Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dun baya Sebze aldim eve
Esim sigarayi birakti 1,5 ay oldu. 10kilo aldi. Zaten kiloluydu.
Daha sIKi diyet yapmam icin birlikte zayifliyacagiz. Keto yapmak istemiyor. O yuzden ben bol Sebze yiyip proteini yumurta dan alacagim.

yediklerin daha az görünsün diye mi yazı puntoyu küçük yaptın.
Selam kızlar
Özge ve Ceyda abla nasılsın :)
oh ne güzel kimler gelmiş kimler. hoşgeldin canım nasılsın? bizler iyiyiz halen zayıflama çabaları devam etmekte.

çok geçmiş olsun canım şimdi iyi mi kızın ?

oh ne güzel kimler gelmiş kimler. hoşgeldin canım nasılsın? bizler iyiyiz halen zayıflama çabaları devam etmekte.
bu yazı küçültme güzel taktikmiş ceydos , çok yiyince bende yapayım gerçi senden bir şey kaçmıyor da belki üşengeçliğine gelir bunu da okumayayım dersin o gün bende de çölde kutup ayısı gören adam şanssızlığı var neyse vazgeçtim

çok zor tatlım. ben bir kere hızlı okuyorum sonra tek tek hepsini inceliyorum, yetmiyor üstüne mesaja cevap yazarken 3. defa gözden geçiriyorum. ses çıkarmıyorsam bilki arada kaçamak yapılmasına göz yummamdandır. en küçük puntoda yapsanız ben onu büyütür okurum.kaçış yok

bugün menüm
sahurda : 1 haşlanmış yumurta
2dilim tb ekmek ile kaşarlı tost ( ince 2 dilim kaşar ile)
2 çeri domates
1 tane haşlanmış yumurta
1çay bardağı süt

iftar : 4 kaşık et
4 kaşık bulgur pilavı
cacık

ara : 6 çiğ badem
yarım ceviz
yarım yeşil elma
1 kuru erik

su : henüz 1 litre (devam ediyorum )
spor : pilates

Yawrukush CEYDOS erciyes111

kaptanlığa çok iyi olmuşsun valla ben bir kaç yıl önce denedim de yapamamıştım isyan çıkmıştı , yine özgede vardı o zamanlar. herkeste yönetim yeteneği yok demek ki.

kaptanlığa çok iyi olmuşsun valla ben bir kaç yıl önce denedim de yapamamıştım isyan çıkmıştı , yine özgede vardı o zamanlar. herkeste yönetim yeteneği yok demek ki.
o yetenek bende olsa bu haftaki sonuçlarla karşılaşmazdık sanıyorum. hala şokunu yaşıyorum. beklentimin çok dışındaydı.

o yetenek bende olsa bu haftaki sonuçlarla karşılaşmazdık sanıyorum. hala şokunu yaşıyorum. beklentimin çok dışındaydı.
bu hafta menüler kilo verme değil alma yarışmasına hazırlanır gibiydi. tek menüde bir sürü kaçamak vardı çoğu kişi de. bu hafta aynı sonuç olmaz inşaallah . ben de bu cuma listeye girmeyi düşünüyorum , cuma günü 57.3 tüm . bugün 56.4 çıktım . güzel bir yüzde getiririm inşaallah hem kendim için hem takım için .

Evet kaptanım ama bugün son inşaallah yarın eşim işte akşam yemeklerim azalır artik

Evet kaçış yok ☺☺

Evet kaptanım ama bugün son inşaallah yarın eşim işte akşam yemeklerim azalır artik

Evet kaçış yok ☺☺
bu kaçıncı son. sonlar hiç bitmiyor sende. kilo alma diyetinin yanına arada mola midem dinlensin diyeti yapar gibisin iki haftadır.eş bahanesi çocuk bahanesi kabul etmiyorum valla bende de var aynısından.

Gecmis olsun kaptanim aman dikkat et sen bize lazimsin 4. Takimin bir tanecik ceydos kaptani

Canim cok saglikli beslenmissin tebrikederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…