- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
çok beğendim menünü sporuda tamamlarsan harika oalcakİyi akşamlar
Sahur: birkaç tane çilek, bir muz, 5-6 tane hurma, 2 dilim peynir, domates, salatalık, haşlanmış yumurta
İftar: Bir kase çorba, salata, hurma, bamya
Su :3 litreye tamamlayacam
Spor birazdan yapacam
AppLesma
bulgur pilavını çok buldum.onun dışında güzel olmuş gününhayirli aksamlar hanimlar ❤
sahur
1 dilim k ekmegi
3 kasik sucukli yumurta
domates salatalık
2 kibriit kutusu peynir
1 bardak sut
1 yk tahin pekmez
iftar
8 kasik nohut yemeği
5 kaşık bulgur pilavi
salata
hoşaf
ara
elma ve muz
su 2 litre
spor 30 dk leslie 210 P
cokofesttt
yapalım canım puanlı olsun . oylamaya katılan pek olmadı.Canm spor yarışması yapıyor muyuzCEYDOS karar verdin mi
Merhaba hanımlar nasılsınız iyi misiniz ? Takımın daralma tablosunu gördüm şahanesiniz masallahben ne yazık ki verdiklerimin bir kısmını şubattaki Türkiye tatilinde kalanını da karantinada aldım ve tekrar başa döndüm 2. Çocuğu düşünüyorum artık o yüzden biran önce vermem gerekiyor ilkinde 72 ile hamile kalmıştım bunda aynı hataya düşmek istemiyorum beni tekrar alır mısınız aranıza Su an ki kilom 69-70 arası tam net bilmiyorum artık tartılmıyorum çünkü ayrılırken 63,5 su kilom sanırım
ceydos kaptanim bu aralar sutum iyice azaldi orucunda etkisi var tabi acaba sütümü artirir mi diye bugun ozellikle yaptim bulgur pilavını biberonda almiyor tek emmek istiyor yoksa pilavi en fazla üç kasik yiyordumbulgur pilavını çok buldum.onun dışında güzel olmuş günün
yapalım canım puanlı olsun . oylamaya katılan pek olmadı.
Doldurup gönderdim ama görmediniz sanırım siz vardiniz ozaman bende sizi hatırlıyorum
[/QUOTE
Hoşgeldin cnm insallah dilediğin kiloya inebilirsin
ama sende temaslı kişilere giriyorsun bu durumda. vah başınıza gelenler. çok üzüldüm canım. komşun ve annesine de Allah şifa versin.
spor da yaparsan çok güzel olacakGecmis olsun canim peki komsun daha once annesi ile gorusmusmuydu 15 gun icinde evdekilere dikkat et kendine deÇok geçmiş olsun canm siz de temaslı olduğunuz için çok dikkat edinÇok moralim bozuk. Kendim neyse de 3 çocuğuma bulastirdiysam diye kahroluyorum.AppLesma canım c vitamini alın ve multivitamin inşallah komşunda sende sorunsuz atlatırsınız panik yapma artık grip gibi düşün herkes geçirecek bi şekilde ve şimdi tedavi de daha iyiyler olumlu düşün olumlu olsun
Cuma günü tartım da.yok marketlere gelecek mi bi bakmam lazım nasil olacak bilmiyorum
[/QUOTE]ceydos kaptanim bu aralar sutum iyice azaldi orucunda etkisi var tabi acaba sütümü artirir mi diye bugun ozellikle yaptim bulgur pilavını biberonda almiyor tek emmek istiyor yoksa pilavi en fazla üç kasik yiyordum
tamam canım dene bakalım bir bebişin daha önemli. tahin çok arttırır diye biliyorumceydos kaptanim bu aralar sutum iyice azaldi orucunda etkisi var tabi acaba sütümü artirir mi diye bugun ozellikle yaptim bulgur pilavını biberonda almiyor tek emmek istiyor yoksa pilavi en fazla üç kasik yiyordum
içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme canım. önce sağlığınız sonra tartı düşünürsünÇok moralim bozuk. Kendim neyse de 3 çocuğuma bulastirdiysam diye kahroluyorum.
Cuma günü tartım da.yok marketlere gelecek mi bi bakmam lazım nasil olacak bilmiyorum
Inşallah bişey çıkmaz.tamam canım dene bakalım bir bebişin daha önemli. tahin çok arttırır diye biliyorum
içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme canım. önce sağlığınız sonra tartı düşünürsün
size bulaşmamıştır inşaallah ,rabbim kolaylık versin ,gönlünü ferah tutmaya çalış belki bir şey yoktur. arkadaşına ve annesine de şifa versin rabbim .Kizlar merhaba
Çok kötüyüm benim normalde tartım yok yan komşumdan alıyorum. Dünde gittim almaya oğlumla beraber annesi hastaymış dra götürmüşler. Sabah ta aradı beni annesi korona çıkmış. Bakanlıktan gelmişler 15 gün evden çıkmayın sizle görüşmeleri de arayın demiş. Komşumda hamile 6 aylık. Anneside cok yaşlı tansiyon şeker hastası yoğun bakımda yatıyormuş gruba da giremedim elim kolum kalkmadi bugün
ne diyim canım Allah yardımcımız olsun , iyi insanlarla karşılaştırsın . ben de iki gündür ruh gibi geziyorum , ne tadım var ne tuzum. ara ara ağlama geliyor. hiç bir işime yoğunlaşamıyorum ,gece uykuda dişlerimi sıkmışım sabah çenem nasıl ağrıyordu hala geçmedi ağrısı .bizi bu hale düşürenleri de Allah ıslah etsin . bir an önce ikimiz için de her şey düzelir inşaallah .Aynen öyle Canım özel sektör olunca çekip gidebiliyorum bu hep avantaj ama benim kafam atınca hiç bi şey dinlemem çok yaptım paramı bile almadan çıktım ama bu kez atamaları bekleyip güzel ayrılmayı planlıyorum bi kişi yüzünden firmaya küs ayrılmak istemiyorum çünkü genel müdür çok iyi bi insan sırf onun yüzünden Zaten iyi ayrılacağım bakalım daha da zorlamazlarsa
tekrar hoş geldin aramıza :) bu kez hedefine ulaşırsın umarım .Merhaba hanımlar nasılsınız iyi misiniz ? Takımın daralma tablosunu gördüm şahanesiniz masallahben ne yazık ki verdiklerimin bir kısmını şubattaki Türkiye tatilinde kalanını da karantinada aldım ve tekrar başa döndüm 2. Çocuğu düşünüyorum artık o yüzden biran önce vermem gerekiyor ilkinde 72 ile hamile kalmıştım bunda aynı hataya düşmek istemiyorum beni tekrar alır mısınız aranıza Su an ki kilom 69-70 arası tam net bilmiyorum artık tartılmıyorum çünkü ayrılırken 63,5 su kilom sanırım
güzel olmuş :)İyi akşamlar
Sahur: birkaç tane çilek, bir muz, 5-6 tane hurma, 2 dilim peynir, domates, salatalık, haşlanmış yumurta
İftar: Bir kase çorba, salata, hurma, bamya
Su :3 litreye tamamlayacam
Spor birazdan yapacam
AppLesma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?