Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim cok iyi olmus test yapmalari, sonucun negatif cikacak bence..
Cunku su siralar bagisikliklarimizda kuvvetli degil , karantinada dura dura, grip, bogaz enfeksiyonu vs hemen oluveriyoruz..
Omzunu nasil sakatladin, senin saglam bir dinlenmeye ihtiyacin var..
Buz uygula canim, anti inflammatory agri kesici al canim...
Cok cok gecmis olsun..

Tesekkur ederim
Galiba isden dolayi. Dun de birden basladi hafif agri aksama daha kotu oldu.
Aynen dinlenmeye ihtiyacim var. Yarin kendi doktorumu arayacagim. Buyuk ihtimal hastalik iznine cikarir omzumdan dolayi. Cunku hic bir sekilde is yerinde ise yaramam tek kol ile.
Bende negatif bekliyorum. Esim sabaha kadar alnimi yokladi durdu. Uykum hafif oldugu icin de her seferinde uyandim. 5de uyandirdi cevap geldimi diye. Gelmedi benide uykumdan etti

Benimde eşim vardiyeli ve en güzeli 4 12 akşam kendime istediğimi yapabiliyorum ve çay Faslı yok tatlı görmek yok
Ayyy bende biktim caydan bana musriflik gibi geliyor tup gidiyeahhh cay gidiyeahh seker gidiyeaahh
Gecmis olsun canim Allah korumus
Chorme dan ana ekrana ekleye tikla direk tl in ana ekraninda oluyor ben uygulamyi sildim foto atamadiktan sonra

Anam 3.olmuşummm çok mutlu oldum
Eşim senide tebrik ederim Aomine Daiki .
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Bende seni tebrik ederim eşim daim olsun
Canım ramazan için hedefim buyk degıl 75 i gorsem yeter. Emzirirken zor oruç kolay gelsin tutmasan bile olur.
Şükür sıkıntı çok olmuyor tutabildigim yere kadar.
Aynen kaptişim..
İftar biraz fazla olmuş ama sen telafi edersin inanıyorum değişmiş eşler canm
Bravo bize
Sevgili eşim Aomine Daiki 3.olmuşuz super..

Teşekkür ederim canım benim sıpa bu gece durmadı menümü bile yazamadım.biraz uykusuz biraz susuz sen nasılsın tatlım..hadi birlikte haftaya bomba gibi kilolar verelim
Spor su harika ama biraz az yememismisin sanki

Geçmiş olsun canım çocuklar düşe kalka büyür büyük sıkıntı olmasında

Okurken gözlerim doldu Benimde 4 buçuk yaşındaki oğlumun ön dişi ağız üstü düşüp çıkmıştı hala o hali gözümün önüne gelince gözlerim kararıyor

Okurken gözlerim doldu Benimde 4 buçuk yaşındaki oğlumun ön dişi ağız üstü düşüp çıkmıştı hala o hali gözümün önüne gelince gözlerim kararıyor

Okurken gözlerim doldu Benimde 4 buçuk yaşındaki oğlumun ön dişi ağız üstü düşüp çıkmıştı hala o hali gözümün önüne gelince
erciyes111 gule gule eski esim cok guzel bir haftaydi seninle ❤
merhaba yeni eşim beraber guzel bir hafta bizi bekliyor ❤ cokofesttt
Nasılsın canım inşallah bu hafta bizim için güzel ve verimli geçer

Çok kötü bi gün geçirmişsin. Rabbim beterlerinden saklasin. Hep derlerdi yurtdışında ki doktorlar hemen müdehale etmiyor ateşli olsan bile 3 gün geçmeyince ilaç vermiyor diye demekki doğruymuş.
Inşallah bir daha yaşamazsınız kaptanim
Rabbim yardımcınız olsun

Hay allah ne oldu da kolunu sakatladım . Zaten gelince herşey üst üste.gelir insallah kötü çıkmaz sonuçların.
Oyy kuzum ne tatlı masallah. Benim bebelerde ben spor yaparken üstüne atlıyorlar. Beraber yapıyoruz bazen .

Teşekkür ederim canım benim sıpa bu gece durmadı menümü bile yazamadım.biraz uykusuz biraz susuz sen nasılsın tatlım..hadi birlikte haftaya bomba gibi kilolar verelim

Spor su harika ama biraz az yememismisin sanki
Iyiyim canım bnde şükür gece bir mide ağrısı öldüm resmen sabah 7 de uyuyup şimdi uyandım geçti şükür
Menüme eklemedim de gece aciktim 1 bardakta süt içtim caniminşallah bu hafta eksileri görürüz bol bol

canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki gurbetlik tek başına çocuk yetiştirme çabaları. Allah beterinden korumuş.
İyiyim kaptanım çok şükür uzun aradan sonra foruma girdim bugün hatta burayada baktım ama malesef kilo aldığım için çekindim ve yazamadım
Sizler nasılsınız
ah be canım kilo aldığın için neden çekiniyorsun hepimiz aynı yoldayız burada. veeee ben seni özledim. hadi geri gelde yeniden beraber zayıflayalım.
emeklerine sağlık kaptanım harikasın. azıcık zamanlarını bile bize ayırıyorsun
ama üst üste geliyor hep nasıl yaptın sakatladın kendini. sonuçların çıktı mı? bence negatif çıkacak pozitif olsa sonucu daha hızlı bildirirlerdi.

2 Mayıs cumartesi
İftar; 1 tahta kaşık barbunya + 1; tahta kaşık bulgur pilavı + 10 sarma + bir kase cacık
Sahur; yumurta + 1 dilim börek + 150 ml süt
2 lt su
Cezamı bugün yapacağım, derslerimse şu an iyi gidiyor. Teşekkür ederim düşündüğünüz için
Yawrukush
CEYDOS

dunki menum.
sahur: 1dilim ekmek 1 yumurta.
iftar: 8 kucuk kofte yaninda salatalik, kahve.
su: 2 litre
spor: 300 ip- 600 puan.
100 suguat- 300 puan.
3 saat ev isi- 540 puan.
6000 adim- 300 puan.
toplam- 1740 puN

ah be canım kilo aldığın için neden çekiniyorsun hepimiz aynı yoldayız burada. veeee ben seni özledim. hadi geri gelde yeniden beraber zayıflayalım.

Yaa çok teşekkür ederim nasıl mıtlu oldum bu yorumaa bende sizleri özledim
1 haftadır egzersiz yapıyorum bol su içmeye gayret ediyorum ve denge kurmaya çalışıyorum
Nası bi anda aldım anlamadım hayatımda ilk kez 74 ü gördüm neyse ki şimdi 73 35 im ilk hedefim 69u görmek ve neyi öğrendim biliyor musunuz bulunduğun kiloya hamd etmek şikayet etmemek onu anladım herçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…