Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu kadar az yemege nasil dayandin canim, ben bu kadar az yesem dusup bayilirim..
Sporlarin harika..
Geç uyandım zaten kaptanım kahvaltı öyle oldu akşama da doyurdu köfte çorbası eğer yatma vakti çok acıkırsam belki 1 bardakta süt içerim veya 1 meyve yerim

Domates biber patlican kabak bamya salatalik annemgilin on bahcede de karpuz var canim
Oglum 8 aylik istemiyorum ama spiral takili yine de supheye dusmuyor deilim
2 haftada 3 kilodan fazla verdim bu hafta fazla veremedim ama olsun yine de cok memnunum 70 leri bir gorsem daha iyi olacak esimin gunduz vardiyasinda daha cok veririm zannediyordum ama veremedim demek ki 4 12 benim icin daha iyi

bu gözler senin menünde bitterde mi görecekti
arada görülüyor canım bitter yiyorum. sen benim menülerimi arada okuyorsun demekki yakaladım seni
Puuff 'un başarısı bu benim katkım sıfır. ellerine sağlık kaptanım.
eşlemeler harika olmuş kaptanım süpersin
Kizlar bana musade biraz evimin islerine bakayim, hepinize simdiden iyi istirahatler.
gazan mübarek olsun canım. ev işlerine dönülen her dakika savaş gibi geliyor bana.

Hayırlı akşamlar
Sahur
İki yumurta bi dilim peynir 3 zeytin yarım dilim ekmek yarım muz
İftar
Bi kase çorba 3 kaşık sebzeli köfte salata
2.5 litre su
Türk kahvesi
45.dk Leslie
Yawrukush CEYDOS
Çok güzel olmuş canım leslie de yapmışsın

luges eski eşim tebrik ederim çok iyiydin

Benimde eşim vardiyeli ve en güzeli 4 12 akşam kendime istediğimi yapabiliyorum ve çay Faslı yok tatlı görmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…