- 13 Mart 2019
- 16.484
- 65.168
- 598
Canim tekrar hosgeldin seni burada gormek ne guzel.
Cekinecek ne var, hepimiz arkadasiz burada.
Bende cok kilo aldim ve bugun ciddi ciddi takima donmeyi dusundum.
Gelsene sende aramiza..
Neler yaptin gulum gorusmeyeli , iyi misin?
Öyle ekli zaten, crome çok kullandığım için, genellikle 15 sayfa hep açık duruyor. Neyse crome sileyim. 1 hafta sonra geri yukleyeyim. Belki ozaman olur.Ayyy bende biktim caydan bana musriflik gibi geliyor tup gidiyeahhh cay gidiyeahh seker gidiyeaahh
Gecmis olsun canim Allah korumus
Chorme dan ana ekrana ekleye tikla direk tl in ana ekraninda oluyor ben uygulamyi sildim foto atamadiktan sonra
Farklı şeylerden bahsediyormuşuz. Ekrana eklendi oldu bakalım. TeşekkürlerÖyle ekli zaten, crome çok kullandığım için, genellikle 15 sayfa hep açık duruyor. Neyse crome sileyim. 1 hafta sonra geri yukleyeyim. Belki ozaman olur.
Çok geçmiş olsun.CEYDOS
Kolumu nasil yaptim emin degilim. Is de baya yuklendim, ayrica alisverise ben cikiyorum. Cuma baya agir posetleri tasidim. Dun sabah da toprak almistim Oda baya agir herhal son damla o oldu
Bende de 15 20 sayfa acikÖyle ekli zaten, crome çok kullandığım için, genellikle 15 sayfa hep açık duruyor. Neyse crome sileyim. 1 hafta sonra geri yukleyeyim. Belki ozaman olur.
Hayir cikmadi dahaArrietty_ nasil oldun canim, test sonucun cikti mi?
Yemeyim hazır bnm gerçi oruç da değilim de spor yapıyorum birazSelamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Iftar hzirliklari nasil gidiyor?
Gecmis olsun canim, küçükleri melekler tutarmis. İnsallah iyilesir unutur hemen.
Cocuk duse kalka buyuyecek. Allah beterinden korusun.
Menünde güzel
çok geçmiş olsun canım. bişeyi yoktur inşallah.
Kizlar çok teşekkür ederim iyiyiz çok şükür ☺Ahh canim cok geçmiş olsun. Çocuklar düşe kalka büyüyorlar benim oğlanda yatağından düştü kaç aydır yer yatağında yatırıyorum . Böyle böyle büyüyecekler.
Canım sporunu az mı hesapliyorsun acaba?Iftar
Dünden kalan domates çorba
Kabak yemegi
Naneli yoğurt
Avuç ici kadar pide
Ara
1 fincan yesilcay
Sahur
Iftarin aynısını yedim +1 dilim cvd ekmegi yedim
Su
2.5 litre
Spor
10 dk alt karın ×3=30
10 dk bacak inceltme ×3= 30
100 donkey kicks ×3= 300
Toplam 360 puan
Yawrukush CEYDOS @melek ada
erciyes111 cok gecmis olsun kuzum, nasil dustu, iyi mi simdi?
Kizlarda demisler cocuklar gercekten duse kalka buyuyor.
Insallah cok mutlu , iyi bir sekilde uyanirsiniz...
1bucuk yil once ekim ayinda Aras bir gunde emmeyi birakmisti, 22 aylikti tam.
2 gun ust uste emmediginden uyuyamadi, hep emerek uyuyordu, sonra hasta oldu atesi cikti ,asiri huysuzlandi ama ne yapsam emmedi , bende artik vakti gelmisti diye emzirmeyi birakirim boylece demistim.
Hafta sonuydu biraz hava alsin hemde iyi gelir belki diye ailecek parka gittik.
Oradada hic susmadi, salincakta bile agla agla ortaligi yikti.
Sonra kaydiraga gitmek istedi ve orada sakinlesti , oynamaya basladi..
