu kacmis malesef..
250 ziplama cezasi daha geliyor.
Ve evet tablodaki cezalari yapmaniz gerekiyor.
Ay yanlış yazmışım YAPMAYATamam şimdi başlıyorum yapmamaya
9 gün kalırsınız işte ne güzel olurSabredicez ne yapalim. Bayramda.izin olursa memlekete gidelim diye düşünmüştük ama 9 gün sokağa çıkma yasağı gelecek diyorlar ne yapalim hayirlisi
cici eşim seni yanlız bırakmamak için bende yapıcam cezanın aynısını ama yarın olacak komşum yönetime şikayet etmesinTamam şimdi başlıyorum yapmamaya
kaçamak olmaz canım. ilk hedefimiz kendimiz için ikinci hedefimiz birbirimiz için üçüncü hedefimizse takım için kilo vermek olsun.CEYDOS anam eşe bak bol sporlu sıfır kaçamak bır hafta benı bekliyor. Oh oh ıyı oldu bana kesin 75 ı gorurum
Çok güzel olmuş canım leslie de yapmışsın
HAFTALIK ES YARISMAMIZIN SONUCLARI
1. CEYDOS & Puuff ===> % 1.91
2. fyzanur & @Periannem ===> % 1.25
3. A Aycaokurcan & @Aomine Daiki ===> % 1.24
4.erciyes111 & luges ===> % 0.67
5. @Milana firuze &Birgaripanne ===> % 0.57
6. @Tarot520 &cokofesttt ===> %0.46
7.AppLesma & B Beklenen2 ===> %0.23
8. M Meryem1306 &deniz diyette ===> %0.13
9. @AdAstraPerAspera &Melek Ada ===> % - 0.68
10.Arrietty_ & @fmad ===> % - 0.79
Dereceye giren ve kilo veren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Kesinlikle ben de kararlıyım canmm bu hafta tartı sonucu kesin 58 olacakkMelek Ada eşim hayırlı olsun bu hafta beraber misiz insallah iyi eksiler görürüz.ben cok kararliyim bu hafta kesin 66 yi görücem
Benimde eşim vardiyeli ve en güzeli 4 12 akşam kendime istediğimi yapabiliyorum ve çay Faslı yokDomates biber patlican kabak bamya salatalik annemgilin on bahcede de karpuz var canim
Oglum 8 aylik istemiyorum ama spiral takili yine de supheye dusmuyor deilim
2 haftada 3 kilodan fazla verdim bu hafta fazla veremedim ama olsun yine de cok memnunum 70 leri bir gorsem daha iyi olacak esimin gunduz vardiyasinda daha cok veririm zannediyordum ama veremedim demek ki 4 12 benim icin daha iyi
Teşekkür ederim canım aynen bugün yaptım biraz susadım ama hava serindi bu hafta anladım ki spor yemeğe dikkat etmek kadar önemli
Hedef 48 kızsende pes etme canım birlikte verelim kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?