Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ceydos kaptanim bu aralar sutum iyice azaldi orucunda etkisi var tabi acaba sütümü artirir mi diye bugun ozellikle yaptim bulgur pilavını biberonda almiyor tek emmek istiyor yoksa pilavi en fazla üç kasik yiyordum
[/QUOTE]
Su iç bol bol canım en az 3 lt iftarla sahur arası .. ve bol yeşillik tüket.. bende emziriyorum

Canım kaç yaşında.bebisin yeşil mercimekli bulgur çorbası yapıp iç. Yulaf süt yapar diyorlar bi de onu dene bakalim.bir gün tutup bir gün tutmayabilirsin orucu sütun icin
[/QUOTE]
AppLesma bebeğim daha iki aylik tamam insallah dediklerini deneyecegim cok sagol ❤ . komşunuzada Rabbim sifa versin icinizi ferah tutun duamiz sizinle insallah sizlere bulaşmamıştır AppLesma

Son düzenleme:
İyi sabahlar
Sahur yarim haslama 1.5 yagda yumurta peynir salatalik domates zeytin avuc ici kadar misiunlu krep den 1 dilim ekmek kucuk bardak sut

İftar
1.5 kepce yayla corbasi 4 kasik nohut 5 kasik turlu guvec firinda bol salata1 kase cacik
1 dilim ekmek
Ara cay 1 tane kemalpasa tatli bir avuc dolu cigdem az leblebi az fistik 1 minik lokmalik havuclu kek
Ara yesil cay
Su 2lt gecmistir
Spor ev isi
Yawrukush CEYDOS

İyiyim kaptanım siz :)
Bende iyiyim canim, nasilsin , nasil gidiyor calismalar?

Bu hafta ki ödem böyle oldu ama artık gelmeliyim bu izin sıktı :)

Sağol canım şartları biraz değiştirip ayrılmak en iyisi Zaten belki bu sene şark çıkacak bakalım
Gel artik canim :))

Canim aramiza hosgeldin ben ozge, 32 yasindayim,evliyim , 2 oglum var.
Beraber tum fazlaliklardan kurtuluruz insallah :)

İftarla baslayım ozaman menü paylaşmaya
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak kıymalı bezelye
2 parça ev yapımı tambugday pide ( ilk defa denedim çok güzel oldu)
1 kase cacık
Ara10 erik
Canim hic egzersiz yapabildin mi?

Ramazanda nasil bi duzen olusturdunuz yemegimi azaltmaya calistim ama yeterli degil sanirim
Canim sahurda tok tutacak protein agirlikli besleniyorum ben.
Iftarda abartmadan midemi cok yormadan hafif yiyorum, cayi faslinda da sadece kuru meyve ile tatli istegimi bastiriyorum.

İyiyim teşekkür ederim, finallerimiz online olacağı için bayramdan hemen sonra yapılacak biraz telaş oldu tabii. Onlarla uğraşıyorum :)
Canim Allah kolaylik versin, cok ozletme kendini:)

Sen geldiysen bende donuyorum kilo vermeye canimcim :)
Bugun esimle spor bisikleti baktik siparis verecegiz.
Hazir ol ben de 70 kilo oldum

Kızlar cardio yapmak istiyorum ama dün ilk 5 dakikadan sonra yapamadım. Ne öneriyorsunuz bu konuda
Canim bu linkteki egzersizler yeni baslayan insanlar icin kardiyo egzersizleri.
Konusmalar ingilizce ama turkce cok iyi bir spor kaynagi bulmak zor oluyor, bunlara bakip icine sineni evde yapabilirsin.
Konusma seslerini kapatirsin sadece hareketleri yapman yeterli :)

Canim cok sagol ne guzel aciklamissin arkadasimiza :)

Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, takim kaptaniyim, 32 yasindayim,evliyim, 2 oglum var.
Guzel bir duzen oturtup kilolari veririz beraberce :)

Ellerine emeklerine saglik canim.
Hemen guncelliyorum ilk sayfayi..

Hic egzersiz var mi canim?

Canim cok uzuldum Allah sifa versin, sizde c ve d vitamini alin cok dikkat edin kendinize..

Hic egzersiz yapiyor musun canim?
Menun oldukca az olmus..
Sahuruda yaz olur mi birdahaki sefere :)

Canim hosgeldin aramiza, nasilsin?
Her sey yolunda mi?
Nasil gecti Tr ziyareti?
Bebis icinde hakkinizda hayirlisi olsun.

Canim nasilsin seni merak ettim, her sey yolunda mi?

Allah kabul etsin, ellerine kollarina saglik canim....

Gecmis olsun canim endise etme bisey olmaz insallah

Menu odul olmus gulum ama listedesin artik bugunden itibaren hic kacamak yok tamam mi?

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

CUMA VE CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 ODUL
Puuff
CEYDOS
cokofesttt ODUL
erciyes111 ODUL 200IA
plasticwoman 200IA
@Tanssss ODUL 200IA
mifihafa ODUL
Aomine Daiki ODUL MUAF
Milana firuze ODUL 200IA
A Aycaokurcan ODUL SPOR?
AyTerapisii SPOR?
Gonulmeyvesi
Melek Ada
fyzanur ODUL
deniz diyette
matilda34 SPOR?
AppLesma ODUL SPOR?
P Periannem SPOR?
M Meryem1306
luges

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

**Gunaydin guzel arkadaslarim, gununuz aydin olsun, mutlu bir pazar gunu olsun.

**Oncelikle hepinizi doguran, buyuten annelerinizin ellerinden oper ve hepsinin anneler gunlerini kutlarim, sonrasinda anne olan tum arkadaslarimin bu ozel gununu tebrik ederim ve anne olmak isteyen tum anne adayi arkadaslarimada en hayirli, en guzel zamanda evlatlarini kucaklarina almalarini dilerim.Bu gunde annesi yaninda olmayan, hayatta olmayan arkadaslarimada bas sagligi, annelerinede Allahtan rahmet dilerim..

Son düzenleme:
Sagol canim iyiyim burada olmak daha iyi olacak cocuklar da iyi sukur ev hali malum 2 aydir bunaldilar artik Allah beterinden korusun sen nasilsin orda durum nasil
Bizimde 3 ay bitti, gercekten cok bunaldik, cocuklar ayri bunaldi, biz ayri..
Hayat ne zaman normale donecek diye bekliyoruz, hayirlisi.
Bende takima donme karari aldim, cok kilo aldim verdiklerim bosa gitti resmen.
Takim banada iyi gelecek insallah..

Evet canim burda olmakda gercekten fayda var yoksa ipin ucu kaciyor evde olunca durmadan biseyler yapmak istiyor insan artik kalan hamurisi turu buzlukta saklanacak seyleri hemen kaldirmaya calisiyorum yoksa ben yiyip bitirecegim buzluk doldu. Hedefime ulasinca artik cikarir cayla kahveyle azar azar yeriz. Ekmekgi zaten baya azaltim evde yapiyorum zaten daha iyi oldu. Bakalik artik 60 li sayilari gormek istiyorum .

Memnun oldum çokçana. İnşallah verebilirim

Bende dun tartildim 70i gordum , buna dur demek zorundayim, hic bu kadar kilo almamistim
Ama verecegiz beraberce insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…