- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| B Beklenen2 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| 200 IA | ||||||
|
| |||||||
|
| 300 IA | 200IA | |||||
|
| 300 IA | 200IA | |||||
|
| 10DK A | ||||||
|
| 300 IA | ||||||
| A Aycaokurcan | 100 IA 50S | 250IA | |||||
|
| |||||||
|
| 15DK A | ||||||
|
| |||||||
|
| 200JJ | ||||||
|
| |||||||
| P Periannem | 200JJ | 200IA | |||||
|
| |||||||
| M Meryem1306 | |||||||
|
| 50S |
gittik canim, sukur gorundu bebisDeryaOnDiet canim gittiniz mi doktora?
sagol canim, amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Ayy inşallah canım ☺
Canım çok sevindim Rabbım Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ayy ben de çok seviyorum kaptanım arada ekmek yerine yesem bisey olmaz değil mi
Gayet guzel canım ☺
Hep aynıyız canım inan ama geçecek bitecek
Çok iyi canim☺
Canım çok geçmiş olsun
amin canim, cook sagolDeryaOnDiet canimmmm cok sevindim guzel haberine , hayirli olsun tekrardan, saglikla alin insallah kucaginiza.
hadi bakalim ne gelecekAh bu mesaji okuyunca nasil sevindim bilemezsin, tekrar gozunuzaydin canim, bence bu sefer bir oglus geliyor sana icime oyle dogdu :)
Seyhan ablam cok sukur iyiyim.
Buyuk oglum 7, kucugum 3bucuk yasina girdiler.
Zaman su gibi geciyor, senin kizlarin nasil ablacim?
Anneanne oldun mu:)
Diyet yapiyor musun, her sey yolundadir insallah..@Findikfaresi123
Canim cok gecmis olsun , nasil oldu daha iyi mi?
Gece atesi cikti mi?
Gecmis olsun canim insallah bugune hic agrin kalmaz..
Air fry o kadar guzel ki kuzum, 1 kasik yag ile kizartma yapiyor.
Her turlu izgarayi yapiyor, yemek isini cok kolaylastiriyor..
Canim seni cok merak etmistim ben, mesajini gorunce cok sevindim.
Insallah izinde guzelce dinlenirsin canim..
bende günler hep aynı ama haftasonu eşim evde olunca cidden curcuna yaşanıyor. o yüzden seviniyorum
Ahh keşke benim kocamda yapsa ama su an sıva işi ile uğraşıyor yarın da bahçe duvarınin iç kısımlarını sıvayacak anca işleri bitince yapar rahati na çok düşkün
Canim ikimizde emzir yorum oğlum 8 aylık daha dış cikartmadi bbelirti de yok şimdilik ama annem çok kucağına aldığından sürekli istiyor menu idare eder ama spor hoc yok en azından evde tempolu Yurü süt miktarında artma olur dene bak
Biz onları yiyip alıyoruz senin metabolizma n yavaş o zaman
Bugünkü menüm sabah gerçi öğlen
3 köfte yarim tb ekmeği 1 domates
Aksam
1 kase çorba
1 tavuk küçük bi parça göğüs
Bi kaç da çiğ sarma yedim sararken
Şu 2 lt
Spor
200 bisiklet hareketi 600 puan
3 saat ev işi 540 puan
400 ip atlama 800 puan
45 dk leslie 315 puan
Toplam 2255 puan
CEYDOS Yawrukush Aomine Daiki
Nedenini dinliyorum canimBizim ki hafta sonu hafta içi karışık olunca tabi farklı oluyor :)
Metabolizmam yavaş değil, herkesin tek nedeni pizza, ekmek değil ya da metabolizma Değil ben nedenimi biliyorum
yok canım ne doktoru bişey yok ki kendi dengesizliğimin cezası oldu sıkıştı acıdı zıpladım ve geçti. hala azıcık hassasiyet var ama önemli bişey olmadı. eşim arabadan çıkacak diye panik yaptım herhalde. o markete girince marketi direk satın almamız daha pratik olur. saatlerce çıkamıyoruz. işte sebep sonuç budur.Geçmiş olsun kaptanım doktora gittiniz mi
haha benim açılışımda dominosla oldu. haftanın 3 günü ben yemek yapmak istemiyorum dominos alak mı aşkitom diyerek bu hale geldim.VALLa canım diyetten önce iki tepsi pizza yapardım eşimle hepsini yerdik demek ben boşa kilo almıyormuşum
bişey yok canım. sıkıştı acıdığıyla kaldım.Cok geçmiş olsun ya çok üzüldüm. İnşallah rn kısa zamanda iyileşir
iyiyim canım asaiş berkemal.CEYDOS çok geçmiş olsun kaptanım şimdi iyi misiniz
yok be kaptişim rahatsız değilim. azıcık acı gerek bana dedim dirseğimi arabanın kapısına tam neresi hala algılayamadım sıkıştırdım.ama bişeyim yok kızlara dediğim gibi ağladım sızladım azıcıkta zıpladım geçti.Allah razi olsun canim..
