Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayirli sahurlar
Sahur 2 yumurta az kalan ciger 1 dilim ekmek cay

İftar
1 kase domates corbasi 2 kasik pilav 1 dilim patates az tavuk firinda yemegini yapmistim bol salata 1 kucuk kase yogurt
Su 1 lt gecti
Spor 10 dizleri cekme iftardan sonra yapacaktim uyumusum yaparsam eklerim

Yawrukush CEYDOS

Ahh canim cok geçmiş olsun. Çocuklar düşe kalka büyüyorlar benim oğlanda yatağından düştü kaç aydır yer yatağında yatırıyorum . Böyle böyle büyüyecekler.

Teşekkürler

1bucuk yil once ekim ayinda Aras bir gunde emmeyi birakmisti, 22 aylikti tam.
2 gun ust uste emmediginden uyuyamadi, hep emerek uyuyordu, sonra hasta oldu atesi cikti ,asiri huysuzlandi ama ne yapsam emmedi , bende artik vakti gelmisti diye emzirmeyi birakirim boylece demistim.
Hafta sonuydu biraz hava alsin hemde iyi gelir belki diye ailecek parka gittik.
Oradada hic susmadi, salincakta bile agla agla ortaligi yikti.
Sonra kaydiraga gitmek istedi ve orada sakinlesti , oynamaya basladi..
Derken hepimizin keyfi yerine geldi.Parkin merdivenlerinin orada dengesini kaybetti esimde bende onundeyiz, elini tutup ,yetisemeden dustu yuz ustu..
Kucagima aldim , kan icinde yuzu
Alni acilmis, merdivenin demiri parcalamis kuzumu
Acili aradik , ambulans yerine polisler geldi, biz esimle aklimizi yitirdik resmen, agla agla katildi Aras..
Akin onu gorunce kardesime ne olacak diye bir yandan o agliyor , herkes film izler gibi izliyor.
Acile kendimiz surup gittik, ilk gittigimiz acilde 2 saate yakin beklettiler ne zaman iceri alacagimizda belli degil dediler.
Agri kesici dahi verilmedi kuzuma, elimizde kagit havlu , kani durdurduk ama perisan olduk..
Bastik gittik baska acile , aksamin 10u oldu, ne zorluklarla 5 dikis atildi.
Akin hastane koltuklarinda uyudu, kimsemiz yok burada sefil olduk.
1 bucuk yil oldu hala esimle hatirladikca burnumuzun diregi sizlar, ikimizde nasil tutamadik cocugu nasil yaptik diye kendimizi affedemiyoruz.
Ama olacagin onune gecilmiyor..
Bu saatte neden yazdim bunu erciyes111 cocuklar cok zorluklarla buyuyorlar.
Eger iyilerse, cozulecek bir dertse cok sukur deyip hayata devam ediyoruz.
Canini sIkma, Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin, her zaman esirgesin evlatlarimizi, isteyen herkese de nasip etsin...

Canim gecmis olsun gurbet elde Allah sizinle insallah gece gece beni de duygulandirdin.

CEYDOS Waoww bu hafta 1. Olduğumuza inanamıyorum. Ben şoook
Çok fena gaza geldim
Uygulamayı uzun süredir kullanamıyorum. Silip yüklememe rağmen. Cromeden açmak zahmetli bir sürü açık kayitli sayfam var. Burda aktifligimide en çok bu etkiliyor.
Eş olmak isteyen varsa ben varım.
Cuma günü bekle ben geliyorummmm

Amin, okurken yaşadım resmen, ağlamamak için zor tuttum kendimi
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.

2 mayıs kahvaltı
1 yumurta 5 zeytin, top peynir, 1 br çay, 1 omlet
Akşam tavuk sote,1 bardak ayran, 2 lt su
Bugün sahur
1 br kahve, tavuk sote , 1 litre su
İftar
Fasulye yemeği, salata, küçük kase arpa şehriye çorbası, ayran(iftar planım bu değişiklik yada ekleme olursa yazarım)

Cok gecmis olsun cocuklar boyle duse kalka buyuyor Allah koruyor yavrularimizi

Simdi yaptim 150 topuga degme
Bu arada iftardan sonra cay ve nescafe icmistim

Masallah canim ne guzel, bahceyle ugrasmak da insana ayri bir huzur veriyor.
Afiyetle yiyin hepsini..

4.takimin sportifff hatunlariiii
Bana sspor videosu önermek ister misiniz? Yalniz dizlerim sıkıntıli. Dizi cok yormayan egzersiz olmali.
Canim buradan bakip begendigin bir egzersiz varsa evde yapabilirsin :)

Canim gecmis olsun gurbet elde Allah sizinle insallah gece gece beni de duygulandirdin.
Allah razi olsun canim, Allah korusun butun evlatlari..

Canim baska eslesmek isteyen arkadasta varsa , yazsinlar senle esleyecegim.
Cok sevindim birinciligine, cok guzel kilo verdin bu hafta, daim olsun gitsin butun kilolar.

Amin, okurken yaşadım resmen, ağlamamak için zor tuttum kendimi
Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin.
Amin canim, eksik olma...

Hic egzersiz ya da ev isi, aktivite vs var mi gulum?

İyiyim kaptanım çok şükür uzun aradan sonra foruma girdim bugün hatta burayada baktım ama malesef kilo aldığım için çekindim ve yazamadım
Sizler nasılsınız
Canim tekrar hosgeldin seni burada gormek ne guzel.
Cekinecek ne var, hepimiz arkadasiz burada.
Bende cok kilo aldim ve bugun ciddi ciddi takima donmeyi dusundum.
Gelsene sende aramiza..
Neler yaptin gulum gorusmeyeli , iyi misin?

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 300 IA
Puuff SPOR?
CEYDOS
cokofesttt
erciyes111 200 IA
plasticwoman
@Tanssss 300 IA
mifihafa 300 IA
Aomine Daiki 10DK A
Milana firuze 300 IA
A Aycaokurcan 100 IA 50S250IA
Arrietty_
Melek Ada
fyzanur 300 IA200JJ
deniz diyette
P Periannem 200JJ
AppLesma
M Meryem1306 MUAF
luges 50S

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Yawrukush
Ben doktoru bogaz enfeksiyonu cok sIk gecirdigimi dedim kendim de o yonde dusundum ama prosedur boyle herhal. Emin olmak icin
Sakatladim kendimi. Sag kolum omzum daha dogrusu cok kotu. Sogan bile kesemedim aksam yemegi yaparken. Sabaha kadar agridan uyuyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…