İftara çok yiyorumHadi bir gayret besleme cek basla
kilonu koruman bile güzel canım.dikkat et lütfen böyle gitsin sen hazır olana kadar. boşver otur günü kendine ayır fırsatın varsa.Aynı kilodayım abla hep 86-88 gidip geliyor
Ama hareket içindeyim ordan oraya koşuyorum
Yemegı de yaptım kızımı yemek yedırdım sonra babanneye yolladım şimdi ne yapacağımı bilmiyorum temzilik yapasım yok
Eşim bana çok kilo aldın diyor kendıne baksın adam 100 oldukilonu koruman bile güzel canım.dikkat et lütfen böyle gitsin sen hazır olana kadar. boşver otur günü kendine ayır fırsatın varsa.
harika yemek ama kiloları çağıran bir yemek aynı zamanda.İftara çok yiyorumbugün yemekte tavuk suyu çorbası ziron kebabı var
Ama almıyorumharika yemek ama kiloları çağıran bir yemek aynı zamanda.
olmadı bak hadi o zaman bu akşam daha sağlıklı bişeyler pişir olmaz mı?Eşim bana çok kilo aldın diyor kendıne baksın adam 100 oldu
kuzum ne yer ne içersin bu nasıl fark. hemen listelerinden kopya çekeceğim.
tamam canım benimkini gördün mü ?Ben hemen su içtiğim icin kilo bildirimimi yarin yapacağım.
kuzum ne yer ne içersin bu nasıl fark. hemen listelerinden . Yazdığım yemekler
Canım bildirimi bu cumaya göre yaptım aslında , cuma bildirimlerine hep geçen cuma diye başlayınca buna da geçen diye yazmışım , bu cuma 57.3 bugün 56. Kaçtı kız aha şimdi unuttum valla , anamm açlık basima vurmuş , kac çıkmıştım ben bugün ,ah ah sende yaşlandın be feyzoş baksana kilolar birbirine girmiş. ama evet fark var harika 500 gr olmasada 200 gr olsun bizim olsun.
hemen güncelliyorum zihinsel verilerini cuma 16:33 56,9 olarak bildirim yapmışsın.bugün saat 13:13 te 56,7 kg ile bildirimin mevcut.Canım bildirimi bu cumaya göre yaptım aslında , cuma bildirimlerine hep geçen cuma diye başlayınca buna da geçen diye yazmışım , bu cuma 57.3 bugün 56. Kaçtı kız aha şimdi unuttum valla , anamm açlık basima vurmuş , kac çıkmıştım ben bugün ,
Bende tam onu dusunuyordum iyice karistirmisim ben , yaslandigim belli oldu , Allah'tan tartı fotoları var da kanıt var , durduk yere yalancı oluyodumhemen güncelliyorum zihinsel verilerini cuma 16:33 verilerinde 56,9 olarak bildirim yapmışsın.bugün saat 13:13 te 56,7 kg ile bildirimin mevcut.
feyzoş karışırsa ceydoş karışmaz canım. dikkatimi mi sınıyorsunuz diye merak etmedim değil .minnak puntolu yazılar bir öncenin kilosonu verip farkları yanlış bulmalar. sınavda gibiyim yav.Bende tam onu dusunuyordum iyice karistirmisim ben , yaslandigim belli oldu , Allah'tan tartı fotoları var da kanıt var , durduk yere yalancı oluyodum
Aa bende esime diyorum oda sen aldin diyor 2 hamilelik 2 emzirme gecirdim kendinde tik yok ahh ahhEşim bana çok kilo aldın diyor kendıne baksın adam 100 oldu
Muhteşem otesisin kül yutmaz ceydosfeyzoş karışırsa ceydoş karışmaz canım. dikkatimi mi sınıyorsunuz diye merak etmedim değil .minnak puntolu yazılar bir öncenin kilosonu verip farkları yanlış bulmalar. sınavda gibiyim yav.geçtim mi kaç aldım diye sorasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?