Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 300 IA
Puuff SPOR?
CEYDOS MUAF
cokofesttt
erciyes111 200 IA
plasticwoman
Birgaripanne 300 IA 200IA
mifihafa 300 IA200IA
Aomine Daiki 10DK A MUAF
Milana firuze 300 IA
A Aycaokurcan 100 IA 50S250IA
Arrietty_ MUAF
Gonulmeyvesi 15DK A
Melek Ada
fyzanur 300 IA200JJ
deniz diyette
P Periannem 200JJ 200IA
AppLesma
M Meryem1306 MUAFMUAF
luges 50S

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

sagol canim, amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

hadi bakalim ne gelecek

bende günler hep aynı ama haftasonu eşim evde olunca cidden curcuna yaşanıyor. o yüzden seviniyorum

Bizim ki hafta sonu hafta içi karışık olunca tabi farklı oluyor :)

Metabolizmam yavaş değil, herkesin tek nedeni pizza, ekmek değil ya da metabolizma Değil ben nedenimi biliyorum

Bugünün menümü yazayım:

Sabah: activia içerisin 2 yk kahvaltılık gevrek

Öğle: unsuz sebze çorbası (Kabak, pırasa)

Ara: 2 hurma

Akşam: patlıcan, kabak, pırasa, köfte ile yemek yapacağım. 5-6 yk kadar, 2-3 kaşıkta yoğurtlu ıspanak

Sıvı:

3 lt su
Sade soda
Zencefil, limonlu çay
Yeşil çay
Sade Türk kahvesi (spor öncesi)

Spor:

1 saat yürüyüş

ofise gittiğim günler sadece yürüyüş evde çalıştığım günler öğlen de spor ekleyeceğim, çok beğendiğim bi spor salonu Günde 2-3 kere canlı yayın ile spor yapıyor, bana uzak olunca değerlendirmek istiyorum.

Yawrukush CEYDOS

Sporunu çok beğendim canım haftaya güzel bir eksi gelecek inşallah

Geçmiş olsun kaptanım doktora gittiniz mi
yok canım ne doktoru bişey yok ki kendi dengesizliğimin cezası oldu sıkıştı acıdı zıpladım ve geçti. hala azıcık hassasiyet var ama önemli bişey olmadı. eşim arabadan çıkacak diye panik yaptım herhalde. o markete girince marketi direk satın almamız daha pratik olur. saatlerce çıkamıyoruz. işte sebep sonuç budur.
VALLa canım diyetten önce iki tepsi pizza yapardım eşimle hepsini yerdik demek ben boşa kilo almıyormuşum
haha benim açılışımda dominosla oldu. haftanın 3 günü ben yemek yapmak istemiyorum dominos alak mı aşkitom diyerek bu hale geldim.
Cok geçmiş olsun ya çok üzüldüm. İnşallah rn kısa zamanda iyileşir
bişey yok canım. sıkıştı acıdığıyla kaldım.
CEYDOS çok geçmiş olsun kaptanım şimdi iyi misiniz
iyiyim canım asaiş berkemal.
yok be kaptişim rahatsız değilim. azıcık acı gerek bana dedim dirseğimi arabanın kapısına tam neresi hala algılayamadım sıkıştırdım.ama bişeyim yok kızlara dediğim gibi ağladım sızladım azıcıkta zıpladım geçti.
hayııııır muaf olmak istemiyorum ben cezalı olmalıyım. bile isteye yapmadım ben sporumu. sağlık sorunum yoktu. ben kestim ceza kendime hemen 100 jumping ceydoş yapıcam kaptanım yetmez dersen + 100 crunch yapayım

4. takım kimse uyanmadı mı daha? gününüz aydın tartılarınız hafif olsun diyerek ilk kilo bildirimini rezil bir şekilde ben yapayım

izne ayrılış : 63,9 kg
bugün : 64,1 kg

hemen geleneksel mazeret sıralamasından durumuma en uygun olan regl seçeneğini seçiyorum. zamanı geldi diye düşünerek izne ayrılmıştım ancak o zaman hiç gelmedi sanırım artık gelmeyecek yine menopoza girme çalışmalarına başladı vücudum sanki. kabus gibi. çok mutsuzum.

ama fark çok güzel ben çok beğendim. bu sonuç 2 günlük üstelik. tebrik ederim.

Hastaneler açık olsa test yaptırıp ilaçla ertelerdin aslında, ben sana kadınlık hormonunu arttıracak tavsiyeler vereceğim hiç regl olmayan bile olmuştu. Bu arada spor yarışmasını paylaştın görmedim mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…