Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzum bana testler yapıldı zaten tamam hormonların menopoza girmiş dediler ilaç verdiler yaşınız çok genç devam etmesini isterseniz bu ilaçı kullanın dediler. bende araştırdım hoşuma gitmedi yazılanlar kullanmadım. ama sonra ben resveratrole bağlıyorum yeniden gelmeye başladı. yani aslında uzatmaları oynuyorum gibi bişey yaşıyorum. ama doğal tavsiyelere açığım. yarışmayı cuma günü paylaştım canım

Sen bu adama rahatina düşkün mu diyosun kiz
Adam zaten beden gücü isteyen işte çalışıyormuş.
Benim koca sürekli evde karantinadan dolayi, bahce filan da yok :)

fark çok iyi canım 1 kg bulacak cumaya kadar sakın kaçamak yapma harika olacak.

+ gelmekten iyidir. cumaya kadar düşer endişe etme.yeter ki sen karbonhidrattan uzak dur.
Hasta olduğum için sahur yapmadim kahvaltıdan öncede tartilinca öyle güzel birşey ortaya cikti yarında hastahaneye gideceğim için tutamayacağım inşallah cumaya daha fazla kilo veririm inşallah dr da güzel şeyler söyler de onda da yüzüm guler

geçmiş olsun rahatsızlığından bahsetmemiştin yada ben mi atladım

yediklerin daha az görünsün diye mi yazı puntoyu küçük yaptın.
oh ne güzel kimler gelmiş kimler. hoşgeldin canım nasılsın? bizler iyiyiz halen zayıflama çabaları devam etmekte.
Evdeyım iki ay yakın hiç çıkmadım dişarıya bugün de havalar bozuk
İyice tembelleştim sanırım

bende canım hızlı alışveriş dışında bir yere çıkmıyorum.kilolar ne alemde, aşırıya kaçmıyorsundur inşallah evdeyim diyerek
Aynı kilodayım abla hep 86-88 gidip geliyor
Ama hareket içindeyim ordan oraya koşuyorum
Yemegı de yaptım kızımı yemek yedırdım sonra babanneye yolladım şimdi ne yapacağımı bilmiyorum temzilik yapasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…