Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim tekrar hosgeldin seni burada gormek ne guzel.
Cekinecek ne var, hepimiz arkadasiz burada.
Bende cok kilo aldim ve bugun ciddi ciddi takima donmeyi dusundum.
Gelsene sende aramiza..
Neler yaptin gulum gorusmeyeli , iyi misin?

Hoşbuldum kaptanım tamam bende geri dönüyorum o zaman
İyiyim çok şükür malum virüsten dolayı evlerimize kapandık Rabbim sağlık afiyet versin tabi evde kalmaya razıyız
Neler yaptım bu sürede sanırım boşluktan düzensiz beslendim ve kilo aldım bi anda aldım gibi resmen tartıda 74.15 i gördüm şok oldum hayatımda ilk kez bu rakamı gördüm
Yaklaşık bi jaftadır dikkat ediyorum düzenli egzersiz yapıyorum bol su içmeye çalışıyorum tartıya çok yansımadı ama ben az da olsa farkettim vücudumdaki topatlanmayı
Bugün 73.35 çıktım biran önce bu rakamdan inmek istiyorum ilk hedefim 69 u görmek
Mübarek Ramazan ayının gerçekten anlamına varmak istiyorum ve kilo almak asla istemiyorum
İnşallah bu zayıflama yokunda hepimiz başarılı oluruz

Ayyy bende biktim caydan bana musriflik gibi geliyor tup gidiyeahhh cay gidiyeahh seker gidiyeaahh

Gecmis olsun canim Allah korumus

Chorme dan ana ekrana ekleye tikla direk tl in ana ekraninda oluyor ben uygulamyi sildim foto atamadiktan sonra
Öyle ekli zaten, crome çok kullandığım için, genellikle 15 sayfa hep açık duruyor. Neyse crome sileyim. 1 hafta sonra geri yukleyeyim. Belki ozaman olur.

CEYDOS
Kolumu nasil yaptim emin degilim. Is de baya yuklendim, ayrica alisverise ben cikiyorum. Cuma baya agir posetleri tasidim. Dun sabah da toprak almistim Oda baya agir herhal son damla o oldu

Bugun 24kitchen kanalinda Hazar armani lavas pizza yapti. Enfes gorunuyordu. Ve cok basit

Bir ara yapmayi dusunuyorum ilginizi cekerse. Video olarak da var linkde

Selam kızlar bugün menümü yazayım:

Öğle: 2 yk yulaf, 2 yumurta omlet, 1 salatalık, 3 sivri biber

Ara: 2 hurma, 5 çiğ kaju

Akşam: yoğurtlu ıspanak (4-5 kaşık), 2 kepçe sebze çorbası (süt, kabak, pırasa)

Sıvılar

3 lt su
Beyaz çay
Yeşil çay
Maden suyu

Spor:

1 saat yürüyüş (tempolu ve yokuş)

Yawrukush CEYDOS

Gecmis olsun canim, küçükleri melekler tutarmis. İnsallah iyilesir unutur hemen.
Cocuk duse kalka buyuyecek. Allah beterinden korusun.

Menünde güzel

çok geçmiş olsun canım. bişeyi yoktur inşallah.

Ahh canim cok geçmiş olsun. Çocuklar düşe kalka büyüyorlar benim oğlanda yatağından düştü kaç aydır yer yatağında yatırıyorum . Böyle böyle büyüyecekler.
Kizlar çok teşekkür ederim iyiyiz çok şükür ☺

Canım sporunu az mı hesapliyorsun acaba?

erciyes111 cok gecmis olsun kuzum, nasil dustu, iyi mi simdi?
Kizlarda demisler cocuklar gercekten duse kalka buyuyor.
Insallah cok mutlu , iyi bir sekilde uyanirsiniz...

Canım benim size de çok geçmiş olsun bizimki sizinki kadar da değil ama yine de çok korktum düşünce uykusu varmış gibi oldu daha da korktum ama çok şükür iyi kuzum
Evet çocuklar böyle büyüyecek Rabbim hepsini korusun

Cok gecmis olsun cocuklar boyle duse kalka buyuyor Allah koruyor yavrularimizi
Canım çok teşekkür ederim aynen öyle Rabbım koruyor

hayirli aksamlar canlar

sahur
1 dilim yufkadan borek
domates salatalık biber
yeşillik

iftar
1 kase yoğurtlu erişte
2 kaşık kıyma sote
1 dolu tabak salata
1 kase kayısı hoşafı ( şekersiz )

ara muz

su sahura kadar 3 litre icerim simdilik 1,5 litre ictim
spor
leslie 30 dk x 7= 210 P
1 saat ev işi 60x3=180 P
toplam 390

cokofesttt

çok hızlı verdin canım buradayken onun dönüşü hızlı ve artılı olacaktı. son dönemdede tatlılarla yolundan pek çıkmıştın hadi artık toparlayalım seni
CEYDOS
Kolumu nasil yaptim emin degilim. Is de baya yuklendim, ayrica alisverise ben cikiyorum. Cuma baya agir posetleri tasidim. Dun sabah da toprak almistim Oda baya agir herhal son damla o oldu
anlamadan zorluyoruz. saçma sapan kazalar oluyor bazen. 1 saat önce markete girmek için arabayı park ettik. eşime sen sakın gelme ben hızlıca girip çıkayım dedim. tam arabadan iniyorum dirseğimi arabanın arasına sıkıştırdım. yok böyle bir acı kırıldı sandım. kendimize dikkat etmiyoruz.
Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Iftar hzirliklari nasil gidiyor?
bugünde atlattık çok şükür. haftasonu hengamesi bitmek üzere

CEYDOS gecmis olsun kaptan

Az önce sonuc geldi. Bekledigim gibi negatif

Günün menusu
Kahvalti ceyrek yumurtali ekmek
1 salatalik
2 dilim Cheddar

Aksam
3 y k yogurtlu Semizotu
3 yk kavrulmus kiyma, Pirasa ve sogan var icinde

Eklentiler

• IMG_20200503_164854.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 26
CEYDOS gecmis olsun kaptan

Az önce sonuc geldi. Bekledigim gibi negatif

Günün menusu
Kahvalti ceyrek yumurtali ekmek
1 salatalik
2 dilim Cheddar

Aksam
3 y k yogurtlu Semizotu
3 yk kavrulmus kiyma, Pirasa ve sogan var icinde
bu streside atlattık. büyük geçmiş olsun canım. ben sonucun gecikmesinden anlamıştım zaten

bugun neler yedim
sabah
patlican kizartmasi 2 tane
1 dilim ekmek
5 6 dilim kasar
oglen
kalan asurdan
ikindin
yarim elma
dilim borek
aksam
3 yaprak sarma
1 kase yogurt
1 kabak dolmasi
1 patlican dolmasinin disi icini cocuklar yedi
su
8 9 bardak
spor
2 saat ev isi
8000 adim
5 dk leslie
CEYDOS Yawrukush M Meryem1306
kendimi toparlayamiyorum yemeyim dedikce hele ki bu hafta esim evde annem surekli cok yiyin bisey olmaz yaslaninca zaten yiyemezsiniz diyor esine sunu yap bunu yap benimde canim cekiyor yiyorum pismanim
ustelik bir toplulukta babam gilden taraf yani kilo konusu gecince kilolu oldugumda gundeme gelip duruyor

bu arada yulaf yiyecektim hazirladim ne guzel yogurtlu icinde cilek elma armut var 1 er ddilimi minik minik dogradim ama midem bulandi yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…