Derken hepimizin keyfi yerine geldi.Parkin merdivenlerinin orada dengesini kaybetti esimde bende onundeyiz, elini tutup ,yetisemeden dustu yuz ustu..
Kucagima aldim , kan icinde yuzu
Alni acilmis, merdivenin demiri parcalamis kuzumu
Acili aradik , ambulans yerine polisler geldi, biz esimle aklimizi yitirdik resmen, agla agla katildi Aras..
Akin onu gorunce kardesime ne olacak diye bir yandan o agliyor , herkes film izler gibi izliyor.
Acile kendimiz surup gittik, ilk gittigimiz acilde 2 saate yakin beklettiler ne zaman iceri alacagimizda belli degil dediler.
Agri kesici dahi verilmedi kuzuma, elimizde kagit havlu , kani durdurduk ama perisan olduk..
Bastik gittik baska acile , aksamin 10u oldu, ne zorluklarla 5 dikis atildi.
Akin hastane koltuklarinda uyudu, kimsemiz yok burada sefil olduk.
1 bucuk yil oldu hala esimle hatirladikca burnumuzun diregi sizlar, ikimizde nasil tutamadik cocugu nasil yaptik diye kendimizi affedemiyoruz.
Ama olacagin onune gecilmiyor..
Bu saatte neden yazdim bunuerciyes111 cocuklar cok zorluklarla buyuyorlar.
Eger iyilerse, cozulecek bir dertse cok sukur deyip hayata devam ediyoruz.
Canini sIkma, Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin, her zaman esirgesin evlatlarimizi, isteyen herkese de nasip etsin...
Canım çok teşekkür ederim aynen öyle Rabbım koruyorCok gecmis olsun cocuklar boyle duse kalka buyuyor Allah koruyor yavrularimizi
çok hızlı verdin canım buradayken onun dönüşü hızlı ve artılı olacaktı. son dönemdede tatlılarla yolundan pek çıkmıştın hadi artık toparlayalım seniYaa çok teşekkür ederim nasıl mıtlu oldum bu yorumaabende sizleri özledim
1 haftadır egzersiz yapıyorum bol su içmeye gayret ediyorum ve denge kurmaya çalışıyorum
Nası bi anda aldım anlamadım hayatımda ilk kez 74 ü gördüm neyse ki şimdi 73 35 im ilk hedefim 69u görmek ve neyi öğrendim biliyor musunuz bulunduğun kiloya hamd etmek şikayet etmemek onu anladım herçekten
anlamadan zorluyoruz. saçma sapan kazalar oluyor bazen. 1 saat önce markete girmek için arabayı park ettik. eşime sen sakın gelme ben hızlıca girip çıkayım dedim. tam arabadan iniyorum dirseğimi arabanın arasına sıkıştırdım. yok böyle bir acı kırıldı sandım. kendimize dikkat etmiyoruz.CEYDOS
Kolumu nasil yaptim emin degilim. Is de baya yuklendim, ayrica alisverise ben cikiyorum. Cuma baya agir posetleri tasidim. Dun sabah da toprak almistim Oda baya agir herhal son damla o oldu
bugünde atlattık çok şükür. haftasonu hengamesi bitmek üzereSelamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Iftar hzirliklari nasil gidiyor?
Bunu bende deneyimCEYDOS gecmis olsun kaptan
Az önce sonuc geldi. Bekledigim gibi negatif
Günün menusu
Kahvalti ceyrek yumurtali ekmek
1 salatalik
2 dilim Cheddar
Aksam
3 y k yogurtlu Semizotu
3 yk kavrulmus kiyma, Pirasa ve sogan var icinde
bu streside atlattık. büyük geçmiş olsun canım. ben sonucun gecikmesinden anlamıştım zatenCEYDOS gecmis olsun kaptan
Az önce sonuc geldi. Bekledigim gibi negatif
Günün menusu
Kahvalti ceyrek yumurtali ekmek
1 salatalik
2 dilim Cheddar
Aksam
3 y k yogurtlu Semizotu
3 yk kavrulmus kiyma, Pirasa ve sogan var icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?