- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Kesinlikle canım ben de bu hafta spora dikkat edicemTeşekkür ederim canım aynen bugün yaptım biraz susadım ama hava serindi bu hafta anladım ki spor yemeğe dikkat etmek kadar önemli
Gecmis olsun canim, küçükleri melekler tutarmis. İnsallah iyilesir unutur hemen.Kızlar bugün kızım düştü çok ağladım çok üzüldüm ağrı kesici aldım ama hala başım ağrıyor spor da yapamadım anca ev işi o da temizlik yapacaktım onu da yapmadım ev topladım sadece. Menum şöyle
Sahur
İki dilim ekmek iki dilim kaşarla tost
İFTAR
Bir hurma, Yarım kase yarmali yoğurt çorbası, avuç içi kadar fırında tavuk gogus, bir buçuk bardak ayran
Ara bir bardak sütlü kahve
Su 2 litre
Spor 100 bisiklet hareketi
2 Saat ev isi
fyzanur CEYDOS Yawrukush
Bn leslie yapıyorum canım gayette memnunum ama dizleri yorabilir gerçi dizleri yormayan spor varmı onu da bilmiyorum4.takimin sportifff hatunlariiii
Bana sspor videosu önermek ister misiniz? Yalniz dizlerim sıkıntıli. Dizi cok yormayan egzersiz olmali.
kaçamak olmaz canım. ilk hedefimiz kendimiz için ikinci hedefimiz birbirimiz için üçüncü hedefimizse takım için kilo vermek olsun.
Leslie kac mil canim. Daha once 1mil yapmistim cok kasmadan,O dizleri pek yormuyor. Squat ziplama en fenasi.Bn leslie yapıyorum canım gayette memnunum ama dizleri yorabilir gerçi dizleri yormayan spor varmı onu da bilmiyorum
1 mil ile başla canım 15 dk zaten yapabilirsen 2 mil 3 mil devam edersin bn şuan 3 mil yapıyorum yoruyor ve gerçekten terkediyor bide bir termal korse aldım çok memnunum gercektenLeslie kac mil canim. Daha once 1mil yapmistim cok kasmadan,O dizleri pek yormuyor. Squat ziplama en fenasi.
Yarin leslie denerim insallah durumu haber ederim sana
5 gündür cardio yapıyorum bitanem, 15 dk kesmez beni1 mil ile başla canım 15 dk zaten yapabilirsen 2 mil 3 mil devam edersin bn şuan 3 mil yapıyorum yoruyor ve gerçekten terkediyor bide bir termal korse aldım çok memnunum gercekten
Diyet ve spor yapcaz diye ölmeyelim yinede 2 ile başla derim5 gündür cardio yapıyorum bitanem, 15 dk kesmez beni
Cok pis gaza geldim bu hafta. Ben 3 mille baslayim insallah.hastanelik oluyormuşum hahahhahaha
Benim de korse alasim var, amacim basen bolgemi toparlasin diye. Bir ise yarar mi sence.
Diyet ve spor yapcaz diye ölmeyelim yinede 2 ile başla derimbisey falan olur mesuliyet bana kalmasin yarar bnde canim korse dene istersen
Yanı 2 ile başla bisey olur mazallah şahit yazarlar kız bni eşim avukat o bile kurtaramaz bni sen teşvik etmişsin diyeay iyi geldi gece gece. Tamam canim 2 mil iyidir.
yok yok ben tüm mesuliyeti sahsima aliyorumYanı 2 ile başla bisey olur mazallah şahit yazarlar kız bni eşim avukat o bile kurtaramaz bni sen teşvik etmişsin diye
Bnde eşime sahur hazırlayıp yatacağım canım iyi geceler optumyok yok ben tüm mesuliyeti sahsima aliyorum
Uykum geldi canim, yarin sonucu yazarim. İyi geceler cok öptüm.
Kızlar bugün kızım düştü çok ağladım çok üzüldüm ağrı kesici aldım ama hala başım ağrıyor spor da yapamadım anca ev işi o da temizlik yapacaktım onu da yapmadım ev topladım sadece. Menum şöyle
Sahur
İki dilim ekmek iki dilim kaşarla tost
İFTAR
Bir hurma, Yarım kase yarmali yoğurt çorbası, avuç içi kadar fırında tavuk gogus, bir buçuk bardak ayran
Ara bir bardak sütlü kahve
Su 2 litre
Spor 100 bisiklet hareketi
2 Saat ev isi
fyzanur CEYDOS Yawrukush
çok geçmiş olsun canım. bişeyi yoktur inşallah.4.takimin sportifff hatunlariiii
Bana sspor videosu önermek ister misiniz? Yalniz dizlerim sıkıntıli. Dizi cok yormayan egzersiz olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?