Cok gecmiso lsun sizede , Allah esirgesi hepsini canim..
Evet canim dogru malesef ,ilk dogumumda cok kanamam vardi, Turkiyede mesela igne yapiliyor dusuk olmasin diye, doktora soylemistin yapmiyoruz oyle bir igne duserse duser sagliksizdir demekki demisti..
Arasta dustukten 5 saat sonra atildi dikisi
Cok sagol Ceydosum, iyi olsunlar ben zorlansamda geciyor..
Canim kolay gelsin derslerinde :)
Canim aramiza donmene cok sevindim, tekrar hosgeldin :)
Nasil oldu canim agrilarin, daha iyi misin?
Izinli miydin bu hafta kuzum?
Cok sevindim canim iyi olmasina , Allah esirgesin hepsini...
Sahurda borek yerine yumurta olsaymis mesela daha guzel olurmus canim:)
Canim menulerini acilen toparlamalisin cunku cok bozdun.
Sen listedesin, takim icin yarisiyorsun, bu menulerin kilo vermek icin gayret eden arkadaslarinda emeklerine haksizlik oluyor..
Gozunuzaydin canim, bir dahad hic icmez insallah..
Bende iyiyim Feyzos, hafta sonu kosturmacasiyla bugunude aksam ettik canim.
Kaptanim ne oldu sana rahatsizmisin, mesajlarda goremedim, kizlarin mesajlarini okudum.
Sagligin iyi mi canim?
hayııııır muaf olmak istemiyorum ben cezalı olmalıyım. bile isteye yapmadım ben sporumu. sağlık sorunum yoktu. ben kestim ceza kendime hemen 100 jumping ceydoş yapıcam kaptanım yetmez dersen + 100 crunch yapayımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe B Beklenen2 300 IA Puuff SPOR? CEYDOS MUAF cokofesttt erciyes111 200 IA plasticwoman Birgaripanne 300 IA 200IA mifihafa 300 IA 200IA Aomine Daiki 10DK A MUAF Milana firuze 300 IA A Aycaokurcan 100 IA 50S 250IA Arrietty_ MUAF Gonulmeyvesi 15DK A Melek Ada fyzanur 300 IA 200JJ deniz diyette P Periannem 200JJ 200IA AppLesma M Meryem1306 MUAF MUAF luges 50S
***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...
***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!
***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
ama fark çok güzel ben çok beğendim. bu sonuç 2 günlük üstelik. tebrik ederim.gunaydin canlar
cuma kilom 75,8
bugun kilom 75,2
fark -600
kac gündür tuvalete çıkamıyordum dunku kayisi hosafindan sonra cikabildim kilodaki bu düşüşte onunda etkisi oldugunu dusunuyorum
cuma hedefim insallah 74 ü gorebilmek
çok kötü gidiyorsun acil toplaman lazım kendiniGecen cuma 81.3
Bugun 81.7
Arti 400
Tamamen yulaf diyetine basliyorum kizlar midem bulansa da bitti artik bu hafta 79 u gormem lazim
CEYDOS Yawrukush M Meryem1306
4. takım kimse uyanmadı mı daha? gününüz aydın tartılarınız hafif olsun diyerek ilk kilo bildirimini rezil bir şekilde ben yapayım
izne ayrılış : 63,9 kg
bugün : 64,1 kg
hemen geleneksel mazeret sıralamasından durumuma en uygun olan regl seçeneğini seçiyorum. zamanı geldi diye düşünerek izne ayrılmıştım ancak o zaman hiç gelmedi sanırım artık gelmeyecek yine menopoza girme çalışmalarına başladı vücudum sanki. kabus gibi. çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?